- 12 Mart 2014
- 247
- 258
- 78
Insallah cnm bnmm Allah razı olsun hepimizinki insallah..sorma ya merakta birakiyolar insani senindemi belli degul yoksa daha:)ohhh birr prenses daha teşrif ediyor gibi aramıza sağlıkla sıhatle gelsin inşallah canım inatçılar bunlar valla oynatıyorlar hepimizi tosbağalar
Güle güle kullan kuzum güzel günlerde inşallah :) teşekkür ederim ben bi bakayım da sizlerle paylaşırım Kilo çok almadım ben 2 Kilo aldım sadece göbek şişecek galiba tam istediğim gibi :)ben geçen gün lcw den tunik kazaklar aldım ama şansıma şuana kadar aldığım kazakların rengi hep griama en azından kullanışlılar, ben çok memnunum bershka dan da tayt almıştım siyah kalın hem o da çok iyi beli nerdeyse komple lastikli çok rahat. şimdilik tayt & tunik takılıyorum rahat oluyor
Canım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yutiyi akşamlar sayfaları ancak okuyabildim
biz doktora gittik teyzelerimiz herşey yolunda gelişimi iyi dedi doktor 4.5 aylık olmuşuz her zaman ki gibi soracağımız hiçbir şeyi soramadık
bebeğim yine yine yeniden yüzüstü yatıyordu göremedikannannemiz gelmişti memleketten torunum gösterir dedi ben geldim diye ama kuzucuğum yine göstermedi ama sağlıklı olsunda hayırlısıyla gösterir
şımar zaten hak ediyorsun çünkü hepimiz gibibir mucize taşıyorsun, iki kişilik nefes alıyor, iki kişilik yaşıyor ,iki kişilik yoruluyorsun,hayatta iki kişilik ayakta durmaya çalışıyorsun ve de bana neşe veriyorsun canımm inşallah öyle oluruz hepimiz enerji dolu doğumdan sonra bile
Ne de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz biziyiki varsın canım benim sıpa bile coştu kıpır kıpır
canım bi oğul bekliosun anlaşılan benim gibi babayı nasıl alıştırıosun veya senin gördüğün avantajlar neler? benim eşim kız çocuk istiodu eskiden göbeğimi seviodu cinsiyeti öğrendik bıraktı nasıl sevdircem nasıl aklını çelebilirim :'(Sanirim su aylarda dusuk tehlikemiz yok ama yanlis biliyo olabilirim. Ama yuksege falan uzanmak tehlikeli. Boy hizanda olan yerler icin sıkıntı yok ama yuksege uzanmak kesede tahribat yaratabiliyo canim. Dikkat et derim
GÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
canım bi oğul bekliosun anlaşılan benim gibi babayı nasıl alıştırıosun veya senin gördüğün avantajlar neler? benim eşim kız çocuk istiodu eskiden göbeğimi seviodu cinsiyeti öğrendik bıraktı nasıl sevdircem nasıl aklını çelebilirim :'(
Güle güle kullan kuzum güzel günlerde inşallah :) teşekkür ederim ben bi bakayım da sizlerle paylaşırım Kilo çok almadım ben 2 Kilo aldım sadece göbek şişecek galiba tam istediğim gibi :)
amin canım benim inşallahEstağfurullah kuzucum sadece yüreğimden geçenleri yazdım. Aminnn Rabbim bu mucizeyi olmayanlara da tattırsın, kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan :)İnşallah benim tospaam da göstersin annesine kendini:)
anladım canım teşekkür ederim yine de bilgi verdiğin içinkesinlikle canım benim :) izmirden olan ezgi arkadaşımız tatlım ezgi sormuştu izmirde aerştırma hastanesini ben konyadan :)
oyyyy yerim ben senin o tatlı sıpanı yaaaa maşşallahNe de güzel anlattın valla ağzına sağlık kuzum mucize hamişleriz biziyiki varsın canım benim sıpa bile coştu kıpır kıpır
benim belli canım kızım olacak allah nesip ederse bakalım senin nazlın nasıl gelecek yakışıklı bir prens mi yoksa prenses miiInşallahnım inatçılar bunlar vallaoynatıyorlar hepimizi tosbağalar
Insallah cnm bnmm Allah razı olsun hepimizinki insallah..sorma ya merakta birakiyolar insani senindemi belli degul yoksa daha:)
GÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
ayy canım benim cok rahatlattın beni bende deneyeyim bunları .Oncelikle uzulme bakim canim:) su an tuhaf davransa da hele buyrun nurtopu gibi oglunuz diye kucagina verilince is degisir:) benim esim de kiza endekslemisti kendini. Erkek oldugunu ogrenince püh 1-0 one gectin demisti bana. Ama ben onu soyle alistirdim. Hep bi baba ogul profili cizdim kafasinda. Iste dedim bi odayi size baba ogul hobi odasi yapicam dedim, internetten fotograflar gosterdim. Her sabah uyaninca whatsapptan gunaydin yakisikli baba oglun uyandi gibi mesajlar atiyorum. Aksam eve gelince oglun bugun cok yaramazdi babasi falan diyorum. Hep bi ogul, oglun kelimesi var agzimda. Ve su an karsimda 2.bebegimiz olursa insallah erkek olur diyen bi adam var. Nasil gaz verdiysem artik
Bende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.Yaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
ayy canım benim cok rahatlattın beni bende deneyeyim bunları .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?