Bana da kilo yapıyor gibi geliyor. Toplamda 5 kilo aldım bile
Ben hüma ismini seviyorum cennet kuşu demek. Ama inci, pınar, duru, ülkü de favorilerimden :)Kızlar kızıma isim bulamıyorum güzel bir isim olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum arastırıyorum bakalım
Canim hayirli olsun hep saglikli olsun bebisin insaAllah. Tansiyonun ne kadar yuksek cikiyorTeyzeleri biz geldik ailemize biprenses daha katiliyor.160 gr 16 cm olmus gelisimi gayet iyiymis.Tansiyonum yine yuksek cikti 10 gun olcup gidicem ona gore ilac yazicakmis doktorum bide unutmadan decavitin cok istahimi actigini soyledim her haftada 3 gun ic dedi bizden bukadar darisi diger arkadaslarimin basina
Bende kizimda bade koymak istemistim hatta herseyine bade diye islemistim ama kayinpederim mey anlamina geliyor diye koydurtmamisti bizde zeynep koyduk ama bade ismini bende cok severimBen kizimin ismini Bade koyacagim. Divan edebiyatinda kutsal ask demek
Sagol canim cumlemizinki insallah bugun 12.5 /9 du ama 14 un altina kolay kolay dusmuyorCanim hayirli olsun hep saglikli olsun bebisin insaAllah. Tansiyonun ne kadar yuksek cikiyor
Adın duygu mu :)) bildin mi ?Benim kizim olsaydi adini Duru koycaktim. Adimla uyumlu olsun diye:)
Aff Allahim su tansiyon cok yoruyor. İnsaAllh geçerSagol canim cumlemizinki insallah bugun 12.5 /9 du ama 14 un altina kolay kolay dusmuyor
Mira nasıl CNm , anlamıda güzel ..Kızlar kızıma isim bulamıyorum güzel bir isim olsun istiyorum ama anlamıda güzel olsun istiyorum arastırıyorum bakalım
Bende öyle oldum hatta ilk üç ayda aldığım üç kilonun son bir ayında bir kilo verdim . Nasıl olduğu konusunda fikrim yok ama benim için kilo zaten çok tehlikeli hem şekerim hemde yüksek tansiyonum açısından inş böyle gider .. Yediklerimizde inş miniklere kafi gelir ..Merhaba kızlar bizde bugün sağlık ocağına uğradık aşı zamanımızı öğrendik ben kendimi çok şişko oluş sanarken sadece 1,5 kilo almışım oysa iştahım fena derece açık
Evet anlamlarindan biri icki diye geciyor ama asil kutsal ask demek. ben Edebiyat fakultesi mezunuyum, bana da ayni seyi soyleyenlere bu aciklamayi yapiyorum :)):) ogluma da Emre ismini koyacagim o da asik demekBende kizimda bade koymak istemistim hatta herseyine bade diye islemistim ama kayinpederim mey anlamina geliyor diye koydurtmamisti bizde zeynep koyduk ama bade ismini bende cok severim
insallah cnm benım ki babas dedesi gibi tatlıcı bn sürekli tatlı yiyorum Bütün kuzular sağlıklı büyürler inşallah anneleriyl ebirlikte :)Bende öyle oldum hatta ilk üç ayda aldığım üç kilonun son bir ayında bir kilo verdim . Nasıl olduğu konusunda fikrim yok ama benim için kilo zaten çok tehlikeli hem şekerim hemde yüksek tansiyonum açısından inş böyle gider .. Yediklerimizde inş miniklere kafi gelir ..
Adın duygu mu :)) bildin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?