Gözün Aydın CNm ikili test sonuçları nasıl çıkmiştı . Ben merak ediyorum arada fark tam olarak neyi veriyor ..merhaba kızlar bu sabah 3lü testı yaptırdım. ozelde once erkjek sonra kız demıstı doktroum. bu kez 3lü yü yaptırırken devlette sordum cınsıyeti. ponponum bağdas kurmus oturuyodu goremedık253 gr olmusuz.
test sonucları da cıktı
AF (Üçlü Test) 26.00 ng/ml
B-HCG(Üçlü Test) 11569
E3(Üçlü Test) 0.794
Allah' a şükür raporda da sıkıntı yok hersey yolundaymıs.
amin canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ruhu şad olsunMerhaba kizlar hayirli gunler diliyorum hepimize
Bugün bebeğimi görmeye gideceğiz kismetse cinsiyetini ogrenecegiz günlerdir bunun heyecani verdi gece heyecandan uyuyamadim birde rüyamda bebeğimi gordum o kadar güzel bir benekli sürekli guluyordu emziriyordum tarifi mümkün olmayan bir mutluluktu bu sabah hayatinin en güzel sabahiydi çok mutluyduk taki annem arayana kadar çok ama çok yakin akrabamiz sabah 5 te kalp krizi gecirdi vefat etti nasil dayanirim bu aciya nasil neden hep iyi insanlar yuregi merhamet doilu insanlar gider erkenden..allahim sabir ver içimde ne mutluluk ve bebegimi gorcegim için heyecan hic birşey kalmadi ölüm neden bu kadar soğuk off off Dr dan cikinca hemen memlekete gideceğim belki giremem kizlar ne olur fatihanizi eksik etmeyin Rabbim sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin yoksa onlarsiz hic birseyin tadi olmuyor hepinizin hayirli haberlerle gelmesini diliyorum..hayirli günler..
aAVM lerdekı cıhazların sıkıntılı olmadıgını bılıyorum hatta havaalanlarındakı ıcınden gectıgımız kaplarında. onlar metal dedektoruymus. zarar teskıl etmıyormus. ancak cantaları koydugumuz tunel gıbı sıstem varya o zararlıymıs elımızı cantayı almak ıcın ıcıne uzatmamalıymısız mumkun oldugunca uzagında durmak gerekıyormus. bana sorarsan, ben avm dede o kapılardan gecmıyorum göbeğimi gere gere yaandan gecıyorum kımse bıse sormuyobenimde çalıştıgım kurumda var ben geçmiyorum canım ya ondan yayılan ışınlar bebeğe zarar veriyo diye duymustum ama birkereden birşey olmaz heralde sen içini rahat tut canım benim :)
valla ikilide de sorun yok demıstı. normal cıkmıstı. oleyse 3luyapmayalım demıstım drye. o da olsun yaptır dedıgı ıcın yaptırıdm. bıldıgım kadarıyla 2lı test 3luden daha yuksek ıhtımal dogru sonuc verıo ama kesın degıl tabı. cogu hekım 2lı yı yaptırtıp, normalse 3 ve 4luyu ıstemıyor. degerlerden ben de anlamıyorm bı anlayan varsa yorumlar belkı dıye yada elınde sonucu olan varsa kıyaslarız dıye yukarıya yazdımGözün Aydın CNm ikili test sonuçları nasıl çıkmiştı . Ben merak ediyorum arada fark tam olarak neyi veriyor ..
Canım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.
Ben almanyadan turkiyeye gelin geldim cnm 6ayda bir ailemin yanina almanyaya gidiyorm nasip olursada dogumuda orda dusunuyorum.. bu zzamana kadar burda muayne oldum doktorlar bakarlarmi onuda bilmiyorm ama görcez artikÂmin ..
Senin Almanya'da olduğunu yeni öğrendim ne güzel sevimdimde hani) benim bildiğim kadarı ile Avrupa ülkelerinin çoğunda ultrason az ve en fazla üç tane olur .. Bazı durumlar olması durumda ki bu mesela ben ilk hamilileğimde çok girdim , gebelikn şekeri ve yüksek tansiyon vardı .. Oda sonlara doğru sıklaşıyor 7. Aydan sonra tatlım ..
Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı
Decavit degil elevit yazmıştı onu kullanıyorumDecavitte kullaniyormusun
Benim bildiğim hiçbir zarari yokkızlar lımonlu soda ıctım bı zararı varmı duyan bılen varmı
Merhaba kizlar, insallah herkesin keyfi yerindedir. Ben de hala cinsiyeti kesinlestiremeyenlerdenim ama kizim olacagina dair cok kuvvetli bir hissim var :) hayirlisi bakalim
bu arada daha once konusuldu mu hatirlamiyorum ama x ray cihazlarindan gecmemizde bir sakinca var mi ? Gecen gun gectim ama icim de huzursuz oldu.
Benim bildiğim hiçbir zarari yokkızlar lımonlu soda ıctım bı zararı varmı duyan bılen varmı
bende gordum bi seferinde rüyamda .Ay bende bebeğimin erkek olduğunu gördüm rüyamda doktor ultrasonda gösteriyordu ama daha doktora gidemedim 15 inde randevum o zamana kadar tahmin ediyorum sadece :) demek ki rüyada gören tek ben değilmişim.
Doğumu niye düşünüyorsun vadaşlıklık için mi CNm .. Bildiğim kadarı ile Almanya tek vatandaşlık veriyor ..Ben almanyadan turkiyeye gelin geldim cnm 6ayda bir ailemin yanina almanyaya gidiyorm nasip olursada dogumuda orda dusunuyorum.. bu zzamana kadar burda muayne oldum doktorlar bakarlarmi onuda bilmiyorm ama görcez artik
Evet olabilir geçen yıl yaptrımıştım test d vitaminim düşüktü doktora danışayım sağol canım :)benim ilk günden beri var bu ağrı ama 2 haftadır d vitamini için devit 3 alıyorum. bu, bel ağrılarımı da geçirdi belki sende de d vitamini eksikliği olabilir. baktırmanda fayda var
Canım bende bu durumdan memnun değilim ama burdaki doktorlar ilaç kullanamazsın diye diretiyorlar malesef.ateş olmadığı içinde pek önemsemedi sanırım.Geçmiş olsun CNm , şu ilaç kullanamıyoruz olayını bir kenara bırakıp kendinize ve bebeğinize daha fazla zarar vermeyin gayri .. Sizinde güvenilir şekilde kullabileceğiniz ilaçlar mevcut .. Bence doktora gştmelisin ikiniz içinde en iyisi olacaktır .
Limon ve bal öksürük için iyi geliyor inş şifa bulur iyileşirsiniz . Halbuki Türkiye'de bazı aşılar yapılmış olsa ne iyi olurdu .. Burda boğmaca ve grip aşısı yapılıyor ..Canım bende bu durumdan memnun değilim ama burdaki doktorlar ilaç kullanamazsın diye diretiyorlar malesef.ateş olmadığı içinde pek önemsemedi sanırım.
Evet cnm vatandaşlık icin orda dogarsa alman vatandaşı ben Türk vatandaşı oldugum icin turk vatandasida olmus olcak 18yasina geldiginde birinden birini sececek benim 10yasinda kardesimdede oyle.. ben gidip geldigim icin bebegimide yanimda goturebilmk icin mecburum trde dogum yaparsam yanimda goturemem ve dedesi annaneside gorsun istiyorm..evet bir iki ay kala gitmeyi dusuniyorm raporla daha 17 haftalik olmama rağmen doktorum simdiki uçuşumdada yszcak rapor. ay cok uzun oldu kuzum k.bakma ömrüm yollarda geciyo anlicanDoğumu niye düşünüyorsun vadaşlıklık için mi CNm .. Bildiğim kadarı ile Almanya tek vatandaşlık veriyor ..
Doğumu orda yapabilirsin almama durumları asla olamaz Burdada istersen doğuma bir gün kala gel sorun yok alırlar .. Yalnız sen Almanya'ya en geç 7 . aya kadar gidebiliyorsun birçok uçak firması bunda sınır koyuyorlar ve elinde mutlaka belge istiyorlar .. İnş senin ve bebeğin için herşey en güzeli olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?