2015 Nisan Anneleri

iInşallahnım inatçılar bunlar vallaoynatıyorlar hepimizi tosbağalar
ohhh birr prenses daha teşrif ediyor gibi aramıza sağlıkla sıhatle gelsin inşallah canım inatçılar bunlar valla oynatıyorlar hepimizi tosbağalar
Insallah cnm bnmm Allah razı olsun hepimizinki insallah..sorma ya merakta birakiyolar insani senindemi belli degul yoksa daha:)

Güle güle kullan kuzum güzel günlerde inşallah :) teşekkür ederim ben bi bakayım da sizlerle paylaşırım Kilo çok almadım ben 2 Kilo aldım sadece göbek şişecek galiba tam istediğim gibi :)

merhaba kızlar size bir sorum olcak 20.haftada ayrıntılı ulturason yapıolar di mi 4.boyutlu değil mi çocuğun organları herşey normal mi bi sorun var mı diye bakılıo başka neler dahil içine bide özele gidiyorum ben 170 tl ayrıntılı ulturason başka doktor geliyormuş radyoloji odası mı ne o odada bakılıomus orasını cok anlamadım ? birde devlet hast. gitmeyi düşünüyorum kızlar ne kadardır ücreti?

Kızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam

Canım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yut inan bana yerinde duramıyor acayip hareketleniyor bizimkisi sürekli bacaklarını acıyordu utanmaz

Gunaydin kizlar netim yok buarada takip edemiyorum sad3ce okukdayken girebiliyorum ins. Herkes sagliklidir dr bana illa 4luye git demisti yoksa ayrintiliya gerek yok bakilmaz demisti ama zaten kebdi drmda yaptirmicam devlette yaptircam o yüzden unutur o zamana kadar vazgectim yani 20. Haftada giderim ayrintilidan sonra da kendi dr uma giderim ins bi aksilik olmazsa

Ne de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz biz iyiki varsın canım benim sıpa bile coştu kıpır kıpır

ay tatlilar ya

herkese selamlar
kızlar ya ben rüyalarımda korkutuluyorum her gece mutlaka dua okuyup uyumama rağmen iki kez özellikle birinde acaip korktuğum rüyalar gördüm lohusaların korkutulduğunu duyuyordum ama hamilelere de oluyor mu diye kayınvalideme ve anneme sordum oluyormuş oku üfle öyle uyu dediler dün gece herzamanki gibi okudum üfledim duamı ettim üstüne bir de cevşen taktım öyle uyudum ama yine acaip korktum rüyamda yatakta korkudan büzüşmüş bi şekilde yatıp düşünürken yatağım cam kenarında ve perdemin odanın ışık alcaği kadarki kısmı açıktır gökyüzüne bakıp dua okurken birden bembeyaz parlak bir ışık süzüldü gitti derken ben artık dayanamayıp eşimi uyandırdım gece 3 ten 5 e kadar ışık açık eşimin elinde ilmihal kitabı okudu durdu sabaha karşı uyudum bir de 7de kalkıp işe geldim ve dengem acaip bozuldu. araştırdım hamilelik kabusu olurmuş hani bebeğin yaşamayacağı ya da kanama olurken kendini görmek vs olurmuş ama bendeki başka bişey bebekle ilgili değil rüyalarım üç harflilerle alakalı rüyalar ve dün geceki o ışık resmen deliriyorum sandım. ne yapayım en edeyim şaşırdım bi tavsiyesi olan var mı?

