Benim çıktı canım ya zaten hamilelik önceside vardı şimdi iyice çıktı var bi şişkinlikkızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Hamileyken mi o kdr kilo verdinvalla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)
evet biraz öyle olmuş çünkü hamile olduğumun farkına varamadım üzerine gördüm çünkü biraz geç fark ettik kuzumuBenim çıktı canım ya zaten hamilelik önceside vardı şimdi iyice çıktı var bi şişkinlik
Hamileyken mi o kdr kilo verdin
Canım bende genellikle erkek görüyorum rüyamda oğluşum geliyor bir de rüyada erkek bebek görmek çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah :)Hayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)
Öyle mi insallah hayirlara cikar bitanem hepimizinki ..acaba erkek bebek istediğim icinmi surekli ruyamda goruyorum diyorum :)Canım bende genellikle erkek görüyorum rüyamda oğluşum geliyor bir de rüyada erkek bebek görmek çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah :)
Oylemi bilmiyodum sagol ilgin icin arkadasim
bir de dr a kilosunu sordum güldü daha sonra ölçeriz dedi ama 300gr civarında dedi sanırım ölçmeden salladı :)çok fazla geldi bana
walla o da olabilir son 1 ayda 3 kilo almış gözüküyorum toplamda 4 kilo almışım 3 kilosu son 1 ayda ama bence ölçmedi salladı ortlama bişey diye söyledi ama fazla kaçırdı:) ama senin ikizlerin toplamı 300 falan yapıyordur benimkinin doğru olma ihtimali de var o zamanBenim de ultrasonda kizim 16+3yani tam gununde oglum ise 16+6gunluk cikti. Oglum 180 gr, sanki 300 gram biraz fazla ya da senin b3bis tombis :)
walla o da olabilir son 1 ayda 3 kilo almış gözüküyorum toplamda 4 kilo almışım 3 kilosu son 1 ayda ama bence ölçmedi salladı ortlama bişey diye söyledi ama fazla kaçırdı:) ama senin ikizlerin toplamı 300 falan yapıyordur benimkinin doğru olma ihtimali de var o zaman
Canım seni ümitlendirmek istemem en doğrusunu Allah bilir bende ruyamda dr ultrasonda bebeğimin pipisini gosteriyordu resmen bende cok ner goruyordum sonra gene baska bi ruyamda erkek bebek emziriyordum bi kaç gun sonra dr ultrasonda bak bi cıkıntı var pipiye benziyo dedi 15 gun sonrada dr direk erkek dedi tabi en dogrusunu Allah bilir benim boyle oldu yani dogru cıktı ruyamHayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)
Bu normal canım benim bazen 1 hafta geride gidio bazen 1 hafta onde gidio bazen satla tam uyumlu bebegin biyume hızıyla alakalı dr sorun olmadıgını soyledi bide ultrasonla alakalı olabiliyorBen gebeligimi ogrenmeden bir gun once gordum erkek bebegim olacagini. Doktor da erkek dedi. Ama ne gobegim cikti ne de basenlerim genisledi. Ayni duruyorum.
bir sey sorucam kizlar benim son adet tarihime gore yapilan hesaptan bir hafta geri cikiyor ultrasonda bebek. Gec dollenme demisti doktor. Boyle olan var mi ?
Cnm benmde öyle .. ben polikistk overlıyım.45 günde bir adet gorurdum geç yumurtlamada oluyor öyle şeyler gelşim ilerliyor şukur korkmaBen gebeligimi ogrenmeden bir gun once gordum erkek bebegim olacagini. Doktor da erkek dedi. Ama ne gobegim cikti ne de basenlerim genisledi. Ayni duruyorum.
bir sey sorucam kizlar benim son adet tarihime gore yapilan hesaptan bir hafta geri cikiyor ultrasonda bebek. Gec dollenme demisti doktor. Boyle olan var mi ?
Oy maşallah kuzuma Allah bağışlasın :)
Ben hep erkek hissediyordum erkek çıktı çin takvimi- biyolojik yaş vs hcg değeri erkek diyordu hepsi bende tuttu :)
Rica ederim canim. İnsaAllah sıkıntısız bi sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz[/QUOTE][QUOTE="Efsa, post: 37577245, member: 10766 Oylemi bilmiyodum sagol ilgin icin arkadasim
Benim şuan göbeğim ilk hamileliğimdekine göre altı aylık gibi çok çıktı yani ama ikinci çoçukta çok olabilirmiş öyle diyorlar .. Kilo aldığını düşşnüyordum fakat bir kilo vermişim ilk üç aya göre .. Yakında top gibi yuvarlanırsam şaşırmam birde minyon bir insanın nasıl ilerleyen zamanlarda yerimden kalkarım onu düşünüyorum ..kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Kokoreç i normalde seviyormuydun CNm , ben mesela sevmem canımda çekmedi çok şükür .. Belki çok iyi pişirilmiş hijyen bir yerden alınıp az miktarda yenilebilir ..Ya ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?