bunu bende düşünmüştüm eşim hamile olsaydı çocuk inanılmaz sağlıklı olurdu
Aynen benimkide oyle ne yersem banada diyo ver yarış yapıo suan gobişlrrimiz aynı yani kayın valıdem ve annem dio esıme sen once doğurcan heralde yarısıyoz bakalım nereye kadar buyutcek gobeğiBenimki de öyle canım bazen diyorumki eşime keşke bu bebek senin karnında olsa ne kadar saglıklı besleniyorsun , her akşam 1 bardak süt içer benim canım istemiyor et yemegi yaparım ben yiyemem eşim yer, tatlı, meyve adam herşeyi yiyor sanki yarış yapıyor benle zaten beni çoktan geçti de
Ay canım evet dejavit cok aldırıyo doktorum bu aydan sonra bırak dedi ama bırakmıycam bebeğim için mecbur bosver alalım artık napalım bebişler saglıkku olsundaBende tatlı yemememe rağmen kilo almaya başladım dengede tutmak içinde fırsat buldukça yürümeye çalışıyorum inşallah kilolar alıp başını gitmez canım :)
Bi de decavit alıyorum o da iştah açıyor ne içsek ne yesek hep iştah açıyor napalım artık kuzularımız için katlanıcaz kilo almaya canım :)
Aynen aynen bende diyorum eşime keşke senin yediklerin bana yarasa diye bebegim etsiz kaliyo diye uzulmezdimselale0101diyorum eşime keşke sen .!.:Benimki de öyle canım bazen diyorumki eüzülmekeşke bu bebek senin karnında olsa ne kadar saglıklı besleniyorsun , her akşam 1 bardak süt içer benim canım istemiyor et yemegi yaparım ben yiyemem eşim yer, tatlı, meyve adam herşeyi yiyor sanki yarış yapıyor benle zaten beni çoktan geçti de
Rica ederim tatlım ne demekayyyy bende de merak ediyordumgerçekten de endişelenmeye başlamıştım gerçi ilacın prospektüsünde yazıyor ama az karşılaşılan yan etkilerinde yazıyo neyse teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
Banada 2 günde bir alabilirsin dedi ama bende her gün almaya çalışıyorum dediğin gibi bebişlerin sağlığı herşeyden önce geliyorAy canım evet dejavit cok aldırıyo doktorum bu aydan sonra bırak dedi ama bırakmıycam bebeğim için mecbur bosver alalım artık napalım bebişler saglıkku olsunda
canım dr 2 gunde bır dedıyse oyle yap cunku omega 3 ıcınde a vıtamını de var ve hamılelere a vıtamını fazlalıgı ıyı degıl dıye duymustum. dr a takrar sor ıstersenBanada 2 günde bir alabilirsin dedi ama bende her gün almaya çalışıyorum dediğin gibi bebişlerin sağlığı herşeyden önce geliyor
Et köfte falan bn yiyorum kizlar da balikta sanki koku geliyor gibi oluyor agzimabol yeşillikle yemeye calisiyorum o da haftada bir hamsi zaten.. Balik hapi almadim doktor istersen al ama haftada bir doğal yesen daha iyi dedi bnde öyle yapmaya calisiyorum..
Eğer iştah açarsa 2 günde bi demişti canım o yüzden ben hergün almaya devam ediyorum normalde her gün verdi zatende kilo alımı artarsa bana bıraktı yani o kısmını :)canım dr 2 gunde bır dedıyse oyle yap cunku omega 3 ıcınde a vıtamını de var ve hamılelere a vıtamını fazlalıgı ıyı degıl dıye duymustum. dr a takrar sor ıstersen
Ay haydi hayırlı guzel haberlerle gelirsin insallahMerhabalar. Eşim sabredemedi bugün özelde cinsiyet öğrenmek için randevu aldıkk. 3 gibi gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) bu arada bende baya kilo almışım. Çok çabuk açıkıyorumdoyamıyorum. Aslında canım birşey istemiyor yemekler çok tiksinç geliyor ama sonra yemek yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim :)
Basıniz sagolsunMerhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
Masallah canımKızlar kontrole gittim kesem kuş gözü kadar daha hersey yolunda vitamin verdi
Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?