- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
O zaman bn garanti olsun 20. Haftaya alayim olmaz falan kacirmayim tarihini cok sagol canim tekrar ya
Teşekkür ederim tatlım bilgilendirdiğin için. Normalde aklımda hiç devlete gitmek yoktu sürekli izin almamak için ama burdaki nerdeyse herkes hem devlete hemde özele gidince benim de aklıma düştü açıkçası :)
Ankarada olup devlete giden var mı??
Güzel haberlerle gel inşallah tatlım sıpanın cinsiyetini ögrenirsin insinşallah canım benim ne güzel söyledin inşallah :) henüz belli degil yarın kısmetse belli olacak tatlım devllete gittiğim için 16 yı doldurmadan söylemiyorlar bir türlü tahminlerinide söylemiyorlar neyse az kaldı 1 güncük :)
Çok güldüm ya Rabbim de seni güldürsün başım öyle ağrıyor ki biran da olda keyiflendim .. Benim oğlan doğmadan Rabbim mazur görsün ama sipariş verir gibi töbe töbe babasının çenesindeki gamzesi , dudakları ve göz rengi benzesin dedim bunlardan ikisi oldu sadece göz rengi tutmadı normalde ikimizde renkli gözlüyüz oğlum ela gibi birşey oldu :)) zekasıda bana benzesin cin gibi olsun hatta çalışkan olsun dedim fakat o tutmadı yahu babası gibi oldu :)) Allah'ım gücünü gitmesin hiç kötü niyetle istemedim hep öncelik herşeyi olsun diyordum .. Gerçi güzelliği , şirinliği aynı benim ufaklığım gibi oldu Muhahaha ağırlık ben yani ..Valla balim bana benzerse yakisikli olur babasina benzerse zeki. Ama tam tersi olursa yandik
kızlarrr doktorummm vitamin olarak decavit verdi elevittemi domuz katkısı vardı decavitte mi kafam karıştı
rahat olabilirim yani :) saol tatlımElevitte varmis canim
Burda o kadar çok konuşuldiki ben bile öğrendim CNm normalde burda satılmıyor bunlar sen elevitte Almıcan ok CNm .. Şifa olsun inşkızlarrr doktorummm vitamin olarak decavit verdi elevittemi domuz katkısı vardı decavitte mi kafam karıştı
Çok güldüm ya Rabbim de seni güldürsün başım öyle ağrıyor ki biran da olda keyiflendim .. Benim oğlan doğmadan Rabbim mazur görsün ama sipariş verir gibi töbe töbe babasının çenesindeki gamzesi , dudakları ve göz rengi benzesin dedim bunlardan ikisi oldu sadece göz rengi tutmadı normalde ikimizde renkli gözlüyüz oğlum ela gibi birşey oldu :)) zekasıda bana benzesin cin gibi olsun hatta çalışkan olsun dedim fakat o tutmadı yahu babası gibi oldu :)) Allah'ım gücünü gitmesin hiç kötü niyetle istemedim hep öncelik herşeyi olsun diyordum .. Gerçi güzelliği , şirinliği aynı benim ufaklığım gibi oldu Muhahaha ağırlık ben yani ..
Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)
Oda süpermiş ya :)) helal olsun enişteye biliyor yani birşeyler :)) hay Allah ne güzel eğlenceler oluyor bizler için .bizde Eşimle başladık yemeye birbirimizi yok sana benzerse falan diye :))Sen de alemsin ya. Esim bu konuya takmis durumda. Salak salak seyleri izlicene kivanc tatlitug brad pitt izle die kiziyo. Bana bak da demiyo yani o kadar barışık kendisiyle adam
Allah iyiliği versin hemi bi benim oğlan göstermediydi 7 aya kadar , şimdi baksan hiç utanmaz tam fırlama .. Allah hepsini bağışlasın bizlere inş sağlıcakla ..
Sağol canım teşekkür ederim bende randevu aldım eğer gidebilirsem perşembe gidip kaydımı açtırcam inşallah. Aklımda yokken karar verdim aslında herkes gidince benim de gidesim geldiAslında hiçbir şey söylemene gerek yok tatlım. Ben gebelik takibi için geldim diyorum her gittiğimde. Doktor da gebelik haftasına göre yapılması gereken şeyleri söylüyor zaten. Ben gittigimde 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonun var randevu al demisti. Doktorun hiçbir şey söylemezse o zaman hatırlatırsın.
Ah bide bana sor gırtlaklıyasım geliyo benimde hele o agız hareketleri beni benden alıyoSu ozlemi izlerken sinir küpü oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?