2015 Nisan Anneleri

esortman gibi degil canım kumas likralı.siyahını aldım ben rahat,hep onu giyiyorum.
Benim yarına kaldı kuzum inşallah bulurum güzel bişeyler. Üst şimdi değil de daha sonra alayım diyorum hamilelik olarak değil de büyük beden olarak. Daha sonra küçültüp kullanırım :)

Amiiinnnnn kuzum prensesin hayırlı olsun o zaman sağlıkla al kucağına. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Benim doktorum da 3lü yapmadan 4 lü yaptı kuzum yarın sonucu alcam inşallah.

Amiiinnnnn kuzum prensesin hayırlı olsun o zaman sağlıkla al kucağına. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Benim doktorum da 3lü yapmadan 4 lü yaptı kuzum yarın sonucu alcam inşallah.
Ayy balımm inşallah iyi sonuçlar alırsın benim ikilide birisi 1 olması gerekirken normalde ki seninkide sıkıntılı değil ama yinede bakalım yüksek çıkmış olması gerekenden diyerek 4lü ye çevirdi 1.88 mom çıkmıştı bununda yüzde 80 oranı varmış doğruluk olarak.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin cnm.hepimiz inşallah.

İçini ferah tut kuzum inşallah herşey normaldir merak etme sen. İnşallah hepimiz güzel güzel sonuçlarla geliriz :)

MAYIS, post: 37611861, member: 524767"]herkese selamlar
kızlar ya ben rüyalarımda korkutuluyorum her gece mutlaka dua okuyup uyumama rağmen iki kez özellikle birinde acaip korktuğum rüyalar gördüm lohusaların korkutulduğunu duyuyordum ama hamilelere de oluyor mu diye kayınvalideme ve anneme sordum oluyormuş oku üfle öyle uyu dediler dün gece herzamanki gibi okudum üfledim duamı ettim üstüne bir de cevşen taktım öyle uyudum ama yine acaip korktum rüyamda yatakta korkudan büzüşmüş bi şekilde yatıp düşünürken yatağım cam kenarında ve perdemin odanın ışık alcaği kadarki kısmı açıktır gökyüzüne bakıp dua okurken birden bembeyaz parlak bir ışık süzüldü gitti derken ben artık dayanamayıp eşimi uyandırdım gece 3 ten 5 e kadar ışık açık eşimin elinde ilmihal kitabı okudu durdu sabaha karşı uyudum bir de 7de kalkıp işe geldim ve dengem acaip bozuldu. araştırdım hamilelik kabusu olurmuş hani bebeğin yaşamayacağı ya da kanama olurken kendini görmek vs olurmuş ama bendeki başka bişey bebekle ilgili değil rüyalarım üç harflilerle alakalı rüyalar ve dün geceki o ışık resmen deliriyorum sandım. ne yapayım en edeyim şaşırdım bi tavsiyesi olan var mı?[/QUOTE]
Denenmis birşey söyleyim canim. Peygamber efendimizin s.a.v ayak izi var. Kolye seklinde gumusculerde satiliyor.onu takana hiçbirşey bulaşamaz Allahin izniyle. İnternetten bi arastir istersen

Drunun bi tahmini yok mu canim. Gormeseler de kuvvetli tahminleri oluyo. Ve buyuk ihtimalle de dogru cikiyo

Yok kuzucum yaa Benim tospaa kordonu bacak arasına almış, bacakları sımsıkı kapatmış. Üstüne de ellerini koymuşHiçbir şekilde göremedi yani doktor

Yok anacim Yok ne alakası var... Ben de aynısını düşünüyorum

Yalnız değilim demek ki Bizim yavrularımız onlar bizden daha mı iyi hissedecekler dimi

Amiiinnnnn canım :) anne ne hissederse o oluyor genelde kuzum. Rabbim hayırlı evlat versin yeter ki erkek kız fark etmez :)

Aynen öyle kuzucum:) Allah sağlık versin, hayırlı evlat olmayı nasip etsin tospaalarımıza, önemli olan bu:) Ama hislerim de kuvvetlidir yani benim. Bakalım Allah ne gösterecek

Tabiki de...
Herkes bir öte duRsun aaa... burada taşıyan kadin var, hamile yani. Onun hormonlarıyla şaka olmaz :) gebe kadin kiz diyorsa kiz iste o kadar

Aaa forum un ilk günaydın i bendenmis...
Gunaydin guzel anneler ve birbirinden guzel yavruları
Gününüz guzel olsun insallah...
Bizim randevuya kaldi 1
Valla zaman geçmiyor mübarek...
Ha bu arada ilk kalkmak benim neyime yahu
Miskinlik yapayım bari
Ben değil yani bebik için

daha öncelerde sizin hamile kalmak için uğraş verdiğiniz mesajlarınıza rastlamıştım isminizi burda görünce hamiş olarak bu ylda uğraş veren biri olarak çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kavuşun ne kadar zaman sonra oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…