- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
19-24. haftalar arası yapılıyo canım bende 20. haftamda gidecegimKizlar benim ayrintili ultrason devlette 12. Kasim a gun almistim 20 hafta olacak erken olmaz umarim
zekai tahir etlik zübeydeye gittim ben canımcanım hangi hastaneye doktora gidiosun devlette?
Canım geldin mi dr dan seni merak ettim inşallah cinsiyetini öğrenmişsindir miniğinBende varim canim ogrenemeywn.ben bugun gitmeyi dusunuyorum saat 4 te.
Tatlim yani durum bizde de mevcut... herkes erkek diyor yahu...
Bir ben kiz diyorum. Normalde hislerim kuvvetlidir iyi fal da bakarim eğlencesine... ama bu konuda ya hiçbirşey hissetmiyorum da sadece inat ediyorum millete (pislik olsun diye galiba) ya da hislerimde haklıyım...
Ne çıkacak cok merak ediyorum ama erkek diye de düşünüyorum belirtilerime göre
Yine de kiz sesi gitmiyor gitmiyor gitmiyor
Aferin kizlariniza gostermiyorlar kukularini. onlar benim ilerdeki potansiyel gelinlerim.
İns en kısa zamanda öğrenirsin canım kontrolun yakınmı içinden bi cinsiyet geçmiyormu anneler hisseder derler yaCinsiiiiiyeeeetttt ciiinsîiiiiiiiyet diye kafayı yicem yakında
Cumartesi cnm inşallah hayırlısıyla öğreniriz :) cinsiyet hakkında kesin bi görüşüm yok bazen kız gb hissediyorum bazen erkek ama sanırm erkek daha ağır basıyo hayırlısı bakalım :)İns en kısa zamanda öğrenirsin canım kontrolun yakınmı içinden bi cinsiyet geçmiyormu anneler hisseder derler ya
Canım ne güzel haberlerle gelmissin gözün aydın bir prenses daha geliyo insallah sonuclarında güzel çıkar ve ismini cok güzel benimde kızım olsaydı hira koyacaktım ama kısmet olmadıBen geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
Nedense senin oğlun olacak gibi geldi bana hadi bakalım ins cumartesi öğrenirsinCumartesi cnm inşallah hayırlısıyla öğreniriz :) cinsiyet hakkında kesin bi görüşüm yok bazen kız gb hissediyorum bazen erkek ama sanırm erkek daha ağır basıyo hayırlısı bakalım :)
Ben geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
Sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Günaydın canım gözün aydın hayırlı olsun :)
Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kontrole doktora gitmek için erken mi sizce nezaman geliyim doktora
Kendin evde yaptigin testle mi ogrendin yoksa kan testi falan yaptirdin mi ? Kan testi yaptir eger yaptirmadiysan doktora bi muayene ol tabiki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?