2015 Nisan Anneleri

Canim doktora gittim kan tahlili oldum hamilesin dedi okadar 4 haftalik falan

tabii ki gitmelisin. Hem keseye bakilir hem kan alinip ihtiyacin olan vitaminlere baslanilir. Folik asite baslatir doktor. Hem de bazi kotu durumlar da olabiliyor maalesef tedbirler alinir canim.

kizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar
Gözün aydın canım sonunda öğrenmişssin darısı bize inşallah

Canim doktora gittim kan tahlili oldum hamilesin dedi okadar 4 haftalik falan

Cagirmadi mi seni doktor? 6-7. Haftalar kesenin gorunecegi haftalar. Gitsen iyi olur canim. Daha baslamadiysan folik asite falan da baslaman lazim

kizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar

Vayh bi prens daha geliyo:):) hayirli olsun canim bu guzel haberin. 500tl de ne oyle ya cok pahali canim

Bende bursadayım doktor 4 boyutlu ultrasonla ilgili daha bir şey demedi haftasonu kontrolüm var sorarım fiyatını

3lü değilde 4 lü yapınca sıkıntı oluyormu ya ben anlamadım bizim başvuru kağıdında 4 lü test yazıyordu çünkü..birde detaylı 500 tl neymiş ya öle gelin başımı bu allah allah bizim ki 150 tl

Merhaba canim
Ben de bu konuda yazicaktim sen yazmissin. Bugun egitm arastirma hast.ne gittim. 17 haftamdayim. 5 aralika gun verdi.21 veya 22.hafta gibi olacak. Ayrintili ulrtason dedi. Ellerine parmaklarina bakicaklarmis. Herhalde uzuv ve bas boyun uyumu ne bileyim oyle seylere bakicaklar sanirim. Ayri bi birim bakiyo.. normalde ozele gidiyorum ama hemogram ve hormon testlerini yaptirayim diye devlete gideyim dedim.
2 dr'un gormesi iyi oluyor. Hani olur da birinin goremedigini digeri gorur filan. Mesela devletteki ne boyunu soyledi ne kilosunu. Sadece haftasiyla uyumlu 5 gun onden gidiyo gibi dedi :) sen o kadar para verme istersen devlette halledebilirsin

Canım sana bir tüyo vereyim ulturasona girmeden 5 dk önce bulabidiğin tüm tatlıları yut inan bana yerinde duramıyor acayip hareketleniyor bizimkisi sürekli bacaklarını acıyordu utanmaz
Yaa ben bugun cikolata yedim girdim hareketliydi ama yine de acmadi bacaklarini yavrucum.. ama gormedigi halde israrla 3. Kez erkek diyo drlar. Nasil anliyolar hic anlamiyorum. Kemik yapisi durusu filan diyolar ama

Hamişler ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıp özeldeki doktora göstersek olmaz mı sonucunu fln.maddi durumumuz o kdr iyi değil çünkü

4lü test 3lü testten daha güvenilir bir test sıkıntı yapma daha iyi olmuş 4lü yaptırdığın

Hamişler ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıp özeldeki doktora göstersek olmaz mı sonucunu fln.maddi durumumuz o kdr iyi değil çünkü
ben öyle yapıyorum canım çok şükür durumumuz iyi ama eşim o kadar para vermeye ne gerek var devlete git diyo :) ayda bi ultrason için özele gidiyorum devlette yaptırdığim testleri götürüyorum bakıyo o da yorumluyo :) şu bi gerçek ki öyle yada böyle keşke hepimiz herşeyi özelde halledebilsek devlet tam bi işkence ultrasonda ağızlarını açmıyo doktorlar kağıttan okuyoruz anca

Allah onu da nasip eder inşallah kuzum benim:) Bana da kayınvalidemler falan hep kesin erke diyorlar ama bana kız gibi geliyor. Bakalım hangimizinki çıkacak:) Ama benimki çok yoğun bir his ya kız galiba bu içimdeki sıpacık[/QUOTE]
Amiiinnnnn canım :) anne ne hissederse o oluyor genelde kuzum. Rabbim hayırlı evlat versin yeter ki erkek kız fark etmez :)

Hadi gözün aydin canim...
Bu arada kocis sevinmemis Ama sen sevinmiş gibisin yahu
3 lu olmadan 4 lu yapılabiliyor ayrıca. Masallah o sonuçlar da çok guzel cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…