2015 Nisan Anneleri

kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Benim çıktı canım ya zaten hamilelik önceside vardı şimdi iyice çıktı var bi şişkinlik

valla bilmiyorum ama onun için herşeye katlanırım zaten hafif tombiğim hamile kalmadan 2 ay önce 74 kiloydum diyetle 63 oldum 1 ay önce tartıldım 67ydm ama şu an rahat 70 geçtim böyle devam edrse 80 gececeğim :)
Hamileyken mi o kdr kilo verdin

Hayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)

Canım bende genellikle erkek görüyorum rüyamda oğluşum geliyor bir de rüyada erkek bebek görmek çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah :)

Canım bende genellikle erkek görüyorum rüyamda oğluşum geliyor bir de rüyada erkek bebek görmek çok güzelmiş hayırlara çıkar inşallah :)
Öyle mi insallah hayirlara cikar bitanem hepimizinki ..acaba erkek bebek istediğim icinmi surekli ruyamda goruyorum diyorum :)

merhaba kızlar biz de dr a gittik bugün dr cinsiyeti hala kız dedi 17+0 çıktık 4 gün önden gidiyoruz ayın 25 inde ayrıntılı ultrasona gircem herşey yolunda bi sıkıntı yok dedi ayrıca 3 boyutluda da gösterdi baya değişikti ben daha bişey almadı bebişe ama annem birsürü şey almış bu gidişle bana bişey bırakmayacak

bir de dr a kilosunu sordum güldü daha sonra ölçeriz dedi ama 300gr civarında dedi sanırım ölçmeden salladı :)çok fazla geldi bana

bir de dr a kilosunu sordum güldü daha sonra ölçeriz dedi ama 300gr civarında dedi sanırım ölçmeden salladı :)çok fazla geldi bana

Benim de ultrasonda kizim 16+3yani tam gununde oglum ise 16+6gunluk cikti. Oglum 180 gr, sanki 300 gram biraz fazla ya da senin b3bis tombis :)

Benim de ultrasonda kizim 16+3yani tam gununde oglum ise 16+6gunluk cikti. Oglum 180 gr, sanki 300 gram biraz fazla ya da senin b3bis tombis :)
walla o da olabilir son 1 ayda 3 kilo almış gözüküyorum toplamda 4 kilo almışım 3 kilosu son 1 ayda ama bence ölçmedi salladı ortlama bişey diye söyledi ama fazla kaçırdı:) ama senin ikizlerin toplamı 300 falan yapıyordur benimkinin doğru olma ihtimali de var o zaman

Ikizlerin gelisimleri 30. haftaya kadar tek bebek gibi oluyormus. Ben de normalden kucuk olnalari gerekir diye dusunmustum ama oyle olmuyormus :)

Canım seni ümitlendirmek istemem en doğrusunu Allah bilir bende ruyamda dr ultrasonda bebeğimin pipisini gosteriyordu resmen bende cok ner goruyordum sonra gene baska bi ruyamda erkek bebek emziriyordum bi kaç gun sonra dr ultrasonda bak bi cıkıntı var pipiye benziyo dedi 15 gun sonrada dr direk erkek dedi tabi en dogrusunu Allah bilir benim boyle oldu yani dogru cıktı ruyam

Ben gebeligimi ogrenmeden bir gun once gordum erkek bebegim olacagini. Doktor da erkek dedi. Ama ne gobegim cikti ne de basenlerim genisledi. Ayni duruyorum.
bir sey sorucam kizlar benim son adet tarihime gore yapilan hesaptan bir hafta geri cikiyor ultrasonda bebek. Gec dollenme demisti doktor. Boyle olan var mi ?

Bu normal canım benim bazen 1 hafta geride gidio bazen 1 hafta onde gidio bazen satla tam uyumlu bebegin biyume hızıyla alakalı dr sorun olmadıgını soyledi bide ultrasonla alakalı olabiliyor

Cnm benmde öyle .. ben polikistk overlıyım.45 günde bir adet gorurdum geç yumurtlamada oluyor öyle şeyler gelşim ilerliyor şukur korkma

kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Benim şuan göbeğim ilk hamileliğimdekine göre altı aylık gibi çok çıktı yani ama ikinci çoçukta çok olabilirmiş öyle diyorlar .. Kilo aldığını düşşnüyordum fakat bir kilo vermişim ilk üç aya göre .. Yakında top gibi yuvarlanırsam şaşırmam birde minyon bir insanın nasıl ilerleyen zamanlarda yerimden kalkarım onu düşünüyorum ..

Ya ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..
Kokoreç i normalde seviyormuydun CNm , ben mesela sevmem canımda çekmedi çok şükür .. Belki çok iyi pişirilmiş hijyen bir yerden alınıp az miktarda yenilebilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…