Amin canim amin insallah Rabbim olmayanlarada versin bu güzel duyguyu tattırsın ilkte ikincide farketmiyor heyecan ve sabırsız bekleyis aynı insallah en kısa zamanda sende hissedersin bebesin sanada ben iyiyim tepiği atar cinsiyeti bellimi canımmaşallah maşallah canım yaa çok sevindim inan içinizin rahatlamasına karnımızdayken bile teselli oluyorlar annelerine :) çok dua edelim hep böyle daim olsun hareketleri vede rabbim olmayan kullarınada bu güzel heyecanı yaşatsin tek biz değil herkes ama herkes yaşasın :) ilk gebeliğim canım heyecan sabırsızlık hiç eksik olmuyor sanırım ilk-tede olsa 2. 3. olsa bu duygular hiç degişmiyor :)
Hosgeldin canım ben karnımda degilde biraz daha asagıda sürekl8 hissediyordum bazen sağda bazende solda ben bebeğin olduğu yerdir diye düsündüm bende dr sorduguma oda sorun yok dedi yani endiselenme canım normaldirHerkese iyi akşamlar. Ben yeni üye oldum. Olur olmaz da bi soru sormak istiyorum. 16+2 hamileyim.bu gün iki defa karnımda Yumruk büyüklüğünde bi sertlik hissettim. Bu beni endişelendirdi. Drum sorun yoktur dedi ama bide sizlere sormak istedim. Var mı benzer şeyler yaşayan?
Hoşbuldum canım. Cevabın için sağol. İçim rahatladı. Ben baya bi pinpirikliyim de.ben de olanların başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyorum.Hosgeldin canım ben karnımda degilde biraz daha asagıda sürekl8 hissediyordum bazen sağda bazende solda ben bebeğin olduğu yerdir diye düsündüm bende dr sorduguma oda sorun yok dedi yani endiselenme canım normaldir
Bende hep uyandigimda sol tarafim agriyo gibi oluyor genellikle gece sağa donmuş halde oluyorum. En iyisi doktora sorayim.. Gece bacagimin arasina yastik koyuyorum sanki bel agrim azaliyor gibi oluyor.. Beli agriyan varsa boyle yapabilir..
http://www.fenerium.com.tr/tr/sampiyon-fenerbahce-hastane-cikis-seti-tanimsiz-p-20226
kızlar, henüz oğluşuma bir şey almadım ama aklımda hep ilk alacağım şey hastane çıkışı olsun diyordum, bi de bizim babamız biraz fanatik fenerlidir ben de işte onun kadar olmasa da ilgiliyim böyle bir jest yapayım diye düşündüm uzun zamandır feneriuma bakıyordm ama şimdi gelmiş hastane çıkışları. 1.si modeli çok çok beğenemedim, 2. fiyatı 85'e gelicek. normal hastane çıkışlarının 2 katı sizin de fikrinizi almak istedim nasıl sizce bu paraya değer mi:)
İçin rahat olsun canım ilk hamilelikse pinpirikli olman normaldirHoşbuldum canım. Cevabın için sağol. İçim rahatladı. Ben baya bi pinpirikliyim de.ben de olanların başkalarında da olduğunu duyunca rahatlıyorum.
:) zamanla olur kuzum inşallah en kısa sürede hissedersinamin canım benim inşallaholsunn keşke benimki de tepiklese çok hissizmişim gibi hissetmeye başlayacağım yakında kuzum belki tepikliyo ben farkedemiyorum
Bende hem arasrirmaya gitmek istiyorum hemde gittigim ozele devam etmek istiyorum yalniz hangi arastirma hastanesine gidecegimi karar veremedim canim bende arastirma devletin oldugu bana sanki ozelden daha ii gelismis ultrason cihazlari varmis gibi geliyo gecen sene her 2farkli hastanede 10 gun arayla detayli ultrason goruntulerinden yola cikarak biliyorum acaba izmirde hangi devlet hastanesi ii merak ediyorum ona gore hareket etmek istiyorumcanım ben önce arastırma hastanesine gidiyordum oradaki dr umdan çok memnunum ikili test için tıpa yönlendirdiler ama orada ki dr umuda sevdim bırakamıyorum ve cihazları araştırmaya ğöre çok gelişmiş hepsi 1 er ay arayla çagırıyor ama aralarında 15 gün oluyor..birde tıptaki dr um hamile 5 aylık sordum hani siz hamilesiniz usg ye en çok siz maruz kalıyorsunuz zararı yokmu dedim canım eger görünüz ve bariz bir zararı olsa gebeliğimde çalişmayı bırakırdım dedi bnde öyle deyince içim rahatladı :)
Insallah canim yaAff Allahim su tansiyon cok yoruyor. İnsaAllh geçer
Sagol canim benim cumlemizinki insallahefsa gözün aydın canım prensesın sağlıkla sıhhatle gelsın inş..
Hayirlisi olsun canim ikiside cok guzelEvet anlamlarindan biri icki diye geciyor ama asil kutsal ask demek. ben Edebiyat fakultesi mezunuyum, bana da ayni seyi soyleyenlere bu aciklamayi yapiyorum :)):) ogluma da Emre ismini koyacagim o da asik demek
Günaydın güzel teyzoş ve yakışıklı minnakıGunaydinn kizlarr ve tabiki lokumlarr:):)
günaydııın.
yaa şunlara bir bakın çok tatlılar
http://www.trendyol.com/Disney-Baby---0---3-Yas/ButikDetay/28353
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?