Sanirim su aylarda dusuk tehlikemiz yok ama yanlis biliyo olabilirim. Ama yuksege falan uzanmak tehlikeli. Boy hizanda olan yerler icin sıkıntı yok ama yuksege uzanmak kesede tahribat yaratabiliyo canim. Dikkat et derim
canım bi oğul bekliosun anlaşılan benim gibi babayı nasıl alıştırıosun veya senin gördüğün avantajlar neler? benim eşim kız çocuk istiodu eskiden göbeğimi seviodu cinsiyeti öğrendik bıraktı nasıl sevdircem nasıl aklını çelebilirim :'(

GÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMM KIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR

merhaba kızlar bugün işim çoktu yazamadım sabahtan..
hamile kıyafeti soranlar olmuş bence artık almak lazım.Ben lcw hamile reyonundan bir kazak ,bir tunık aldım.Bir de hani uzun gömlekler var ya ondan aldım altına da tayt giyiyorum.Yanlız pantolon reyonundan bir şey bulamadım..normal bedeniniz s ise hamiş reyonundan da s alın yetiyor doğuma kadar.

canlarım doktor konusunda da kimsenin söylediğini dinlemeyin kendi dr unuza kendiniz karar verin.Birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabilir.Aklınızıa yatan bir dr olursa gidin muayene olun ona göre karar verin derim.DR u görünce işte bu benim dr um demeniz lazım o zaman insan kendini 9 ay boyunca rahat hissediyor ki doğumda idr a güven ınanaılmaz işe yarıyor.

gözün aydın canım senin minik çok nazlı çıktı...öğleden sonra tahlil vermeye gittiğinde tekrar baksa dr un belki gösterir cinsiyeti ama mutlaka tok karnına ve 1 saat öncesinde tatlı yemiş olarak git. derim.

Oncelikle uzulme bakim canim:) su an tuhaf davransa da hele buyrun nurtopu gibi oglunuz diye kucagina verilince is degisir:) benim esim de kiza endekslemisti kendini. Erkek oldugunu ogrenince püh 1-0 one gectin demisti bana. Ama ben onu soyle alistirdim. Hep bi baba ogul profili cizdim kafasinda. Iste dedim bi odayi size baba ogul hobi odasi yapicam dedim, internetten fotograflar gosterdim. Her sabah uyaninca whatsapptan gunaydin yakisikli baba oglun uyandi gibi mesajlar atiyorum. Aksam eve gelince oglun bugun cok yaramazdi babasi falan diyorum. Hep bi ogul, oglun kelimesi var agzimda. Ve su an karsimda 2.bebegimiz olursa insallah erkek olur diyen bi adam var. Nasil gaz verdiysem artik

Güle güle kullan kuzum güzel günlerde inşallah :) teşekkür ederim ben bi bakayım da sizlerle paylaşırım Kilo çok almadım ben 2 Kilo aldım sadece göbek şişecek galiba tam istediğim gibi :)

benm de aynı 2 kg aldım inş. böyle devam ederiz

Estağfurullah kuzucum sadece yüreğimden geçenleri yazdım. Aminnn Rabbim bu mucizeyi olmayanlara da tattırsın, kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan :)İnşallah benim tospaam da göstersin annesine kendini:)
amin canım benim inşallah işte insana beklemeyi, beklemenin bile insana heyecan olabileceğini,sabretmeyi, umutla erdemle beklemeyi öğretiyor bize yüce rabbim en güzel meleklerle çok şükür sağlıklı olsun da gösterecek elbet
kesinlikle canım benim :) izmirden olan ezgi arkadaşımız tatlım ezgi sormuştu izmirde aerştırma hastanesini ben konyadan :)
anladım canım teşekkür ederim yine de bilgi verdiğin için

Ne de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz biz iyiki varsın canım benim sıpa bile coştu kıpır kıpır
oyyyy yerim ben senin o tatlı sıpanı yaaaa maşşallah

iInşallahnım inatçılar bunlar vallaoynatıyorlar hepimizi tosbağalar

Insallah cnm bnmm Allah razı olsun hepimizinki insallah..sorma ya merakta birakiyolar insani senindemi belli degul yoksa daha:)
benim belli canım kızım olacak allah nesip ederse bakalım senin nazlın nasıl gelecek yakışıklı bir prens mi yoksa prenses mi

Yaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik

ayy canım benim cok rahatlattın beni bende deneyeyim bunları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…