- 12 Mart 2014
- 247
- 258
- 78
Hemde nasilll cok oturunca veya yatincada oluyo bende ama ne ayakta tutuyo ne oturtuyo bu bebis benii hareketsizliktende olurmus kendimizi yürüyüşe alistirsak gecer belki cnmKızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı
Evet bende de oluyor çok oturunca çok yatınca ve çok yürüyünce oluyor yani herşeyin fazlası ağrı yapıyor en iyisi tüm harektlerimizi dengede tutmak :)Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı
Canım yoruluyorum hemen belim ağrımıyor da çok fazla birde cinsiyeti öğrendiniz mi?Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı
ben gunluk bir iciyorum bide decavit iciyorum.doktorum demire 20. haftamda baslayacakCanım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.
Basiniz sagolsun, allah sabirlar versin.. hayatta iyi seyler de oluyor kotu seyler ve maalesef elimizde degil degistirmek.. metanetli olup yavrunu dusunmen lazim. Annelik boyle birsey sanirim. Yolda dikkat et. Cok yormamaya calis kendini.. hayirli haberlerini bekliyoruz :)Merhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
canım kanaman ne durumda cok dıkkat et bene calısıyrm ama eve gıdınce hıcbısey yapmıyorum. cok dıkkatlı olCanım haklısın ama yatak istirahati döneminden yeni çıktım çok hareket etmeyede korkar oldum ama ggerçekten adım başı oturma ihtiyacı duyuyorum inşallah geçer cnm bu haller
Insallah cnm bnm rabbim hep hayira cikarsin insallah erkekmi geliyo yoksa ikimizede yoksa tam tersimi bklmmm allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin yeterkii:)[QUOTE="melegim34, post: 37633498, member: 3inşallahbbim hayıreylesin inş CNm bende olsam uyanmak istemezdim .. Dün gece rüyalarım da gördüğüm bebeğin cinsiyeti yine rüyamda belli oldu :)) erkek bebek gördüm hayır olsun diyelim inş hayırlısı olur ..
benimde çalıştıgım kurumda var ben geçmiyorum canım ya ondan yayılan ışınlar bebeğe zarar veriyo diye duymustum ama birkereden birşey olmaz heralde sen içini rahat tut canım benim :)Merhaba kizlar, insallah herkesin keyfi yerindedir. Ben de hala cinsiyeti kesinlestiremeyenlerdenim ama kizim olacagina dair cok kuvvetli bir hissim var :) hayirlisi bakalim
bu arada daha once konusuldu mu hatirlamiyorum ama x ray cihazlarindan gecmemizde bir sakinca var mi ? Gecen gun gectim ama icim de huzursuz oldu.
Doğru canım dikkat edelim :)Evet bende de oluyor çok oturunca çok yatınca ve çok yürüyünce oluyor yani herşeyin fazlası ağrı yapıyor en iyisi tüm harektlerimizi dengede tutmak :)
Öğrenemedim henüz canım belki cumartesi belli olur :)Canım yoruluyorum hemen belim ağrımıyor da çok fazla birde cinsiyeti öğrendiniz mi?
Canım kanamam durdu çok şükür ama içerisi ne durumda bilmiyorum cunartesi gidicem pazarteside işe başlıcam sanırım. Eve gelince bi yemek işini yaparım sanırım eşim Bu konuda çol yetenekli değil o yüzden çok yormamaya çalışıcam artık kendimi :)canım kanaman ne durumda cok dıkkat et bene calısıyrm ama eve gıdınce hıcbısey yapmıyorum. cok dıkkatlı ol
benimde çalıştıgım kurumda var ben geçmiyorum canım ya ondan yayılan ışınlar bebeğe zarar veriyo diye duymustum ama birkereden birşey olmaz heralde sen içini rahat tut canım benim :)
Geçmiş olsun CNm , şu ilaç kullanamıyoruz olayını bir kenara bırakıp kendinize ve bebeğinize daha fazla zarar vermeyin gayri .. Sizinde güvenilir şekilde kullabileceğiniz ilaçlar mevcut .. Bence doktora gştmelisin ikiniz içinde en iyisi olacaktır .Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var çok fena grip oldum öksürükte var.her hapşırmamda ve öksürmemde kasıklarıma ağrı giriyor napıyım doktora gitsemmi ilaçta kullanamıyorum.
al bizden de o kadar amcamız çıldıracak artıkCinsiiiiiyeeeetttt ciiinsîiiiiiiiyet diye kafayı yicem yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?