2015 Nisan Anneleri

[QUOTE="melegim34, post: 37633498, member: 3inşallahbbim hayıreylesin inş CNm bende olsam uyanmak istemezdim .. Dün gece rüyalarım da gördüğüm bebeğin cinsiyeti yine rüyamda belli oldu :)) erkek bebek gördüm hayır olsun diyelim inş hayırlısı olur ..[/QUOTE]
Insallah cnm bnm rabbim hep hayira cikarsin insallah erkekmi geliyo yoksa ikimizede yoksa tam tersimi bklmmm allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yeterkii:)
sen ingilteredeydin demi cnm ben almanyadada muayne olmayi dusunuyorum gidince acaba ordaki gibi sık sık ultrasona almiyolarmi ogrenmem lazim

Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı
Evet bende de oluyor çok oturunca çok yatınca ve çok yürüyünce oluyor yani herşeyin fazlası ağrı yapıyor en iyisi tüm harektlerimizi dengede tutmak :)

Canım haklısın ama yatak istirahati döneminden yeni çıktım çok hareket etmeyede korkar oldum ama ggerçekten adım başı oturma ihtiyacı duyuyorum inşallah geçer cnm bu haller

Basiniz sagolsun, allah sabirlar versin.. hayatta iyi seyler de oluyor kotu seyler ve maalesef elimizde degil degistirmek.. metanetli olup yavrunu dusunmen lazim. Annelik boyle birsey sanirim. Yolda dikkat et. Cok yormamaya calis kendini.. hayirli haberlerini bekliyoruz :)

Canım haklısın ama yatak istirahati döneminden yeni çıktım çok hareket etmeyede korkar oldum ama ggerçekten adım başı oturma ihtiyacı duyuyorum inşallah geçer cnm bu haller
canım kanaman ne durumda cok dıkkat et bene calısıyrm ama eve gıdınce hıcbısey yapmıyorum. cok dıkkatlı ol

Anne-bebek sağlığında rolü Omega-3 yağ asitleri, anne karnındaki bebeğin sağlıklı gelişimine aşağıdaki şekillerde yardımcı olabilir:Bebeğin beyin ve retina gelişiminin desteklenmesi Erken doğum riskinni azaltılması Hamilelik süresinin ve bebeğin doğum ağırlığının artırılması Doğum sonrası depresyonundan korunulması Omega-3 yağ asitleri ayrıca çocuğun matematik zekasının geliştirilmesine, okuma, telaffuz ve yazma beceresini artırılmasına yardımcı olabilir. Zihin sağlığında rolü Omega-3 yağ asidinin beyin ve sinir sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasındaki etkileri yapılan pek çok araştırmada ortaya konmuştur.

Insallah cnm bnm rabbim hep hayira cikarsin insallah erkekmi geliyo yoksa ikimizede yoksa tam tersimi bklmmm allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yeterkii:)
sen ingilteredeydin demi cnm ben almanyadada muayne olmayi dusunuyorum gidince acaba ordaki gibi sık sık ultrasona almiyolarmi ogrenmem lazim[/QUOTE]
Âmin ..
Senin Almanya'da olduğunu yeni öğrendim ne güzel sevimdimde hani ) benim bildiğim kadarı ile Avrupa ülkelerinin çoğunda ultrason az ve en fazla üç tane olur .. Bazı durumlar olması durumda ki bu mesela ben ilk hamilileğimde çok girdim , gebelikn şekeri ve yüksek tansiyon vardı .. Oda sonlara doğru sıklaşıyor 7. Aydan sonra tatlım ..

Merhaba kizlar, insallah herkesin keyfi yerindedir. Ben de hala cinsiyeti kesinlestiremeyenlerdenim ama kizim olacagina dair cok kuvvetli bir hissim var :) hayirlisi bakalim

bu arada daha once konusuldu mu hatirlamiyorum ama x ray cihazlarindan gecmemizde bir sakinca var mi ? Gecen gun gectim ama icim de huzursuz oldu.

benimde çalıştıgım kurumda var ben geçmiyorum canım ya ondan yayılan ışınlar bebeğe zarar veriyo diye duymustum ama birkereden birşey olmaz heralde sen içini rahat tut canım benim :)

Evet bende de oluyor çok oturunca çok yatınca ve çok yürüyünce oluyor yani herşeyin fazlası ağrı yapıyor en iyisi tüm harektlerimizi dengede tutmak :)
Doğru canım dikkat edelim :)

Canım yoruluyorum hemen belim ağrımıyor da çok fazla birde cinsiyeti öğrendiniz mi?
Öğrenemedim henüz canım belki cumartesi belli olur :)

canım kanaman ne durumda cok dıkkat et bene calısıyrm ama eve gıdınce hıcbısey yapmıyorum. cok dıkkatlı ol
Canım kanamam durdu çok şükür ama içerisi ne durumda bilmiyorum cunartesi gidicem pazarteside işe başlıcam sanırım. Eve gelince bi yemek işini yaparım sanırım eşim Bu konuda çol yetenekli değil o yüzden çok yormamaya çalışıcam artık kendimi :)

Mrb hamişler ben çok fazla giremiyorum arada birgirip takip edebiliyorum...
Hamişler buayrıntılı ultrasona kaçıncı haftadan sonra girilibiliyor ben daha cinsiyetimizide bilmiyorum randevımuzada iki hafta var hemen hemen çok merak ediyorum çoğunuz öğrenmişsiniz negüzel

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena grip oldum öksürükte var.her hapşırmamda ve öksürmemde kasıklarıma ağrı giriyor napıyım doktora gitsemmi ilaçta kullanamıyorum.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena grip oldum öksürükte var.her hapşırmamda ve öksürmemde kasıklarıma ağrı giriyor napıyım doktora gitsemmi ilaçta kullanamıyorum.
Geçmiş olsun CNm , şu ilaç kullanamıyoruz olayını bir kenara bırakıp kendinize ve bebeğinize daha fazla zarar vermeyin gayri .. Sizinde güvenilir şekilde kullabileceğiniz ilaçlar mevcut .. Bence doktora gştmelisin ikiniz içinde en iyisi olacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…