Bende kendimi çok zorlarcasina uzatmiyorum ama biraz uzaninca korkuyorum... Uzanmicam ben bir yere yaa esim uzun boylu o uzansin her yere :) 1.60 boylarinda minyonum ben nereye uzansam çok uzanmism gibi geliyor
Elevitte domuz katkisi varmis decavit kullanıyorum ben
Canım şöyle bir yazı var.Âmin CNm ama ben 40 . Günde üflendiğini biliyordum .. Ben mi yanılıyorum acaba ..
Slm kızlar bugün doktorumuza gittik.17+5 haftalık olmuşuz iyi gidiyoruz yani 58 kiloyla hamile kalmıştım 62,5 kilo olmusum iyidir heralde:) bu arada cinsiyetimizde doktorumuzun pek emin olmamasıyla birlikte sanırım kızım geliyo. %60 dedi pek emin olamadı ama ben zaten kız hissediyordum Sağlıklı olsunda hiç farketmez tabiki. ama detaylı ultrasona girene kadar yinede emin olamıycaz sanırım:) bide 2li test yaptırmıştım risk düşüktü cok şükür simdiide 4lü test yaptırsammı diye düşünüyorum bu konuda ne düşünüyorsunuz?
bende hep soluma yatıyorum canım ama agrı ondan değildir bence çünkü bendede aynı agrı oluyo bazen sol ayağıma bazende sağ koluma damar çekiliyomus gibi agrılar. ben doktoruma sordum süt içip içmediğimi sordu içmiyorum maalesef dedim. oda çocuk kalsiyum ihtiyacını senden alıyo senin kalsiyumun düştüğü için ağrı oluyo dedi. kalsiyum takviyesi verdi ama sütte iç içebilirsen dedi. sendede aynı sorun olabilir tatlım.
Sağol CNm bilgilendirme için ben bilmiyormuşum şimdi öğrendim ..Canım şöyle bir yazı var.
Günümüz bilimi ile bilindiğine göre bir bebek anne karnında kır gün içerisinde canlanmaktadır yani, kalp atışları başlamaktadır. Peki bu bebeğin ruhununverildiği anlamına gelmez mi? Bu sorunun cevabı hayırdır. Çünkü burada ki kalp atışları ve can buluş beden fonksiyonlarının başlangıcını temsil etmektedir. Her ne kadar bu durumda ki bebek gerçek bir canlı ise de henüz ruh kazanmamıştır. Fakat şu noktada önemli ki bu durum o bebeğin alınabileceği (kürtaj yapılabileceği) anlamına gelmez. Çünkü o bebek artık bir canlıdır ve var olma sürecine girmiştir. Bedenin can buluşu ilk kır gün içindedir, hadisi şerifte belirtildiği gibi. Sonra ise vücut azaları şekillenmeye başlayan bebek ikinci kırkta ise vücut azalarına kavuşmuş bir hale gelmektedir. Bu konuda hadis i şerifte belirtilmektedir. Ruh ise bebeğe yüce yaratıcı Allah tarafından görevlendirilen melek vasıtası ile ruh verilir ki buda hadis i şerifte zikredildiği üzere üçün kırkta yani bebek 120 günlük olduğu zamandır.
Kizlar tetanoz asisinin geçerliliği ne kadardi bn 2011 yilinda olmuştum ama hic aci falan olmamisti 2si farkli mi acaba
Ayni hicbir farki yok. Bir yerde okumuştum hatta firmayi aramislar domuz katkisi olduğunu firma inkar etmemiş.. Eczacilar bile biliyormus.Muadilse ben de onu kullanayim aynidir herhalde
Hosgeldinizz hanimlarr:) canim cok sevindim, bizim ailenin kizlari cogaliyo masallah. Bana da elevit yazdi daha almadim. Bunlar kilo mu yapiyomus ki? Eyvahlar olsun
iyi akşamlar sayfaları ancak okuyabildim
biz doktora gittik teyzelerimiz herşey yolunda gelişimi iyi dedi doktor 4.5 aylık olmuşuz her zaman ki gibi soracağımız hiçbir şeyi soramadık
bebeğim yine yine yeniden yüzüstü yatıyordu göremedikannannemiz gelmişti memleketten torunum gösterir dedi ben geldim diye ama kuzucuğum yine göstermedi ama sağlıklı olsunda hayırlısıyla gösterir
Kizlar iyi aksamlar aklima bir şey takiliyor da.. Düşük yapmak kacinci haftaya kadar oluyor? Ben kolumu unutup havaya fazla kaldirinca bir şey oldu mu ki diye korkuyorum..
gaözünüz aydın canım bir prenses daha geliyor masallah canımCok gecmis olsun bizde yeni geldik teyzesi bir prenses daha katiliyor aramiza darisi senin basina
Doğumdan sonra da iki tane var onları da yaptirirsan beş yil koruyomus ikinci çocuğa o süreçte hamile kslirsan yapmiyolarmiscanım bize yapılan tetanoz asısı koruyuculugu 3 yıl ama bu 2 doz için gecerli yani bi 20. haftamızda olcaz bide ilk asıdan 4 hafta sonra olacagız bu bizi 3 yıl korur
DOGUMDAN SONRA 3 TANE VAR CANIM ,İLKİ 5 YIL ,SONRAKİ 10 YIL ,SONRAKİDE ÖMÜR BOYU KORUYOR BEN YAPTIRACAGIM HEPSİNİ İNSALLAHDoğumdan sonra da iki tane var onları da yaptirirsan beş yil koruyomus ikinci çocuğa o süreçte hamile kslirsan yapmiyolarmis
Çok geçmiş olsun canım oğlunaBaşa dönemedim daha inş hayırlı haberlerle gelmişsindir cnm .. Sabahtan beri 10 sayfayı okumakla uğraşıyorumda .. Oğlum hasta biraz burnu tıkandı , gece hiç uyumadık diyebilirim ..
Kızlar kızıma isim bulamıyorum güzel bir isim olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum arastırıyorum bakalım
bende Zeynep duru koyacaktım :)Benim kizim olsaydi adini Duru koycaktim. Adimla uyumlu olsun diye:)
Ewt canim ilk 3 ay hic kilo almayan ben 1 ayda 2.5 kg aldimHosgeldinizz hanimlarr:) canim cok sevindim, bizim ailenin kizlari cogaliyo masallah. Bana da elevit yazdi daha almadim. Bunlar kilo mu yapiyomus ki? Eyvahlar olsun
Kızlar kızıma isim bulamıyorum güzel bir isim olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum arastırıyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?