2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim

Canim 2farkli dr a gidiyorum demissin ben ozele gidiyorum arada arastirma devlet hastanesine gideyim diyorum siz hem ozele hem devlete mi gidiyorsunuz ve arada ne kadar araliklarla gidiyorsunuz hani ultrason bebege zarar vermiyordur insallah
canım ben önce arastırma hastanesine gidiyordum oradaki dr umdan çok memnunum ikili test için tıpa yönlendirdiler ama orada ki dr umuda sevdim bırakamıyorum ve cihazları araştırmaya ğöre çok gelişmiş hepsi 1 er ay arayla çagırıyor ama aralarında 15 gün oluyor..birde tıptaki dr um hamile 5 aylık sordum hani siz hamilesiniz usg ye en çok siz maruz kalıyorsunuz zararı yokmu dedim canım eger görünüz ve bariz bir zararı olsa gebeliğimde çalişmayı bırakırdım dedi bnde öyle deyince içim rahatladı :)

ben de 15 gunde bir gidiyorum kontrole ikiz oldugu icin. Ultrasonun bir zarari oldugunu dusunmuyorum. Takipler duzgun yapilmazsa asil o daha buyuk sorun olusturur diye dusunuyorum

ben de 15 gunde bir gidiyorum kontrole ikiz oldugu icin. Ultrasonun bir zarari oldugunu dusunmuyorum. Takipler duzgun yapilmazsa asil o daha buyuk sorun olusturur diye dusunuyorum
ikiz mi ayy masallah saglıkla kucagına al bitanem çok ğüzel ya rabbim kısmetlerını kaderlerini ğüzel yazsın inşallah :) haklısınız katılıyorum size önemli olan takiplerinin düzenli olması ufak bi terslikte erken önlem almak her zaman daha önemli

Kızlar oleyyy bebisimi hissettim hala suan hissediyorum Allahım sana çok sükürler cok güzel bise yaaa
maşallah size ne güzel sanırım 2. bebeginizdi hep böyle kıpır kıpır saglıklı olsun.. birşey soracagım nasıl oluyor bu hareketler yani ilk hareketler böyle göbeginizin biraz altında pıt pıt birşey atar gibimi oluyor sanki damar atması gibi öyle birşey yaşadınızmı hiç uzun yazdım biraz başınızı agrıttıysam kusura bakmayın lütfen :)

Maşallah CNm , Rabbim sağlığını daim etsin inş . Gözün Aydın

Cok sağol canım ne kusuru arkadasım istediğini sorabilirsin evet göbegin altında ilk baktım pıt pıt atmaya basladı damar atması gibi sonra bariz iyi daha iyi hissettim kücük tekmeciğini cok iyi hissettim ikinci hamileligim ama ben ilki gibi heyecanlıyım

İyi geceler kızlar.Ben de çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini. Aslında bu hafta kontrole gidecektim ama ev taşıyoruz o yüzden bir türlü fırsat bulup randevu alamadım.İnşallah haftaya öğrenirim artık.Çok heyecanlı bu cinsiyet öğrenme aşaması

ayy maşallah size çok güzel bir duygudur rabbim hep böyle heyecanını mutlulugunu yaşatsın insanın içi rahatlıyor tamam bebegim saglıklı iyi diyor tekmesini hissettikçe..:) bilmiyorum erkenmi ama biz yarın 17+0 olacagız şu 5 gündür göbek deliğimin biraz altında 2 yada 3 kere pıt pıt birşey atıyor her ğün hissediyorum ama anlık çok güçlü degil sanki kalbim orda atiyor ama kısacık sürüyor elimi koyunca hissetmiyorum hiç acaba diyorum hareketimi dr uma sorsam güler imkansiz derherhalde ama anne işte herşeyi bebeginin hareket ettiğine bağlamak ister :)

Aynen canım hissedince cok rahatladım oh yasıyor sağlıklı diye cok rahatladım dün agır bisede kaldırmıstım düsünüp duruyordum ama benim kuzum anne ben burdayım merak etme dedi resmen cok hafif pıt pıt oluyo zaten canım belkide bebisindir ilk gebeliginse tam ayırt edemiyosundur

maşallah maşallah canım yaa çok sevindim inan içinizin rahatlamasına karnımızdayken bile teselli oluyorlar annelerine :) çok dua edelim hep böyle daim olsun hareketleri vede rabbim olmayan kullarınada bu güzel heyecanı yaşatsin tek biz değil herkes ama herkes yaşasın :) ilk gebeliğim canım heyecan sabırsızlık hiç eksik olmuyor sanırım ilk-tede olsa 2. 3. olsa bu duygular hiç degişmiyor :)

Herkese iyi akşamlar. Ben yeni üye oldum. Olur olmaz da bi soru sormak istiyorum. 16+2 hamileyim.bu gün iki defa karnımda Yumruk büyüklüğünde bi sertlik hissettim. Bu beni endişelendirdi. Drum sorun yoktur dedi ama bide sizlere sormak istedim. Var mı benzer şeyler yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…