2015 Nisan Anneleri

Bende çok merak ediyorum , dört gözle bekliyorum .. Öncelikle sağlıklı olsun kuzular sonrası güzel meraklar zaten . Inş Rabbim gönlüme göre verir CNm ..

Kızlar herbirinizi okuyamuyorum sorry , fakat kontrolden gelen ve cinsiyet öğrenen tüm yoldaş kader kardeşlerime hayırlı olsun .. Rabbim bebeklerinizi sağlıkcakla almayı nasip etsin inş .. Ben öğrenemesemde sizlerin haberleri ile çok mutlu oluyorum .. Çok güzel heyecanlar bunlar Rabbim tadımızı bozmasın inş .
Meryem CNm senin ailenle ilgili sorunlarını dehşetle takip etmeye çalışıyorum , güzel kardeşim inş herşey yoluna girer . Keşke birşeyler yapabilsek senin için .

Benimde göbeğim çok çıktı ya hatta esim bu aksam sanki 6 aylık gibi duruyosun dedi ilk oğlumda 5 aylıkken bile az bi göbeğim vardı

Canım benimde bir hafta ileri görünüyor oluyor böyle durumlar yumurtlama zamanı ile alakalıymış

Canim hayirlara vesile olur insallah gordugumuz ruyalar,bende sabah gordum ultrasonda dr um bak aslan parcasi geliyo deyip bize oglumuzun pipisini gosterdi ben saskinimArtik bu tersine mi cikar yoksa birebirmi bilemiyorum ben bu hamilelgimdede hep oglum oldugunu goruyorum ruyamda ve hala cinsiyetini ogrenmis degiliz ve isin kotu kismi ise duygularim karisik hem kiz istiyorum hemde erkek bu yuzden tahmin yapamiyorum hayirlisi olsun da saglikli olsunyavrum diyorum

Canim hayirlara vesile olur insallah gordugumuz ruyalar,bende sabah gordum ultrasonda dr um bak aslan parcasi geliyo deyip bize oglumuzun pipisini gosterdi ben saskinimArtik bu tersine mi cikar yoksa birebirmi bilemiyorum ben bu hamilelgimdede hep oglum oldugunu goruyorum ruyamda ve hala cinsiyetini ogrenmis degiliz ve isin kotu kismi ise duygularim karisik hem kiz istiyorum hemde erkek bu yuzden tahmin yapamiyorum hayirlisi olsun da saglikli yavrum diyorum

Gunaydin guzel nisan kadinlari
Biz dun bebek magazalarini gezdik. Yatak odam kucuk oldugundan bi ayarlama yapmak istiyoruz. Yatagimizi degistirip boyunu ve enini kucultup daha planli bi oda yapicaz insallah.ama simdiden bunaldim. Bebek besikleri o kadar da kucuk degil. Kucuk olanlar da ancak 1 yasina kadar durabilir hareketli bebekse o kadar bile yatamaz dedi bi de erkek olabilir dedi dr benim minnosuma.. iste benim de boyle sıkıntılarim var. Evim 1+1 maalesef..

Gunaydin, iyi pazarlar iyi tatiller! Sabah 5 de acliktan uyandim birseyler yedim, sabah kalktigimda sanki hic birsey yememis gibiydim. Bu aclikla basim dertte! Simdiden 5 kilo aldim ama yavrum saglikli olsun gerisi onemli degil. Bu arada gobegim cok cikti ve cok tatli yiyordum. Herkes bana oglan olur diyordu. Ama bir kizim olacak. Sanirim bu tahmin olayi bende hic tutmadi. Neyse herkese bol dinlenmeli , esiyle ailesiyle mutlu gunler!

Günaydın hamişler biz de Perşembe doktora gittik. 15+3 ken Ultrason ölçümüne göre 15+6 çıktık. Doktorumuz cinsiyet için randevu vermişti. Pozisyonu çok kötüydü uzun süre göstermedi, bağdaş kurmuş oturuyordu meleğim. 15 dakika sonra bacakları biraz açtı da doktorumuz %100 kız diyebildi. 2hafta önce %70 kız Demişti. Boyu 16 cm. Kilosu 155 gr. Organlarına, kafa çapına, kaval kemiği ölçüsüne de baktı arada. Herşey çok iyi dedi. Bunları Detaylı olarak 2 hafta sonra 4lü taramada kontrol edecekmiş ama şimdiden bakmış oldum biraz dedi. Organlarını tek tek gösterdi, Anlattı. Şimdilik Herşey yolunda gidiyor. Biz alışverişe başladık bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…