2015 Nisan Anneleri

iyi akşamlar annecikler:)
benim hiç iştahım yok bebeğimin en son kilosu iyidi ama stres yapıyorum açken o da büyüyemez diye

Kayınvaliden kayınbabanlar çok düşüncesizlermiş siz zaten yeni evlisiniz 1 sene bile olmamış sizin başbaşa zaman gecirip birbirinizi tanımaya ihtiyacınız varken başınıza gelip oturmuşlar onu bıraktım hai oturuyorlar senin çalıştıgını bilen ğstelik hamilesin o kayınvalidenin evin temizliği ve yemegini yapması gerekiyor ama cahilkadın sana kaynanalık yapmaya oturuyor evde Allah akıl fikir versin onlara inşallah vicdana gelirler sizi başbaşa bırakırlar

Sen anlattıkca ben burda kahroldum ya bu sizinkileri bi temiz dövesim grldi ne biçim insan bunlar ya bence tek suçlu eşin o tavrını koysa onların gıgı bile cıkamaz ayriyeten sen niye çalısıp bakacakmıssın eve adam up baksınlar sakın kendini ezdirme susma sustukça tepene çıkarlar dişini göster yani

Meryem cim canım çok üzüldüm senin adına hamile kadına bunlar yapılır mı yuva yıkıcılar resmen. Böyle aile mi olur hadi seni düşünmüyolar oğullarının huzurunu niye kaçırıyolar gitseler rahatlarsın bence kuzum eşininde alacağı olsun yani. Hakkını nasıl ödeyecekler sahip çıkıp sevgi gösterecekleri yerde ettikleri reva mı Allaha havale ediyorum bildiği gibi yapsın Rabbim sana da sabırlar versin inşallah tez zamanda rahata kavuşursun eşinle bebeğinle evinde rahat edersin

İyi akiamlarrr şukur belirsizliğimiz sona erdi kızımız olacak inşallah :) demekki neymiş çin takvimi yalanmış. Ayrıca hiç kusmadan geldim bugüne ve ekşi yemedim ha bir de karın bolgemde tüğlenme oldu ...yani diyeceğim soylentilere inanmamak lazımmış..kız bebekler kısturmayıp ekşi de aşerdirtmiyormuş hihi

daha bes aylik evliyiz sanki 10 senelik birbirinden bikmis kari koca olduk ya ben ne yapim bilemiyorum

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın ins canım bu belirtiler bünyeyle alakalı bende çok ekşi yedim heryerim sivilce doldu çirkinlestim ama oğlum olacak

esim ailesi sozunden.cikmiyor onlar ne dese biz anlassak bile hemen degisiyor bende ona kiziyor beni sahipsiz saniyor annem sizofren hastasi babam bi kere daha evlendi ama adam bizi arar hep destek olma calisir yani ama varya artik ben dayanamiyorum annem anlatamiyorum ulasamiyorum onada babam desen onunlada konusamiyorum esime diyorum birakirim seni kim ne derse desin dieonun tek derdi aileye rezil olmamak beni anlamak degil yani

Allah onları bildiği gibi yapsın bu dünyanın obür tarafıda var o eşinede yazıklar olsun kocaman adam olmus evlenmis cocuk sahibi oluyo daha ana baba ağzına bakıyo canım sana Allah sabır versin ins hersey düzelir

inan varya ne yapacami sasirdim heryerde bi sorun var her yerde isde evde ailede korkuyorum esimle guzel birsey yapamadan ayrilacaz korkuyorum ya esimle gecen o kadar sogudum nefret ettim artik 5 aylik evliyim iki kere evi terk etme kalktim cunku dayanilcak hal birakmiyolar sonra bi zaman sonra baktimki aslinda esimle cok iyiyiz birbirimize sailip moral veriyoruz uzuluyorum esimle aksamlari oturup sohpet bile edemiyorum anlatamiyorum ona birsey hep ailsei ile onlar ne der hep yanlari gidiyor oturuyor banada meryem caay die bagrio sinir oluyorum

insall

insallah duzelir ama sanmiyorum babasi dun kendi annesine rize gelme dusunmuyorum dedi kaldilar basimiza

bazen yillar sürüyor ama geçiyor.tabi seni yaralayarak

merhaba hanımlar.. bende 16 haftalık hamileyim benim sarkoidoz diye bi hastalığım var 7 seneden beri aralıklı benimle yaşayan ve kortizon kullanmam gereken bir gögüs hastalığı ve bir haftadır geceleri öksürmekten yatamıyrm doktora gitmeye korkuyorum yine kortizon başlıcak ve bebeğime zarar verir diye çok korkuyorum dün geceden beri ağlıyorum.belki de hiç çocuk sahibi olmak istememeliydim bencilik yaptım belki de ama doktorlarım olabilirsin dedi kortizonun zararı olabilr ya da hiç bişey olmayabilir çok üzülüyorum hamileyken kortizon kullanan var mı. bana dua edin olur mu

daha bes aylik evliyiz sanki 10 senelik birbirden bikmis kari koca olduk ya ben ne yapim bilemiyorum
Canım eşinle konuşmayı dene annesigili gitmeye ikna edemezmi, sen 20 yaşındaydı galiba eşinde küçükmü ailesigile çokmudüşkün , birde eşinle kısa süredemi evlendiniz yoksa uzun bir arkadaşlıktan sonramı yani senin bunaldıgını anlamıyor mu acaba

Hayırlı olsun tebrik ederim canım kızlar artıyor topğimizde

Geceleri konuş canım uyumadan aklına gir bi şekilde ne bileyim bebişini kullan evliliğini kullan yanına çek. O bari yanında olsun kendını bilmez insanlar yüzünden ne sen mutsuz ol ne huzurunuz bozulsun. Erkek tarafından senin Samimi olduğun aklı başında bunlara akıl verecek birisi yok mu canım ya

bazen yillar sürüyor ama geçiyor.tabi seni yaralayarak

hersey bitincemi duzelecek biz bosanincami sabir desen olmuyo bende sabirsizim artik en sonunda agir laf dicem

biz iki sene seevgiliydik o 25 yasinda ben 20 yasindayim esim ailesine duskunden ziyade baska birsey bu dediklerini hep yapar fikirler hemen degisir ailesi en basta beni istemedi.cunku baska kiz istiyolar baya zorlu bi.donemden sonra evlendik hatta esim asker gittinde onlar bizim ayrilca k iz dusundu asker gitmeden bi yuzluk bile taktirmadi babasi bize sonra aniden sevgi basladi bana . karsi anlayamadim o kadar arkadan saydikdan sonra bu sevgi neydi zaten sevgilerine hic . inanmadim esimde 6 ay burda y ay rize dedi ayni evde kalmak icin daha 5 aylik evliyim burnumdan geldi esime bana sahip.cikmad u icin kiziu orum bn oda bana ailemi.sikayet etme deyip.duruyor senden sebeb soguyamam duo ben sogumasi istemem zaten ama.benide maf etmesinler anlaatamiyorum beni hic yerine koyuyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…