Kayınvaliden kayınbabanlar çok düşüncesizlermiş siz zaten yeni evlisiniz 1 sene bile olmamış sizin başbaşa zaman gecirip birbirinizi tanımaya ihtiyacınız varken başınıza gelip oturmuşlar onu bıraktım hai oturuyorlar senin çalıştıgını bilen ğstelik hamilesin o kayınvalidenin evin temizliği ve yemegini yapması gerekiyor ama cahilkadın sana kaynanalık yapmaya oturuyor evde Allah akıl fikir versin onlara inşallah vicdana gelirler sizi başbaşa bırakırlarbasta ev ayri olacakdi ama esim onlar 6 ay istanbul kalir rize gider bosuna kira vermesinler felan dedi babam emekli felan adam rizede karsilikli iki evi biri dahali doseli bos digeri kirada emeklisi var araba satarakda para kazanio kalmis bizim basa esim beni korumuyo babasi babama adammi o felan die asalio annem yokmus gibi bos konusuyo kaynana desen gecen esimin kaptancilik ve polislik isini kazanip gitmedi mesele konustuk kaynana hemen seni alacakdi die bise yok bizim istedimiz kiz almazsa baska kiz alcakdi ben sadece orda dedimko denizcilik yapip aylarca onumu bekliycekdim yada polis olsaydi silah vurulma hersey var her gun onumu dusuncem dedim isi guzel bu lafima valla kusura bakma meryem seni alacakdi die birsey yok ona gore baska kiz alirdi yada bizimkisi dedi kahroldum ben hamileyim ya bide cocumun ismini kendi koma calisio dogurdummuda calismami istio babasi bu gun hazir yicek deyip aptal aptal konusup cekti gitti aksam sikinti vermeye devam edecek ben zorlandim artik sabah kalk sofralari kur ise git evde yemek yok yemek yap herkezi yedir icir yat vakti gelio iki uc utu yapamadimmi esim kadinlima laf edio hem eve erkek gibi . para getirmemi hemde robot gibi evi cevirmemi beklio hamileyim kanim cok fazla dusuk cikti ustune enfeksiyon hic yokken.simdi hic gitmiyo bile anlayis sifir devamli kalbim kiriliyor is desen aile ici hep erkek istemiyorum amcam ve k
Sen anlattıkca ben burda kahroldum ya bu sizinkileri bi temiz dövesim grldi ne biçim insan bunlar ya bence tek suçlu eşin o tavrını koysa onların gıgı bile cıkamaz ayriyeten sen niye çalısıp bakacakmıssın eve adam up baksınlar sakın kendini ezdirme susma sustukça tepene çıkarlar dişini göster yanibasta ev ayri olacakdi ama esim onlar 6 ay istanbul kalir rize gider bosuna kira vermesinler felan dedi babam emekli felan adam rizede karsilikli iki evi biri dahali doseli bos digeri kirada emeklisi var araba satarakda para kazanio kalmis bizim basa esim beni korumuyo babasi babama adammi o felan die asalio annem yokmus gibi bos konusuyo kaynana desen gecen esimin kaptancilik ve polislik isini kazanip gitmedi mesele konustuk kaynana hemen seni alacakdi die bise yok bizim istedimiz kiz almazsa baska kiz alcakdi ben sadece orda dedimko denizcilik yapip aylarca onumu bekliycekdim yada polis olsaydi silah vurulma hersey var her gun onumu dusuncem dedim isi guzel bu lafima valla kusura bakma meryem seni alacakdi die birsey yok ona gore baska kiz alirdi yada bizimkisi dedi kahroldum ben hamileyim ya bide cocumun ismini kendi koma calisio dogurdummuda calismami istio babasi bu gun hazir yicek deyip aptal aptal konusup cekti gitti aksam sikinti vermeye devam edecek ben zorlandim artik sabah kalk sofralari kur ise git evde yemek yok yemek yap herkezi yedir icir yat vakti gelio iki uc utu yapamadimmi esim kadinlima laf edio hem eve erkek gibi . para getirmemi hemde robot gibi evi cevirmemi beklio hamileyim kanim cok fazla dusuk cikti ustune enfeksiyon hic yokken.simdi hic gitmiyo bile anlayis sifir devamli kalbim kiriliyor is desen aile ici hep erkek istemiyorum amcam ve k
