2015 Nisan Anneleri

Valla bende de oyle bi dusunce yoktu ama ucu ucuna gittim. Memnunum da simdilik :)

Kizlar kakao yagi aldim margarin gibi kati geldi sisede ama boyle olurmus zaten. Siz kullanmaya basladiniz mi? Kakao yagini gunde kac kere surmeliyiz? Ben uc kilo alinca bile catlagim olmustu. Annemin catlaklari cook fazla. Acaba kakao yagini duzenli kullansam kurtarma sansim var mi? Duzenl kullanip da yine de catlagi olan var mi bildiginiz??

Güzel haberlerle gel inşallah tatlım sıpanın cinsiyetini ögrenirsin ins

kızlarrr doktorummm vitamin olarak decavit verdi elevittemi domuz katkısı vardı decavitte mi kafam karıştı

Valla balim bana benzerse yakisikli olur babasina benzerse zeki. Ama tam tersi olursa yandik
Çok güldüm ya Rabbim de seni güldürsün başım öyle ağrıyor ki biran da olda keyiflendim .. Benim oğlan doğmadan Rabbim mazur görsün ama sipariş verir gibi töbe töbe babasının çenesindeki gamzesi , dudakları ve göz rengi benzesin dedim bunlardan ikisi oldu sadece göz rengi tutmadı normalde ikimizde renkli gözlüyüz oğlum ela gibi birşey oldu :)) zekasıda bana benzesin cin gibi olsun hatta çalışkan olsun dedim fakat o tutmadı yahu babası gibi oldu :)) Allah'ım gücünü gitmesin hiç kötü niyetle istemedim hep öncelik herşeyi olsun diyordum .. Gerçi güzelliği , şirinliği aynı benim ufaklığım gibi oldu Muhahaha ağırlık ben yani ..

kızlarrr doktorummm vitamin olarak decavit verdi elevittemi domuz katkısı vardı decavitte mi kafam karıştı
Burda o kadar çok konuşuldiki ben bile öğrendim CNm normalde burda satılmıyor bunlar sen elevitte Almıcan ok CNm .. Şifa olsun inş

Sen de alemsin ya. Esim bu konuya takmis durumda. Salak salak seyleri izlicene kivanc tatlitug brad pitt izle die kiziyo. Bana bak da demiyo yani o kadar barışık kendisiyle adam

Aslında hiçbir şey söylemene gerek yok tatlım. Ben gebelik takibi için geldim diyorum her gittiğimde. Doktor da gebelik haftasına göre yapılması gereken şeyleri söylüyor zaten. Ben gittigimde 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonun var randevu al demisti. Doktorun hiçbir şey söylemezse o zaman hatırlatırsın.

Tamam canım sağol bende haftaya yada bu hafta randevu almaya çalışayım. Gittiğinde herhangi bişey soruyor mu yani ayrıntılı ultrason için yoksa sen mi talep ediyorsun :)

Aslında hiçbir şey söylemene gerek yok tatlım. Ben gebelik takibi için geldim diyorum her gittiğimde. Doktor da gebelik haftasına göre yapılması gereken şeyleri söylüyor zaten. Ben gittigimde 4 hafta sonra ayrıntılı ultrasonun var randevu al demisti. Doktorun hiçbir şey söylemezse o zaman hatırlatırsın.

Sen de alemsin ya. Esim bu konuya takmis durumda. Salak salak seyleri izlicene kivanc tatlitug brad pitt izle die kiziyo. Bana bak da demiyo yani o kadar barışık kendisiyle adam
Oda süpermiş ya :)) helal olsun enişteye biliyor yani birşeyler :)) hay Allah ne güzel eğlenceler oluyor bizler için .bizde Eşimle başladık yemeye birbirimizi yok sana benzerse falan diye :))

Allah iyiliği versin hemi bi benim oğlan göstermediydi 7 aya kadar , şimdi baksan hiç utanmaz tam fırlama .. Allah hepsini bağışlasın bizlere inş sağlıcakla ..

Senin oğluş oyun oynamış seninle desene:) Ay dur saklayayım da annem çatlasın diye:) Yerim ben o sıpayı yerim yerim :) Sağlıkla doğmuş ya en büyük mutluluk bu olsa gerek:) Allah bağışlasın tüm kuzularımızı inşallah

Sağol canım teşekkür ederim bende randevu aldım eğer gidebilirsem perşembe gidip kaydımı açtırcam inşallah. Aklımda yokken karar verdim aslında herkes gidince benim de gidesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…