- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Dr abugün onuda sordum 20 hafatadan sonra hissedersin dedi içim rahatladı birazArtık kontrollerin araları 1 aya çıkınca insan merak ediyor tabi iyi mi diye ben de hissedemiyorum ama canım 18+0 olduk bugün bakalım belkide 19 yada 20 den sonra net hissederiz rahat ol yani tek değilsin :)
gözün aydın canım benimCanım çok şükür herşey yolunda bebişim açtı bu sefer fıstıgı dr a gösterdi kızım olacak allah nasip ederse
Sagol canım Allah korusun meleklerimizigözün aydın canım benimmasallah fıstıgına
Dr abugün onuda sordum 20 hafatadan sonra hissedersin dedi içim rahatladı biraz
ücretsiz canım ben yaptırdım sonucu haftaya alacagım insallahkızlar devlette 3lü testten ne kadar ücret alıyorlar?
gözün aydın canım prensesınıde sağ salim al kucağına inş.Haklısın canım benim 3 gebeliğim bu diğerlerine kavuşamadıpım için dahada stersli gidiyorum kontrollere çok şükür herşey yolunda kızım geliyormuş
Havale seçeneği varsa havale yap istersen :)Kızlar internetten kendisi için bebek için alışveriş yapan var mı? Kadınlar Kulübü sayfasında reklam yapan bebek Caddesi var ya ben tulum beğendim kredi kartıyla alayım mı sizce güvenli mi? Daha önce hiç netten alışveriş yapmadım da önerdiğiniz siteleri de öğrenmek isterim :)
Aynı benim doktorun triplericanım bende 1 kasımda özele gittim doktor erkek dedi ama güvenemedim işim var çıkmam gerekiyor dedi bayan doktor 2 dk da bitirdi görüşmeyi bende 7 sinde yarın bide devlete görüneyim diyorum ama aradan 6 gün geçmiş olcak ulturasona girmek bebeğe zarar verir mi ki ? ?
Amin canım Rabbim karnımızdaki meleklerimize sagsalim kavuşmayı nasip etsingözün aydın canım prensesınıde sağ salim al kucağına inş.
benımde 1 kızım var ama ondan sonra 3 kaybım oldu..o yüzden korkularımız tedirginliğim fazla benimde.rabbim bunu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.
Canım inşallah sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :)gözün aydın canım prensesınıde sağ salim al kucağına inş.
benımde 1 kızım var ama ondan sonra 3 kaybım oldu..o yüzden korkularımız tedirginliğim fazla benimde.rabbim bunu sağ salim kucağıma almayı nasip etsin.
Bende o yüzden tereddüt ettim kuzum yaçok beğendim aslında bak bide,14,90
bende de oluyor aynısı normal canım rahim gerginleşiyor ordan geçen damar vardır zamanla geçer o.Kızlar sol kasığıma bazen iğne batar gibi oluyo normal mi bu
İyi o zaman :) dün biraz fazla gezindim o yüzden telaşlandım canım sağol :)bende de oluyor aynısı normal canım rahim gerginleşiyor ordan geçen damar vardır zamanla geçer o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?