Harika bunlar çok tatlılar teşekkürler:)günaydııın.
yaa şunlara bir bakın çok tatlılar
http://www.trendyol.com/Disney-Baby---0---3-Yas/ButikDetay/28353
almamak için kendimi zor tutuyorumOy bayildim cokk guzelmis bunlar valla
canım iki hafta önce dr um akşam nöbetteyim o zaman gel usg ye dedi akşam acilde oldugu için acile gittik dr umun yanına o kadar sakindiki dpgunhane vBende hem arasrirmaya gitmek istiyorum hemde gittigim ozele devam etmek istiyorum yalniz hangi arastirma hastanesine gidecegimi karar veremedim canim bende arastirma devletin oldugu bana sanki ozelden daha ii gelismis ultrason cihazlari varmis gibi geliyo gecen sene her 2farkli hastanede 10 gun arayla detayli ultrason goruntulerinden yola cikarak biliyorum acaba izmirde hangi devlet hastanesi ii merak ediyorum ona gore hareket etmek istiyorum
canım iki hafta önce araştırmadaki dr um nöbetçi oldugu zaman çağirmişti kontrole beni akşam gittik acilde oluyor tabi nöbeti dr um yemege çıkmış onu beklerken oradaki dogum yapacak bayanlarla karşılaştım dedilerki ''normalde biz özele gidiyoruz bizimki riskli gebelik oldugu için yeterli techizatlarının olmadıgını erken dogan bebek için hani birşeyin içinde kalıyorlarya adını tam hatırlayamadım küvezmiydiki işte onunda olmadıgını dogumlarını yapamayacaklarını ''söyleyip araştırmaya yönlendirmiş bayanlar araştırma daha gelişmiş özele göre diyorlar ki bende araştırmada gündüz muayene olunan gebe polikliğinde cihazlar gelişmiş değil bebeğin kalp sesini duyuran cihaz yok vede kagıtta vermiyor ama acili ise gerçekten çok ğüzel usg cihazi çok gelişmiş ve çok konforlu karşında kocaman bir ekrandan bebegi ayrıntısıyla izliyorsun..ben begendim açıkcası dogumuma son 2 ay kala özele ğidecektim orada dogum yapacaktım sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum araştıracam daha bakalım neresi kısmet olursa :) wuwww yeni farkettim ne kadar uzun yazmışım :)Bende hem arasrirmaya gitmek istiyorum hemde gittigim ozele devam etmek istiyorum yalniz hangi arastirma hastanesine gidecegimi karar veremedim canim bende arastirma devletin oldugu bana sanki ozelden daha ii gelismis ultrason cihazlari varmis gibi geliyo gecen sene her 2farkli hastanede 10 gun arayla detayli ultrason goruntulerinden yola cikarak biliyorum acaba izmirde hangi devlet hastanesi ii merak ediyorum ona gore hareket etmek istiyorum
inşallah canım benim ne güzel söyledin inşallah :) henüz belli degil yarın kısmetse belli olacak tatlım devllete gittiğim için 16 yı doldurmadan söylemiyorlar bir türlü tahminlerinide söylemiyorlar neyse az kaldı 1 güncük :)Amin canim amin insallah Rabbim olmayanlarada versin bu güzel duyguyu tattırsın ilkte ikincide farketmiyor heyecan ve sabırsız bekleyis aynı insallah en kısa zamanda sende hissedersin bebesin sanada ben iyiyim tepiği atar cinsiahminde yürütemiyorlar yeti bellimi canım
Amiiinnnnn güzel dualar dilekler için teşekkür ederiz :))günaydın güzel annelerve de minnikleri herkese hayırlı günler olsun inşallah allah hasta olanlara şifasını, dertli olanlara dermanını ,cinsiyet öğrenemeyenlerin bebişlerin cinsiyetlerini görmeyi nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?