2015 Nisan Anneleri

Amin canim amin insallah Rabbim olmayanlarada versin bu güzel duyguyu tattırsın ilkte ikincide farketmiyor heyecan ve sabırsız bekleyis aynı insallah en kısa zamanda sende hissedersin bebesin sanada ben iyiyim tepiği atar cinsiyeti bellimi canım

Hosgeldin canım ben karnımda degilde biraz daha asagıda sürekl8 hissediyordum bazen sağda bazende solda ben bebeğin olduğu yerdir diye düsündüm bende dr sorduguma oda sorun yok dedi yani endiselenme canım normaldir

Hosgeldin canım ben karnımda degilde biraz daha asagıda sürekl8 hissediyordum bazen sağda bazende solda ben bebeğin olduğu yerdir diye düsündüm bende dr sorduguma oda sorun yok dedi yani endiselenme canım normaldir
Hoşbuldum canım. Cevabın için sağol. İçim rahatladı. Ben baya bi pinpirikliyim de.ben de olanların başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyorum.

Bende hep uyandigimda sol tarafim agriyo gibi oluyor genellikle gece sağa donmuş halde oluyorum. En iyisi doktora sorayim.. Gece bacagimin arasina yastik koyuyorum sanki bel agrim azaliyor gibi oluyor.. Beli agriyan varsa boyle yapabilir..

Evet yastık koymak da iyi fikir cok Sagol tatlim

Ayy bizim baba da fanatik, zaten benim düşünmeme gerek kalmadı o istiyordu :) dedim badi olsun uzun süre giyer falan... çok net bir şekilde, badi de alırız canim bunu da ilk giysin dedi
Bu da demek oluyor ki guzel yada çirkin artik yapacak birsey yok
Gerci mağazada daha çok çeşit olabilir bence

amin canım benim inşallah olsunn keşke benimki de tepiklese çok hissizmişim gibi hissetmeye başlayacağım yakında kuzum belki tepikliyo ben farkedemiyorum
:) zamanla olur kuzum inşallah en kısa sürede hissedersin başta sağlıklı olsun minnaklarımız

Hanımlar merhaba. Uzun zamandır yazamamıştım sizlere ama hep takipteydim:) Hızınıza yetişemiyorum bir türlü sayfalar almış başını gidiyor maşallah:)

Bugün 11'de randevum var benim de. Belki cinsiyetini de gösterir kuzum. Eğer göstermezse iki hafta sonra kendi doktorumla randevumuz var o zamana kadar sabretmek zorunda kalacağım.

Bu arada ben yemeği biraz fazla kaçırırsam yiyip içtiğim her şey çıkıyor midemden. Daha ne kadar böyle devam eder ki acaba? Neredeyse 18. haftamız bitecek ama bulantı ve kusma devam bende

Allah'ım ne olur göstersin bu tospaa cinsiyetini... Vallahi cinsiyet ayırt ettiğimden değil oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık onu. Öğrenince daha bir somutlaşacak bebişim:) O değil neredeyse yolu yarıladık ama hamilelik bana hala hayal gibi geliyor. Bazen Allah'ım ben hamileyim diye sevincimden zıplamak geçiyor içimden hala inananmıyorum:) Rabbim bu güzelliği tüm isteyenlere tattırsın inşallah

Bende hem arasrirmaya gitmek istiyorum hemde gittigim ozele devam etmek istiyorum yalniz hangi arastirma hastanesine gidecegimi karar veremedim canim bende arastirma devletin oldugu bana sanki ozelden daha ii gelismis ultrason cihazlari varmis gibi geliyo gecen sene her 2farkli hastanede 10 gun arayla detayli ultrason goruntulerinden yola cikarak biliyorum acaba izmirde hangi devlet hastanesi ii merak ediyorum ona gore hareket etmek istiyorum

Evet anlamlarindan biri icki diye geciyor ama asil kutsal ask demek. ben Edebiyat fakultesi mezunuyum, bana da ayni seyi soyleyenlere bu aciklamayi yapiyorum :)):) ogluma da Emre ismini koyacagim o da asik demek
Hayirlisi olsun canim ikiside cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…