2015 Nisan Anneleri

Artık kontrollerin araları 1 aya çıkınca insan merak ediyor tabi iyi mi diye ben de hissedemiyorum ama canım 18+0 olduk bugün bakalım belkide 19 yada 20 den sonra net hissederiz rahat ol yani tek değilsin :)
Dr abugün onuda sordum 20 hafatadan sonra hissedersin dedi içim rahatladı biraz

Dr abugün onuda sordum 20 hafatadan sonra hissedersin dedi içim rahatladı biraz

benim bebişte maşşallah çok hareketliymişş doktorun dediğine göre hissediyomusun dedi hayır dedim. erken zaten 20. haftada hissedersin dedi:)rahat olsun için yaniii

Haklısın canım benim 3 gebeliğim bu diğerlerine kavuşamadıpım için dahada stersli gidiyorum kontrollere çok şükür herşey yolunda kızım geliyormuş
gözün aydın canım prensesınıde sağ salim al kucağına inş.
benımde 1 kızım var ama ondan sonra 3 kaybım oldu..o yüzden korkularımız tedirginliğim fazla benimde.rabbim bunu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.

Havale seçeneği varsa havale yap istersen :)

Aynı benim doktorun tripleri

Amin canım Rabbim karnımızdaki meleklerimize sagsalim kavuşmayı nasip etsin

Canım inşallah sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :)

Herkese günaydın. Bizim de kontrolümüze 11 gün kaldı artık 20 günde bir kez görüşüyoruz doktorumuzla. Doktor bizden 3lü test istemedi bu arada. Sadece dörtlüyü yapacağını söyledi 20. haftada da renkli dopler çekeceğim dedi. Bebeğin hareketlerini ben de hiç hissetmedim hala sanırım hissettiğim andan itibaren doktora daha az ihtiyaç duyacağım kendinden haber verdiği için :)

Bende o yüzden tereddüt ettim kuzum ya çok beğendim aslında bak bide,14,90

:) çok güzel hakkaten yaa ama sana şöyle bir hatırlatma yapayım genelde çok renkli kıyafetler alırken dikkat etmek lazım çünkü renklendirmede kimyasal malz. kullanılıyor ne kadar az renk olursa o kadar iyi öte yandan bazı markalar doğal boya kullandığını söylüyorlar, ne kadar doğru bilemem, bilginize.........

Bebekler cogunlukla kiz galiba bide 2015 erkek yili diyolarben catlaklar icin bioil kullaniyorum bi zarari varmidir ki

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende,,hamileliğimin 18 haftası içindeyim 13+6 da dr yüzde 90 kızımız olcak dedi bakalım sabırsızlanıyorum bu hafta kontrolum var cinsiyetimiz bi kesinleşsin evimde bebeğimin kıyafetini görmek istiyorum :)),bende çatlak kremi olarak bio oil kullanıyorum dr önerdi diye.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…