2015 Nisan Anneleri

Ayy cok sordum canim ama son sorum o zaman bn 22. Haftada da gitsem olur dimi

:):) yok canim sor nolcak. Eger girisin yapildiysa evet iatedigin zaman git sorun olmaz. Ayrintili ultrason icin gun alman da gerekecek ama. Yer bulabilir misin ki acaba

Nazlı çıktı bu zamanın bebekleride ) hadi hayırlısı inş ..

Anası gibi edepli yavrum Doğunca öğreneceğim bu gidişle:)

Bizimkide pipisini hemen gösterenlerden gittik bacakları acmış kolu ensesinde yatıo:))) rahatlıkta sınır yoktu :)

Diyorum ya erkekler mal meydanda geziyorKızlarda da ay çok ayıp kukumu görmesinler hali var:) Memnun tabi yerinden senin sıpa keyif yapıyor:)

ben hem devlete hem özele gidiyorum arkadaşıma da devleti tavsiye ettim ayrıntılı ultrason için devlete gitti dün 24 haftalık hiç bi sıkıntı da olmadı ilk defa duydum hafta sınırlamasını :) önceki sayfalari okuyamadim detaylı ama kesin bilgiyse dikkate almakta fayda var canım o zaman :)

Kizlar benim ayrintili ultrason devlette 12. Kasim a gun almistim 20 hafta olacak erken olmaz umarim

Canım benim doktorum da 20. haftaya gün verdi. Ayrıntılı uktrasona 20. haftadan itibaren bakıyorlar. Yani erken değil. Ama bazı doktorlar 22. haftadan itibaren bakmayı tercih ediyorlarmış. 22'den sonra kalp daha rahat incelenebiliyormuş çünkü. İstersen doktoruna bir sor icin rahatlar

Canım tam emin olmamakla beraber 18. haftadan sonra almıyorlar diye biliyorum ben.

Arkadaşlar bahsediyordu bende ordan öğrendim geç kalmak istemedim canım. Bi de arkadaşın gittiğinde dr a direk ayrıntılı ultrason mu istiyorum demiş :) Ben şimdi gidince ne diyeceğimi düşünüyorumda :)

Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)

kızlar dr aradı uclu test yaptırmıstım. hersey normalmiş . gerçi ilk dr um ikili temiz cıktı gerek yok dedı bu dr da tutturdu yaptıralım dıye. cok sukur allahıma hamd olsun.
Maşallah subhanallah sağlıkla gelsin inşallah canım sağlığı herşeyden önemli kuzuların

Reactions: nix
Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)

Canim doktor su an ki haftani biliyo ya ona göre diyo ki su gune ayrintili ultrasona girceksin diye. Ona gore randevunu ayarliyo. Ya da ilgili yerden sen aliyosun randevuyu. Eger ilk gidisinse sana sat falan soruyo

kızlar dr aradı uclu test yaptırmıstım. hersey normalmiş . gerçi ilk dr um ikili temiz cıktı gerek yok dedı bu dr da tutturdu yaptıralım dıye. cok sukur allahıma hamd olsun.

Cok sukur canim gozun aydin

Reactions: nix
Canim doktor su an ki haftani biliyo ya ona göre diyo ki su gune ayrintili ultrasona girceksin diye. Ona gore randevunu ayarliyo. Ya da ilgili yerden sen aliyosun randevuyu. Eger ilk gidisinse sana sat falan soruyo
Teşekkür ederim tatlım bilgilendirdiğin için. Normalde aklımda hiç devlete gitmek yoktu sürekli izin almamak için ama burdaki nerdeyse herkes hem devlete hemde özele gidince benim de aklıma düştü açıkçası :)

Anası gibi edepli yavrum Doğunca öğreneceğim bu gidişle:)

Diyorum ya erkekler mal meydanda geziyorKızlarda da ay çok ayıp kukumu görmesinler hali var:) Memnun tabi yerinden senin sıpa keyif yapıyor:)
Allah iyiliği versin hemi bi benim oğlan göstermediydi 7 aya kadar , şimdi baksan hiç utanmaz tam fırlama .. Allah hepsini bağışlasın bizlere inş sağlıcakla ..

Çok teşekkürler canım sende güle güle kullan şimdiden :) eğer zatıfsan büyük bedende alabilirsin ben biraz şişko olduğum için bulmakta zorlanıyorum :)

Kızlar ya aranizda kedi köpek besleyen varmi?? Ben Kasım sonu almanyaya gidiyorm ailemin yanına nasipsede amcam köpek besliyo bi zararı olurmu bana evcil hayvan aşıları fln tam
Canım kedi var bende de. Aşılarını iç dış parazit ilaçlarını ihmal etmeyin bişey olmaz inşallah ama ellerini yıka temastan sonra çünkü köprkler nede olsa dışarıda çıkıyo. İnşallah bişey olmaz gönlün ferah olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…