2015 Nisan Anneleri

Çok mu pahaliymis ki ... Bende bebe yagi kullanıyorum haftada bir.. Hergun sureyim bari olmadi... Kilo aliyoruz çirkin olmasin gobusumuz :)

Çok mu pahaliymis ki ... Bende bebe yagi kullanıyorum haftada bir.. Hergun sureyim bari olmadi... Kilo aliyoruz çirkin olmasin gobusumuz :)
küçük bir şişesi 90 tl ydi bi de hergün sürmek lazım 6 ayda kim bilir kaç şişe kullanmamız gerekecek. bebe yağı nsl bişi

ben çoğu zaman netten alıyorum ama çok bilindik sitelerden hepsiburada, markafoni, trendyol... çeyizimin bile tamamını netten aldım nerdeyse bişi olmaz canım ama bilindik sitelerden almanda fayda var

küçük bir şişesi 90 tl ydi bi de hergün sürmek lazım 6 ayda kim bilir kaç şişe kullanmamız gerekecek. bebe yağı nsl bişi
Bebe yagi olarak Johnson's baby nin yağını kullanıyorum ben
Dustan çıkarken kurulanmadan önce surup bir iki dk masaj yapıp kurulaniyorum
Sanki tum yağ havluya geçecek saniyosun ama kurulanınca yumuşacık bi cilt kalıyor sana :)
Ben bu hissi cok beğendim

ben çoğu zaman netten alıyorum ama çok bilindik sitelerden hepsiburada, markafoni, trendyol... çeyizimin bile tamamını netten aldım nerdeyse bişi olmaz canım ama bilindik sitelerden almanda fayda var
Bende o yüzden tereddüt ettim kuzum ya çok beğendim aslında bak bide,14,90

Eklentiler

• 340-849-xxlarge_n-bebek (2).webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 67
canım bende 1 kasımda özele gittim doktor erkek dedi ama güvenemedim işim var çıkmam gerekiyor dedi bayan doktor 2 dk da bitirdi görüşmeyi bende 7 sinde yarın bide devlete görüneyim diyorum ama aradan 6 gün geçmiş olcak ulturasona girmek bebeğe zarar verir mi ki ? ?

KIZLAR ben 1 kasımda özele gittim doktor erkek dedi ama güvenemedim işim var çıkmam gerekiyor dedi bayan doktor 2 dk da bitirdi görüşmeyi hiç bişe de soramadım bende 7 sinde yarın bide devlete görüneyim diyorum ama aradan 6 gün geçmiş olcak ulturasona girmek bebeğe zarar verir mi ki bir hafta arayla görünen var mı ?? ?

Reactions: nix
Canım çok şükür herşey yolunda bebişim açtı bu sefer fıstıgı dr a gösterdi kızım olacak allah nasip ederse

Dalin bebe yagi aldim suruyorum zararli değil sonuçta bunu bebegimize de surcez. O yüzden içim de rahat acikcasi.. Hem o paraya bir suru bebe yagi alinir doğuma kadar.. bnce dene sende yumusacik yapiyo hem de mis gibi kokuyo bebek gibi

canım 4 boyutlu farklı ayrıntılı farklı ayrıntılı ultrasonda olabilecek anomaliler saptanıyor.her 4 boyutlu ayrıntılı olmuyormus ama ayrıntılı 4 boyutluda olabiliyormus makinaya göre degişiyor.ondan ayrıntılı yaptırmak gerek bence.ozamamn canım devlette yaptır mutlaka

Ben gorundum bir şey olmaz ya ışın değil ses dalgasıyla bakiyomus o alet. Bnm Esim baya arastirdi bu konuyu. Bnde kist olduğundan zaten iki haftada bir gitmem gerekiyor. Zarari yok yani kanitlanmis bilimsel bir yan etki yokmuş

Haklısın canım benim 3 gebeliğim bu diğerlerine kavuşamadıpım için dahada stersli gidiyorum kontrollere çok şükür herşey yolunda kızım geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…