Ay evet simdi gordum resimleriEvet canim burda paylasip fikir alisverisi yapiyoruz. Nuk da guzel bi firma evet. Ama benim hosuma bu philipsin biberonu gitti valla:)
Ben napacam bilmiyorum biberon fln bez baglama vd benekle ılgılı pek bısey bılmıyom.nası emzırılır onuda yapamazsam diye dusunuyom
Ay iyi oldu canim sordugum ya çok sagol yoksa bn 2 3 haftaya anca giderdimEvet aynen oyle canim ama 18.haftadan sonra hasta kabul etmiyolar. Sen hemen bu cumaya kadar bi randevu al git devlete. En azindan girisin yapilsin. Ben gec kalmistim valla 1 hafta eksik soyledim almiyolardi yoksa.
Benimde hiçbirşey bildiğim yokBen napacam bilmiyorum biberon fln bez baglama vd benekle ılgılı pek bısey bılmıyom.nası emzırılır onuda yapamazsam diye dusunuyom
Aaa bu cok iyiymişCanim korkcak hicbisey yok. Genellikle universite hastanelerinde son aylarina yaklasan anne adaylari icin anne bebek bakimi, emzirme vs gibi konularda egitim verilebiliyo. Istersen bi arastir faydasi olucaktir eminim
Ay iyi oldu canim sordugum ya çok sagol yoksa bn 2 3 haftaya anca giderdim
Bn devlete daha once gittim girisim var canim ama hep farkli dr du bi tane bayan var o da cok nadir geliyo iyiymis ona gitmek istiyorum hic gitmedim diye sorun okur mu ki dedim bi de bn sadece genel kan testi yaptirdim baska da test yaptirmadimNe demek. Sen girisini yapan yere de 1 hafta eksik soyleyiver. Azicik yalan oluyo ama rengi beyaz bisey olmaz:):) giderken de simdiye kadar yaptirdigin tum test sonuclarini gotur. Cok faydasi oluyo canim
Bizle şimdiden oynuyo minik fareler :) bi daha ki sefere inşallah artık canım dediğin gibi sağlıklı ya önemli olan bu :)
Bn devlete daha once gittim girisim var canim ama hep farkli dr du bi tane bayan var o da cok nadir geliyo iyiymis ona gitmek istiyorum hic gitmedim diye sorun okur mu ki dedim bi de bn sadece genel kan testi yaptirdim baska da test yaptirmadim
Bi doğsun da hiç merak etme fazlasıyla dil çıkarır zaten :) biz 15. Haftada özel doktora gittik hemen öğrendik sermiş pipiyi yatıyo sıpa :)Oynuyorlar hem de nasıl:) Bir dil çıkarmadı annesine onu da yapsa tam olacaktı yani:) Sağlıklı ya şükür:) Senin tospaanın cinsiyeti belli mi
bende bakmaya başladım yavaştan ama çok cahilim bu konuda etrafımda hiç bebek olmadı ki benim okul iş derken geçti zaman gereksiz inşallah altından kalkabilirimBen hala bakma asamasindayim kuzum. Begendiklerimi not ediyorum. Sonra eleme yapip en uygununu alicam hem saglik, hem kullanislilik hem de fiyat olarak
Valla balim bana benzerse yakisikli olur babasina benzerse zeki. Ama tam tersi olursa yandik[/QUOTE
ımmm her türlü yakışıklı ve de zeki ve de çevik olur anne süper çünkü ayyyy çok güzel olur maşallah ona yaaabal bal olur o annesi
canım gözün aydın masallah miniğinede sanada canımkızlar cogalmaya basladı. .canım 4 lü testi 2 li tesette sorun cıkmadıysa doktor sana bırakıyo ben devlette 3 lü test yaptırdım.özeldeki doktorum sen bilirsin yaptırmayada bilirsin dedi yaptırmadım orda.nasıl olsa devlette 3 lü yaptırdım 4 lüye 117 tl vercektim yoksa
Benim ki çok kolay şekilde avent biberonunu kavradı , etrafımdaki çok kullananda aynı kanaatte ağıza daha uygun geldi bana şekil olarak .. Benim oğlan halan onla içiyor teyzesi tam bir colik olduk :))Biberon vs den mi bahsediyorsunuz tam konunun basini bulamadım.
Ben nuk marka dusunuyorum
Bayağı araştırdım
Sitesi cok aydınlatıcı ve cok eski Köklü bir firma
Cam alcam ben
Anti kolik varmis onlardan.
Ha bide ucu silikonlar daha mantıklı geldi bana
Ayy cok sordum canim ama son sorum o zaman bn 22. Haftada da gitsem olur dimiHa girisin varsa iyi oyleyse canim. 182 yi arayip o doktoru isteyebilirsin istersen randevu alacagin zaman. Ben de kan testi 2li falan hepsini yaptirmistim. Ama 2linin disinda sil bastan tum testleri yaptilar devlete basladigimda. Sorun olmaz sana da oyle yaparlar muhtemelen
Bi doğsun da hiç merak etme fazlasıyla dil çıkarır zaten :) biz 15. Haftada özel doktora gittik hemen öğrendik sermiş pipiyi yatıyo sıpa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?