Nazlı çıktı bu zamanın bebeklerideYine göstermedi kendini tospaaam yakordonu almış araya, bacakları kapatmış, ellerini de kapatmış üstüne edepli sıpam benim:) Neyse sağlıklı dedi ya doktorumuz çok şükür en önemlisi bu:)
Ayy cok sordum canim ama son sorum o zaman bn 22. Haftada da gitsem olur dimi
Nazlı çıktı bu zamanın bebekleride) hadi hayırlısı inş ..
Bizimkide pipisini hemen gösterenlerden gittik bacakları acmış kolu ensesinde yatıo:))) rahatlıkta sınır yoktu :)
ben hem devlete hem özele gidiyorum arkadaşıma da devleti tavsiye ettim ayrıntılı ultrason için devlete gitti dün 24 haftalık hiç bi sıkıntı da olmadı ilk defa duydum hafta sınırlamasını :) önceki sayfalari okuyamadim detaylı ama kesin bilgiyse dikkate almakta fayda var canım o zaman :)Kızlar yazmışsınız ama ben o sayfayı bulamadım. Devlet hastanesine gebelikten sonra hiç gitmedim ama gidip kayıt açtırmak istiyorum ama hafta sınırlaması varmış sanırım ne zamana kadar gidebilirim ?
Sanirim erkekler boyle oluyor bizimde 14. Haftada pipiş ortada geziyordu :) kizlar sakliyor yaa kiyamamBi doğsun da hiç merak etme fazlasıyla dil çıkarır zaten :) biz 15. Haftada özel doktora gittik hemen öğrendik sermiş pipiyi yatıyo sıpa :)
Kizlar benim ayrintili ultrason devlette 12. Kasim a gun almistim 20 hafta olacak erken olmaz umarim
Kızlar yazmışsınız ama ben o sayfayı bulamadım. Devlet hastanesine gebelikten sonra hiç gitmedim ama gidip kayıt açtırmak istiyorum ama hafta sınırlaması varmış sanırım ne zamana kadar gidebilirim ?
Sanirim erkekler boyle oluyor bizimde 14. Haftada pipiş ortada geziyordu :) kizlar sakliyor yaa kiyamam
Arkadaşlar bahsediyordu bende ordan öğrendim geç kalmak istemedim canım. Bi de arkadaşın gittiğinde dr a direk ayrıntılı ultrason mu istiyorum demiş :) Ben şimdi gidince ne diyeceğimi düşünüyorumda :)ben hem devlete hem özele gidiyorum arkadaşıma da devleti tavsiye ettim ayrıntılı ultrason için devlete gitti dün 24 haftalık hiç bi sıkıntı da olmadı ilk defa duydum hafta sınırlamasını :) önceki sayfalari okuyamadim detaylı ama kesin bilgiyse dikkate almakta fayda var canım o zaman :)
Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)Canım benim doktorum da 20. haftaya gün verdi. Ayrıntılı uktrasona 20. haftadan itibaren bakıyorlar. Yani erken değil. Ama bazı doktorlar 22. haftadan itibaren bakmayı tercih ediyorlarmış. 22'den sonra kalp daha rahat incelenebiliyormuş çünkü. İstersen doktoruna bir sor icin rahatlar
Canım tam emin olmamakla beraber 18. haftadan sonra almıyorlar diye biliyorum ben.
Maşallah subhanallah sağlıkla gelsin inşallah canım sağlığı herşeyden önemli kuzularınkızlar dr aradı uclu test yaptırmıstım. hersey normalmiş . gerçi ilk dr um ikili temiz cıktı gerek yok dedı bu dr da tutturdu yaptıralım dıye. cok sukur allahıma hamd olsun.
Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)
kızlar dr aradı uclu test yaptırmıstım. hersey normalmiş . gerçi ilk dr um ikili temiz cıktı gerek yok dedı bu dr da tutturdu yaptıralım dıye. cok sukur allahıma hamd olsun.
Benim kedim var. Butun gece bana sarilip uyuyir. Asili hayvanlarin hicbir zarari yok icin rahat olsunKızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam
O zaman bn garanti olsun 20. Haftaya alayim olmaz falan kacirmayim tarihini cok sagol canim tekrar ya:):) yok canim sor nolcak. Eger girisin yapildiysa evet iatedigin zaman git sorun olmaz. Ayrintili ultrason icin gun alman da gerekecek ama. Yer bulabilir misin ki acaba
Teşekkür ederim tatlım bilgilendirdiğin için. Normalde aklımda hiç devlete gitmek yoktu sürekli izin almamak için ama burdaki nerdeyse herkes hem devlete hemde özele gidince benim de aklıma düştü açıkçası :)Canim doktor su an ki haftani biliyo ya ona göre diyo ki su gune ayrintili ultrasona girceksin diye. Ona gore randevunu ayarliyo. Ya da ilgili yerden sen aliyosun randevuyu. Eger ilk gidisinse sana sat falan soruyo
Allah iyiliği versin hemi bi benim oğlan göstermediydi 7 aya kadar , şimdi baksan hiç utanmaz tam fırlama .. Allah hepsini bağışlasın bizlere inş sağlıcakla ..Anası gibi edepli yavrumDoğunca öğreneceğim bu gidişle:)
Diyorum ya erkekler mal meydanda geziyorKızlarda da ay çok ayıp kukumu görmesinler hali var:) Memnun tabi yerinden senin sıpa keyif yapıyor:)
Çok teşekkürler canım sende güle güle kullan şimdiden :) eğer zatıfsan büyük bedende alabilirsin ben biraz şişko olduğum için bulmakta zorlanıyorum :)Aynen kuzum üstlerde bende tereddüt ediyorum sadece göbek var azcık onları giyecek kadar değil ama kendi kazaklarım da olmayacak artık. Acaba hamilelik olarak değil de büyük beden mi alsam diyorum ama oda Son aylarda olmaz :)bu arada güzel mutlu günlerde giy inşallah canım benim :*
Canım kedi var bende de. Aşılarını iç dış parazit ilaçlarını ihmal etmeyin bişey olmaz inşallah ama ellerini yıka temastan sonra çünkü köprkler nede olsa dışarıda çıkıyo. İnşallah bişey olmaz gönlün ferah olsun :)Kızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?