Kedim var benim geceleri aynı yastıkta yatıyoruz :) aşıları vs herşeyi tam benim oğlumun ve hiçbir sakıncası yok ..soylenenlere aldırmaKızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam
tamm.
Ne demek canim. Ama bizi de haberdar et gelismelerden:)
Bitanesinay tatlilar ya
ayyy vallahi yaa aynen ona döndü bnm minik çok inatçı kime çektiyseYaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
Bende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.
bol bol tatlı ben yeşil üzüm cezerye bal reçel ne bulduysam attım ağzıma hatta cantamada koydum doktoru beklerken üzüm atıştırıodum ama işe yaradı acayip hareketliydi sürekli bacaklarını acıodu tavsiye ederimBende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.
saol cnm bnm ewet bende öyle düşündüm ama çok yoğun oluyo inşallah bakar :)gözün aydın canım senin minik çok nazlı çıktı...öğleden sonra tahlil vermeye gittiğinde tekrar baksa dr un belki gösterir cinsiyeti ama mutlaka tok karnına ve 1 saat öncesinde tatlı yemiş olarak git. derim.
Bende deneyeyim diğer randevuya paso uyuyor benimki :)bol bol tatlı ben yeşil üzüm cezerye bal reçel ne bulduysam attım ağzıma hatta cantamada koydum doktoru beklerken üzüm atıştırıodum ama işe yaradı acayip hareketliydi sürekli bacaklarını acıodu tavsiye ederim
Teşekkürler bende beden konusunda endişeliydim çok sağol :)merhaba kızlar bugün işim çoktu yazamadım sabahtan..
hamile kıyafeti soranlar olmuş bence artık almak lazım.Ben lcw hamile reyonundan bir kazak ,bir tunık aldım.Bir de hani uzun gömlekler var ya ondan aldım altına da tayt giyiyorum.Yanlız pantolon reyonundan bir şey bulamadım..normal bedeniniz s ise hamiş reyonundan da s alın yetiyor doğuma kadar.
canlarım doktor konusunda da kimsenin söylediğini dinlemeyin kendi dr unuza kendiniz karar verin.Birinin memnun kaldığından diğeri kalmayabilir.Aklınızıa yatan bir dr olursa gidin muayene olun ona göre karar verin derim.DR u görünce işte bu benim dr um demeniz lazım o zaman insan kendini 9 ay boyunca rahat hissediyor ki doğumda idr a güven ınanaılmaz işe yarıyor.
Maşallah kuzuma ya kocaman olmuş nazar değmesinGÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
Onlar yeterki sağlıklı olsunlar canım gerekirse alırız napalımbenm de aynı 2 kg aldım inş. böyle devam ederiz
Hadi maşallah minnak â pek nazlı olacak bu yandınGÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
Ben gün bile almadım ki daha kuzum. Dörtlü tarama testi sonucumu alıp göstercem ya yarın inşallah yönlendirirYahu benim detayli ultrason taa 2 aralikta. En gec benim sanirim ya. Ozelde kalsam daha 26 araliktaydi :s
niye o kadar geç anlamadım bana 29 kasıma gün verdiler ben erken olur dedim aralığa ilk haftasına aldım niye o kadar geç ki?Yahu benim detayli ultrason taa 2 aralikta. En gec benim sanirim ya. Ozelde kalsam daha 26 araliktaydi :s
Sagol cnm bilgilendirdigin için dra sordum ellerini yıka devamli dedi busey olmaz Allahin izniyleKedim var benim geceleri aynı yastıkta yatıyoruz :) aşıları vs herşeyi tam benim oğlumun ve hiçbir sakıncası yok ..soylenenlere aldırma
Benimkide göstermeyenlerden canım bende öğrenemedim dr kız olabilir dedi ama kesin olarak görmeden böyle bir tahmin yaptı inşallah perşembe günü randevumuzda öğreniriz ne inatçı minikler bunlarYaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
4 lü tarama testi ne benim bilgim yok?Ben gün bile almadım ki daha kuzum. Dörtlü tarama testi sonucumu alıp göstercem ya yarın inşallah yönlendirir
rica ederim ğüzelim ne demek ben teşekkür ederim :)amin canım benim inşallahişte insana beklemeyi, beklemenin bile insana heyecan olabileceğini,sabretmeyi, umutla erdemle beklemeyi öğretiyor bize yüce rabbim en güzel meleklerle çok şükür sağlıklı olsun da gösterecek elbet
anladım canım teşekkür ederim yine de bilgi verdiğin için
oyyyy yerim ben senin o tatlı sıpanı yaaaa maşşallah
benim belli canım kızım olacak allah nesip ederse bakalım senin nazlın nasıl gelecek yakışıklı bir prens mi yoksa prenses mi
ewet cnm annesi gibi inatçı olacak galibaMaşallah kuzuma ya kocaman olmuş nazar değmesinÇok inatçı çıktı valla ısrar ediyor göstermemekte ama öğleden sonra bi daha bakar inşallah yoksa sanırım 20.haftada detaylı ultrasonda öğreniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?