2015 Nisan Anneleri

yedim arkadaşım kahvaltıda söylemesi ayıp hep reçel yedim ama bizim ufaklık numarayı yemedi
AHAHAAHA canım öyle reçel kar etmio doktorun odasına girmeden elimde bir salkım üzüm yedim arkadaşım profiterol yemiş çocuk sürekli oynuyomus :)

Güle güle giysin miniğin canım çok güzel olmuş ya ben beceriksizim yapamıyorum keske yapabilsek bizde
sağol canım aslında ben de daha önce hiç örmemiştim hamile olduğumu öğrenince heves ettim internetten baka baka öğrendim normalde çok yoğunum okuldan fırsat buldukça ördüm devamı da gelcek inşallah sen de dene bence çok basit

AHAHAAHA canım öyle reçel kar etmio doktorun odasına girmeden elimde bir salkım üzüm yedim arkadaşım profiterol yemiş çocuk sürekli oynuyomus :)
Ay bende kendime ne desem bilemiyorum
Hem cok merak ediyorum cinsiyetini Hemde göstermese bu hafta diye dusunuyorum

birde benim 1-2 gündür mide ekşimem var annem de dedi ki bebek saçlanıyordur mideyi ekşitip yakar dedi bugün kü gelişimin de de bebeğimin tüylenmesinden bahsediyor bu eskiler bilimsel bilgiler taşıyorlar
Benim coook önceden önceden ekşimişti.. 12. Haftalarda sürekli soda iciyodum :)

Bravo canım sana ya bende bi bakin nete belki becerebilirim üstelik ben calısmıyorum canımda sıkılıyo evde aslında iyi olur

canım geçmiş olsun benimde oluyor doktora sordum annelerimiz oyle diyo alakası var mı dedim yok dedi güldü hiç bi bilimsel yanı yok dedi:) ben onun yalancısıyım:)
yokmuymuş denk gelince olabilir mi dedim bende neyse sağlıklı olsunlarda biz yaşayacağız bunları

Mal meydanda geziyor desene:) Yerim ben o pipiyi:) Benim içime hep kızmış gibi doğuyordu. Bu kadar saklayınca acaba cidden kız mı diyorum. Erkekler pipiyi saklamıyor genelde küçük adamlar ya:)
Aynen kuzum saklamak yok herşey ortada :) kızlar gibi edepli değiller ben hep rüyamda erkek gördüm annem eşim kardeşim de öyle gördü, hep te erkek hissettim eşim kız diyordu ama ben haklı çıktım kızım olsun da çok isterim

Canim valla ben normalde de böyle korktuluyorum... hamileliğin başından beri de çok karışık rüyalar gördüm ama dün gece uzun aradan sonra ben de aynı korkuyla uyandim... bir de simdi evde tekim... yani evde tek olmaya alışığım ama gece bir garip oldum... bir çözümü var mi bilmiyorum yine arada gördüğüm gibidir insallah diye düşünmeye calisiyorum... gece uyanınca Ben de dua okuya okuya epey vakit geçirdim. sonra kafam dağılsın diye de forumu vs okuyarak sızdım kaldim...
Bu konuda bilgi alırsan benle de paylaş olur mu... insallah tekrar olmaz tatlim

Sen de alemsin ya. Esim bu konuya takmis durumda. Salak salak seyleri izlicene kivanc tatlitug brad pitt izle die kiziyo. Bana bak da demiyo yani o kadar barışık kendisiyle adam

Benimki de bak diyor da o akıllı demek ki guzel cocuk resimi falan buluyor. Kendi sevmediği yanları için de bakma bana diyor

Bakalim ne çıkacak

kızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)

Ah canim yaa... sen yaparsın da kötü olur mu? Bebik in bir kere o güzeller... ellerine saglik, saglikla giydirmek nasip olur insallah

Evet ben de kıskandım gidip bi de ben kaydımı yaptırayım Hem görmüş olurum merak ediyordum zaten iyi mi diye

Kıyamam :) Git gör kuzunu iyidir inşallah annesi. Onlar bize sımsıkı tutundular Allah'ın izniyle:)

kızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)

Oyyy çok güzel olmuş bunlar tatlım Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah:)

Allah onu da nasip eder inşallah kuzum benim:) Bana da kayınvalidemler falan hep kesin erke diyorlar ama bana kız gibi geliyor. Bakalım hangimizinki çıkacak:) Ama benimki çok yoğun bir his ya kız galiba bu içimdeki sıpacık

Tatlim yani durum bizde de mevcut... herkes erkek diyor yahu...
Bir ben kiz diyorum. Normalde hislerim kuvvetlidir iyi fal da bakarim eğlencesine... ama bu konuda ya hiçbirşey hissetmiyorum da sadece inat ediyorum millete (pislik olsun diye galiba) ya da hislerimde haklıyım...
Ne çıkacak cok merak ediyorum ama erkek diye de düşünüyorum belirtilerime göre
Yine de kiz sesi gitmiyor gitmiyor gitmiyor

canım devlette sınırlama yok bildiğim ama arastırma hastanelerinin bazılarında olabiliyormus.ama devlette oldugunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…