2015 Nisan Anneleri

Gunaydin kizlar benimde bugun kontrolum var insallah cinsiyetini gosterir abimiz cok heyecanli
Başa dönemedim daha inş hayırlı haberlerle gelmişsindir cnm .. Sabahtan beri 10 sayfayı okumakla uğraşıyorumda .. Oğlum hasta biraz burnu tıkandı , gece hiç uyumadık diyebilirim ..

Kizlar iyi aksamlar aklima bir şey takiliyor da.. Düşük yapmak kacinci haftaya kadar oluyor? Ben kolumu unutup havaya fazla kaldirinca bir şey oldu mu ki diye korkuyorum..

günaydın kızlar biz bugün ögrendik cinsiyetimizi benimde oğlum olacak inşallah :)
Okurken kendi kendine dedim ki a ne güzel bir damat adayımız daha geliyor :)) hayırlısı olsun inş . Bahtı açık ve bol nasipli çoçuklar olur hepsi umarım ..bu ara ben daha cinsiyeti bilmiyorum ) damat falan dedik ama bakalım

iyi akşamlar sayfaları ancak okuyabildim

biz doktora gittik teyzelerimiz herşey yolunda gelişimi iyi dedi doktor 4.5 aylık olmuşuz her zaman ki gibi soracağımız hiçbir şeyi soramadık
bebeğim yine yine yeniden yüzüstü yatıyordu göremedik annannemiz gelmişti memleketten torunum gösterir dedi ben geldim diye ama kuzucuğum yine göstermedi ama sağlıklı olsunda hayırlısıyla gösterir

Âmin CNm ama ben 40 . Günde üflendiğini biliyordum .. Ben mi yanılıyorum acaba ..

Gece hafta sehit olan astsubayimizin hamile eşinin bebegini kaybettigi seklinde haberler okumustum. Halasinin oglu yalanlamis, bebek masallah cok saglikliymis. Cok sevindim ya. Allah annesine bagislasin o melegi
Senin sayende tr dışında olsamda az çok memleketi takip etme fırsatı buluyorum CNm , ilgi ve alakan için çok tşk
Âmin ..

Gozunuz aydin canim sevindim iyi haberlerine. Senin findik pek bi gizemli cikti yahu:):)

Başa dönemedim daha inş hayırlı haberlerle gelmişsindir cnm .. Sabahtan beri 10 sayfayı okumakla uğraşıyorumda .. Oğlum hasta biraz burnu tıkandı , gece hiç uyumadık diyebilirim ..

Cok gecmis olsun. Havalardan mi acaba? Okyanus suyu var sprey seklinde o cok iyi geliyo. Rahatlatiyo nefes almayi falan

Kizlar iyi aksamlar aklima bir şey takiliyor da.. Düşük yapmak kacinci haftaya kadar oluyor? Ben kolumu unutup havaya fazla kaldirinca bir şey oldu mu ki diye korkuyorum..

Sanirim su aylarda dusuk tehlikemiz yok ama yanlis biliyo olabilirim. Ama yuksege falan uzanmak tehlikeli. Boy hizanda olan yerler icin sıkıntı yok ama yuksege uzanmak kesede tahribat yaratabiliyo canim. Dikkat et derim

Teyzeleri biz geldik ailemize bir prenses daha katiliyor.160 gr 16 cm olmus gelisimi gayet iyiymis.Tansiyonum yine yuksek cikti 10 gun olcup gidicem ona gore ilac yazicakmis doktorum bide unutmadan decavitin cok istahimi actigini soyledim her haftada 3 gun ic dedi bizden bukadar darisi diger arkadaslarimin basina

Cok gecmis olsun bizde yeni geldik teyzesi bir prenses daha katiliyor aramiza darisi senin basina

Hosgeldinizz hanimlarr:) canim cok sevindim, bizim ailenin kizlari cogaliyo masallah. Bana da elevit yazdi daha almadim. Bunlar kilo mu yapiyomus ki? Eyvahlar olsun

Sanirim su aylarda dusuk tehlikemiz yok ama yanlis biliyo olabilirim. Ama yuksege falan uzanmak tehlikeli. Boy hizanda olan yerler icin sıkıntı yok ama yuksege uzanmak kesede tahribat yaratabiliyo canim. Dikkat et derim
Bende kendimi çok zorlarcasina uzatmiyorum ama biraz uzaninca korkuyorum... Uzanmicam ben bir yere yaa esim uzun boylu o uzansin her yere :) 1.60 boylarinda minyonum ben nereye uzansam çok uzanmism gibi geliyor

Cok gecmis olsun. Havalardan mi acaba? Okyanus suyu var sprey seklinde o cok iyi geliyo. Rahatlatiyo nefes almayi falan
Tşk ler CNm sağol Varol , ben çok uğraşıyorum sprey verebilmek için oğlum istemiyor bu yüzden çözüm bulamadım tıkanıklığa .. Biraz viks sürdüm ama oda çok etki etmedi .. Buhar banyosu belki iyi gelebilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…