Bende balık Yağı hapı kullanmıyorumKizlar Dr bana omega balik hali vermedi kan hapida vermedi sadece decavitle gynoferon demir hapi kullanıyorum . Baligi ayda bir ancak yiyorum Dr yazmada eczaneden bendemi aksam kan hapida yazmadi gecen randevumda sormustum kan hali demir hali aynisey dedi bu ilaci yazdi kafam karisti ben kan hapiyla balik hapi kullanmiyorum
Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
Decavitte kullaniyormusunBende balık Yağı hapı kullanmıyorum
Sadece demir hapım var
Sagol tatlim sen de
Ben de arkadaşlara kızarsam falan, bana bak kızdırma beni hormonum var benim diyorum
Kocama da göbekli diye, göbek savaşiiii diye göbeğimi iyice öne çıkararak üstüne üstüne yürüyorum
İleride de derim göbeğimlen döverim kızdırmayın diye
Planlara bak yaaa gercekten ilginç bir kafa yaşıyorum
Evet cnm ankaradayımCANIM ANKARADA MISIN?
Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
Rabbim hayıreylesin inş CNm bende olsam uyanmak istemezdim .. Dün gece rüyalarım da gördüğüm bebeğin cinsiyeti yine rüyamda belli oldu :)) erkek bebek gördüm hayır olsun diyelim inş hayırlısı olur ..Kızlar ben öyle güzel bi rüya gördümkiii cokkkk güzel bi erkek bebeği kömür gibi sim siyah saçları bembeyaz surati boncuk gözleri masallahhh kucağıma alinca sım sıkı sarildi bana ayyy hic uyanasim gelmedi
Başınız sağolsun , Rabbim kalanlara sabır versin inş . Sizde inş güzel haberlerle gelin ..Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
İstavrit falan deneyeyim olmadi.. Bazen hamsi iyi geliyor bazen kokuyo gibi.. İste bir anımız başka zamana uymuyo resmencanım, benden sana tavsiye, hamside koku daha fazla oluyor. ben deilk zamanlarda hamsi yiyordum çok sevdiğim için ama bana o zaman bir koktu bir daha balık yiyemicem sandım çok şükü o günden ebri hamsi dışında bütün balıkları yiyebiliyorum. sana tavsiyem somon ızgara, istavrit ye. hamsi kadar koku olmuyor.
bugun öğrenip dönersin inş.Merhabalar. Eşim sabredemedi bugün özelde cinsiyet öğrenmek için randevu aldıkk. 3 gibi gideceğiz inşallah öğrenebiliriz :) bu arada bende baya kilo almışım. Çok çabuk açıkıyorumdoyamıyorum. Aslında canım birşey istemiyor yemekler çok tiksinç geliyor ama sonra yemek yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim :)
başın sağolsun canım .Rabbim kalanlara sabır versin.Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Yok ne zarari olacak ben ilk iki ayda hergun içtimkızlar lımonlu soda ıctım bı zararı varmı duyan bılen varmı
kızlar lımonlu soda ıctım bı zararı varmı duyan bılen varmı
Balik hapi bnde kullanmiyorum canim. Demir hali decavit ve magnezyum var bnde.. Balik haftada bir yemeye calis ayni şey.. Bana doğal olarak al baligin vitaminini dediKizlar Dr bana omega balik hali vermedi kan hapida vermedi sadece decavitle gynoferon demir hapi kullanıyorum . Baligi ayda bir ancak yiyorum Dr yazmada eczaneden bendemi aksam kan hapida yazmadi gecen randevumda sormustum kan hali demir hali aynisey dedi bu ilaci yazdi kafam karisti ben kan hapiyla balik hapi kullanmiyorum
Ay bende bebeğimin erkek olduğunu gördüm rüyamda doktor ultrasonda gösteriyordu ama daha doktora gidemedim 15 inde randevum o zamana kadar tahmin ediyorum sadece :) demek ki rüyada gören tek ben değilmişim.Hayirli aksamlar kizlar dun gece rüyamda ultrasonda bebeğimizin pipisini gördüm çok mutlu oldum nasil ama nasil..yeter ki saglikli olsun iyi olsun ama yinede annenin gönlünden geçiyor bir cinsiyet gecer.erkek evladim olsun çok istiyorum şehit dayimin ismini koymak istiyorum allah nasip ederse..boyle ruyasinda bebeğinin cinsiyetini görüp dogru yada tersi çikan varmi anneler :)
Canım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.Balik hapi bnde kullanmiyorum canim. Demir hali decavit ve magnezyum var bnde.. Balik haftada bir yemeye calis ayni şey.. Bana doğal olarak al baligin vitaminini dedi
Çok yiyemniyrm ama olsun haftada bir az da olsa yiyorum :)
Ben rüyamda erkek gördüm belki içten içe erkek istiyor olabilir miyim şimdi onu düşünüyorum bakalım 15 inde randevum.ne hissediyorsun canım? ben erkek hissediyordum erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?