2015 Nisan Anneleri

Günaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Bnde oyleyim canim bu sabah baktim 54 olmuşum yani... Napalim minnaklar acikiyo demekki :) hem boşver simdi yiyelim camimizin istediğini sonraları normal yasama dönünce kilo alcaz diye yiyemicez bosveriiin keyfini cikaralim emzirmede kalori çok harcaniyo veririz yavaş yavaş

Günaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Canım ye gitsin kilo verilir ama hamilelikte hormonlarımızdan dolayı midemiz aç gibi sürekli eziliyor televizyonda bir yiyecek görüyoruz canımız çekiyor illede yemek istiyoruz bunlar çok güzel şeyler inan ben gece 1 de peynirli makarna yaptım yedim eşim 2 tabak yedi sanki kendisi hamile sonrada karnı doymuş şekilde musmutlu yatıyorumm bende 5, 5 kilo aldım ve şuan 79 um daha 4, 5 ay daha var olsunn

Ben zeynep kamile yer bulamadım canım mecbur araştırma hast randevu aldım ilk gidişim olacak benimde

canom ya o kabızlık bende de çok büyük problem bide sen de demir ilacı kullanıyordun değil mi söylemesi ayıp olmasın ama büyük abdestin siyaha yakın bir renk mi beni endişelendiriyo bu durum nedem öyle acaba

Evet canım karnım kocaman her gün bi de geriliyor çok rahatsız ediyor benide Rengi de dediğin gibi ama normalmiş kan ilacı rengini değiştiriyormuş endişelenme yani tatlım için rahat olsun. Kabızlığın asıl sebebide demir ilacı zaten

Kizlar kuru kayisi yiyin bn her gün 2 tane yemeye basladim kabizlik cekmiyorum çok şükür.. Bir ara olacak gibiydim hic olmamistim hemen kayisi kurusu aldim 2 ser tane yemeye basladim bir şey yok simdilik..

CANIM ANKARADA MISIN?

KIZLAR DEMİR İLACI AYNI ZAMANDA METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR YAĞ YAKIMI FAZLALAŞIYOR.PROTEİN ETKİSİ GİBİ YANİ İÇİNİZ RAHAT OLSUN :)

Tatlım cokta hareketliyim hiç durmuyom yuruyuste yapıyom ama artık genede alıyom bende kan hapı alıyom bekliom senin gibi o sıra aclıktan içim eziliyo resmen

Kizlar kuru kayisi yiyin bn her gün 2 tane yemeye basladim kabizlik cekmiyorum çok şükür.. Bir ara olacak gibiydim hic olmamistim hemen kayisi kurusu aldim 2 ser tane yemeye basladim bir şey yok simdilik..
Bende başladım canım dediğin gibi faydasıda oldu gerçi su da çok içiyorum ama demir ilacı baskın çıktı sanırım :)

Tatlım cokta hareketliyim hiç durmuyom yuruyuste yapıyom ama artık genede alıyom bende kan hapı alıyom bekliom senin gibi o sıra aclıktan içim eziliyo resmen
Bende tatlı yemememe rağmen kilo almaya başladım dengede tutmak içinde fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum inşallah kilolar alıp başını gitmez canım :)
KIZLAR DEMİR İLACI AYNI ZAMANDA METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR YAĞ YAKIMI FAZLALAŞIYOR.PROTEİN ETKİSİ GİBİ YANİ İÇİNİZ RAHAT OLSUN :)
Bi de decavit alıyorum o da iştah açıyor ne içsek ne yesek hep iştah açıyor napalım artık kuzularımız için katlanıcaz kilo almaya canım :)

Yaa ben bugun cikolata yedim girdim hareketliydi ama yine de acmadi bacaklarini yavrucum.. ama gormedigi halde israrla 3. Kez erkek diyo drlar. Nasil anliyolar hic anlamiyorum. Kemik yapisi durusu filan diyolar ama
İKİLİ TESTTE BETA HCG YÜKSEK ÇIKMIS DA OLABİLİR ERKEK OLACAĞINI GÖSTERİOMUS ben cok iyi bir kahvaltı yapmıştım doktorun odasına girmeden de cezerya salkım yeşil üzüm kuru kayısı falan yedim COCUK FAZLA SEKERDEN SANIRIM COSTU Sürekli bacaklarını acıodu edepsiz .

Ay tatlım zaten yıyom yemezsem aclıktan basım donuyo artık hamişiz biz yicez dediğin gibi napalum kılolarıda atarız sonra bebişler için hersey yapılır ayy kocişler bizden daha fena zaten adam benden daha cok aseriyo

ayyyy bende de merak ediyordum gerçekten de endişelenmeye başlamıştım gerçi ilacın prospektüsünde yazıyor ama az karşılaşılan yan etkilerinde yazıyo neyse teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Benimki de öyle canım bazen diyorumki eşime keşke bu bebek senin karnında olsa ne kadar saglıklı besleniyorsun , her akşam 1 bardak süt içer benim canım istemiyor et yemegi yaparım ben yiyemem eşim yer, tatlı, meyve adam herşeyi yiyor sanki yarış yapıyor benle zaten beni çoktan geçti de

kk53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…