gunaydin kizlar ben iyice sifayi kaptim cok kotu oksuruyorum icim aciyo o derece.bu bebisi etkiler mi acaba
Adacayi gargarasi da iyi geliyor. Bal ve limonu karistir üstüne sicak su koy ic ben boyle atlattim.. :) geçmiş olsungunaydin kizlar ben iyice sifayi kaptim cok kotu oksuruyorum icim aciyo o derece.bu bebisi etkiler mi acaba
aldim canim siyah beli lastikli ve ayarlaniyo laatikle lcw dan tavsiye ederim hep onu giyiyorumAnnişler hamile kıyafeti alıp kullanan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum da nasıl alcam bilmiyorum bi lcw gitcem bakalım :) siz giymeye başladınız mı hamilelik pantolonu falan
Canım ben aldım lcwde istediğim gibi bulamamıştım sen bulursun umarım. Daha giymek kısmet olmadı dışarı çıkarkeb eşofmanla idare ediyorum ama pazartesi başlıcam giymeye rahat gibi duruyo eşofman kdr olmasada inşallah rahat ederim :) bu arada hamile üstlerinede baktım ama hepsi çok kocaman daha göbeğim o kdr çıkmadığı için henüz almadım vbi elbise almıştım lcwden göğüs altı oturuyo sonra bol rahat bişey onları tavsiye ederimAnnişler hamile kıyafeti alıp kullanan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum da nasıl alcam bilmiyorum bi lcw gitcem bakalım :) siz giymeye başladınız mı hamilelik pantolonu falan
ne güzel anlatmışsın kuzum amin inşallah allah kimseyi aratmasın evlat diye bütün bayanlara bu mucizev duyguyu tattırmayı nasip etsinAllah'ım ne olur göstersin bu tospaa cinsiyetini... Vallahi cinsiyet ayırt ettiğimden değil oğlum ya da kızım diye sevmek istiyorum artık onu. Öğrenince daha bir somutlaşacak bebişim:) O değil neredeyse yolu yarıladık ama hamilelik bana hala hayal gibi geliyor. Bazen Allah'ım ben hamileyim diye sevincimden zıplamak geçiyor içimden hala inananmıyorum:) Rabbim bu güzelliği tüm isteyenlere tattırsın inşallah
valla canım araştırma hastanesinde doğum yapan hatta şu anda kontrollerine giden arkadaşım var doktoru için çok memnun ama hastane şartları için aynı şeyleri söylemiyor o yüzden bende emin olamıyorum korkuyorum da biraz aslında en güzeli kendimiz gidip yerinde görmek ben düşünüyorum gitmeyi araştırma amaçlı :)Bende hem arasrirmaya gitmek istiyorum hemde gittigim ozele devam etmek istiyorum yalniz hangi arastirma hastanesine gidecegimi karar veremedim canim bende arastirma devletin oldugu bana sanki ozelden daha ii gelismis ultrason cihazlari varmis gibi geliyo gecen sene her 2farkli hastanede 10 gun arayla detayli ultrason goruntulerinden yola cikarak biliyorum acaba izmirde hangi devlet hastanesi ii merak ediyorum ona gore hareket etmek istiyorum
Günaydın kızlar dün yazamadim sayfada epey ilerlemiş doktora gittik biz dün çok şükür kuzum iyiymis 17haftalik olmusuzz:) ama inatçı yavrum göstermedi cinsiyetini 2 defa bakti ilkinde bagdas kurmus gostermiyo yeni yeni uyaniyo dedi yarim saat sonra tekrar bakalm dedi sonrada sırtını döndü bidik ama kıza benziyo çıkınti göremedim dedi ama kimseye ilan etme dedibende tmm kk dışında kimseye demem dedim icimden :):)
bacak kadar boyuyla oyun ediyo bize teyzeleriii
SAOL canım içimi ferahlattın peki sen bi erkek annesi olarak ne gibi avantajlar görüyosun baba oğul nasıl alıştırdın birbirlerine ben soğuk dursun uzak kalsın istemiyorum şimdiden alıştırmak istiyorum o gün aksam konuşurken ne güzel ikiniz bir olup erkek egemenliği kuracaksınız di mii dedim hani siz bi takımsınız gibi düşünsün diye sen neler yaptın bu kız çocuk sevdasından vazgeçirmeliyim eşimi :'(CNm hiç üzülme İnan doğduktan sonra eşin çok daha sevicek .. Bende ilki çok kız istedim ama Rabbim oğlan verdi çok şükür sağlıcakla kavuştuk başka ne istenir ki hem öyle bir aşk ki hiç düşünmüyorsun cinsiyetini bile şimdi oğlum baba delisi çılgınca yolunu bekliyor zamanla herşey yoluna girer inş ben öyle düşünüyorum sende içini ferah tut olur mu .. En büyük avandaş oğlum ile babası harika top oynuyorlar .. Eşinde eminim ki çok fazla baba oğul yapılacak güzel aktifeler bulucaktır ..
