2015 Nisan Anneleri

Bebek hareketlerini daha kolay anlamak icin ipuclari:
-yataga sol yan vaziyette uzanin ve rahatlayin
-sekerli biseyler icin
-yuzustu uzanin
-karniniza muzikcalar vs koyun etkisi olacaktir

Diye yaziyo kizlar. Ama annenin kilosu, bebegin ve plasentanin durusu da etki ediyomus bilginiz olsun. Bebis tekmelemiyo diye panik olmak yok yani:)

Günaydın kızlar dün yazamadim sayfada epey ilerlemiş doktora gittik biz dün çok şükür kuzum iyiymis 17haftalik olmusuzz:) ama inatçı yavrum göstermedi cinsiyetini 2 defa bakti ilkinde bagdas kurmus gostermiyo yeni yeni uyaniyo dedi yarim saat sonra tekrar bakalm dedi sonrada sırtını döndü bidik ama kıza benziyo çıkınti göremedim dedi ama kimseye ilan etme dedi bende tmm kk dışında kimseye demem dedim icimden :):)
bacak kadar boyuyla oyun ediyo bize teyzeleriii

Gunaydin dünya güzeli anneler, yakışıklı prensler guzel prensesler :)

Biz zor bir gece geçirdik yahu... 4 de kalktim uyku falan da yok.. biraz da kötü rüya görmüştüm korkuttular... dua okuya okuya tekrar uykuya dalmam 5.30 u geçti... simdi de sersem gibi önce spora sonra ise

canım iki hafta önce dr um akşam nöbetteyim o zaman gel usg ye dedi akşam acilde oldugu için acile gittik dr umun yanına o kadar sakindiki dpgunhane v

canım iki hafta önce araştırmadaki dr um nöbetçi oldugu zaman çağirmişti kontrole beni akşam gittik acilde oluyor tabi nöbeti dr um yemege çıkmış onu beklerken oradaki dogum yapacak bayanlarla karşılaştım dedilerki ''normalde biz özele gidiyoruz bizimki riskli gebelik oldugu için yeterli techizatlarının olmadıgını erken dogan bebek için hani birşeyin içinde kalıyorlarya adını tam hatırlayamadım küvezmiydiki işte onunda olmadıgını dogumlarını yapamayacaklarını ''söyleyip araştırmaya yönlendirmiş bayanlar araştırma daha gelişmiş özele göre diyorlar ki bende araştırmada gündüz muayene olunan gebe polikliğinde cihazlar gelişmiş değil bebeğin kalp sesini duyuran cihaz yok vede kagıtta vermiyor ama acili ise gerçekten çok ğüzel usg cihazi çok gelişmiş ve çok konforlu karşında kocaman bir ekrandan bebegi ayrıntısıyla izliyorsun..ben begendim açıkcası dogumuma son 2 ay kala özele ğidecektim orada dogum yapacaktım sanırım yavaş yavaş vazgeçiyorum araştıracam daha bakalım neresi kısmet olursa :) wuwww yeni farkettim ne kadar uzun yazmışım :)

inşallah canım benim ne güzel söyledin inşallah :) henüz belli degil yarın kısmetse belli olacak tatlım devllete gittiğim için 16 yı doldurmadan söylemiyorlar bir türlü tahminlerinide söylemiyorlar neyse az kaldı 1 güncük :)

Amiiinnnnn güzel dualar dilekler için teşekkür ederiz :))
AP aydınlık bi günaydınnnn :)

gunaydin kizlar ben iyice sifayi kaptim cok kotu oksuruyorum icim aciyo o derece.bu bebisi etkiler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…