- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
daha öncelerde sizin hamile kalmak için uğraş verdiğiniz mesajlarınıza rastlamıştım isminizi burda görünce hamiş olarak bu ylda uğraş veren biri olarak çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kavuşun ne kadar zaman sonra oldu?
Çok tatlısın sen yaaa:) Zaten hormomanyak oldum iyice dokunmasınlar bize
Gunaydinlaar bizde olula geldik oğluşla.. :) herkese güzel bir gün diliyoruuz... Bide detayli ultrason olayini hic bir şey demedi bnm ozeldeki doktorum .. Onun için ayri randevu mu aliniyor başka bir aletle mi bakiliyor? Biz gecen gittiğimizde 3 boyutuyla da vakti sadece o detayli demek mi ben anlamadim bir şey
oh ohhh çok şükür canım benim sonunda kuzucuk dayanamadı annesine de gösterdi deseneBen geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
kizlar bende aksam 5 gibi gittim dra .oglus geliyormus.bayagi gordum yani .buyumus 1 ay sonra 4 boyutluya cagirdi.cikista sordum 500 tl mis.cok degil mi ya.bursali arkadaslar sizin sizlerin gittigi hastanede ne kadar
ayyy ne güzel bir dilekle güne başlamışsın balım yaaaaGünaydınnnn güzelliklergününüz aydın olsun, bol tekmeli bol hissetmeli bi gün olsun inşallah hamiş arkadaşlarım :)
Ben 4lü tarama sonuçlarımı alacağım bugün inşallah bi sorun yoktur, sonra da alışverişe
Ders cikisi arayayim da sanki bakmisti kalbinin bölümlerine falan ama çok az surdu ki 30 dk degildi sanki.. Bn en iyisi arayip sorayim.. Devlette yapıyor mu bunu? Devlette de bakmisti iç organlari calismasi iyi demişti. Ama ozeldekini arayayim en iyisi...Onun randevusunu vermis olmasi gerekirdi canim. Bugn bi ara sen istersen sıkıntı olmasin. 30dk falan suruyomus. Bebisin tum organlarina bakiyolar
Ders cikisi arayayim da sanki bakmisti kalbinin bölümlerine falan ama çok az surdu ki 30 dk degildi sanki.. Bn en iyisi arayip sorayim.. Devlette yapıyor mu bunu? Devlette de bakmisti iç organlari calismasi iyi demişti. Ama ozeldekini arayayim en iyisi...
Benimde dr randevuma yaklaştıkça kuruntular kötü rüyalar başlıyor inşallah güzel haberlerle döneriz canım iyi düşünelim hepGünaydın güzellikler ve minikk kuzucuklar oğlusumu görmeme kaldı 3 gün çok heycanlıyımBende hep saçma sapan rüyalar görüyorum bu gecede bebişime bişeyler oluyodu çok ağlıyodum artık meraktan çatlicam c.tesi olsun hemen istiyorumm
Eşime de dedim okul cikisi arayalim dedi. Tesekkur ettim canm :*Tabiki devlet de bakiyo ama adi uatunde detayli ultrason. Oyle ustunkoru olmaz ki. Sen ara bi gorus canim
inş.canım hepimiz güzel haberler verelim burada evet birde doktor aralıkları uzayınca uzun zamandır görmediğim için bir de daha hissetmediğim için meraklar artıyoo cnmBenimde dr randevuma yaklaştıkça kuruntular kötü rüyalar başlıyor inşallah güzel haberlerle döneriz canım iyi düşünelim hep
Ben de sabahları kalktığımda çok aç oluyorum bi de ilaç alıyorum yarım saat beklemem gerekiyor iyice acıkıyorum ama dikkat etmeyede çalışıyorumda pek mümkün olmuyor bi de kabızlık sorunum var ki sormaGünaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Geçen ay bende çok korktum rüya gördüm hemen kalkıp dr gittim ama çok şükür bişey yoktu. Normal böyle şeylerin olması sonuçta en deeğerli varlıklarımız onlar ve bişey olacak diye ödümüz kopuyor bu da rüyalarımızada yansıyor evham yapıyoruz istemeden.Ulltrason aleti olsada evde de akşamları baksak kuzularımızaGünaydın güzellikler ve minikk kuzucuklar oğlusumu görmeme kaldı 3 gün çok heycanlıyımBende hep saçma sapan rüyalar görüyorum bu gecede bebişime bişeyler oluyodu çok ağlıyodum artık meraktan çatlicam c.tesi olsun hemen istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?