2015 Nisan Anneleri

Ben napacam bilmiyorum biberon fln bez baglama vd benekle ılgılı pek bısey bılmıyom.nası emzırılır onuda yapamazsam diye dusunuyom

Ben napacam bilmiyorum biberon fln bez baglama vd benekle ılgılı pek bısey bılmıyom.nası emzırılır onuda yapamazsam diye dusunuyom

Canim korkcak hicbisey yok. Genellikle universite hastanelerinde son aylarina yaklasan anne adaylari icin anne bebek bakimi, emzirme vs gibi konularda egitim verilebiliyo. Istersen bi arastir faydasi olucaktir eminim

Benimde hiçbirşey bildiğim yok
Korkmuyor değilim açıkcası
Ama öğreneceğiz
Şimdilik bunları dusunmemeyi tercih ediyorum
Son ay bebek bakımına yönelmeyi dusunuyorum

Ay iyi oldu canim sordugum ya çok sagol yoksa bn 2 3 haftaya anca giderdim

Ne demek. Sen girisini yapan yere de 1 hafta eksik soyleyiver. Azicik yalan oluyo ama rengi beyaz bisey olmaz:):) giderken de simdiye kadar yaptirdigin tum test sonuclarini gotur. Cok faydasi oluyo canim

Ben o süreçte doğum iznine ayrilip memlekete gitcem annmle bakariz artik ogrenirim nasil oluyor diye :) bnm esas korkum ilk emzirmeden sonra bir sure göğüs yaralari olması... Annmde ilk hafta olur geçer dedi ... bilmiyorum artik beni rahatlatmak için mi

Ne demek. Sen girisini yapan yere de 1 hafta eksik soyleyiver. Azicik yalan oluyo ama rengi beyaz bisey olmaz:):) giderken de simdiye kadar yaptirdigin tum test sonuclarini gotur. Cok faydasi oluyo canim
Bn devlete daha once gittim girisim var canim ama hep farkli dr du bi tane bayan var o da cok nadir geliyo iyiymis ona gitmek istiyorum hic gitmedim diye sorun okur mu ki dedim bi de bn sadece genel kan testi yaptirdim baska da test yaptirmadim

Bn devlete daha once gittim girisim var canim ama hep farkli dr du bi tane bayan var o da cok nadir geliyo iyiymis ona gitmek istiyorum hic gitmedim diye sorun okur mu ki dedim bi de bn sadece genel kan testi yaptirdim baska da test yaptirmadim

Ha girisin varsa iyi oyleyse canim. 182 yi arayip o doktoru isteyebilirsin istersen randevu alacagin zaman. Ben de kan testi 2li falan hepsini yaptirmistim. Ama 2linin disinda sil bastan tum testleri yaptilar devlete basladigimda. Sorun olmaz sana da oyle yaparlar muhtemelen

Oynuyorlar hem de nasıl:) Bir dil çıkarmadı annesine onu da yapsa tam olacaktı yani:) Sağlıklı ya şükür:) Senin tospaanın cinsiyeti belli mi
Bi doğsun da hiç merak etme fazlasıyla dil çıkarır zaten :) biz 15. Haftada özel doktora gittik hemen öğrendik sermiş pipiyi yatıyo sıpa :)

Kizlar benim ayrintili ultrason devlette 12. Kasim a gun almistim 20 hafta olacak erken olmaz umarim

Ben hala bakma asamasindayim kuzum. Begendiklerimi not ediyorum. Sonra eleme yapip en uygununu alicam hem saglik, hem kullanislilik hem de fiyat olarak
bende bakmaya başladım yavaştan ama çok cahilim bu konuda etrafımda hiç bebek olmadı ki benim okul iş derken geçti zaman gereksiz inşallah altından kalkabilirim

Kızlar yazmışsınız ama ben o sayfayı bulamadım. Devlet hastanesine gebelikten sonra hiç gitmedim ama gidip kayıt açtırmak istiyorum ama hafta sınırlaması varmış sanırım ne zamana kadar gidebilirim ?

değişmezse evet kızım geliyo :) 2 li testte sorun cıkmadı doktor dediğin gibi bana bıraktı bende yaptırayım kafam rahat olsun dedim. devlette yaptırıcam bu defa...

Benim ki çok kolay şekilde avent biberonunu kavradı , etrafımdaki çok kullananda aynı kanaatte ağıza daha uygun geldi bana şekil olarak .. Benim oğlan halan onla içiyor teyzesi tam bir colik olduk :))

Ayy cok sordum canim ama son sorum o zaman bn 22. Haftada da gitsem olur dimi

Bi doğsun da hiç merak etme fazlasıyla dil çıkarır zaten :) biz 15. Haftada özel doktora gittik hemen öğrendik sermiş pipiyi yatıyo sıpa :)

Mal meydanda geziyor desene:) Yerim ben o pipiyi:) Benim içime hep kızmış gibi doğuyordu. Bu kadar saklayınca acaba cidden kız mı diyorum. Erkekler pipiyi saklamıyor genelde küçük adamlar ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…