Bnde oyleyim canim bu sabah baktim 54 olmuşum yani... Napalim minnaklar acikiyo demekki :) hem boşver simdi yiyelim camimizin istediğini sonraları normal yasama dönünce kilo alcaz diye yiyemicez bosveriiin keyfini cikaralimGünaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Canım ye gitsinGünaydın biz gene cok aç uyandık hemen yedik ne olca benim bu halim daha şimdiden 10 kilo aldım ileriyi dusunemiyorum bile ama vucudum cok ac doymuyor vucut istıyo hep yemek napıcaz kızlar boyle
Ben zeynep kamile yer bulamadım canım mecbur araştırma hast randevu aldım ilk gidişim olacak benimdebende hem ozel hem devlete gidiyorum cuma devlette zeynep kamılde randevum var bakalım ne dıcekler. umarım cınsıyet kesınlsır. ozeldekı basta erkek dedı sonra kız dedı. kız derkende emın degıldı guvenemedım
canom ya o kabızlık bende de çok büyük problem bide sen de demir ilacı kullanıyordun değil mi söylemesi ayıp olmasın ama büyük abdestin siyaha yakın bir renk miBen de sabahları kalktığımda çok aç oluyorum bi de ilaç alıyorum yarım saat beklemem gerekiyor iyice acıkıyorum ama dikkat etmeyede çalışıyorumda pek mümkün olmuyor bi de kabızlık sorunum var ki sormaYürüyüş yap canım fırsat buldukça ben öyle yapıyorum en azından akşamları servisten inip eve biraz yürüyorum başka çare yok çünkü
Evet canım karnım kocaman her gün bi de geriliyor çok rahatsız ediyor benidecanom ya o kabızlık bende de çok büyük problem bide sen de demir ilacı kullanıyordun değil mi söylemesi ayıp olmasın ama büyük abdestin siyaha yakın bir renk mibeni endişelendiriyo bu durum nedem öyle acaba
Kizlar kuru kayisi yiyin bn her gün 2 tane yemeye basladim kabizlik cekmiyorum çok şükür.. Bir ara olacak gibiydim hic olmamistim hemen kayisi kurusu aldim 2 ser tane yemeye basladim bir şey yok simdilik..Evet canım karnım kocaman her gün bi de geriliyor çok rahatsız ediyor benideRengi de dediğin gibi ama normalmiş kan ilacı rengini değiştiriyormuş endişelenme yani tatlım için rahat olsun. Kabızlığın asıl sebebide demir ilacı zaten
CANIM ANKARADA MISIN?Ben geldiiimm ama yine kıza benziyorla geldiiim ki kesin kız totosunu gördük bacak arasını açtı gösterdi annee ben kızım der gibi zilloşhira geliyor sanırım.herşey yolunda dedi kasılmalarım bitmiş ama kocana 1 hafta daha yaklaşma dedi kociş buna pek sevinmedi kan verdim idrar versim ama kağıdımda 4lü test yazıyordu 3lü yapılmadan mı direk 4 lü yaptı ki anlamadım olurmu sizcede sonuçlarım 11 inde alıncak detaylı usg ye 22 sinde randevu verdi 150 tlymiş o da magnezyum verdi ayrıca başkada bişey yok bizde kuzumun gelişimi çok güzelmiş Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin..
KIZLAR DEMİR İLACI AYNI ZAMANDA METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR YAĞ YAKIMI FAZLALAŞIYOR.PROTEİN ETKİSİ GİBİ YANİ İÇİNİZ RAHAT OLSUN :)Evet canım karnım kocaman her gün bi de geriliyor çok rahatsız ediyor benideRengi de dediğin gibi ama normalmiş kan ilacı rengini değiştiriyormuş endişelenme yani tatlım için rahat olsun. Kabızlığın asıl sebebide demir ilacı zaten
Tatlım cokta hareketliyim hiç durmuyom yuruyuste yapıyom ama artık genede alıyom bende kan hapı alıyom bekliom senin gibi o sıra aclıktan içim eziliyo resmenBen de sabahları kalktığımda çok aç oluyorum bi de ilaç alıyorum yarım saat beklemem gerekiyor iyice acıkıyorum ama dikkat etmeyede çalışıyorumda pek mümkün olmuyor bi de kabızlık sorunum var ki sormaYürüyüş yap canım fırsat buldukça ben öyle yapıyorum en azından akşamları servisten inip eve biraz yürüyorum başka çare yok çünkü
Geçen ay bende çok korktum rüya gördüm hemen kalkıp dr gittim ama çok şükür bişey yoktu. Normal böyle şeylerin olması sonuçta en deeğerli varlıklarımız onlar ve bişey olacak diye ödümüz kopuyor bu da rüyalarımızada yansıyor evham yapıyoruz istemeden.Ulltrason aleti olsada evde de akşamları baksak kuzularımıza
Bende başladım canım dediğin gibi faydasıda oldu gerçi su da çok içiyorum ama demir ilacı baskın çıktı sanırım :)Kizlar kuru kayisi yiyin bn her gün 2 tane yemeye basladim kabizlik cekmiyorum çok şükür.. Bir ara olacak gibiydim hic olmamistim hemen kayisi kurusu aldim 2 ser tane yemeye basladim bir şey yok simdilik..
