2015 Nisan Anneleri

Kızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam
Kedim var benim geceleri aynı yastıkta yatıyoruz :) aşıları vs herşeyi tam benim oğlumun ve hiçbir sakıncası yok ..soylenenlere aldırma

Yaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
ayyy vallahi yaa aynen ona döndü bnm minik çok inatçı kime çektiyse

Bende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.
bol bol tatlı ben yeşil üzüm cezerye bal reçel ne bulduysam attım ağzıma hatta cantamada koydum doktoru beklerken üzüm atıştırıodum ama işe yaradı acayip hareketliydi sürekli bacaklarını acıodu tavsiye ederim

saol cnm bnm ewet bende öyle düşündüm ama çok yoğun oluyo inşallah bakar :)

Bende deneyeyim diğer randevuya paso uyuyor benimki :)

Teşekkürler bende beden konusunda endişeliydim çok sağol :)

Maşallah kuzuma ya kocaman olmuş nazar değmesin Çok inatçı çıktı valla ısrar ediyor göstermemekte ama öğleden sonra bi daha bakar inşallah yoksa sanırım 20.haftada detaylı ultrasonda öğreniriz :)

Yahu benim detayli ultrason taa 2 aralikta. En gec benim sanirim ya. Ozelde kalsam daha 26 araliktaydi :s

Hadi maşallah minnak â pek nazlı olacak bu yandın nasıl olsa beklediğine değiyo bak sağlığı yerinde böyle devam etsin inşallah

Yaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
Benimkide göstermeyenlerden canım bende öğrenemedim dr kız olabilir dedi ama kesin olarak görmeden böyle bir tahmin yaptı inşallah perşembe günü randevumuzda öğreniriz ne inatçı minikler bunlar

rica ederim ğüzelim ne demek ben teşekkür ederim :)

ewet cnm annesi gibi inatçı olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…