2015 Nisan Anneleri

Çok istiyordum kızım olursa Zeynep olacaktı Ondan başka Duru Kevser ve Gülce ismini çok seviyorum oğluşumun ismi biri kadir ikinci de Berat düşünüyorum Başka tavsiyesi olan var mı ?

Canim hayirli olsun hep saglikli olsun bebisin insaAllah. Tansiyonun ne kadar yuksek cikiyor

Ben kizimin ismini Bade koyacagim. Divan edebiyatinda kutsal ask demek
Bende kizimda bade koymak istemistim hatta herseyine bade diye islemistim ama kayinpederim mey anlamina geliyor diye koydurtmamisti bizde zeynep koyduk ama bade ismini bende cok severim

Merhaba kızlar bizde bugün sağlık ocağına uğradık aşı zamanımızı öğrendik ben kendimi çok şişko oluş sanarken sadece 1,5 kilo almışım oysa iştahım fena derece açık
Bende öyle oldum hatta ilk üç ayda aldığım üç kilonun son bir ayında bir kilo verdim . Nasıl olduğu konusunda fikrim yok ama benim için kilo zaten çok tehlikeli hem şekerim hemde yüksek tansiyonum açısından inş böyle gider .. Yediklerimizde inş miniklere kafi gelir ..

Bende kizimda bade koymak istemistim hatta herseyine bade diye islemistim ama kayinpederim mey anlamina geliyor diye koydurtmamisti bizde zeynep koyduk ama bade ismini bende cok severim
Evet anlamlarindan biri icki diye geciyor ama asil kutsal ask demek. ben Edebiyat fakultesi mezunuyum, bana da ayni seyi soyleyenlere bu aciklamayi yapiyorum :)):) ogluma da Emre ismini koyacagim o da asik demek

insallah cnm benım ki babas dedesi gibi tatlıcı bn sürekli tatlı yiyorum Bütün kuzular sağlıklı büyürler inşallah anneleriyl ebirlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…