Ben kirec sokucu ile yikiyorum tertemiz oluyo sonrada bi kere suyu kaynatip dokuyorumYa kızlar cayci daki kirecleri neyle temizliyosunuz? Ya naptiysam gitmiyolar
Ben de aynısını düşünüyorum, ikinci dönem doğum iznine ayrılınca işim ne alışveriş yaparım inşallah. Zaten büyük alışveriş yok ben de, kıyafet vs. Alıcam sadeceBende fiyat arastirmasi yapiyorum ama subatta kismetse alisveri yapicam simdi almak icin cok erken
canım bunu bende not edeyim doktoruma sorayım malum ilk hamilelik olunca tecrübesiz olunuyor biraz , burda okuduklarımın çok yardımı oluyor. :)Anormal scan mutlaka yaptırmalısın çok çok önemli CNm , 19- 23 . Haftalar arası yapılıyor ve bebeğim organlarının oluşumuna bakılıyor .. Allah göstermesin bir aksilik varsa erken müdale söz konusu olabiliyor . Lütfen unutma ok .
Ben yarın gitcem ona canm sanırım 20. Hafta itibariyle yapılıyorEvet bende arayip sorcam canim bana da demedi ayrintiliyi ..
Canm bana da 12 haftada erkek demişti 16 da açmadı bacağını 18 de kız dedimerhaba kızlar
az once kontrolden geldım
ay gıtmez olaydımmeraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm
BENCE DOKTORUNU DEĞİŞTİR CANIM YA COKTAN BELLİ OLMASI LAZIMDI..KIZLARRRR BİR BEN OĞLUM-KIZIM DİYE DOYA DOYA SEVEMİYORUM GALİBA ÇOK SIKILDIM BU BELİRSİZLİKTENNNNNN
bızımde 18 de tam gostermedı ama kız dedıCanm bana da 12 haftada erkek demişti 16 da açmadı bacağını 18 de kız dedi
DOĞUM İZNİNE NE ZAMN CIKCAN CANIM BENDE NE ZAMAN CIKSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUMBen de aynısını düşünüyorum, ikinci dönem doğum iznine ayrılınca işim ne alışveriş yaparım inşallah. Zaten büyük alışveriş yok ben de, kıyafet vs. Alıcam sadece
Merak etme bizden cok varKIZLARRRR BİR BEN OĞLUM-KIZIM DİYE DOYA DOYA SEVEMİYORUM GALİBA ÇOK SIKILDIM BU BELİRSİZLİKTENNNNNN
Canim sakin ol oncelikle. Adet agrisi gibi kasik agrisi rahmin buyudugune isaret. Ama eger Allahim korusun kanama falan olursa tehlikeli. O yuzden korkma. Senin bu kayinpederini valla napmak lazim ya dilimin ucuna geliyo soyleyemiyorum sinir oldum
Canm bana da 12 haftada erkek demişti 16 da açmadı bacağını 18 de kız dedi
Bugun hic sesin çıkmayınca merak etmiştim seni
Bence dra bi görün
Zaten cok sıkıntılı zamanlar yaşıyorsun birde ağrıların arttıysa bi görünmende fayda var bence
Hem herseyin hayırlısı
Evdekiler artık sana bisey diyemez sonuçta kendi isteginle degil işyerinin istegi ile isten çıkmış oluyorsun
Saglıgına dikkat et sen
esime dedim gozdende doktora gitmeliyim haftaya atti randevu almami bile kararlastirmadi sanirim daha ozele gidemeyiz minigimi Allaha emanet diyorum baya zorlanacaz gibi cunku
Gecmiş olsun canım o kadar stres ve üzüntü içşndesin birde ayakata falan kaldıysan biraz olur agrın ama bir dr a git için rahatlasın
Bana yüzde ellibir demişti sana net mi demişti canmdoktorum bana 13 haftada kız dedi ben kızıma çok alıştım böle bişi yaşamak istemem yaaa gerçekten insan alışıyo doktorlar tam emin olmadan söylememeli
Canım içini ferah tut bol bol oku bebeğine yarında bi doktora git için rahatlasın bence. Sen merak etme şimdi her şey üstüne geliyor gibi gelsede merak etme her gecenin bir sabahı vardır bunlarda geçer inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?