Bende tatlı yemememe rağmen kilo almaya başladım dengede tutmak içinde fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum inşallah kilolar alıp başını gitmez canım :)Tatlım cokta hareketliyim hiç durmuyom yuruyuste yapıyom ama artık genede alıyom bende kan hapı alıyom bekliom senin gibi o sıra aclıktan içim eziliyo resmen
Bi de decavit alıyorum o da iştah açıyor ne içsek ne yesek hep iştah açıyor napalım artık kuzularımız için katlanıcaz kilo almaya canım :)KIZLAR DEMİR İLACI AYNI ZAMANDA METOBOLİZMAYI HIZLANDIRIYOR YAĞ YAKIMI FAZLALAŞIYOR.PROTEİN ETKİSİ GİBİ YANİ İÇİNİZ RAHAT OLSUN :)
İKİLİ TESTTE BETA HCG YÜKSEK ÇIKMIS DA OLABİLİR ERKEK OLACAĞINI GÖSTERİOMUS ben cok iyi bir kahvaltı yapmıştım doktorun odasına girmeden de cezerya salkım yeşil üzüm kuru kayısı falan yedimYaa ben bugun cikolata yedim girdim hareketliydi ama yine de acmadi bacaklarini yavrucum.. ama gormedigi halde israrla 3. Kez erkek diyo drlar. Nasil anliyolar hic anlamiyorum. Kemik yapisi durusu filan diyolar ama
Ay tatlım zaten yıyom yemezsem aclıktan basım donuyo artık hamişiz biz yicez dediğin gibi napalum kılolarıda atarız sonra bebişler için hersey yapılır ayy kocişler bizden daha fena zaten adam benden daha cok aseriyoCanım ye gitsinkilo verilir ama hamilelikte hormonlarımızdan dolayı midemiz aç gibi sürekli eziliyor televizyonda bir yiyecek görüyoruz canımız çekiyor illede yemek istiyoruz bunlar çok güzel şeyler inan ben gece 1 de peynirli makarna yaptım yedim eşim 2 tabak yedi sanki kendisi hamile sonrada karnı doymuş şekilde musmutlu yatıyorumm bende 5, 5 kilo aldım ve şuan 79 um daha 4, 5 ay daha var olsunn
ayyyy bende de merak ediyordumEvet canım karnım kocaman her gün bi de geriliyor çok rahatsız ediyor benideRengi de dediğin gibi ama normalmiş kan ilacı rengini değiştiriyormuş endişelenme yani tatlım için rahat olsun. Kabızlığın asıl sebebide demir ilacı zaten
Benimki de öyle canım bazen diyorumki eşime keşke bu bebek senin karnında olsa ne kadar saglıklı besleniyorsun , her akşam 1 bardak süt içer benim canım istemiyor et yemegi yaparım ben yiyemem eşim yer, tatlı, meyve adam herşeyi yiyor sanki yarış yapıyor benle zaten beni çoktan geçti deAy tatlım zaten yıyom yemezsem aclıktan basım donuyo artık hamişiz biz yicez dediğin gibi napalum kılolarıda atarız sonra bebişler için hersey yapılır ayy kocişler bizden daha fena zaten adam benden daha cok aseriyo
kk53Benimki de öyle canım bazen diyorumki eşime keşke bu bebek senin karnında olsa ne kadar saglıklı besleniyorsun , her akşam 1 bardak süt içer benim canım istemiyor et yemegi yaparım ben yiyemem eşim yer, tatlı, meyve adam herşeyi yiyor sanki yarış yapıyor benle zaten beni çoktan geçti de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?