2015 Nisan Anneleri

Hosgeldin canim.. Kiz istiyosun galiba insallah sag salim alirsin kucagina

Ya canımcım İlk bebeğim hiç farketmiyo kızımda yok oğlumda ama dr kızım olcağnı söyleyince çok erkenden acaip mutlu oldum şimdiki muaynemde kesinleşçek değişmesinden korkuyorum epey bi alıştım kızıma :)

Merhaba annisler...aranizda kayseride yasayan var mi..hangi doktora gidiyor hangi hastane v.b. konularda danismak istiyorum..

HOŞGELDİN TATLIMM :)

Kizlar ben 3 lu ve 4 lu yaptirmdim. Sadece ikili yapilmisti o da normal cikti.. Doktor da yapalim demedi yani.. Bebeğimi aldirmak gibi bir dusuncem yok bu yüzden strese girmek istemiyorum ben ya..

Bize kiz dediler sonra yok yok erkek dediler sasirdik kaldik

Ciddimisin ya çevremdede oluyo böyle şeyler biz kızımla alıştık birbirimise değişmez herhalde doktor %90 kesin dedi :)

bu arada oğluşun paşanda hayırlı uğurlu olsunn :)

Aaaaaaa ben bu konuda hiç bişey bilmiyorum. Haklısın canım benim gerçi yıkamadan giydirmem zaten de önemli bi ayrıntıyı göz ardı etmişim sağol hatırlattığın için

Sevk edilmek gerekiyormuş canım bakalım napcam doktor 1 - 2 hafta bekle demişti zaten o zamana kadar inşallah bi yolunu buluruz

Ciddimisin ya çevremdede oluyo böyle şeyler biz kızımla alıştık birbirimise değişmez herhalde doktor %90 kesin dedi :)

bu arada oğluşun paşanda hayırlı uğurlu olsunn :)
Hangisi gercek bilmiyozki icimden hep kiz geciyo garip bi sekilde seninde hayrli olsun canim

Kizlar ben 3 lu ve 4 lu yaptirmdim. Sadece ikiayrıntılı ultrpilmisti o da normal cikti.. Doktor da yapalim demedi yani.. Bebeğimi aldirmak gibi bir dusuncem yok bu yüzden strese girmek istemiyorum ben ya..
Cnm benim doktorumda hic bahsetmedi ikili testim temiz cikmisti bende yaptirmayi dusunmuyorm.. ayrintili ultrasonda demedi arkadaslar randevusunu almis hep onu sorcam sacede haftaya gereklimi diye

merhabalar;
ben 15 haftalık gebeyim.doğum 1 mayıs dendi ama büyük ihtimalle nisan annesi olucam. herkese rahat ve sağlılklı gebelik diliyorum.

Sağol canım sanada sağlıklı huzurluu keyifli bi gebelik diliyorum bende :)

Kizlar merhaba 1haftadir memleketteydim esim is seyahatine ciktigi icin aksam döndüm evime. Buyuk ihtimalle bebisten onceki son tatil oldu ama Hamilelikte evde yanliz ve huzurlu olmak gibisi de yok. Aksam gelirken bi bebek magazasi vitrininde elektrikli besik gördük onu sormak icin girdigimizde esim bebek arabasi da beğendi. Besik baby max elektrikli aallanan besik bayildim bayildimmmm fiyati 249tl araba da cadillac casual siyahi oda sahane gozukuyor satici da cok methetti indirimde 750tl bana fazla geldi bu fiyata degermi acaba kullanan bilen arastiran varmi ve sizce almak icin erken mi herkes erken daha alma diyor ama daha bebek odasi yapılacak bana yetistiremem gibi geliyor. Alisverise baslayanlar acaba nerden basladi

Merhabalar
Bende nisan annesiyim
Tahminen 18 nisan doğum tarihi heyecan had safhada
Tüm nisan annelerine rahat bir gebelik ve doğum diliyorum inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi..

Amin canım inşAllahhh Ben daha hissetmedim yavrumu ama içimde canımın olduğunu hissedebiliyorum gerçekten çok özel..RABBİM her isteyene kolaylıkla nasip etsin.. :)

Doğum trihlerimiz aynı cinsiyeti belli oldumu :)

bu arada beşik uygun ama araba sanki biraz pahalı geldi bana ama cadillac casual da marka hani :) ben henüz hiç bişey almadım hissetmek istiyorum bebeğimi sonra alırım yavaştan diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…