Aynı sekde beninde iştahım hiç yok canım sabah kalvaltısıyla aksam ediyorumiyi akşamlar annecikler:)
benim hiç iştahım yok bebeğimin en son kilosu iyidi ama stres yapıyorum açken o da büyüyemez diye
Meryem cim canım çok üzüldüm senin adınabasta ev ayri olacakdi ama esim onlar 6 ay istanbul kalir rize gider bosuna kira vermesinler felan dedi babam emekli felan adam rizede karsilikli iki evi biri dahali doseli bos digeri kirada emeklisi var araba satarakda para kazanio kalmis bizim basa esim beni korumuyo babasi babama adammi o felan die asalio annem yokmus gibi bos konusuyo kaynana desen gecen esimin kaptancilik ve polislik isini kazanip gitmedi mesele konustuk kaynana hemen seni alacakdi die bise yok bizim istedimiz kiz almazsa baska kiz alcakdi ben sadece orda dedimko denizcilik yapip aylarca onumu bekliycekdim yada polis olsaydi silah vurulma hersey var her gun onumu dusuncem dedim isi guzel bu lafima valla kusura bakma meryem seni alacakdi die birsey yok ona gore baska kiz alirdi yada bizimkisi dedi kahroldum ben hamileyim ya bide cocumun ismini kendi koma calisio dogurdummuda calismami istio babasi bu gun hazir yicek deyip aptal aptal konusup cekti gitti aksam sikinti vermeye devam edecek ben zorlandim artik sabah kalk sofralari kur ise git evde yemek yok yemek yap herkezi yedir icir yat vakti gelio iki uc utu yapamadimmi esim kadinlima laf edio hem eve erkek gibi . para getirmemi hemde robot gibi evi cevirmemi beklio hamileyim kanim cok fazla dusuk cikti ustune enfeksiyon hic yokken.simdi hic gitmiyo bile anlayis sifir devamli kalbim kiriliyor is desen aile ici hep erkek istemiyorum amcam ve k
Kayınvaliden kayınbabanlar çok düşüncesizlermiş siz zaten yeni evlisiniz 1 sene bile olmamış sizin başbaşa zaman gecirip birbirinizi tanımaya ihtiyacınız varken başınıza gelip oturmuşlar onu bıraktım hai oturuyorlar senin çalıştıgını bilen ğstelik hamilesin o kayınvalidenin evin temizliği ve yemegini yapması gerekiyor ama cahilkadın sana kaynanalık yapmaya oturuyor evde Allah akıl fikir versin onlara inşallah vicdana gelirler sizi başbaşa bırakırlar
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın ins canım bu belirtiler bünyeyle alakalı bende çok ekşi yedim heryerim sivilce doldu çirkinlestim ama oğlum olacakİyi akiamlarrr şukur belirsizliğimiz sona erdi kızımız olacak inşallah :) demekki neymiş çin takvimi yalanmış. Ayrıca hiç kusmadan geldim bugüne ve ekşi yemedim ha bir de karın bolgemde tüğlenme oldu ...yani diyeceğim soylentilere inanmamak lazımmış..kız bebekler kısturmayıp ekşi de aşerdirtmiyormuş hihi
Sen anlattıkca ben burda kahroldum ya bu sizinkileri bi temiz dövesim grldi ne biçim insan bunlar ya bence tek suçlu eşin o tavrını koysa onların gıgı bile cıkamaz ayriyeten sen niye çalısıp bakacakmıssın eve adam up baksınlar sakın kendini ezdirme susma sustukça tepene çıkarlar dişini göster yani
Allah onları bildiği gibi yapsın bu dünyanın obür tarafıda var o eşinede yazıklar olsun kocaman adam olmus evlenmis cocuk sahibi oluyo daha ana baba ağzına bakıyo canım sana Allah sabır versin ins hersey düzeliresim ailesi sozunden.cikmiyor onlar ne dese biz anlassak bile hemen degisiyor bende ona kiziyor beni sahipsiz saniyor annem sizofren hastasi babam bi kere daha evlendi ama adam bizi arar hep destek olma calisir yani ama varya artik ben dayanamiyorum annem anlatamiyorum ulasamiyorum onada babam desen onunlada konusamiyorum esime diyorum birakirim seni kim ne derse desin dieonun tek derdi aileye rezil olmamak beni anlamak degil yani
