Kuzum biraz da hamilelik Psikolojisi var. Tabiki onlar hiç hatasız demiyorum ama zamanla düzelecek ben inanıyorum anladım ki zaten severek evlenmişsin. Eşine düşman olma kuzum dediğim gibi ya senin çevrendenden yada onun çevresinden onunla konuşup aklını başına getirecek birini bul akraba şart değil illaki vardır güvendiği bi arkadaşıkimse diyemem cunku herkez bana engel oldu ben herkez kafa turtum onun icin aksamlari beyfendi ozel is disinda beni gordu yok ayrica bebemiz icin elini karnima bile koymuyor kardeslerini bebegimizden.daha cok.seviuo ona gore ortada birsey yok.cunku facede bebemizle ilgili yazi bile kizio utaniyor beni sinir edio sonucda bebek karnimda gelisio bunu ultrasyonda gordu kalp.atis dinledi bi insan nasil boyle olabilir sonrada bana demiyormu babasini daha cok sevecek die tavayi kafasina gecirmek istiyorum
Hayırlı olsun kuzum güle güle büyüt oğluşunu :)Kizllaarrr selammmmmn bugun doktor kontrolumuz vardiiiii Aslinda ogrenmicektik cinsiyeti aile arasinda eglence ile ogrenicektik ama sagolsun bebisimiz bize hemen gosterdi doktorun soylemesine gerek kalmadi hahaha oglumuz oluyooo cookk sukurrr pipiyi kendimiz gorduk ekranda hahahah
Günaydın canım gözün aydın hayırlı olsun :)Günaydın hamişler biz de Perşembe doktora gittik. 15+3 ken Ultrason ölçümüne göre 15+6 çıktık. Doktorumuz cinsiyet için randevu vermişti. Pozisyonu çok kötüydü uzun süre göstermedi, bağdaş kurmuş oturuyordu meleğim. 15 dakika sonra bacakları biraz açtı da doktorumuz %100 kız diyebildi. 2hafta önce %70 kız Demişti. Boyu 16 cm. Kilosu 155 gr. Organlarına, kafa çapına, kaval kemiği ölçüsüne de baktı arada. Herşey çok iyi dedi. Bunları Detaylı olarak 2 hafta sonra 4lü taramada kontrol edecekmiş ama şimdiden bakmış oldum biraz dedi. Organlarını tek tek gösterdi, Anlattı. Şimdilik Herşey yolunda gidiyor. Biz alışverişe başladık bile :)
Ya ben canınız istemesin ama inanılmaz kokoreç istiyorum (hakkınızı helal edin ) napıcam bilemedim yaa yesem bisey olurmu iyice pişirtip..
Seninle çok benzer durumlarımız var CNm , hayırdır inş diyelim ..Benimde göbeğim çok çıktı ya hatta esim bu aksam sanki 6 aylık gibi duruyosun dedi ilk oğlumda 5 aylıkken bile az bi göbeğim vardı
Maşallah benimde senden geri kalan yanım yokGünaydın kızlar napyosunuz avatarıma göbişimin resmini koydum nasıl anca yazlık badi giyince belli oluyor benimki kışlık giyince pek belli olmuyor
Evet canım kız, benim göbegim dışında büyğyen bir yerim olmadı canım kolarım bacaklarım basenlerim hep aynı zaten balık etli yapım vardı 167 ye 73 tüm şimdi 79 oldum ama benim pantolonların hiçbirinin beli kapanmıyor bir tane kumaş hamilelik pantolonum var o oluyor bir kaç tane daha alacagım kabanlarımın önü kapanmıyor zaten agustos ayında senelik izindeyken memleketten 2, 3 beden büyük triko bluzlar almıştım onlar rahat oluyor şimdilik.benim ilk hamileliğim olunca karnım iyice büyüsün istiyorumMaşallah benimde senden geri kalan yanım yok) ben yalnız ne giyersen belli oluyor artık biraz minyon olduğum için oda .. Kız dimi senin kuzu ..
