Bende çok merak ediyorum , dört gözle bekliyorum .. Öncelikle sağlıklı olsun kuzular sonrası güzel meraklar zaten . Inş Rabbim gönlüme göre verir CNm ..Valla benim de bacaklar popo kollar vs aynı... ama sadece bir göbek aldı başını gidiyor... erken cikti göbeğim zaten öyle önden gitmeye de başladı :)
Biz nasipse Perşembe günü öğreneceğiz cinsiyeti ama karın durumuma göre erkek sanirim...çin takvimi de erkek diyordu, görenler de hep güzelleştin erkek diyor... Gerci içten içe kiz diyorum... ama bu konudaki hislerime güvenmiyorum :) millete inat diyor olabilirim
Benimde göbeğim çok çıktı ya hatta esim bu aksam sanki 6 aylık gibi duruyosun dedi ilk oğlumda 5 aylıkken bile az bi göbeğim vardıBenim şuan göbeğim ilk hamileliğimdekine göre altı aylık gibi çok çıktı yani ama ikinci çoçukta çok olabilirmiş öyle diyorlar .. Kilo aldığını düşşnüyordum fakat bir kilo vermişim ilk üç aya göre .. Yakında top gibi yuvarlanırsam şaşırmam birde minyon bir insanın nasıl ilerleyen zamanlarda yerimden kalkarım onu düşünüyorum ..
Benim cikti gobusum hatta otobuste hamile diye yer veren bile oldu.kızlar göbeği çok çıkan var mı? Sanki erkenden çıktı göbeğim siz ne alemdesiniz??
Canım benimde bir hafta ileri görünüyor oluyor böyle durumlar yumurtlama zamanı ile alakalıymışBen gebeligimi ogrenmeden bir gun once gordum erkek bebegim olacagini. Doktor da erkek dedi. Ama ne gobegim cikti ne de basenlerim genisledi. Ayni duruyorum.
bir sey sorucam kizlar benim son adet tarihime gore yapilan hesaptan bir hafta geri cikiyor ultrasonda bebek. Gec dollenme demisti doktor. Boyle olan var mi ?
Canim hayirlara vesile olur insallah gordugumuz ruyalar,bende sabah gordum ultrasonda dr um bak aslan parcasi geliyo deyip bize oglumuzun pipisini gosterdi ben saskinimHayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)
Canim hayirlara vesile olur insallah gordugumuz ruyalar,bende sabah gordum ultrasonda dr um bak aslan parcasi geliyo deyip bize oglumuzun pipisini gosterdi ben saskinimHayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?