2015 Nisan Anneleri

Oda süpermiş ya :)) helal olsun enişteye biliyor yani birşeyler :)) hay Allah ne güzel eğlenceler oluyor bizler için .bizde Eşimle başladık yemeye birbirimizi yok sana benzerse falan diye :))
Bende bana benzesin bu sefer diye cok istiyorum ilk oğlum babasının tam bir kopyası oğlumu tanımayanlar yolda görünce babasının adını söyleyil sen onun oglumusun diyolar o derece yani bu oğlumu kendime benzetmeyi insallah beceririm

Valla benim enerjim bitiyo. Bu saatlerde bi uyku geliyo of anlatamam. Havalar da erken karariyo artik belki ondan canim. Hepimiz cok tatliyiz yavrum bebelerimizle

Sağol canım teşekkür ederim bende randevu aldım eğer gidebilirsem perşembe gidip kaydımı açtırcam inşallah. Aklımda yokken karar verdim aslında herkes gidince benim de gidesim geldi

Kıskanç sen de şaka bir yana güzel olur kuzum birden fazla doktorun görmesi

evet canım özeldeki doktorum ayrıntılı istedi demiş ama her doktor anlayışlı olmuyo bu konuda Allah razı olsun doktorumuz çok iyi ve anlayışlı :) olabilir demek ki var sinirlandirma benim gittiğim sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi belki de o yüzden ssınır yoktur :)

Canım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yut inan bana yerinde duramıyor acayip hareketleniyor bizimkisi sürekli bacaklarını acıyordu utanmaz
yedim arkadaşım kahvaltıda söylemesi ayıp hep reçel yedim ama bizim ufaklık numarayı yemedi

herkese iyi akşamlar biz bu ara pek giremiyoruz annanemiz geldi sağolsun temizlik yapıyoruz ara ara okuyabiliyorum önemli bilgiler kaçırmam inşaallah hepimize sağlık diliyorum

birde benim 1-2 gündür mide ekşimem var annem de dedi ki bebek saçlanıyordur mideyi ekşitip yakar dedi bugün kü gelişimin de de bebeğimin tüylenmesinden bahsediyor bu eskiler bilimsel bilgiler taşıyorlar

birde benim 1-2 gündür mide ekşimem var annem de dedi ki bebek saçlanıyordur mideyi ekşitip yakar dedi bugün kü gelişimin de de bebeğimin tüylenmesinden bahsediyor bu eskiler bilimsel bilgiler taşıyorlar
canım geçmiş olsun benimde oluyor doktora sordum annelerimiz oyle diyo alakası var mı dedim yok dedi güldü hiç bi bilimsel yanı yok dedi:) ben onun yalancısıyım:)

Aay ay bayildim cook guzel olmus eline saglik valla. Gule gule giysin minigin

Ah masallah cok guzel olmuşlar ellerine saglık
Gule gule giysin bebisin
teşekkür ederim aslında geçen sene örmüştüm onları hamileyken doktorum kızın olcak dedi 20 haftama kadar kız biliyodum o hevesle ördüm sonradan oğlum olacağını öğrendim şimdi yine bi kızın olcak dedi inşallah bu sefer giydirmek nasip olurr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…