allahım hayırlara getirsin inşallah hepimizinkini bitanem artık cinsiyetlerini ögrenemedikçe rüyalarımıza girer oldu yeterki rabbim hayırlara getirsin gönlümüzden ne geçiyorsa nasip etsin rüyalara bel baglamamak lazım ama insan takmadan da duramıyor :)Canim hayirlara vesile olur insallah gordugumuz ruyalar,bende sabah gordum ultrasonda dr um bak aslan parcasi geliyo deyip bize oglumuzun pipisini gosterdi ben saskinimArtik bu tersine mi cikar yoksa birebirmi bilemiyorum ben bu hamilelgimdede hep oglum oldugunu goruyorum ruyamda ve hala cinsiyetini ogrenmis degiliz ve isin kotu kismi ise duygularim karisik hem kiz istiyorum hemde erkek bu yuzden tahmin yapamiyorum hayirlisi olsun da saglikli yavrum diyorum
ayy ne güzel bitanem ya rüyanın gerçekleşmesine aynı heyecanı ve mutlulugu yaşamana çok sevindim inşallah saglıcakça kucagına alırsın paşanı tatlım inşallah hayırlısı saglıklı olsun yeterki evlatlarımız :)Canım seni ümitlendirmek istemem en doğrusunu Allah bilir bende ruyamda dr ultrasonda bebeğimin pipisini gosteriyordu resmen bende cok ner goruyordum sonra gene baska bi ruyamda erkek bebek emziriyordum bi kaç gun sonra dr ultrasonda bak bi cıkıntı var pipiye benziyo dedi 15 gun sonrada dr direk erkek dedi tabi en dogrusunu Allah bilir benim boyle oldu yani dogru cıktı ruyam
canım benimde oyle ıkı farklı dr a gidiyorum birisinde hep 5 gün geri çıkıyor diğerinde ise hep sat la uyumlu cıkıyor usg chazının farklılıgındanda kaynaklanıyor öncelerı çok takmıştım neden geri diye ama 10 gün geri olmadıgı sürece sorun olmayacagını söylemişti dr um :)Ben gebeligimi ogrenmeden bir gun once gordum erkek bebegim olacagini. Doktor da erkek dedi. Ama ne gobegim cikti ne de basenlerim genisledi. Ayni duruyorum.
bir sey sorucam kizlar benim son adet tarihime gore yapilan hesaptan bir hafta geri cikiyor ultrasonda bebek. Gec dollenme demisti doktor. Boyle olan var mi ?
Canım belki benim gibi sanada ikinci oğlan geliyordurSeninle çok benzer durumlarımız var CNm , hayırdır inş diyelim ..
Gunaydin hanimlar dun gece bacagima cok kotu kramp girdi aciyla uyandim sizdede boyle birsey oldumu sanki damarim kasilmis gibi oldu
Amiin canim amiiin insallah evet ben her kontrole gittigimde dr ma soruyorum cinsiyeti ne ?cvp daha belli degil demiyormu icten ice cildiriyorum bide ultrasona girmeden bi guzel cikolata yiyorum bebisim hareketlensin iyicede dr teyzesi gorsun artik diyorum ama nerde cok nazli bizim bebisler coookallahım hayırlara getirsin inşallah hepimizinkini bitanem artık cinsiyetlerini ögrenemedikçe rüyalarımıza girer oldu yeterki rabbim hayırlara getirsin gönlümüzden ne geçiyorsa nasip etsin rüyalara bel baglamamak lazım ama insan takmadan da duramıyor :)
aynen canım bnde sürekli soruyorum dr uma ama gülüyor söylemiyor daha erken diyor..öyle gıcık oluyorum ki söyle ne olacak ki..inşallah carsamba günü gidecegiz 17 haftalık olacagız bak o zaman söylemezse cok kızarım bide zamane bebekleri çok nazlı ya anlamadım giti herkesin bebegi uyuma modunda artık keyfine düşkünmü olcak bu sıpacıklar :)Amiin canim amiiin insallah evet ben her kontrole gittigimde dr ma soruyorum cinsiyeti ne ?cvp daha belli degil demiyormu icten ice cildiriyorum bide ultrasona girmeden bi guzel cikolata yiyorum bebisim hareketlensin iyicede dr teyzesi gorsun artik diyorum ama nerde cok nazli bizim bebisler coook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?