2015 Nisan Anneleri

kimse diyemem cunku herkez bana engel oldu ben herkez kafa turtum onun icin aksamlari beyfendi ozel is disinda beni gordu yok ayrica bebemiz icin elini karnima bile koymuyor kardeslerini bebegimizden.daha cok.seviuo ona gore ortada birsey yok.cunku facede bebemizle ilgili yazi bile kizio utaniyor beni sinir edio sonucda bebek karnimda gelisio bunu ultrasyonda gordu kalp.atis dinledi bi insan nasil boyle olabilir sonrada bana demiyormu babasini daha cok sevecek die tavayi kafasina gecirmek istiyorum

hersey bitincemi duzelecek biz bosanincami sabir desen olmuyo bende sabirsizim artik en sonunda agir laf dicem

Canim eşinden uzaklasmamaya calis. Uzaklasirsan tamamen onlarınfikirlerini benimser. İnan ezberden konuşuyorum bu günler geçecek. En zor ilk zamanlardır.zamanla esin seni anlayacak

Maşallah canım Allah bağışlasın prensesinizi size. Benim de Çin takvimi , yok vücut yaşı vs. hepsi fos çıktı. Üç aydır sürekli ekşi yiyorum ve sonuç erkek bebek. :) Yani Rabbimin bileceği iş ve kişiden kişiye değişiyor belirtiler. :)

Canim eşinden uzaklasmamaya calis. Uzaklasirsan tamamen onlarınfikirlerini benimser. İnan ezberden konuşuyorum bu günler geçecek. En zor ilk zamanlardır.zamanla esin seni anlayacak

insallah anlar ne bi geziyoruz.ne bi sohpet kaldik boyle ya insallah guzel gunler cabucak gelir

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım peki vücut şeklin nasıl değişti. Erkek bebekte kalçada belde sırtta fazla yağlanma olmuyomuş, arkadan bakıldığında hamile olduğun anlaşılmazmış hiç. Benim hislerim çok kıvvetli bir şekilde erkek çocuğum olacağı yönünde. Vücudum da buna uyumlu hidiyor henüz hala hamile olduğumu anlayan yok, evet biraz hile yapıp bol giyiyorum ama eski pantalonlarım falan halen olmakta...

[QUOTEberyew, post: 37575476, member: 479070"]hersey bitincemi duzelecek biz bosanincami sabir desen olmuyo bende sabirsizim artik en sonunda agir laf dicem

biz iki sene seevgiliydik o 25 yasinda ben 20 yasindayim esim ailesine duskunden ziyade baska birsey bu dediklerini hep yapar fikirler hemen degisir ailesi en basta beni istemedi.cunku baska kiz istiyolar baya zorlu bi.donemden sonra evlendik hatta esim asker gittinde onlar bizim ayrilca k iz dusundu asker gitmeden bi yuzluk bile taktirmadi babasi bize sonra aniden sevgi basladi bana . karsi anlayamadim o kadar arkadan saydikdan sonra bu sevgi neydi zaten sevgilerine hic . inanmadim esimde 6 ay burda y ay rize dedi ayni evde kalmak icin daha 5 aylik evliyim burnumdan geldi esime bana sahip.cikmad u icin kiziu orum bn oda bana ailemi.sikayet etme deyip.duruyor senden sebeb soguyamam duo ben sogumasi istemem zaten ama.benide maf etmesinler anlaatamiyorum beni hic yerine koyuyor hep[/QUOTE]
Canım benim eşim ailesine düşkğn degil ben kendi aileme çok düşkğnüm ilk evlendiğimiz zamanlar eşim bana dediki sen ebli bir kadınsın bu saatten sonra senin önceliğin benim benim önceliğimde sensin eger bunu yapamıyorsan evlenmyeceksin dedi ben bir süre sonra eşimi tamamen hayatıma öyle bir adapte ettimki evli oldugumuzu ızaman anladım senin eşinde aile falan onları unutacak bu saatten sonra saygı sevgi devam etsin ama kendisi bir yuva kurmuş hayat arkadaşıda sensin

Kizllaarrr selammmmmn bugun doktor kontrolumuz vardiiiii Aslinda ogrenmicektik cinsiyeti aile arasinda eglence ile ogrenicektik ama sagolsun bebisimiz bize hemen gosterdi doktorun soylemesine gerek kalmadi hahaha oglumuz oluyooo cookk sukurrr pipiyi kendimiz gorduk ekranda hahahah

Kizllaarrr selammmmmn bugun doktor kontrolumuz vardiiiii Aslinda ogrenmicektik cinsiyeti aile arasinda eglence ile ogrenicektik ama sagolsun bebisimiz bize hemen gosterdi doktorun soylemesine gerek kalmadi hahaha oglumuz oluyooo cookk sukurrr pipiyi kendimiz gorduk ekranda hahahah

Kizlarrrr merhabaaa bugun doktor kontrolumuzzz vardiiii aslinda cinsiyeti ogrenmeyecektik doktora rica ettik soylemeyin diye ama doktorun soylemesine gerek kalmadan kendimiz gorduk pipiyi bi prens geliyooo rabbime binlerce kez sukurler olsunnnn

Hayırlı olsun canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin birtanem inşallh devamını da nasip eder allahım:)

Amin birtanem inşallh devamını da nasip eder allahım:) Canm benm de henüz kalçada vs birşey yok sadece gobeğim var ama son aylar nolur bilmiyorum tabikisi...banada hep erkek dedi çevremdekiler sivri bi çıkıntı oldu :) sen ne zaman oğrencen bana foktorum ilk başta erkek demişti :)

Öyle düşünme canım benim sen hasta olmak istedin mi ki yani elinde olmadan olan birsey bu hem nasip olmasa olmazdı zaten benim arkadaşım da hamileliği boyunca kullandı kortizon ama çok şükür bebegin de bir problem olmadı kendine eziyet etme git doktoruna en iyisini yine onlar bilir allahın izniyle de birsey olmaz ki

Teseşekkür ederim benimle duygularımı paylaştığın için bu yazıyı yazdıktan sonra kalktım banyo yaptım kendime gelmek için sonra kuran dinledim dua ettim hersey imtihan insallah Allah verdiği emanetime iyi bir anne olurum sağlıkla doğar insallah

Hayirlisi olsun canım gözünüz aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yakışıklı prensini hem ne güzel işte annesi merak ettirmemiş size biz öğrenene kadar catlatacaktık nerdeyse
Hayirli akşamlar anneler sehit astsubayimizin esi bebegini kaybetmiş cok kotu oldum rabbim sabir versin dayanma gucu versin inşallah
Amin canım allah sabır versin kolaylık versin çok zor çok acı allah dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…