İnşallah fazla da yemiyorum ama tuzlu sonuçtaIyi aksamlar. Cekirdek ben de cok yiyorum. Bir zarari yoktur insallah.
benim çok çıktı canım eşim çok seviyo seniki kat çıkıyor diyo :)kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Çok erken değil mibenim çok çıktı canım eşim çok seviyo seniki kat çıkıyor diyo :)
Hayirlisi olsun canım gözün aydın bir cimcime daha teşrif ediyor maşallah şimdilik uniseks şeyler alırsın canım tam kesinleşince kızçene göre alışveriş yaparsın olmaz mıKızlarrr.. bugun kontrolum vardı ve doktorumuz kız olarak görüyorum dedi bakalım şimdilik artık cinsiyet òğrenme heyecanı içindeyiz.. benim içime hep erkek doğuyordu ama kız kıyafetlerinde icim de çok kalıyordudedim artik bisiler alabilecez ama doktor almak icin cok erken belli olmaz dedi iyice kafamı karıstırdı bu saatten sonra değısir mi ki gercekten almayayim mi bisiler simdi de bu heyecan sardı beni de takvime eklerseniz sevinirim.. kızcem geliyore..
valla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)Çok erken değil mihamile kalmadan öncede vardı biraz ama şimdi daha da büyüdü ilerde ne olucak acaba
Valla benimde çıktı çıksın ama diğer türlü belli de olmuyor hamile olduğumuz artık yer vermeye bile başlayacaklar otobüste metro dakızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
canım benim 15+6 da kıza benziyo dedi ben kesin demediği halde kızım olacak diye ciciler almaya başladım zaten hep kız hissediyordum erkek bebekler de pipi hemen belli oluyo :) ama emin olmak için bi sonraki randevuyu bekle istersen :)Kızlarrr.. bugun kontrolum vardı ve doktorumuz kız olarak görüyorum dedi bakalım şimdilik artık cinsiyet òğrenme heyecanı içindeyiz.. benim içime hep erkek doğuyordu ama kız kıyafetlerinde icim de çok kalıyordudedim artik bisiler alabilecez ama doktor almak icin cok erken belli olmaz dedi iyice kafamı karıstırdı bu saatten sonra değısir mi ki gercekten almayayim mi bisiler simdi de bu heyecan sardı beni de takvime eklerseniz sevinirim.. kızcem geliyore..
Kendimi kilolu hayal edemiyorum bir de sadece göbeğine kilo alanların fotoğraflarını gördükçe ben nasıl olucam diye düşünüyorum ister istemez sonra bebeğim sağlıklı olsun da diyorumvalla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)
ben daha 15 haftalığım erken mi diye düşündüm açıkçası hani fazla mı yiyorum kendimi frenlemeliyim diyorum.Valla benimde çıktı çıksın ama diğer türlü belli de olmuyor hamile olduğumuz artık yer vermeye bile başlayacaklar otobüste metro da
Helal olsun kuzum da çeyrek yaptırıp ye bence çok sıkıntı olmaz bende sormuştum doktoruma bir iki defaya mahsus yiyebilirsiniz demiştiYa ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..
öyle ama ben de doktora danışıp öyle bi çekidüzen vereyim diyorum :) Bu arada benim de oğluşum olacakmış ama hüsnü kuruntu yappıyorum galiba hala kızsa falan diyorum battaniye kundak alt açma vs aldım ama genede beynimi kurcalıyorben daha 15 haftalığım erken mi diye düşündüm açıkçası hani fazla mı yiyorum kendimi frenlemeliyim diyorum.
Ay çok güzel ben 15 gün sonra gidicem doktora cinsiyetini merak ediyorum şimdiden. :)öyle ama ben de doktora danışıp öyle bi çekidüzen vereyim diyorum :) Bu arada benim de oğluşum olacakmış ama hüsnü kuruntu yappıyorum galiba hala kızsa falan diyorum battaniye kundak alt açma vs aldım ama genede beynimi kurcalıyor
ne hissediyorsun canım? ben erkek hissediyordum erkek çıktıAy çok güzel ben 15 gün sonra gidicem doktora cinsiyetini merak ediyorum şimdiden. :)
Bünyeden bünyeye değişiyor canım birde gaz olduğundan da göbek çıkabiliyor fazla kilon yoksa sıkma kendini ayda en fazla 2 kilo eğer geçiyorsa dikkat etmeye başlarsınben daha 15 haftalığım erken mi diye düşündüm açıkçası hani fazla mı yiyorum kendimi frenlemeliyim diyorum.
Bunun icin gaviscon surup var. Arkadaslarim.hep bunu kullandi. Dr'a danisarak kullanabilirsin.. onun disinda hic bi onerim yok canimKizlar ya su 3-4 gundur mide yanmalarim basldiYokmu bunun cozumu suan bile yaniyo midem soguk sut ictim ama banamisin demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?