inşallah tatlım senin neşen pozitif enerji veriyor valla hep böyle ol inşallahAmiiinnnnn güzel dualar dilekler için teşekkür ederiz :))
AP aydınlık bi günaydınnnn :)
ne güzel anlatmışsın kuzum amin inşallah allah kimseyi aratmasın evlat diye bütün bayanlara bu mucizev duyguyu tattırmayı nasip etsinbebişinde inşallah en kısa zamanda size kendini göstersin
valla canım araştırma hastanesinde doğum yapan hatta şu anda kontrollerine giden arkadaşım var doktoru için çok memnun ama hastane şartları için aynı şeyleri söylemiyor o yüzden bende emin olamıyorum korkuyorum da biraz aslında en güzeli kendimiz gidip yerinde görmek ben düşünüyorum gitmeyi araştırma amaçlı :)
ohhh birr prenses daha teşrif ediyor gibi aramıza sağlıkla sıhatle gelsin inşallah canım inatçılar bunlar valla oynatıyorlar hepimizi tosbağalar
Aynen kuzum üstlerde bende tereddüt ediyorum sadece göbek var azcık onları giyecek kadar değil ama kendi kazaklarım da olmayacak artık. Acaba hamilelik olarak değil de büyük beden mi alsam diyorum ama oda Son aylarda olmaz :)bu arada güzel mutlu günlerde giy inşallah canım benim :*Canım ben aldım lcwde istediğim gibi bulamamıştım sen bulursun umarım. Daha giymek kısmet olmadı dışarı çıkarkeb eşofmanla idare ediyorum ama pazartesi başlıcam giymeye rahat gibi duruyo eşofman kdr olmasada inşallah rahat ederim :) bu arada hamile üstlerinede baktım ama hepsi çok kocaman daha göbeğim o kdr çıkmadığı için henüz almadım vbi elbise almıştım lcwden göğüs altı oturuyo sonra bol rahat bişey onları tavsiye ederim
amin canım inşallah öyle oluraynen canım bnde bilmiyordum nasıl oldugunu ama ğidip bakınca oradaki gebelerlede konusunca azda olsa fikir sahibi oldum inşallah tekrar araştırmayı düşünüyorum sizde öyle yapın..inşallah memnun kalacagımız saglıklı bi dogum yapacagımız hastane buluruz inşallah :)
Ayyyy ben şuan şımardıminşallah tatlım senin neşen pozitif enerji veriyor valla hep böyle ol inşallah
Tamam kuşum çok teşekkür ederim. Eşofman gibi var 25tl ondan mı yoksa kot şeklinde mialdim canim siyah beli lastikli ve ayarlaniyo laatikle lcw dan tavsiye ederim hep onu giyiyorum
şımar zaten hak ediyorsun çünkü hepimiz gibiAyyyy ben şuan şımardımcanım benim çok teşekkür ederim. Hepimiz öyleyiz inan ışık oluyoruz resmen karanlıklara aklımızdaki endişelere. İnşallah hepimiz bol neşeli enerjik kalırız doğumdan sonra bile
ne güzel anlatmışsın kuzum amin inşallah allah kimseyi aratmasın evlat diye bütün bayanlara bu mucizev duyguyu tattırmayı nasip etsinbebişinde inşallah en kısa zamanda size kendini göstersin:)
Annişler hamile kıyafeti alıp kullanan var mı? Ben bugün almayı düşünüyorum da nasıl alcam bilmiyorum bi lcw gitcem bakalım :) siz giymeye başladınız mı hamilelik pantolonu falan
kesinlikle canım benim :) izmirden olan ezgi arkadaşımız tatlım ezgi sormuştu izmirde aerştırma hastanesini ben konyadan :)amin canım inşallah öyle olurbaşkalarının fikirleri olunca insanın aklı karışıyor kimisi iyi diyor kimisi kötü ne güzel sen gidip bakmışsın bende en kısa zamanda gideceğim yerinde tespit en güzeli sen izmirin neresindesin canım
Ne de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz bizşımar zaten hak ediyorsun çünkü hepimiz gibibir mucize taşıyorsun, iki kişilik nefes alıyor, iki kişilik yaşıyor ,iki kişilik yoruluyorsun,hayatta iki kişilik ayakta durmaya çalışıyorsun ve de bana neşe veriyorsun canımm inşallah öyle oluruz hepimiz enerji dolu doğumdan sonra bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?