2015 Nisan Anneleri

Valla tatlim çok Sagol teşekkür ederim ama bahsettiğin kişi ben miyim bilemedim. Öyle bir çaba uğraş olmadi çünkü
Yani şu olabilir, esim kaptan yani hep yanımda olamıyor o yüzden bebek düşünmeye başlayınca forumda yazmıştım zamanlama konuları için falan... belki o kalmıştır aklında... bana göre cabuk bile övdü çünkü

Çok tatlısın sen yaaa:) Zaten hormomanyak oldum iyice dokunmasınlar bize

Sagol tatlim sen de
Ben de arkadaşlara kızarsam falan, bana bak kızdırma beni hormonum var benim diyorum
Kocama da göbekli diye, göbek savaşiiii diye göbeğimi iyice öne çıkararak üstüne üstüne yürüyorum
İleride de derim göbeğimlen döverim kızdırmayın diye
Planlara bak yaaa gercekten ilginç bir kafa yaşıyorum

Gunaydinlaar bizde olula geldik oğluşla.. :) herkese güzel bir gün diliyoruuz... Bide detayli ultrason olayini hic bir şey demedi bnm ozeldeki doktorum .. Onun için ayri randevu mu aliniyor başka bir aletle mi bakiliyor? Biz gecen gittiğimizde 3 boyutuyla da vakti sadece o detayli demek mi ben anlamadim bir şey

Onun randevusunu vermis olmasi gerekirdi canim. Bugn bi ara sen istersen sıkıntı olmasin. 30dk falan suruyomus. Bebisin tum organlarina bakiyolar

oh ohhh çok şükür canım benim sonunda kuzucuk dayanamadı annesine de gösterdi desene gözün aydın olsun inşallah sağlıkla sıhatle gelsin kgüzel prensesin çok şükür sende iyisin aman kocacıkında dayanı versin biraz daha önemli olan sizin sağlığınız çok sevindim senin adına inşallah hep böyle güzel haberlerle gelin yaw

kizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar

yakışıklı bir prens de burda desene canım çok sevindim senin adına çok şükür öğrendiniz sonunda allah sağsalım kucağına almayı nasip etsin ama gerçekten 500tl gerçekten çok fazla geldi canım bazı yerler ekstra kendilerine göre fiyat koyabiliyor araştırıp şikayet etmek lazım
ayyy ne güzel bir dilekle güne başlamışsın balım yaaaa amin inşallah artık kuvvetli bir tepiğe hasretim dayak yemeyi bu denli isteyeceğimi hiç tahmin etmezdim
inşallah 4lü tarama sonuçlarıda olumlu çıkar inşallah ayyyy bende alışverişe gideceğimmm çok heyecanlıyım

Onun randevusunu vermis olmasi gerekirdi canim. Bugn bi ara sen istersen sıkıntı olmasin. 30dk falan suruyomus. Bebisin tum organlarina bakiyolar
Ders cikisi arayayim da sanki bakmisti kalbinin bölümlerine falan ama çok az surdu ki 30 dk degildi sanki.. Bn en iyisi arayip sorayim.. Devlette yapıyor mu bunu? Devlette de bakmisti iç organlari calismasi iyi demişti. Ama ozeldekini arayayim en iyisi...

Tabiki devlet de bakiyo ama adi uatunde detayli ultrason. Oyle ustunkoru olmaz ki. Sen ara bi gorus canim

Günaydın güzellikler ve minikk kuzucuklar oğlusumu görmeme kaldı 3 gün çok heycanlıyım Bende hep saçma sapan rüyalar görüyorum bu gecede bebişime bişeyler oluyodu çok ağlıyodum artık meraktan çatlicam c.tesi olsun hemen istiyorumm

Benimde dr randevuma yaklaştıkça kuruntular kötü rüyalar başlıyor inşallah güzel haberlerle döneriz canım iyi düşünelim hep

Benimde dr randevuma yaklaştıkça kuruntular kötü rüyalar başlıyor inşallah güzel haberlerle döneriz canım iyi düşünelim hep
inş.canım hepimiz güzel haberler verelim burada evet birde doktor aralıkları uzayınca uzun zamandır görmediğim için bir de daha hissetmediğim için meraklar artıyoo cnm

Günaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle

Günaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Ben de sabahları kalktığımda çok aç oluyorum bi de ilaç alıyorum yarım saat beklemem gerekiyor iyice acıkıyorum ama dikkat etmeyede çalışıyorumda pek mümkün olmuyor bi de kabızlık sorunum var ki sorma Yürüyüş yap canım fırsat buldukça ben öyle yapıyorum en azından akşamları servisten inip eve biraz yürüyorum başka çare yok çünkü
Geçen ay bende çok korktum rüya gördüm hemen kalkıp dr gittim ama çok şükür bişey yoktu. Normal böyle şeylerin olması sonuçta en deeğerli varlıklarımız onlar ve bişey olacak diye ödümüz kopuyor bu da rüyalarımızada yansıyor evham yapıyoruz istemeden.Ulltrason aleti olsada evde de akşamları baksak kuzularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…