2015 Nisan Anneleri

Aynen benimkide oyle ne yersem banada diyo ver yarış yapıo suan gobişlrrimiz aynı yani kayın valıdem ve annem dio esıme sen once doğurcan heralde yarısıyoz bakalım nereye kadar buyutcek gobeği

Ay canım evet dejavit cok aldırıyo doktorum bu aydan sonra bırak dedi ama bırakmıycam bebeğim için mecbur bosver alalım artık napalım bebişler saglıkku olsunda

Merhabalar. Eşim sabredemedi bugün özelde cinsiyet öğrenmek için randevu aldıkk. 3 gibi gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) bu arada bende baya kilo almışım. Çok çabuk açıkıyorum doyamıyorum. Aslında canım birşey istemiyor yemekler çok tiksinç geliyor ama sonra yemek yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim :)

Aynen aynen bende diyorum eşime keşke senin yediklerin bana yarasa diye bebegim etsiz kaliyo diye uzulmezdim

Et köfte falan bn yiyorum kizlar da balikta sanki koku geliyor gibi oluyor agzima bol yeşillikle yemeye calisiyorum o da haftada bir hamsi zaten.. Balik hapi almadim doktor istersen al ama haftada bir doğal yesen daha iyi dedi bnde öyle yapmaya calisiyorum..

Merhaba kizlar ben cok fazla nete giremiyorum ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz. Yiyebilmekten kilo almaktan bile bahsediyorsunuz. Ben hâlâ bulantilar agiz sulanmasi devam istah yok. Karnim hic cikmadi bile. Benim gibi olan yok herhalde

Ay canım evet dejavit cok aldırıyo doktorum bu aydan sonra bırak dedi ama bırakmıycam bebeğim için mecbur bosver alalım artık napalım bebişler saglıkku olsunda
Banada 2 günde bir alabilirsin dedi ama bende her gün almaya çalışıyorum dediğin gibi bebişlerin sağlığı herşeyden önce geliyor

Banada 2 günde bir alabilirsin dedi ama bende her gün almaya çalışıyorum dediğin gibi bebişlerin sağlığı herşeyden önce geliyor
canım dr 2 gunde bır dedıyse oyle yap cunku omega 3 ıcınde a vıtamını de var ve hamılelere a vıtamını fazlalıgı ıyı degıl dıye duymustum. dr a takrar sor ıstersen

canım, benden sana tavsiye, hamside koku daha fazla oluyor. ben deilk zamanlarda hamsi yiyordum çok sevdiğim için ama bana o zaman bir koktu bir daha balık yiyemicem sandım çok şükü o günden ebri hamsi dışında bütün balıkları yiyebiliyorum. sana tavsiyem somon ızgara, istavrit ye. hamsi kadar koku olmuyor.

Reactions: nix
canım dr 2 gunde bır dedıyse oyle yap cunku omega 3 ıcınde a vıtamını de var ve hamılelere a vıtamını fazlalıgı ıyı degıl dıye duymustum. dr a takrar sor ıstersen
Eğer iştah açarsa 2 günde bi demişti canım o yüzden ben hergün almaya devam ediyorum normalde her gün verdi zatende kilo alımı artarsa bana bıraktı yani o kısmını :)

Gunaydiiiiiiiiinlar :)

Ay haydi hayırlı guzel haberlerle gelirsin insallah

Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..

Kizlar Dr bana omega balik hali vermedi kan hapida vermedi sadece decavitle gynoferon demir hapi kullanıyorum . Baligi ayda bir ancak yiyorum Dr yazmada eczaneden bendemi aksam kan hapida yazmadi gecen randevumda sormustum kan hali demir hali aynisey dedi bu ilaci yazdi kafam karisti ben kan hapiyla balik hapi kullanmiyorum

Basıniz sagolsun
Allah rahmet eylesin
Umarım senin yüzünü bebegin gulumsetir bu acı gununde

canım basınız saolsun mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin inş. ALLahım dualarımızı kabul etsin inş.sevdiklerimiz basımızdan eksik olmasın hergece bunun için dua ederim ben.İnş.rüyan hayırlı olsunda bebişin yüzünüzü hep güldürsün tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…