2015 Nisan Anneleri

çok şükür herşey yolundaymış canım çok sevindim topaç olacak bizim sıpa sanırım annesini de meraktan delirtecek edepli çocuklar bunlar azıcık da inatçı kısacası yandın canım yandın

Yaa senin afacana bayiliyorum yaa hih benim degilmi gostermicem iste diyo resmen:):) bi sen bi de guldeniz kaldi yanlisim yoksa. Bi ogrenemedik ha bende merak ediyorum artik
benimki de az delirtmedi yavrum beni ama sonunda gösterdi kız bizimkisi allah nasip ederse inşallah tez zamanda senin sıpada göstersin artık
Yine göstermedi kendini tospaaam ya kordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
çok şükür kuzum iyi olsunda ama gerçekten edepli namuslu çocuk bak daha şimdiden belli etti kuzu öyle herkese göstermem diye

Canim benimki belli. Belli olmayan annelerin bebislerini merak ediyorum ben:)

Canım benim Allahım tekrar yaşatmasın o günleri tüm yaraların bu minişle kapansın inşallah, gerçek dünyamızda da meleğin var bu dünyada da. İçin Nasıl rahat edecekse öyle yap canım Rabbim sabır mutluluk huzur huzur mutluluk mutluluk mutluluk sağlık sağlık mutluluk mutluluk :) :) versin inşallah

Yine göstermedi kendini tospaaam ya kordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
Bizle şimdiden oynuyo minik fareler :) bi daha ki sefere inşallah artık canım dediğin gibi sağlıklı ya önemli olan bu :)

Bende bu ara cok ic sıkıcı rüyalar görüyorum ama seninkiler kadar degil sanırım
Umarım biran önce rahat uykulara kavuşursun canım

Ay hadi hayırlısı Herşeyin yolunda olmasina cok sevindim

oo öyle olması daha da güzel bakim bakim bende teşekkür ederim yavaştan başlamak lazım değil mi bakmaya hatta almaya

Ben hala bakma asamasindayim kuzum. Begendiklerimi not ediyorum. Sonra eleme yapip en uygununu alicam hem saglik, hem kullanislilik hem de fiyat olarak

Ben hala bakma asamasindayim kuzum. Begendiklerimi not ediyorum. Sonra eleme yapip en uygununu alicam hem saglik, hem kullanislilik hem de fiyat olarak
Biberon vs den mi bahsediyorsunuz tam konunun basini bulamadım.
Ben nuk marka dusunuyorum
Bayağı araştırdım
Sitesi cok aydınlatıcı ve cok eski Köklü bir firma
Cam alcam ben
Anti kolik varmis onlardan.
Ha bide ucu silikonlar daha mantıklı geldi bana

Evet canim burda paylasip fikir alisverisi yapiyoruz. Nuk da guzel bi firma evet. Ama benim hosuma bu philipsin biberonu gitti valla:)

çok şükür kuzum iyi olsunda ama gerçekten edepli namuslu çocuk bak daha şimdiden belli etti kuzu öyle herkese göstermem diye

Allah'a şükür sağlıklıyız tatlı teyzemiz bizimmm:) Çok da edepliyiz valla mümkün olan her şekilde kapattık artık orada pipi mi var kuku mu var bilmiyoruz:) Anasına bari göstereydi şişko tospaaa doğsun dövcem onu her yerini ısırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…