2015 Nisan Anneleri

Hadi maşallah minnak â pek nazlı olacak bu yandın nasıl olsa beklediğine değiyo bak sağlığı yerinde böyle devam etsin inşallah
inşallah cnmm tek sağlıklı olsunlarda hiç önemli diğil ilk bebeğimi kaybettiğim için zaten doğuma kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum babamızda aldırmıyo ilkim erkekti oyuncağına varana kadar almıştık hepsi kaldı elimizde ve çok yıprandık doğmadan alasım gelmiyo açıkcası o yüzden pekte önemli değil ama yinede merak ediyo insan :)

Ben gün bile almadım ki daha kuzum. Dörtlü tarama testi sonucumu alıp göstercem ya yarın inşallah yönlendirir

Insallah canim da insallah cok ileri tarihe atmaz seninkini de. Hatirlat sen yine de mutlaka emi kuzum

niye o kadar geç anlamadım bana 29 kasıma gün verdiler ben erken olur dedim aralığa ilk haftasına aldım niye o kadar geç ki?

Canim dolumuymus randevular ne? Ozeldeki 26sina verdi ama ben devlete de basladim. Devlette daha erken. 22.haftaya denk geliyo

Benimkide göstermeyenlerden canım bende öğrenemedim dr kız olabilir dedi ama kesin olarak görmeden böyle bir tahmin yaptı inşallah perşembe günü randevumuzda öğreniriz ne inatçı minikler bunlar

coook fenalar annesiii :):) aman saglikli olsunlar da

Insallah hayirlisiyla bize de nasip edecek rabbim anneligi. Gonlunu ferah tut. O melekler kardeslerine duacidir emin ol canim

Canım benim detaylıda 4 aralıkta dr 22 hafta yaptır dedi kalp gelişimi tamamlanmış oluyormuş 22 haftadan sonra daha iyi oluyor dedi

E korkucak pek bisey yok o zaman canim. Tedirgin oldum gec mi kaldim diye. Bugun de saglik ocagina bi gidiyim. Ultrason var mi saglik ocaginda

Yine göstermedi kendini tospaaam ya kordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)

Al bi gizemli afacan daha

Him yani muayene olur gibi gitcem dr verecek dimi canim cunku bnm daha cok var ne zaman gitsem bilemedim

Evet aynen oyle canim ama 18.haftadan sonra hasta kabul etmiyolar. Sen hemen bu cumaya kadar bi randevu al git devlete. En azindan girisin yapilsin. Ben gec kalmistim valla 1 hafta eksik soyledim almiyolardi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…