2015 Nisan Anneleri

Kızlarrr.. bugun kontrolum vardı ve doktorumuz kız olarak görüyorum dedi bakalım şimdilik artık cinsiyet òğrenme heyecanı içindeyiz.. benim içime hep erkek doğuyordu ama kız kıyafetlerinde icim de çok kalıyordu dedim artik bisiler alabilecez ama doktor almak icin cok erken belli olmaz dedi iyice kafamı karıstırdı bu saatten sonra değısir mi ki gercekten almayayim mi bisiler simdi de bu heyecan sardı beni de takvime eklerseniz sevinirim.. kızcem geliyore..

kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??

Hayirlisi olsun canım gözün aydın bir cimcime daha teşrif ediyor maşallah şimdilik uniseks şeyler alırsın canım tam kesinleşince kızçene göre alışveriş yaparsın olmaz mı

Ya ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..

Çok erken değil mi hamile kalmadan öncede vardı biraz ama şimdi daha da büyüdü ilerde ne olucak acaba
valla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)

canım benim 15+6 da kıza benziyo dedi ben kesin demediği halde kızım olacak diye ciciler almaya başladım zaten hep kız hissediyordum erkek bebekler de pipi hemen belli oluyo :) ama emin olmak için bi sonraki randevuyu bekle istersen :)

valla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)
Kendimi kilolu hayal edemiyorum bir de sadece göbeğine kilo alanların fotoğraflarını gördükçe ben nasıl olucam diye düşünüyorum ister istemez sonra bebeğim sağlıklı olsun da diyorum

Ya ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..
Helal olsun kuzum da çeyrek yaptırıp ye bence çok sıkıntı olmaz bende sormuştum doktoruma bir iki defaya mahsus yiyebilirsiniz demişti

ben daha 15 haftalığım erken mi diye düşündüm açıkçası hani fazla mı yiyorum kendimi frenlemeliyim diyorum.
öyle ama ben de doktora danışıp öyle bi çekidüzen vereyim diyorum :) Bu arada benim de oğluşum olacakmış ama hüsnü kuruntu yappıyorum galiba hala kızsa falan diyorum battaniye kundak alt açma vs aldım ama genede beynimi kurcalıyor

Ay çok güzel ben 15 gün sonra gidicem doktora cinsiyetini merak ediyorum şimdiden. :)

ben daha 15 haftalığım erken mi diye düşündüm açıkçası hani fazla mı yiyorum kendimi frenlemeliyim diyorum.
Bünyeden bünyeye değişiyor canım birde gaz olduğundan da göbek çıkabiliyor fazla kilon yoksa sıkma kendini ayda en fazla 2 kilo eğer geçiyorsa dikkat etmeye başlarsın

[QUOTE="Efsa, post: 37577245, member: 10766 Oylemi bilmiyodum sagol ilgin icin arkadasim[/QUOTE]
Rica ederim canim. İnsaAllah sıkıntısız bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…