Artık kontrollerin araları 1 aya çıkınca insan merak ediyor tabi iyi mi diye ben de hissedemiyorum ama canım 18+0 olduk bugün bakalım belkide 19 yada 20 den sonra net hissederiz rahat ol yani tek değilsin :)Günaydın kızlar sabaha kadar bir sürü kötü rüya gördüm parca parca uyandım tekrar uyudum çok kötü bir gece gecirdim bugün kontrolüm var birde bebegimi hissedemidğim için içimde kuruntular var hatta az önce agladım bile korkuyorrum bebegimi kaybetmekten belki hareketlerşni hissetsem bu kadar takılmazdım 17+5 bugün hiç bir hareket hissetmiyorum inşallah herşey yolundadır
Günaydın hanımlar :) :) :) biz dün cinsiyetimizi öğrendik kızmış :) :) :) ben çok çok sevindim ama eşim erkek istediği için biraz buruldu ama oda seviyor artık kızım diyerekBirtane Zeyneb Hüma mız olacak bizim Allah ın izniyle
Bu arada yaklaşık 7 kere faan ultrason girdim her gittiğimde bebek yan şekilde yatıyordu. Bu sefer gitmeden önce İnşikak süresini okudum tilavet secdesini yaptım çünkü doğum sancıları başlayınca bu sureyi okur tilavet secdesini yaparsan bebebk doğru pozisyonu alırmış bende buna dayanarak yapıp gittim çünkü bacak arasını görmek istiyorduk .Aynen de öyle oldu gittiğimizde başının üstüne duruyor ve sürekli bacaklarını açıyor bacaklarını karnına çekiyordu. İnşikak suresi ve sonrasında ki tilavet secdesi doğum sancılarınız başlayınca aklınızda bulunsun. Ezberleyebilirsek daha güzel olur :)
Bende bugün devlete randevu aldım benimkide 4.20 de bakalım kuzucuklar iyi miGünaydın kizlaaarr
Gece köründe yatıp sabah köründe kalkan olarak, hepinize guzel yi guzel arp gun olsun insallah
Biz bugün doktora gidiyoruz
Taa saat 4.30 da
İnsallah hersey yolundadır, sağlıklıdır bebik :)
Bu ayda bir görüşmeler cok fena yahu özlüyor insan
Bugun ben gibi randevusu olan arkadaşlar vardi... hepinize guzel haberler diliyorum
canım 4 boyutlu ile ayrıntılı aynı değil.Ayrıntılıda bebeğin tüm organlarının normal olup olmadığı inceleniyor.4 boyutluda bebeği sadece daha net görürsün diğer ultarason cihazlarına göre.Benim bildiklerim bunlar yanlış bir yer varsa kızlar düzeltir..Öğretmenler Günü eşimin beni istemeye geldiği gün :) devlette bana da yapıldı canım o ultrasondan dediğin gibi siyah beyaz ama bana hep verdiler ultrason kağıdı bide bişeyler yazıyo anlamadığım. Bu ayrıntılı şart mı4 boyutlu ultrason yapsak olmaz mı ben şuan çalışmıyorum eşimin maaş da belli
günaydın ben çatlak kremi kullanmıyorum ama kakao yağı sürüyorum her gece yatmadan önce.Gunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
GÜNAYDINNN BNM MİNİĞİMDE ÖYLE TEYZESİ KIPIR KIPIR MAŞALLAH KONUŞUYORUM CEVAP VERİYO ÖLÜRÜM BEN ONAAAGünaydın herkese
Benim de ikinci gebelik ve kızçemin hareketlerini acayip hissediyorum artık.
Kıpır kıpır.
Çok güzel hep kıpırdasın dilerim:)
Günaydın canım :) ben kullanıyorum lierac gel kullanıyorum hergün doktor direk bunu söyledi sormadan biraz pahalı ama umarım faydasını görürümGunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
Tamam canım çok teşekkür ederim :) çok pahalı kararsız kaldımcanım 4 boyutlu ile ayrıntılı aynı değil.Ayrıntılıda bebeğin tüm organlarının normal olup olmadığı inceleniyor.4 boyutluda bebeği sadece daha net görürsün diğer ultarason cihazlarına göre.Benim bildiklerim bunlar yanlış bir yer varsa kızlar düzeltir..
Hım ben özele gidiyorum da ikili testte 100 tl ödedim onun icin merak ettimCnm.ben normal muayeneye 80.tl veriyorum ikili üçlü diye ayrıca birşey almıyorlar ama kan ve idrar verirken tabi 47 tl para ödüyorum ayrıca
Canım sıkma canını.henuz hissedememen gayet normalGünaydın kızlar sabaha kadar bir sürü kötü rüya gördüm parca parca uyandım tekrar uyudum çok kötü bir gece gecirdim bugün kontrolüm var birde bebegimi hissedemidğim için içimde kuruntular var hatta az önce agladım bile korkuyorrum bebegimi kaybetmekten belki hareketlerşni hissetsem bu kadar takılmazdım 17+5 bugün hiç bir hareket hissetmiyorum inşallah herşey yolundadır
Benim Dr 1 fincan ic birsey olmazGünaydın herkese arkadaslar dr a yeşil çay içebilirmiyim dedim hayır dedi aranızda içen varmı bana cok iyi gelirdi midemi rahatlatırdı ya
Ben bir haftadır falan sadece banyo sonrası bebe Yağı sürüyorum baska bisey sürmüyorum ama sürmeye başlasak mi bilmiyorumGunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
Gunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
Çok güzel olmuş :) ben de bunu yapacaktım Son anda şimdikini seçtim :) güle güle kullanalım inşallahGÜNAYDIN KIZLARR BİZ PROFİL FOTOMUZU DEĞİŞTİRDİK GÜZEL OLMUŞ MU
biz doğum yapana kadar ameliyat ücretleri uçuyor ne yazıkki, medipol hast 1900 tl ye yukseltmiş sezeryanı (şimdilik oda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?