Çok mu pahaliymis ki ... Bende bebe yagi kullanıyorum haftada bir.. Hergun sureyim bari olmadi... Kilo aliyoruz çirkin olmasin gobusumuz :)benim doktorum lierac önermişti 3. ayda ama ben fiyatını duyunca almadım :) nasıl olsa çatlakların oluşumunu %100 önlemiyor okadar para vermek istemedim. evde şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum :9 ama badem yağı alıcam eczanede ki amca bile badem yağı kullan demişti.
Çok güzel olmuş :) ben de bunu yapacaktım Son anda şimdikini seçtim :) güle güle kullanalım inşallah
küçük bir şişesi 90 tl ydi bi de hergün sürmek lazım 6 ayda kim bilir kaç şişe kullanmamız gerekecek. bebe yağı nsl bişiÇok mu pahaliymis ki ... Bende bebe yagi kullanıyorum haftada bir.. Hergun sureyim bari olmadi... Kilo aliyoruz çirkin olmasin gobusumuz :)
Kızlar internetten kendisi için bebek için alışveriş yapan var mı? Kadınlar Kulübü sayfasında reklam yapan bebek Caddesi var ya ben tulum beğendim kredi kartıyla alayım mı sizce güvenli mi? Daha önce hiç netten alışveriş yapmadım da önerdiğiniz siteleri de öğrenmek isterim :)
Açıkçası isme dikkat etmesem bende seni ben sanmıştım:) teşekkür ederim canım, seninkiyle çok benziyor zaten bian seni ben sandım
Bebe yagi olarak Johnson's baby nin yağını kullanıyorum benküçük bir şişesi 90 tl ydi bi de hergün sürmek lazım 6 ayda kim bilir kaç şişe kullanmamız gerekecek. bebe yağı nsl bişi
Bende o yüzden tereddüt ettim kuzum yaben çoğu zaman netten alıyorum ama çok bilindik sitelerden hepsiburada, markafoni, trendyol... çeyizimin bile tamamını netten aldım nerdeyse bişi olmaz canımama bilindik sitelerden almanda fayda var
Ay cok ciciymiiiiisBende o yüzden tereddüt ettim kuzum yaçok beğendim aslında bak bide,14,90
Sor olmazsa canım yabenim dr unutkan ya unutuyor herşeyi off yoruyor beni arayıp sorsam mı acaba yoksa gidip aşımı olsam mı bilemedim çünkü randevuma daha var
Aynen kuzum güvenip alamıyorum amaAy cok ciciymiiiiis
Hemde cok uygun
canım bende 1 kasımda özele gittim doktor erkek dedi ama güvenemedim işim var çıkmam gerekiyor dedi bayan doktor 2 dk da bitirdi görüşmeyi bende 7 sinde yarın bide devlete görüneyim diyorum ama aradan 6 gün geçmiş olcak ulturasona girmek bebeğe zarar verir mi ki ? ?bende hem ozel hem devlete gidiyorum cuma devlette zeynep kamılde randevum var bakalım ne dıcekler. umarım cınsıyet kesınlsır. ozeldekı basta erkek dedı sonra kız dedı. kız derkende emın degıldı guvenemedım
Aynen kuzum güvenip alamıyorum ama
Canım çok şükür herşey yolunda bebişim açtı bu sefer fıstıgı dr a gösterdi kızım olacak allah nasip ederseGidiyorum ya üstelik de yoğun bir gün... artik bugün idare edeceğiz.. Ama çok zorda kalırsam odamın kapısını kilitleyip kestirebilirimBen de mesai saatinden dolayı hep son saatleri aliyorum.. herhalde iyice yorgun oluyordur adam ama yansıtmıyor allahtan...
Ayy ne güzel az kalmis.. haberini bekliyorum bak hersey guzel geçecek insallah
Dalin bebe yagi aldim suruyorum zararli değil sonuçta bunu bebegimize de surcez. O yüzden içim de rahat acikcasi.. Hem o paraya bir suru bebe yagi alinir doğuma kadar..küçük bir şişesi 90 tl ydi bi de hergün sürmek lazım 6 ayda kim bilir kaç şişe kullanmamız gerekecek. bebe yağı nsl bişi
canım 4 boyutlu farklı ayrıntılı farklı ayrıntılı ultrasonda olabilecek anomaliler saptanıyor.her 4 boyutlu ayrıntılı olmuyormus ama ayrıntılı 4 boyutluda olabiliyormus makinaya göre degişiyor.ondan ayrıntılı yaptırmak gerek bence.ozamamn canım devlette yaptır mutlakaÖğretmenler Günü eşimin beni istemeye geldiği gün :) devlette bana da yapıldı canım o ultrasondan dediğin gibi siyah beyaz ama bana hep verdiler ultrason kağıdı bide bişeyler yazıyo anlamadığım. Bu ayrıntılı şart mı4 boyutlu ultrason yapsak olmaz mı ben şuan çalışmıyorum eşimin maaş da belli
Ben gorundum bir şey olmaz ya ışın değil ses dalgasıyla bakiyomus o alet. Bnm Esim baya arastirdi bu konuyu. Bnde kist olduğundan zaten iki haftada bir gitmem gerekiyor. Zarari yok yani kanitlanmis bilimsel bir yan etki yokmuşKIZLAR ben 1 kasımda özele gittim doktor erkek dedi ama güvenemedim işim var çıkmam gerekiyor dedi bayan doktor 2 dk da bitirdi görüşmeyi hiç bişe de soramadım bende 7 sinde yarın bide devlete görüneyim diyorum ama aradan 6 gün geçmiş olcak ulturasona girmek bebeğe zarar verir mi ki bir hafta arayla görünen var mı ?? ?
Haklısın canım benim 3 gebeliğim bu diğerlerine kavuşamadıpım için dahada stersli gidiyorum kontrollere çok şükür herşey yolunda kızım geliyormuşcanım hareketleri hissedenler genellikle 2. gebeliği olanlar yani ben gibi.Senin için geç değil merak etme hatırlıyorum kızımı net olarak 20. haftadan sonra hissetmiştim ben..Her kontrolde illaki gergin oluyoruz.Ama hatırladığım kadarıyla sende clexane kullanıyordun bu yüzden biz daha gergin olabiliyoruz.
ayy ne güzel miniş görülecek bugun...Herşey yolundadır canım inş..
canım benim dr um prof ve riskli gebelik uzmanı bende sordum içebilir miyim diye 1 bardak tan bir şey olmaz içebilirsin dedi hatta öyle herşeyde bebeklere bir şey olsaydı herkesin bebeği düşerdi dedi güldü.Ama yinede karar senin...
maşallah size hareketler hissedilmeye başlamış.tekmelerin şiddeti giderek artsın sağlıkla dogsun yavrusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?