2015 Nisan Anneleri

Kuzum biraz da hamilelik Psikolojisi var. Tabiki onlar hiç hatasız demiyorum ama zamanla düzelecek ben inanıyorum anladım ki zaten severek evlenmişsin. Eşine düşman olma kuzum dediğim gibi ya senin çevrendenden yada onun çevresinden onunla konuşup aklını başına getirecek birini bul akraba şart değil illaki vardır güvendiği bi arkadaşı

Hayırlı olsun kuzum güle güle büyüt oğluşunu :)

Günaydın canım gözün aydın hayırlı olsun :)

Gunaydin hanimlar dun gece bacagima cok kotu kramp girdi aciyla uyandim sizdede boyle birsey oldumu sanki damarim kasilmis gibi oldu

Gunaydin hanimlar dun gece bacagima cok kotu kramp girdi aciyla uyandim sizdede boyle birsey oldumu sanki damarim kasilmis gibi oldu

Günaydın kızlar napyosunuz avatarıma göbişimin resmini koydum nasıl anca yazlık badi giyince belli oluyor benimki kışlık giyince pek belli olmuyor
Maşallah benimde senden geri kalan yanım yok ) ben yalnız ne giyersen belli oluyor artık biraz minyon olduğum için oda .. Kız dimi senin kuzu ..

Maşallah benimde senden geri kalan yanım yok ) ben yalnız ne giyersen belli oluyor artık biraz minyon olduğum için oda .. Kız dimi senin kuzu ..
Evet canım kız, benim göbegim dışında büyğyen bir yerim olmadı canım kolarım bacaklarım basenlerim hep aynı zaten balık etli yapım vardı 167 ye 73 tüm şimdi 79 oldum ama benim pantolonların hiçbirinin beli kapanmıyor bir tane kumaş hamilelik pantolonum var o oluyor bir kaç tane daha alacagım kabanlarımın önü kapanmıyor zaten agustos ayında senelik izindeyken memleketten 2, 3 beden büyük triko bluzlar almıştım onlar rahat oluyor şimdilik.benim ilk hamileliğim olunca karnım iyice büyüsün istiyorum

allahım hayırlara getirsin inşallah hepimizinkini bitanem artık cinsiyetlerini ögrenemedikçe rüyalarımıza girer oldu yeterki rabbim hayırlara getirsin gönlümüzden ne geçiyorsa nasip etsin rüyalara bel baglamamak lazım ama insan takmadan da duramıyor :)

ayy ne güzel bitanem ya rüyanın gerçekleşmesine aynı heyecanı ve mutlulugu yaşamana çok sevindim inşallah saglıcakça kucagına alırsın paşanı tatlım inşallah hayırlısı saglıklı olsun yeterki evlatlarımız :)

canım benimde oyle ıkı farklı dr a gidiyorum birisinde hep 5 gün geri çıkıyor diğerinde ise hep sat la uyumlu cıkıyor usg chazının farklılıgındanda kaynaklanıyor öncelerı çok takmıştım neden geri diye ama 10 gün geri olmadıgı sürece sorun olmayacagını söylemişti dr um :)

benim gecen hamilelikte olmustu birkac kez. ciglik cigliga uyanmistim.
magnezyum mu ne bir mineral eksikliginden oluyormus galiba.

Amiin canim amiiin insallah evet ben her kontrole gittigimde dr ma soruyorum cinsiyeti ne ?cvp daha belli degil demiyormu icten ice cildiriyorum bide ultrasona girmeden bi guzel cikolata yiyorum bebisim hareketlensin iyicede dr teyzesi gorsun artik diyorum ama nerde cok nazli bizim bebisler coook

Banada baßka doktor magnezyum önerdi ama.kendi doktoruma sormadan kullanmıcam..

aynen canım bnde sürekli soruyorum dr uma ama gülüyor söylemiyor daha erken diyor..öyle gıcık oluyorum ki söyle ne olacak ki..inşallah carsamba günü gidecegiz 17 haftalık olacagız bak o zaman söylemezse cok kızarım bide zamane bebekleri çok nazlı ya anlamadım giti herkesin bebegi uyuma modunda artık keyfine düşkünmü olcak bu sıpacıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…