2015 Nisan Anneleri

Bende fiyat arastirmasi yapiyorum ama subatta kismetse alisveri yapicam simdi almak icin cok erken
Ben de aynısını düşünüyorum, ikinci dönem doğum iznine ayrılınca işim ne alışveriş yaparım inşallah. Zaten büyük alışveriş yok ben de, kıyafet vs. Alıcam sadece

canım bunu bende not edeyim doktoruma sorayım malum ilk hamilelik olunca tecrübesiz olunuyor biraz , burda okuduklarımın çok yardımı oluyor. :)

kontrolden geldim kızlar herşey yolundaymış allaha şükür. cinsiyetimizde belli oldu kesin erkek dedi bu defa. bizde gördük. erkek deyince eşim çok sevindi sanırım gözleri parladı bebeğimin iyi olduğunu duyunca içime bir sevinç doldu arkadaşlar çok güzel bişey bu. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi

merhaba kızlar
az once kontrolden geldım
ay gıtmez olaydım meraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldumm tabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm

Canm bana da 12 haftada erkek demişti 16 da açmadı bacağını 18 de kız dedi

Ben de aynısını düşünüyorum, ikinci dönem doğum iznine ayrılınca işim ne alışveriş yaparım inşallah. Zaten büyük alışveriş yok ben de, kıyafet vs. Alıcam sadece
DOĞUM İZNİNE NE ZAMN CIKCAN CANIM BENDE NE ZAMAN CIKSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Canim sakin ol oncelikle. Adet agrisi gibi kasik agrisi rahmin buyudugune isaret. Ama eger Allahim korusun kanama falan olursa tehlikeli. O yuzden korkma. Senin bu kayinpederini valla napmak lazim ya dilimin ucuna geliyo soyleyemiyorum sinir oldum

bu gun evi baya is yaptim kaynanam bile ne cabuk.dedi supurdum toz aldim dolma yaptim aglayan kek camasir astim topladim biz bu gun baya is yaptik minimle kuran okuduk namaz kildik herkezi yedirip icirip kaldirdik simdi is cikmazsa tembellik zamani ama asadan tiriko temizleme isis alip calismayi dusunuyorum kayinpeder tutturdu ev almak icin ustelik kendi ustune alacakmis buna karsiyim esim is yerine borclanacak bide oda yetmez gibi her alti ayda bir 5800 yapmasi lazim maasdanko zaten . kiradayiz aldigi maas 2000 lira 500 lira alcagi borcu oduycek bir suru taksitte var birbucukla nasil gecinicez cocuk varken bide kiradayken ustelik o para ile nasil alti ayda bir 5800 cikarcaz bilmiyorum evde gecekondu birsey ilerde degerlendirilir die konusuluyo hic gunes almayan bahce kati kucucuk birsey rutubetli bakalim ne olacak

Canm bana da 12 haftada erkek demişti 16 da açmadı bacağını 18 de kız dedi

doktorum bana 13 haftada kız dedi ben kızıma çok alıştım böle bişi yaşamak istemem yaaa gerçekten insan alışıyo doktorlar tam emin olmadan söylememeli

esime dedim gozdende doktora gitmeliyim haftaya atti randevu almami bile kararlastirmadi sanirim daha ozele gidemeyiz minigimi Allaha emanet diyorum baya zorlanacaz gibi cunku

esime dedim gozdende doktora gitmeliyim haftaya atti randevu almami bile kararlastirmadi sanirim daha ozele gidemeyiz minigimi Allaha emanet diyorum baya zorlanacaz gibi cunku

Allah yardımcın olsun canım Sen mutlu olki bebişte mutlu olsun...

Gecmiş olsun canım o kadar stres ve üzüntü içşndesin birde ayakata falan kaldıysan biraz olur agrın ama bir dr a git için rahatlasın

dun bide camasir suyle rutubet temizledim birazda o etki etmis olmali bu gun biraz saha iyiyim cok.sukur siz nasilsiniz mininiz nasil

amin ya birsey bitiyor baska birsey basliyor daraliyorum dusunmekden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…