Ben öğrendikten bir iki gün sonra gittim. Bence yakin zamanda git kese olusmus mu baktir canim..Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kontrole doktora gitmek için erken mi sizce nezaman geliyim doktora
hemen gitmelisin kan tahlili ve ultrasonla muayene için ...Kızlar ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim kontrole doktora gitmek için erken mi sizce nezaman geliyim doktora
Canim doktora gittim kan tahlili oldum hamilesin dedi okadar 4 haftalik falan
Gözün aydın canım sonunda öğrenmişssin darısı bize inşallahkizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar
Canim doktora gittim kan tahlili oldum hamilesin dedi okadar 4 haftalik falan
kizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar
Bende bursadayım doktor 4 boyutlu ultrasonla ilgili daha bir şey demedi haftasonu kontrolüm var sorarım fiyatınıkizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar
Merhaba canimmerhaba kızlar size bir sorum olcak 20.haftada ayrıntılı ulturason yapıolar di mi 4.boyutlu değil mi çocuğun organları herşey normal mi bi sorun var mı diye bakılıo başka neler dahil içine bide özele gidiyorum ben 170 tl ayrıntılı ulturason başka doktor geliyormuş radyoloji odası mı ne o odada bakılıomus orasını cok anlamadım ? birde devlet hast. gitmeyi düşünüyorum kızlar ne kadardır ücreti?
Yaa ben bugun cikolata yedim girdim hareketliydi ama yine de acmadi bacaklarini yavrucum.. ama gormedigi halde israrla 3. Kez erkek diyo drlar. Nasil anliyolar hic anlamiyorum. Kemik yapisi durusu filan diyolar amaCanım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yutinan bana yerinde duramıyor acayip hareketleniyor bizimkisi sürekli bacaklarını acıyordu utanmaz
Drunun bi tahmini yok mu canim. Gormeseler de kuvvetli tahminleri oluyo. Ve buyuk ihtimalle de dogru cikiyoBenimki de göstersin yaaaaEdepli olacağım diye beni öldürecek meraktan şişko tospaaa:)
3lü değilde 4 lü yapınca sıkıntı oluyormu ya ben anlamadım bizim başvuru kağıdında 4 lü test yazıyordu çünkü..birde detaylı 500 tl neymiş ya öle gelin başımı bu allah allah bizim ki 150 tl
ben öyle yapıyorum canım çok şükür durumumuz iyi ama eşim o kadar para vermeye ne gerek var devlete git diyo :) ayda bi ultrason için özele gidiyorum devlette yaptırdığim testleri götürüyorum bakıyo o da yorumluyo :) şu bi gerçek ki öyle yada böyle keşke hepimiz herşeyi özelde halledebilsek devlet tam bi işkence ultrasonda ağızlarını açmıyo doktorlar kağıttan okuyoruz ancaHamişler ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıp özeldeki doktora göstersek olmaz mı sonucunu fln.maddi durumumuz o kdr iyi değil çünkü
Yok anacim Yok ne alakası var... Ben de aynısını düşünüyorumSorma bende de var biraz o pislikAma cidden kız hissediyorum ben. İnşallah ben haklı çıkarım Erkek istemediğimden değil valla sırf onalr haklı çıkmasın diye Çok mu kötüyüm ne
Amiiinnnnn canım cümlemize inşallah :)Sağol canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?