2015 Nisan Anneleri

Ilk hamileliğimde üç kez kulak enfeksiyonu geçirdim ve hepsinde eğer antibiotik kullanmazsan bebeğin çok zarar görüceğini söylediler bende kullandım .. Çok şükür bir sorun olmadı . Diyeceksiniz ki ya olursa , ya kullanmayıp o iltihap bebeğe asıl zarar verirse ne olacak ! .. Kullandığım yani verilen ilaç burda önerilen bilinen ve zararı nerde ise olmayan ilaçlardan .. Normalde burda hasta olmadıkça veya hafif olduğunuzda ölseniz nerde ise ilaç yazmazlar ama bebek konusunda çok ciddiler .düşünün artık verilen ehemmiyeti ..

merhaba kızlar bu sabah 3lü testı yaptırdım. ozelde once erkjek sonra kız demıstı doktroum. bu kez 3lü yü yaptırırken devlette sordum cınsıyeti. ponponum bağdas kurmus oturuyodu goremedık 253 gr olmusuz.
test sonucları da cıktı
AF (Üçlü Test) 26.00 ng/ml
B-HCG(Üçlü Test) 11569
E3(Üçlü Test) 0.794
Allah' a şükür raporda da sıkıntı yok hersey yolundaymıs.

Gözün Aydın CNm ikili test sonuçları nasıl çıkmiştı . Ben merak ediyorum arada fark tam olarak neyi veriyor ..

amin canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ruhu şad olsun çok üzüldüm her şey bizim için canım hepimiz doğumdan bahsediyoruz hayat devam ettiği sürece ölüm de hayatımızda, kulağımızın arkası kadar yakınımızda... allah geride kalanlarınıza sabır versin güç versin

benimde çalıştıgım kurumda var ben geçmiyorum canım ya ondan yayılan ışınlar bebeğe zarar veriyo diye duymustum ama birkereden birşey olmaz heralde sen içini rahat tut canım benim :)
aAVM lerdekı cıhazların sıkıntılı olmadıgını bılıyorum hatta havaalanlarındakı ıcınden gectıgımız kaplarında. onlar metal dedektoruymus. zarar teskıl etmıyormus. ancak cantaları koydugumuz tunel gıbı sıstem varya o zararlıymıs elımızı cantayı almak ıcın ıcıne uzatmamalıymısız mumkun oldugunca uzagında durmak gerekıyormus. bana sorarsan, ben avm dede o kapılardan gecmıyorum göbeğimi gere gere yaandan gecıyorum kımse bıse sormuyo

Gözün Aydın CNm ikili test sonuçları nasıl çıkmiştı . Ben merak ediyorum arada fark tam olarak neyi veriyor ..
valla ikilide de sorun yok demıstı. normal cıkmıstı. oleyse 3luyapmayalım demıstım drye. o da olsun yaptır dedıgı ıcın yaptırıdm. bıldıgım kadarıyla 2lı test 3luden daha yuksek ıhtımal dogru sonuc verıo ama kesın degıl tabı. cogu hekım 2lı yı yaptırtıp, normalse 3 ve 4luyu ıstemıyor. degerlerden ben de anlamıyorm bı anlayan varsa yorumlar belkı dıye yada elınde sonucu olan varsa kıyaslarız dıye yukarıya yazdım

Canım hafatada bir yemem zor burda balıkta zor bulunuyor malum doğu. Bende balık hapı yazdırayım hafatada iki keremi içsem acaba yarın bir sorayım dr a.

omega3 hapını hergün alman lazım balık yiyemiyorsan eğer, demir hapı demişsin bu zaten kan için aynı şey diye biliyorum ama yine de doktoruna sor bence.

Ben almanyadan turkiyeye gelin geldim cnm 6ayda bir ailemin yanina almanyaya gidiyorm nasip olursada dogumuda orda dusunuyorum.. bu zzamana kadar burda muayne oldum doktorlar bakarlarmi onuda bilmiyorm ama görcez artik

Kızlar ayakta durunca çok belim ağrıyor ya sizinde böyle bir sıkıntınız var mı

benim ilk günden beri var bu ağrı ama 2 haftadır d vitamini için devit 3 alıyorum. bu, bel ağrılarımı da geçirdi belki sende de d vitamini eksikliği olabilir. baktırmanda fayda var

alışveriş merkezlerindekilerinden geçmede sıkıntı yokmuş ama ben yine de geçmiyorum. ama havaalnı vs. onlardan geçmemek gerekiyormuş.

kızlar lımonlu soda ıctım bı zararı varmı duyan bılen varmı
Benim bildiğim hiçbir zarari yok
Ben hemen he
Ay bende bebeğimin erkek olduğunu gördüm rüyamda doktor ultrasonda gösteriyordu ama daha doktora gidemedim 15 inde randevum o zamana kadar tahmin ediyorum sadece :) demek ki rüyada gören tek ben değilmişim.
bende gordum bi seferinde rüyamda .
Ama kotu bir ruyaydi zaten ve cinsiyetiyle ilgili hiçbirşey yoktu rüyamda

Ben almanyadan turkiyeye gelin geldim cnm 6ayda bir ailemin yanina almanyaya gidiyorm nasip olursada dogumuda orda dusunuyorum.. bu zzamana kadar burda muayne oldum doktorlar bakarlarmi onuda bilmiyorm ama görcez artik
Doğumu niye düşünüyorsun vadaşlıklık için mi CNm .. Bildiğim kadarı ile Almanya tek vatandaşlık veriyor ..
Doğumu orda yapabilirsin almama durumları asla olamaz Burdada istersen doğuma bir gün kala gel sorun yok alırlar .. Yalnız sen Almanya'ya en geç 7 . aya kadar gidebiliyorsun birçok uçak firması bunda sınır koyuyorlar ve elinde mutlaka belge istiyorlar .. İnş senin ve bebeğin için herşey en güzeli olur ..

benim ilk günden beri var bu ağrı ama 2 haftadır d vitamini için devit 3 alıyorum. bu, bel ağrılarımı da geçirdi belki sende de d vitamini eksikliği olabilir. baktırmanda fayda var
Evet olabilir geçen yıl yaptrımıştım test d vitaminim düşüktü doktora danışayım sağol canım :)

Canım bende bu durumdan memnun değilim ama burdaki doktorlar ilaç kullanamazsın diye diretiyorlar malesef.ateş olmadığı içinde pek önemsemedi sanırım.

Canım bende bu durumdan memnun değilim ama burdaki doktorlar ilaç kullanamazsın diye diretiyorlar malesef.ateş olmadığı içinde pek önemsemedi sanırım.
Limon ve bal öksürük için iyi geliyor inş şifa bulur iyileşirsiniz . Halbuki Türkiye'de bazı aşılar yapılmış olsa ne iyi olurdu .. Burda boğmaca ve grip aşısı yapılıyor ..

Evet cnm vatandaşlık icin orda dogarsa alman vatandaşı ben Türk vatandaşı oldugum icin turk vatandasida olmus olcak 18yasina geldiginde birinden birini sececek benim 10yasinda kardesimdede oyle.. ben gidip geldigim icin bebegimide yanimda goturebilmk icin mecburum trde dogum yaparsam yanimda goturemem ve dedesi annaneside gorsun istiyorm..evet bir iki ay kala gitmeyi dusuniyorm raporla daha 17 haftalik olmama rağmen doktorum simdiki uçuşumdada yszcak rapor. ay cok uzun oldu kuzum k.bakma ömrüm yollarda geciyo anlican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…