Ultrasona giriyorsun canım kan alınıyor 2li gibi4 lü tarama testi ne benim bilgim yok?
inşallah cnmm tek sağlıklı olsunlarda hiç önemli diğil ilk bebeğimi kaybettiğim için zaten doğuma kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum babamızda aldırmıyo ilkim erkekti oyuncağına varana kadar almıştık hepsi kaldı elimizde ve çok yıprandık doğmadan alasım gelmiyo açıkcası o yüzden pekte önemli değil ama yinede merak ediyo insan :)Hadi maşallah minnak â pek nazlı olacak bu yandınnasıl olsa beklediğine değiyo bak sağlığı yerinde böyle devam etsin inşallah
Ben gün bile almadım ki daha kuzum. Dörtlü tarama testi sonucumu alıp göstercem ya yarın inşallah yönlendirir
niye o kadar geç anlamadım bana 29 kasıma gün verdiler ben erken olur dedim aralığa ilk haftasına aldım niye o kadar geç ki?
Benimkide göstermeyenlerden canım bende öğrenemedim dr kız olabilir dedi ama kesin olarak görmeden böyle bir tahmin yaptı inşallah perşembe günü randevumuzda öğreniriz ne inatçı minikler bunlar
İnşallah öğrenirsin canım perşembede ben öğrenebilirim inşallahBende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.
Insallah canim da insallah cok ileri tarihe atmaz seninkini de. Hatirlat sen yine de mutlaka emi kuzum
Tamam kuzum benim iyiki söyledin valla
inşallah cnmm tek sağlıklı olsunlarda hiç önemli diğil ilk bebeğimi kaybettiğim için zaten doğuma kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum babamızda aldırmıyo ilkim erkekti oyuncağına varana kadar almıştık hepsi kaldı elimizde ve çok yıprandık doğmadan alasım gelmiyo açıkcası o yüzden pekte önemli değil ama yinede merak ediyo insan :)
Canım benim detaylıda 4 aralıkta dr 22 hafta yaptır dedi kalp gelişimi tamamlanmış oluyormuş 22 haftadan sonra daha iyi oluyor dediYahu benim detayli ultrason taa 2 aralikta. En gec benim sanirim ya. Ozelde kalsam daha 26 araliktaydi :s
Canım benim detaylıda 4 aralıkta dr 22 hafta yaptır dedi kalp gelişimi tamamlanmış oluyormuş 22 haftadan sonra daha iyi oluyor dedi
Canim devlette mi yaptiriyosun detayli icin normal kadin doguma randevu aliniyo dimiYahu benim detayli ultrason taa 2 aralikta. En gec benim sanirim ya. Ozelde kalsam daha 26 araliktaydi :s
Yine göstermedi kendini tospaaam yakordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
Canim devlette mi yaptiriyosun detayli icin normal kadin doguma randevu aliniyo dimi
Al bi gizemli afacan daha
Him yani muayene olur gibi gitcem dr verecek dimi canim cunku bnm daha cok var ne zaman gitsem bilemedimEvet canim devlette yaptiricam. Kadin dogum bolumu gebe polikliniginden randevu aliyosun
sende öylesin güzellikay tatlilar ya
Bilmiyorum canım bende bir kere kayıt olmaya gittim birde 24 kasımda 20 hafata ası içi gidecegim ultrason varmıdır hiç sormadımE korkucak pek bisey yok o zaman canim. Tedirgin oldum gec mi kaldim diye. Bugun de saglik ocagina bi gidiyim. Ultrason var mi saglik ocaginda
Him yani muayene olur gibi gitcem dr verecek dimi canim cunku bnm daha cok var ne zaman gitsem bilemedim
Bilmiyorum canım bende bir kere kayıt olmaya gittim birde 24 kasımda 20 hafata ası içi gidecegim ultrason varmıdır hiç sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?