2015 Nisan Anneleri

Sorma bende de var biraz o pislik Ama cidden kız hissediyorum ben. İnşallah ben haklı çıkarım Erkek istemediğimden değil valla sırf onalr haklı çıkmasın diye Çok mu kötüyüm ne

Ben geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloş hira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmişAllah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..

İns en kısa zamanda öğrenirsin canım kontrolun yakınmı içinden bi cinsiyet geçmiyormu anneler hisseder derler ya
Cumartesi cnm inşallah hayırlısıyla öğreniriz :) cinsiyet hakkında kesin bi görüşüm yok bazen kız gb hissediyorum bazen erkek ama sanırm erkek daha ağır basıyo hayırlısı bakalım :)

Canım ne güzel haberlerle gelmissin gözün aydın bir prenses daha geliyo insallah sonuclarında güzel çıkar ve ismini cok güzel benimde kızım olsaydı hira koyacaktım ama kısmet olmadı

Cumartesi cnm inşallah hayırlısıyla öğreniriz :) cinsiyet hakkında kesin bi görüşüm yok bazen kız gb hissediyorum bazen erkek ama sanırm erkek daha ağır basıyo hayırlısı bakalım :)
Nedense senin oğlun olacak gibi geldi bana hadi bakalım ins cumartesi öğrenirsin

Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kontrole doktora gitmek için erken mi sizce nezaman geliyim doktora

Oo masallah masallah canim. Ne guzel haberlerle geldin vallahi:) o zamaaan prensesimize bizden kocaman bi :) bizler de iyiyiz iste napalim miniklerle ugras dur iste

Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kontrole doktora gitmek için erken mi sizce nezaman geliyim doktora

Kendin evde yaptigin testle mi ogrendin yoksa kan testi falan yaptirdin mi ? Kan testi yaptir eger yaptirmadiysan doktora bi muayene ol tabiki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…