canım hangi hastaneye doktora gidiosun devlette?Ben gidiyorum
Bende bana benzesin bu sefer diye cok istiyorum ilk oğlum babasının tam bir kopyası oğlumu tanımayanlar yolda görünce babasının adını söyleyil sen onun oglumusun diyolar o derece yani bu oğlumu kendime benzetmeyi insallah beceririmOda süpermiş ya :)) helal olsun enişteye biliyor yani birşeyler :)) hay Allah ne güzel eğlenceler oluyor bizler için .bizde Eşimle başladık yemeye birbirimizi yok sana benzerse falan diye :))
kızlarr gözüm saatte 6 yı bekliyorum bir iş günü daha biticek diye , birde gözüm sayfalarda sizleri takip ediyorum ,işten dolayı çok katılamıyorum muhabbete ama takibimdesiniz ve çok tatlısınız hepiniz enerji dolu
Sağol canım teşekkür ederim bende randevu aldım eğer gidebilirsem perşembe gidip kaydımı açtırcam inşallah. Aklımda yokken karar verdim aslında herkes gidince benim de gidesim geldi
2013 mayista yaptirmistim oglum suan 15 aylik ben 4 aylik hamileyimcanım ne kadar oldu yaptıralı kac yıl oldu
canım hangi hastaneye doktora gidiosun devlette?
Ankarada olup devlete giden var mı??
Evet ben de kıskandım gidip bi de ben kaydımı yaptırayımKıskanç sen deşaka bir yana güzel olur kuzum birden fazla doktorun görmesi
evet arkadaşım bakalım ne zamanan kadara saklayacakGozunuz aydin canim sevindim iyi haberlerine. Senin findik pek bi gizemli cikti yahu:):)
evet canım özeldeki doktorum ayrıntılı istedi demiş ama her doktor anlayışlı olmuyo bu konuda Allah razı olsun doktorumuz çok iyi ve anlayışlı :) olabilir demek ki var sinirlandirma benim gittiğim sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi belki de o yüzden ssınır yoktur :)Arkadaşlar bahsediyordu bende ordan öğrendim geç kalmak istemedim canım. Bi de arkadaşın gittiğinde dr a direk ayrıntılı ultrason mu istiyorum demiş :) Ben şimdi gidince ne diyeceğimi düşünüyorumda :)
yedim arkadaşım kahvaltıda söylemesi ayıp hep reçel yedim ama bizim ufaklık numarayı yemediCanım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yutinan bana yerinde duramıyor acayip hareketleniyor bizimkisi sürekli bacaklarını acıyordu utanmaz
canım geçmiş olsun benimde oluyor doktora sordum annelerimiz oyle diyo alakası var mı dedim yok dedi güldü hiç bi bilimsel yanı yok dedi:) ben onun yalancısıyım:)birde benim 1-2 gündür mide ekşimem var annem de dedi ki bebek saçlanıyordur mideyi ekşitip yakar dedi bugün kü gelişimin de de bebeğimin tüylenmesinden bahsediyor bu eskiler bilimsel bilgiler taşıyorlar
kızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)
Güle güle giysin miniğin canım çok güzel olmuş ya ben beceriksizim yapamıyorum keske yapabilsek bizdekızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)
Aay ay bayildim cook guzel olmus eline saglik valla. Gule gule giysin minigin
teşekkür ederim aslında geçen sene örmüştüm onları hamileyken doktorum kızın olcak dedi 20 haftama kadar kız biliyodum o hevesle ördüm sonradan oğlum olacağını öğrendim şimdi yine bi kızın olcak dedi inşallah bu sefer giydirmek nasip olurr:))Ah masallah cok guzel olmuşlar ellerine saglık
Gule gule giysin bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?