Meryem cim canım çok üzüldüm senin adınahamile kadına bunlar yapılır mı yuva yıkıcılar resmen. Böyle aile mi olur hadi seni düşünmüyolar oğullarının huzurunu niye kaçırıyolar gitseler rahatlarsın bence kuzum eşininde alacağı olsun yani. Hakkını nasıl ödeyecekler sahip çıkıp sevgi gösterecekleri yerde ettikleri reva mı Allaha havale ediyorum bildiği gibi yapsın Rabbim sana da sabırlar versin inşallah tez zamanda rahata kavuşursun eşinle bebeğinle evinde rahat edersin
Allah onları bildiği gibi yapsın bu dünyanın obür tarafıda var o eşinede yazıklar olsun kocaman adam olmus evlenmis cocuk sahibi oluyo daha ana baba ağzına bakıyo canım sana Allah sabır versin ins hersey düzelir
bazen yillar sürüyor ama geçiyor.tabi seni yaralayarakinsallah bi gecse o kadar kotu oldukki esimlede olmuyo sonra artik bazen bosanma asamasi geliyorum kalbimi kirarken sen nie korumuyorsun diyorum ya oyle surekli sitres yapioyalarki ne dinlenebiliyorum ne baska birsey surekli onlarin dirdiri sinir hastasi olacam
bazen yillar sürüyor ama geçiyor.tabi seni yaralayarak
Amin canm sağol hepimiz iniallhAllah analı babalı büyütsün gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına alırsın ins canım bu belirtiler bünyeyle alakalı bende çok ekşi yedim heryerim sivilce doldu çirkinlestim ama oğlum olacak
Canım eşinle konuşmayı dene annesigili gitmeye ikna edemezmi, sen 20 yaşındaydı galiba eşinde küçükmü ailesigile çokmudüşkün , birde eşinle kısa süredemi evlendiniz yoksa uzun bir arkadaşlıktan sonramı yani senin bunaldıgını anlamıyor mu acabadaha bes aylik evliyiz sanki 10 senelik birbirden bikmis kari koca olduk ya ben ne yapim bilemiyorum
Hayırlı olsun tebrik ederim canım kızlar artıyor topğimizdeİyi akiamlarrr şukur belirsizliğimiz sona erdi kızımız olacak inşallah :) demekki neymiş çin takvimi yalanmış. Ayrıca hiç kusmadan geldim bugüne ve ekşi yemedim ha bir de karın bolgemde tüğlenme oldu ...yani diyeceğim soylentilere inanmamak lazımmış..kız bebekler kısturmayıp ekşi de aşerdirtmiyormuş hihi
Geceleri konuş canım uyumadan aklına gir bi şekilde ne bileyim bebişini kullan evliliğini kullan yanına çek. O bari yanında olsun kendını bilmez insanlar yüzünden ne sen mutsuz ol ne huzurunuz bozulsun. Erkek tarafından senin Samimi olduğun aklı başında bunlara akıl verecek birisi yok mu canım yainan varya ne yapacami sasirdim heryerde bi sorun var her yerde isde evde ailede korkuyorum esimle guzel birsey yapamadan ayrilacaz korkuyorum ya esimle gecen o kadar sogudum nefret ettim artik 5 aylik evliyim iki kere evi terk etme kalktim cunku dayanilcak hal birakmiyolar sonra bi zaman sonra baktimki aslinda esimle cok iyiyiz birbirimize sailip moral veriyoruz uzuluyorum esimle aksamlari oturup sohpet bile edemiyorum anlatamiyorum ona birsey hep ailsei ile onlar ne der hep yanlari gidiyor oturuyor banada meryem caay die bagrio sinir oluyorum
bazen yillar sürüyor ama geçiyor.tabi seni yaralayarak
Canım eşinle konuşmayı dene annesigili gitmeye ikna edemezmi, sen 20 yaşındaydı galiba eşinde küçükmü ailesigile çokmudüşkün , birde eşinle kısa süredemi evlendiniz yoksa uzun bir arkadaşlıktan sonramı yani senin bunaldıgını anlamıyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?