2015 Nisan Anneleri

Bende balık Yağı hapı kullanmıyorum
Sadece demir hapım var

Mekani cennet olsun canim.

[QUOTEa1453, post: 37631865, member: 606523"]Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..[/QUOTE]
Basin sagolsun canim

Dün biz de göbek savaşı yaptık eşimle. Adam korktu benden alttan almaya başladı Zaten şerrimizden kimse kızdıramıyor ki bizi

Canım benimmm Allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. Evet ölüm çok soğuk, çok acı ama elimizden bir şey gelmiyor... Rabbim bebeğinle güldürsün yüzünü yeniden...

Rabbim hayıreylesin inş CNm bende olsam uyanmak istemezdim .. Dün gece rüyalarım da gördüğüm bebeğin cinsiyeti yine rüyamda belli oldu :)) erkek bebek gördüm hayır olsun diyelim inş hayırlısı olur ..

Başınız sağolsun , Rabbim kalanlara sabır versin inş . Sizde inş güzel haberlerle gelin ..

İstavrit falan deneyeyim olmadi.. Bazen hamsi iyi geliyor bazen kokuyo gibi.. İste bir anımız başka zamana uymuyo resmen

bugun öğrenip dönersin inş.

başın sağolsun canım .Rabbim kalanlara sabır versin.

Balik hapi bnde kullanmiyorum canim. Demir hali decavit ve magnezyum var bnde.. Balik haftada bir yemeye calis ayni şey.. Bana doğal olarak al baligin vitaminini dedi
Çok yiyemniyrm ama olsun haftada bir az da olsa yiyorum :)

Ay bende bebeğimin erkek olduğunu gördüm rüyamda doktor ultrasonda gösteriyordu ama daha doktora gidemedim 15 inde randevum o zamana kadar tahmin ediyorum sadece :) demek ki rüyada gören tek ben değilmişim.

Balik hapi bnde kullanmiyorum canim. Demir hali decavit ve magnezyum var bnde.. Balik haftada bir yemeye calis ayni şey.. Bana doğal olarak al baligin vitaminini dedi
Çok yiyemniyrm ama olsun haftada bir az da olsa yiyorum :)
Canım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.

Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…