2015 Nisan Anneleri

Artık kontrollerin araları 1 aya çıkınca insan merak ediyor tabi iyi mi diye ben de hissedemiyorum ama canım 18+0 olduk bugün bakalım belkide 19 yada 20 den sonra net hissederiz rahat ol yani tek değilsin :)

Hadi hayirli ugurlu olsun canim, prensesimiz hosgeliyo insallah. Bence de aklimizda bulunsun ezberler okuruz. Sagol canim

Gunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??

Bende bugün devlete randevu aldım benimkide 4.20 de bakalım kuzucuklar iyi mi

canım 4 boyutlu ile ayrıntılı aynı değil.Ayrıntılıda bebeğin tüm organlarının normal olup olmadığı inceleniyor.4 boyutluda bebeği sadece daha net görürsün diğer ultarason cihazlarına göre.Benim bildiklerim bunlar yanlış bir yer varsa kızlar düzeltir..

Günaydın herkese
Benim de ikinci gebelik ve kızçemin hareketlerini acayip hissediyorum artık.
Kıpır kıpır.
Çok güzel hep kıpırdasın dilerim:)
GÜNAYDINNN BNM MİNİĞİMDE ÖYLE TEYZESİ KIPIR KIPIR MAŞALLAH KONUŞUYORUM CEVAP VERİYO ÖLÜRÜM BEN ONAAA

Gunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
Günaydın canım :) ben kullanıyorum lierac gel kullanıyorum hergün doktor direk bunu söyledi sormadan biraz pahalı ama umarım faydasını görürüm

Kızlar 20. Haftaya kdr hissetmessin dedi doktorum o yüzden ben her hissetiğimi bağırsak haraketlerine yoruyorum. :)

Tamam canım çok teşekkür ederim :) çok pahalı kararsız kaldım

Gunaydin canlaaaaaar
Cnm.ben normal muayeneye 80.tl veriyorum ikili üçlü diye ayrıca birşey almıyorlar ama kan ve idrar verirken tabi 47 tl para ödüyorum ayrıca
Hım ben özele gidiyorum da ikili testte 100 tl ödedim onun icin merak ettim
Tesekkurler:)
Canım sıkma canını.henuz hissedememen gayet normal
Kişiden kişiye değişir bu
Kontrolünde görünce bebegini rahatlarsınız

Günaydın herkese arkadaslar dr a yeşil çay içebilirmiyim dedim hayır dedi aranızda içen varmı bana cok iyi gelirdi midemi rahatlatırdı ya
Benim Dr 1 fincan ic birsey olmaz
Bitki çayıyla bisey olmaz demisti :)

Ben bir haftadır falan sadece banyo sonrası bebe Yağı sürüyorum baska bisey sürmüyorum ama sürmeye başlasak mi bilmiyorum
Sonuçta kilo alıyoruz

benim doktorum lierac önermişti 3. ayda ama ben fiyatını duyunca almadım :) nasıl olsa çatlakların oluşumunu %100 önlemiyor okadar para vermek istemedim. evde şimdilik aklıma geldikçe normal krem sürüyorum :9 ama badem yağı alıcam eczanede ki amca bile badem yağı kullan demişti.

KIZLARRR AYRINTILI İÇİN ANKARADA OLANLAR YADA ANKARA CİVARINDA OLANLAR ZEKAYİ TAHİR BÜYÜK DOĞUMU TAVSİYE EDERİM BEN İLKİMDEDE ORDA YAPTIRMIŞTIM, HEM BANA DEVLET HASTANELERİ DAHA GÜVENİLİR GELİYO NEDENSE :)

biz doğum yapana kadar ameliyat ücretleri uçuyor ne yazıkki, medipol hast 1900 tl ye yukseltmiş sezeryanı (şimdilik oda)

ocak ayında fiyatlar değişiyor ne yazık ki biz de geçen hastane ile sözleşme yapıp sabitleyelim istedik ama böyle bir uygulamaları yokmuş !! sinir oldum ya

Kızlar internetten kendisi için bebek için alışveriş yapan var mı? Kadınlar Kulübü sayfasında reklam yapan bebek Caddesi var ya ben tulum beğendim kredi kartıyla alayım mı sizce güvenli mi? Daha önce hiç netten alışveriş yapmadım da önerdiğiniz siteleri de öğrenmek isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…