Benim yarına kaldı kuzumesortman gibi degil canım kumas likralı.siyahını aldım ben rahat,hep onu giyiyorum.
Amiiinnnnn kuzum prensesin hayırlı olsun o zaman sağlıkla al kucağına. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Benim doktorum da 3lü yapmadan 4 lü yaptı kuzum yarın sonucu alcam inşallah.Ben geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
Kuzum ben adama.üzüldüğümden yoksa benim aklıma bile gelmiyor şuan sadece tosbayı düşünüyorum rahat olsunHadi gözün aydin canim...
Bu arada kocis sevinmemis Ama sen sevinmiş gibisin yahu
3 lu olmadan 4 lu yapılabiliyor ayrıca. Masallah o sonuçlar da çok guzel cikar
Ayy balımm inşallah iyi sonuçlar alırsın benim ikilide birisi 1 olması gerekirken normalde ki seninkide sıkıntılı değil ama yinede bakalım yüksek çıkmış olması gerekenden diyerek 4lü ye çevirdi 1.88 mom çıkmıştı bununda yüzde 80 oranı varmış doğruluk olarak.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin cnm.hepimiz inşallah.Amiiinnnnn kuzum prensesin hayırlı olsun o zaman sağlıkla al kucağına. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Benim doktorum da 3lü yapmadan 4 lü yaptı kuzum yarın sonucu alcam inşallah.
İçini ferah tut kuzum inşallah herşey normaldir merak etme sen. İnşallah hepimiz güzel güzel sonuçlarla geliriz :)Ayy balımm inşallah iyi sonuçlar alırsın benim ikilide birisi 1 olması gerekirken normalde ki seninkide sıkıntılı değil ama yinede bakalım yüksek çıkmış olması gerekenden diyerek 4lü ye çevirdi 1.88 mom çıkmıştı bununda yüzde 80 oranı varmış doğruluk olarak.inşallah güzel sonuçlarla gelirsin cnm.hepimiz inşallah.
Hayırlı olsun CNm oğluşun , güle güle büyüt inş delikanlıyı .. Ekşi ve takvim bizdede var ama bakalım ne olcak !Benim surekli eksi cekmisti ama oglum olucak.18 haftadayim.cin takvimi dogru cikti bende
Drunun bi tahmini yok mu canim. Gormeseler de kuvvetli tahminleri oluyo. Ve buyuk ihtimalle de dogru cikiyo
Yok anacim Yok ne alakası var... Ben de aynısını düşünüyorum
Amiiinnnnn canım :) anne ne hissederse o oluyor genelde kuzum. Rabbim hayırlı evlat versin yeter ki erkek kız fark etmez :)
Adam için acı bir gerçek olmus zaten canim.. orası muhakkak... allah ona sabır versinKuzum ben adama.üzüldüğümden yoksa benim aklıma bile gelmiyor şuan sadece tosbayı düşünüyorum rahat olsun
Yok kuzucum yaaBenim tospaa kordonu bacak arasına almış, bacakları sımsıkı kapatmış. Üstüne de ellerini koymuş Hiçbir şekilde göremedi yani doktor
Yalnız değilim demek kiBizim yavrularımız onlar bizden daha mı iyi hissedecekler dimi
Aynen öyle kuzucum:) Allah sağlık versin, hayırlı evlat olmayı nasip etsin tospaalarımıza, önemli olan bu:) Ama hislerim de kuvvetlidir yani benim. Bakalım Allah ne gösterecek
Aaa forum un ilk günaydın i bendenmis...
Gunaydin guzel anneler ve birbirinden guzel yavruları
Gününüz guzel olsun insallah...
Bizim randevuya kaldi 1
Valla zaman geçmiyor mübarek...
Ha bu arada ilk kalkmak benim neyime yahu
Miskinlik yapayım bari
Ben değil yani bebik için
Tabiki de...
Herkes bir öte duRsun aaa... burada taşıyan kadin var, hamile yani. Onun hormonlarıyla şaka olmaz :) gebe kadin kiz diyorsa kiz iste o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?