- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
çok şükür herşey yolundaymış canım çok sevindimGÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
benimki de az delirtmedi yavrum beni ama sonunda gösterdi kız bizimkisi allah nasip ederse inşallah tez zamanda senin sıpada göstersin artıkYaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
çok şükür kuzum iyi olsundaYine göstermedi kendini tospaaam yakordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
canım gerçekten çok güzelmiş bunlar fiyatları da oldukça iyi geldi bana
çok şükür herşey yolundaymış canım çok sevindimtopaç olacak bizim sıpa sanırım annesini de meraktan delirtecek edepli çocuklar bunlar azıcık da inatçı kısacası yandın canım yandın
benimki de az delirtmedi yavrum beni ama sonunda gösterdi kız bizimkisi allah nasip ederse inşallah tez zamanda senin sıpada göstersin artık
çok şükür kuzum iyi olsundaama gerçekten edepli namuslu çocuk bak daha şimdiden belli etti kuzu öyle herkese göstermem diye
Canım benim Allahım tekrar yaşatmasın o günleri tüm yaraların bu minişle kapansın inşallah, gerçek dünyamızda da meleğin var bu dünyada da. İçin Nasıl rahat edecekse öyle yap canım Rabbim sabır mutluluk huzur huzur mutluluk mutluluk mutluluk sağlık sağlık mutluluk mutluluk :) :)inşallah cnmm tek sağlıklı olsunlarda hiç önemli diğil ilk bebeğimi kaybettiğim için zaten doğuma kadar hiç bişey almayı düşünmüyorum babamızda aldırmıyo ilkim erkekti oyuncağına varana kadar almıştık hepsi kaldı elimizde ve çok yıprandık doğmadan alasım gelmiyo açıkcası o yüzden pekte önemli değil ama yinede merak ediyo insan :)
canım gerçekten çok güzelmiş bunlar fiyatları da oldukça iyi geldi banainternetten heralde değil mi?
oo öyle olması daha da güzel bakim bakim bendeEvet philips in kendi sitesinde canim. Mika degil hem de cam
Bizle şimdiden oynuyo minik fareler :) bi daha ki sefere inşallah artık canım dediğin gibi sağlıklı ya önemli olan bu :)Yine göstermedi kendini tospaaam yakordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
Bende bu ara cok ic sıkıcı rüyalar görüyorum ama seninkiler kadar degil sanırımherkese selamlar
kızlar ya ben rüyalarımda korkutuluyorum her gece mutlaka dua okuyup uyumama rağmen iki kez özellikle birinde acaip korktuğum rüyalar gördüm lohusaların korkutulduğunu duyuyordum ama hamilelere de oluyor mu diye kayınvalideme ve anneme sordum oluyormuş oku üfle öyle uyu dediler dün gece herzamanki gibi okudum üfledim duamı ettim üstüne bir de cevşen taktım öyle uyudum ama yine acaip korktum rüyamda yatakta korkudan büzüşmüş bi şekilde yatıp düşünürken yatağım cam kenarında ve perdemin odanın ışık alcaği kadarki kısmı açıktır gökyüzüne bakıp dua okurken birden bembeyaz parlak bir ışık süzüldü gitti derken ben artık dayanamayıp eşimi uyandırdım gece 3 ten 5 e kadar ışık açık eşimin elinde ilmihal kitabı okudu durdu sabaha karşı uyudum bir de 7de kalkıp işe geldim ve dengem acaip bozuldu. araştırdım hamilelik kabusu olurmuş hani bebeğin yaşamayacağı ya da kanama olurken kendini görmek vs olurmuş ama bendeki başka bişey bebekle ilgili değil rüyalarım üç harflilerle alakalı rüyalar ve dün geceki o ışık resmen deliriyorum sandım. ne yapayım en edeyim şaşırdım bi tavsiyesi olan var mı?
Ay hadi hayırlısı Herşeyin yolunda olmasina cok sevindimGÜNAYDINNNNN TEYZELERRRRR BİZ DOKTORDAN GELDİKKKKK :):) ŞÜKÜRLER OLSUNNN HERŞEY YOLUNDA 265G OLMUŞUZ MAŞALLAH :) VE KARIN GELİŞİMİ 2 HAFTA ÖNDE GİDİYORMUŞ YAĞLI BİR BEBİŞ OLACAK DEDİ DOKTOR ABLAMIZ :) VEEE SONUÇ OLARAK CİNSİYETİMİZ YİNE BELLİ OLMADI YİNE GÖSTERMEDİ MİNİĞİMMMMKIZ GALİBA DEDİ DOKTOR KESİN OLMAMAKLA BİRLİKTE KIZ OLASILIĞIM YÜKSEK :) TAHLİL VERDİK ÖĞLE SONU SONUCA GİDİCEZZZ BİZDEN BU KADARRRRRRR
aynen ama çok zor allah yardımcıları olsunCanim benimki belli. Belli olmayan annelerin bebislerini merak ediyorum ben:)
oo öyle olması daha da güzel bakim bakim bendeteşekkür ederim yavaştan başlamak lazım değil mi bakmaya hatta almaya
Bende cuma kontrole gideceğimYaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
aynen ama çok zor allah yardımcıları olsunsenin yakışıklı bir paşa olacaktı değil mi
Biberon vs den mi bahsediyorsunuz tam konunun basini bulamadım.Ben hala bakma asamasindayim kuzum. Begendiklerimi not ediyorum. Sonra eleme yapip en uygununu alicam hem saglik, hem kullanislilik hem de fiyat olarak
Biberon vs den mi bahsediyorsunuz tam konunun basini bulamadım.
Ben nuk marka dusunuyorum
Bayağı araştırdım
Sitesi cok aydınlatıcı ve cok eski Köklü bir firma
Cam alcam ben
Anti kolik varmis onlardan.
Ha bide ucu silikonlar daha mantıklı geldi bana
çok şükür kuzum iyi olsundaama gerçekten edepli namuslu çocuk bak daha şimdiden belli etti kuzu öyle herkese göstermem diye
rica ederim...Teşekkürler bende beden konusunda endişeliydim çok sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?