AHAHAAHA canım öyle reçel kar etmio doktorun odasına girmeden elimde bir salkım üzüm yedim arkadaşım profiterol yemiş çocuk sürekli oynuyomus :)yedim arkadaşım kahvaltıda söylemesi ayıp hep reçel yedim ama bizim ufaklık numarayı yemedi
sağol canım aslında ben de daha önce hiç örmemiştim hamile olduğumu öğrenince heves ettim internetten baka baka öğrendim normalde çok yoğunum okuldan fırsat buldukça ördüm devamı da gelcek inşallah sen de dene bence çok basitGüle güle giysin miniğin canım çok güzel olmuş ya ben beceriksizim yapamıyorum keske yapabilsek bizde
Ay bende kendime ne desem bilemiyorumAHAHAAHA canım öyle reçel kar etmio doktorun odasına girmeden elimde bir salkım üzüm yedim arkadaşım profiterol yemiş çocuk sürekli oynuyomus :)
Benim coook önceden önceden ekşimişti.. 12. Haftalarda sürekli soda iciyodum :)birde benim 1-2 gündür mide ekşimem var annem de dedi ki bebek saçlanıyordur mideyi ekşitip yakar dedi bugün kü gelişimin de de bebeğimin tüylenmesinden bahsediyor bu eskiler bilimsel bilgiler taşıyorlar
Bravo canım sana ya bende bi bakin nete belki becerebilirim üstelik ben calısmıyorum canımda sıkılıyo evde aslında iyi olursağol canım aslında ben de daha önce hiç örmemiştim hamile olduğumu öğrenince heves ettim internetten baka baka öğrendim normalde çok yoğunum okuldan fırsat buldukça ördüm devamı da gelcek inşallah sen de dene bence çok basit
Çok teşekkürler canım sende güle güle kullan şimdiden :) eğer zatıfsan büyük bedende alabilirsin ben biraz şişko olduğum için bulmakta zorlanıyorum :)
İşte 52yle başladım şuan 54 oldum kuzum. Bugün gidemediminşallah yarın hallederim şu işi tatlı annişsin sen sadece şişko değil :)
ne güzel bol bol vaktinde varmiş hem insan bebeği için birşeyler yapınca ınanılmaz mutlu oluyo :)Bravo canım sana ya bende bi bakin nete belki becerebilirim üstelik ben calısmıyorum canımda sıkılıyo evde aslında iyi olur
Aynen canım kızlar edepli oluyor :) kız bebişlere maşallah :)Sanirim erkekler boyle oluyor bizimde 14. Haftada pipiş ortada geziyordu :) kizlar sakliyor yaa kiyamam
yokmuymuş denk gelince olabilir mi dedim bende neyse sağlıklı olsunlarda biz yaşayacağız bunlarıcanım geçmiş olsun benimde oluyor doktora sordum annelerimiz oyle diyo alakası var mı dedim yok dedi güldü hiç bi bilimsel yanı yok dedi:) ben onun yalancısıyım:)
AHAHAAHA canım öyle reçel kar etmio doktorun odasına girmeden elimde bir salkım üzüm yedim arkadaşım profiterol yemiş çocuk sürekli oynuyomus :)
Aynen kuzum saklamak yok herşey ortada :) kızlar gibi edepli değillerMal meydanda geziyor desene:) Yerim ben o pipiyi:) Benim içime hep kızmış gibi doğuyordu. Bu kadar saklayınca acaba cidden kız mı diyorum. Erkekler pipiyi saklamıyor genelde küçük adamlar ya:)
canım yapmazlar 1,5 yıl olmus 3 yıl koruyor.ama sen ebenin dediğine uy canım onların bilgisayarda tarihleri var yapıldıgı tarih.Allah bagıslasın canım2013 mayista yaptirmistim oglum suan 15 aylik ben 4 aylik hamileyim
herkese selamlar
kızlar ya ben rüyalarımda korkutuluyorum her gece mutlaka dua okuyup uyumama rağmen iki kez özellikle birinde acaip korktuğum rüyalar gördüm lohusaların korkutulduğunu duyuyordum ama hamilelere de oluyor mu diye kayınvalideme ve anneme sordum oluyormuş oku üfle öyle uyu dediler dün gece herzamanki gibi okudum üfledim duamı ettim üstüne bir de cevşen taktım öyle uyudum ama yine acaip korktum rüyamda yatakta korkudan büzüşmüş bi şekilde yatıp düşünürken yatağım cam kenarında ve perdemin odanın ışık alcaği kadarki kısmı açıktır gökyüzüne bakıp dua okurken birden bembeyaz parlak bir ışık süzüldü gitti derken ben artık dayanamayıp eşimi uyandırdım gece 3 ten 5 e kadar ışık açık eşimin elinde ilmihal kitabı okudu durdu sabaha karşı uyudum bir de 7de kalkıp işe geldim ve dengem acaip bozuldu. araştırdım hamilelik kabusu olurmuş hani bebeğin yaşamayacağı ya da kanama olurken kendini görmek vs olurmuş ama bendeki başka bişey bebekle ilgili değil rüyalarım üç harflilerle alakalı rüyalar ve dün geceki o ışık resmen deliriyorum sandım. ne yapayım en edeyim şaşırdım bi tavsiyesi olan var mı?
Sen de alemsin ya. Esim bu konuya takmis durumda. Salak salak seyleri izlicene kivanc tatlitug brad pitt izle die kiziyo. Bana bak da demiyo yani o kadar barışık kendisiyle adam
kızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)
esortman gibi degil canım kumas likralı.siyahını aldım ben rahat,hep onu giyiyorum.Tamam kuşum çok teşekkür ederim. Eşofman gibi var 25tl ondan mı yoksa kot şeklinde mi
Evet ben de kıskandım gidip bi de ben kaydımı yaptırayımHem görmüş olurum merak ediyordum zaten iyi mi diye
kızlar bebeğim için ördüm bu cicileri nasıl olmuş)
Aynen kuzum saklamak yok herşey ortada :) kızlar gibi edepli değillerben hep rüyamda erkek gördüm annem eşim kardeşim de öyle gördü, hep te erkek hissettim eşim kız diyordu ama ben haklı çıktım kızım olsun da çok isterim
soda deneyebilirim sağol arkadaşımBenim coook önceden önceden ekşimişti.. 12. Haftalarda sürekli soda iciyodum :)
Kıyamam :) Git gör kuzunu iyidir inşallah annesi. Onlar bize sımsıkı tutundular Allah'ın izniyle:)
Oyyy çok güzel olmuş bunlar tatlım Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah:)
Allah onu da nasip eder inşallah kuzum benim:) Bana da kayınvalidemler falan hep kesin erke diyorlar ama bana kız gibi geliyor. Bakalım hangimizinki çıkacak:) Ama benimki çok yoğun bir his ya kız galiba bu içimdeki sıpacık
canım devlette sınırlama yok bildiğim ama arastırma hastanelerinin bazılarında olabiliyormus.ama devlette oldugunu sanmıyorum.Kızlar yazmışsınız ama ben o sayfayı bulamadım. Devlet hastanesine gebelikten sonra hiç gitmedim ama gidip kayıt açtırmak istiyorum ama hafta sınırlaması varmış sanırım ne zamana kadar gidebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?