Hosgeldin canim.. Kiz istiyosun galiba insallah sag salim alirsin kucaginaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende,,hamileliğimin 18 haftası içindeyim 13+6 da dr yüzde 90 kızımız olcak dedi bakalım sabırsızlanıyorum bu hafta kontrolum var cinsiyetimiz bi kesinleşsin evimde bebeğimin kıyafetini görmek istiyorum :)),bende çatlak kremi olarak bio oil kullanıyorum dr önerdi diye.. :)
HOŞGELDİN TATLIMM :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende,,hamileliğimin 18 haftası içindeyim 13+6 da dr yüzde 90 kızımız olcak dedi bakalım sabırsızlanıyorum bu hafta kontrolum var cinsiyetimiz bi kesinleşsin evimde bebeğimin kıyafetini görmek istiyorum :)),bende çatlak kremi olarak bio oil kullanıyorum dr önerdi diye.. :)
bendede oluyor normal bunlarKızlar sol kasığıma bazen iğne batar gibi oluyo normal mi bu
Ödeme Seçeneklerini araştırayım bi kuzum :)Kuzum kapida odeme varsa oyle al. Ben oyle tercih ediyorum icim rahat ediyo
HOŞGELDİN TATLIMM :)
Bize kiz dediler sonra yok yok erkek dediler sasirdik kaldik
Aaaaaaa ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum. Haklısın canım benim gerçi yıkamadan giydirmem zaten de önemli bi ayrıntıyı göz ardı etmişim sağol hatırlattığın için:) çok güzel hakkaten yaa ama sana şöyle bir hatırlatma yapayım genelde çok renkli kıyafetler alırken dikkat etmek lazım çünkü renklendirmede kimyasal malz. kullanılıyor ne kadar az renk olursa o kadar iyiöte yandan bazı markalar doğal boya kullandığını söylüyorlar, ne kadar doğru bilemem, bilginize.........
Sevk edilmek gerekiyormuş canım bakalım napcam doktor 1 - 2 hafta bekle demişti zaten o zamana kadar inşallah bi yolunu buluruzcanım 4 boyutlu farklı ayrıntılı farklı ayrıntılı ultrasonda olabilecek anomaliler saptanıyor.her 4 boyutlu ayrıntılı olmuyormus ama ayrıntılı 4 boyutluda olabiliyormus makinaya göre degişiyor.ondan ayrıntılı yaptırmak gerek bence.ozamamn canım devlette yaptır mutlaka
Hangisi gercek bilmiyozki icimden hep kiz geciyo garip bi sekildeCiddimisin ya çevremdede oluyo böyle şeyler biz kızımla alıştık birbirimise değişmez herhalde doktor %90 kesin dedi :)
bu arada oğluşun paşanda hayırlı uğurlu olsunn :)
Cnm benim doktorumda hic bahsetmedi ikili testim temiz cikmisti bende yaptirmayi dusunmuyorm.. ayrintili ultrasonda demedi arkadaslar randevusunu almis hep onu sorcam sacede haftaya gereklimi diyeKizlar ben 3 lu ve 4 lu yaptirmdim. Sadece ikiayrıntılı ultrpilmisti o da normal cikti.. Doktor da yapalim demedi yani.. Bebeğimi aldirmak gibi bir dusuncem yok bu yüzden strese girmek istemiyorum ben ya..
merhabalar;
ben 15 haftalık gebeyim.doğum 1 mayıs dendi ama büyük ihtimalle nisan annesi olucam. herkese rahat ve sağlılklı gebelik diliyorum.
Merhabalar
Bende nisan annesiyim
Tahminen 18 nisan doğum tarihi heyecan had safhada
Tüm nisan annelerine rahat bir gebelik ve doğum diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi..
Kizlar merhaba 1haftadir memleketteydim esim is seyahatine ciktigi icin aksam döndüm evime. Buyuk ihtimalle bebisten onceki son tatil oldu ama Hamilelikte evde yanliz ve huzurlu olmak gibisi de yok. Aksam gelirken bi bebek magazasi vitrininde elektrikli besik gördük onu sormak icin girdigimizde esim bebek arabasi da beğendi. Besik baby max elektrikli aallanan besik bayildim bayildimmmm fiyati 249tlaraba da cadillac casual siyahi oda sahane gozukuyor satici da cok methetti indirimde 750tl bana fazla geldi bu fiyata degermi acaba kullanan bilen arastiran varmi ve sizce almak icin erken mi herkes erken daha alma diyor ama daha bebek odasi yapılacak bana yetistiremem gibi geliyor. Alisverise baslayanlar acaba nerden basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?