Canım benimmm kuzum sakın korkma. O ağrılar rahmin büyümesiyle alakalı. Bir de o kadar stres ve sıkıntı yaşatıyorlar ki sana vücudun tepki veriyor. Kanama olmadığı sürece korkma. Yarın da doktora git gör kuzucuğunu için rahatlasın. Şu dengesiz insanlar seni bir rahat bırakıp gitseler de kurtulsan hayırlısıyla bitanem
insallah ya ben esimden cok dusunuyorum nasil olacak die herseyAllah yardımcın olsun canımSen mutlu olki bebişte mutlu olsun...
Bana yüzde ellibir demişti sana net mi demişti canm
insallah ya ben esimden cok dusunuyorum nasil olacak die hersey
simdi 90 milyat bulup vermesi gerecek babasiyle is yerindende borc para istiycek hem heray maasi kesilecek hemde kesilen maasla taksitlermiz ev kiramiz yemegiydi felan masraflarimizi karsiliycak hemde 150 milyar olan o evin geri kalan borcunu artik ondan ne kalacakki 5 alti sene alti ayda bir 5800 oduycek hemde ev babaasi uzeri olacak esim biz uzak durduk ama babasi cocuk gibi agladi esim babasi ne derse onu yapiyor malesefEşin kabul etmek zorundamı bu ev durumunu borçlanmayı tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama :/
İkinci dönem başında 30 hft. Oluyor, ilk 2 hft rapor alıp, 32 de de normal doğum öncesi izin alıcam. Doğum sonrası izin bitince de az bir zaman kalıyor, onu da rapor la kapatırım inşallah. 2. Dönem çalışmayı düşünmüyorum yani, inşallah tabiDOĞUM İZNİNE NE ZAMN CIKCAN CANIM BENDE NE ZAMAN CIKSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
cnm iki gün önce kontrolüm vardı 265g çıktı tam 18 hafta demişti doktorum :)kızlar bebeklerınız kac gram suanve kac + kac gunluksunuz
banada 11 de erkek dedi. 15 de göstermedi 18 de kız dedimerhaba kızlar
az once kontrolden geldım
ay gıtmez olaydımmeraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm
masallah canım baya ıyıymıs kılosu bızımkıne 17+1 rız bugun 189 gr dedı cınsıyet ıcınde uzulme canm bana 11 haftada erkek dedıler 15 dede erkek dedındı bugunıse tam goremedım ama kız olabılır dedı yanı anlıcan elde var sıfır erkek ıcın ısımımız bıle hazır bakalım ne olacakcnm iki gün önce kontrolüm vardı 265g çıktı tam 18 hafta demişti doktorum :)
Valla dr a çarşamba gidicem gramını bilmiyorum, hastalıklardan dolayı inşallah çok geri değildir. 16 hft 4 günlüğüz.kızlar bebeklerınız kac gram suanve kac + kac gunluksunuz
pekı kıza kesınmı konustu ay kız olursa esımın dılıne duserım vallabanada 11 de erkek dedi. 15 de göstermedi 18 de kız dedidr da emın olamadı ayrıntılı usg ye guvenıcem artık.
kızlar bebeklerınız kac gram suanve kac + kac gunluksunuz
canım bak bende bulantılardan beslenemıyorum ama cok sukur bebek onde gıdıyor yanı ıcını ferah tut hayırlı haberlerle ınsValla dr a çarşamba gidicem gramını bilmiyorum, hastalıklardan dolayı inşallah çok geri değildir. 16 hft 4 günlüğüz.
Bu erkek mi kız mı olayıda papatya falına benzedi resmen :) çok şükür herşey yolundaymış Rabbim oğluşuna ve sana musmutlu bir ömür versin inş CNm .kontrolden geldim kızlar herşey yolundaymış allaha şükür. cinsiyetimizde belli oldu kesin erkek dedi bu defa. bizde gördük. erkek deyince eşim çok sevindi sanırım gözleri parladıbebeğimin iyi olduğunu duyunca içime bir sevinç doldu arkadaşlar çok güzel bişey bu. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
ayy benımkıde bu sefer usg resmını vermedı bende cınsıyettekı sokluktan ıstemek aklıma gelmedı allahtan kılosunu falan soyledı yoksa onuda bılemıcembnm salak dr um hiç bebeğin kilosunu söylemedi sağolsun yarın ki dr soyler ınsallah
simdi 90 milyat bulup vermesi gerecek babasiyle is yerindende borc para istiycek hem heray maasi kesilecek hemde kesilen maasla taksitlermiz ev kiramiz yemegiydi felan masraflarimizi karsiliycak hemde 150 milyar olan o evin geri kalan borcunu artik ondan ne kalacakki 5 alti sene alti ayda bir 5800 oduycek hemde ev babaasi uzeri olacak esim biz uzak durduk ama babasi cocuk gibi agladi esim babasi ne derse onu yapiyor malesef
ewet doktorda dedi gelişimi çok güzel yağlı bir bebek olacak dedi :) maşallah kuzumaaaa :) yaa bnmki büyük ihtimal kız içimden geçende kız zaten bakalım kısmet sağlıklı olsun kuzular gerisi boş :):)masallah canım baya ıyıymıs kılosu bızımkıne 17+1 rız bugun 189 gr dedı cınsıyet ıcınde uzulme canm bana 11 haftada erkek dedıler 15 dede erkek dedındı bugunıse tam goremedım ama kız olabılır dedı yanı anlıcan elde var sıfır erkek ıcın ısımımız bıle hazır bakalım ne olacak
boyunu bılmıyorum bende sadece kılomuz 189 gram ve ben suana kadar 9 kılo verdım1 hafta önce 17 cm boy 200 gr kilodaydık çok şükür, şuana kadar 2kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?