2015 Nisan Anneleri

gunaydin kizlar ben iyice sifayi kaptim cok kotu oksuruyorum icim aciyo o derece.bu bebisi etkiler mi acaba

geçmiş olsun canım, bebeği etkilemiyor merak etme benim de ilk hamile kaldığım zamanlarda deli gibi öksürüğüm vardı senin gibi korkuyordum ama bişicik olmuyormuş bebeğe. ama tez zamanda iyileş canım karadut özü bulabilirsen sabah akşam 1 tatlı kaşığı al, bide elma sirkesinden gargara yapmanı tavsiye ederim bana çok iyiy gelmişti.

Annişler hamile kıyafeti alıp kullanan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum da nasıl alcam bilmiyorum bi lcw gitcem bakalım :) siz giymeye başladınız mı hamilelik pantolonu falan

Annişler hamile kıyafeti alıp kullanan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum da nasıl alcam bilmiyorum bi lcw gitcem bakalım :) siz giymeye başladınız mı hamilelik pantolonu falan
Canım ben aldım lcwde istediğim gibi bulamamıştım sen bulursun umarım. Daha giymek kısmet olmadı dışarı çıkarkeb eşofmanla idare ediyorum ama pazartesi başlıcam giymeye rahat gibi duruyo eşofman kdr olmasada inşallah rahat ederim :) bu arada hamile üstlerinede baktım ama hepsi çok kocaman daha göbeğim o kdr çıkmadığı için henüz almadım vbi elbise almıştım lcwden göğüs altı oturuyo sonra bol rahat bişey onları tavsiye ederim

ne güzel anlatmışsın kuzum amin inşallah allah kimseyi aratmasın evlat diye bütün bayanlara bu mucizev duyguyu tattırmayı nasip etsin bebişinde inşallah en kısa zamanda size kendini göstersin
valla canım araştırma hastanesinde doğum yapan hatta şu anda kontrollerine giden arkadaşım var doktoru için çok memnun ama hastane şartları için aynı şeyleri söylemiyor o yüzden bende emin olamıyorum korkuyorum da biraz aslında en güzeli kendimiz gidip yerinde görmek ben düşünüyorum gitmeyi araştırma amaçlı :)

ohhh birr prenses daha teşrif ediyor gibi aramıza sağlıkla sıhatle gelsin inşallah canım inatçılar bunlar valla oynatıyorlar hepimizi tosbağalar

SAOL canım içimi ferahlattın peki sen bi erkek annesi olarak ne gibi avantajlar görüyosun baba oğul nasıl alıştırdın birbirlerine ben soğuk dursun uzak kalsın istemiyorum şimdiden alıştırmak istiyorum o gün aksam konuşurken ne güzel ikiniz bir olup erkek egemenliği kuracaksınız di mii dedim hani siz bi takımsınız gibi düşünsün diye sen neler yaptın bu kız çocuk sevdasından vazgeçirmeliyim eşimi :'(

aynen canım bnde bilmiyordum nasıl oldugunu ama ğidip bakınca oradaki gebelerlede konusunca azda olsa fikir sahibi oldum inşallah tekrar araştırmayı düşünüyorum sizde öyle yapın..inşallah memnun kalacagımız saglıklı bi dogum yapacagımız hastane buluruz inşallah :)

Aynen kuzum üstlerde bende tereddüt ediyorum sadece göbek var azcık onları giyecek kadar değil ama kendi kazaklarım da olmayacak artık. Acaba hamilelik olarak değil de büyük beden mi alsam diyorum ama oda Son aylarda olmaz :)bu arada güzel mutlu günlerde giy inşallah canım benim :*

amin canım inşallah öyle olur başkalarının fikirleri olunca insanın aklı karışıyor kimisi iyi diyor kimisi kötü ne güzel sen gidip bakmışsın bende en kısa zamanda gideceğim yerinde tespit en güzeli sen izmirin neresindesin canım

inşallah tatlım senin neşen pozitif enerji veriyor valla hep böyle ol inşallah
Ayyyy ben şuan şımardım canım benim çok teşekkür ederim. Hepimiz öyleyiz inan ışık oluyoruz resmen karanlıklara aklımızdaki endişelere. İnşallah hepimiz bol neşeli enerjik kalırız doğumdan sonra bile

şımar zaten hak ediyorsun çünkü hepimiz gibi bir mucize taşıyorsun, iki kişilik nefes alıyor, iki kişilik yaşıyor ,iki kişilik yoruluyorsun,hayatta iki kişilik ayakta durmaya çalışıyorsun ve de bana neşe veriyorsun canımm inşallah öyle oluruz hepimiz enerji dolu doğumdan sonra bile

ne güzel anlatmışsın kuzum amin inşallah allah kimseyi aratmasın evlat diye bütün bayanlara bu mucizev duyguyu tattırmayı nasip etsin bebişinde inşallah en kısa zamanda size kendini göstersin:)

Estağfurullah kuzucum sadece yüreğimden geçenleri yazdım. Aminnn Rabbim bu mucizeyi olmayanlara da tattırsın, kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan :)İnşallah benim tospaam da göstersin annesine kendini:)

ben geçen gün lcw den tunik kazaklar aldım ama şansıma şuana kadar aldığım kazakların rengi hep gri ama en azından kullanışlılar, ben çok memnunum bershka dan da tayt almıştım siyah kalın hem o da çok iyi beli nerdeyse komple lastikli çok rahat. şimdilik tayt & tunik takılıyorum rahat oluyor

kesinlikle canım benim :) izmirden olan ezgi arkadaşımız tatlım ezgi sormuştu izmirde aerştırma hastanesini ben konyadan :)

Ne de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz biz iyiki varsın canım benim sıpa bile coştu kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…