2015 Nisan Anneleri

gidecekler sanmiyorum ev alma kalkiyor babasi hemde kendi ustune hemde esimi borca sokacak cocumuzda olacak nasil . olacak bilmiyorum inat edip duruyor hemde acele ediyor bulmus bi tane gecekondu rutubetli gunes almayan bi yer 150 milyar paranin.90 milyaarida pesin istenio Allahdan iki uc altin vardi onula bulasmicaklar ama esim baya borc icine girecek

Bana yüzde ellibir demişti sana net mi demişti canm

vallahi canım benim13 haftamda %90 dedi net kesin değişmez dedi o kadar çabuk olduki 10 sn de kız dedi :) şimdi 18in içindeyken gidicem tekrar diorum umarım değişmez :) Alıştım kızıma :))

Eşin kabul etmek zorundamı bu ev durumunu borçlanmayı tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama :/
simdi 90 milyat bulup vermesi gerecek babasiyle is yerindende borc para istiycek hem heray maasi kesilecek hemde kesilen maasla taksitlermiz ev kiramiz yemegiydi felan masraflarimizi karsiliycak hemde 150 milyar olan o evin geri kalan borcunu artik ondan ne kalacakki 5 alti sene alti ayda bir 5800 oduycek hemde ev babaasi uzeri olacak esim biz uzak durduk ama babasi cocuk gibi agladi esim babasi ne derse onu yapiyor malesef

DOĞUM İZNİNE NE ZAMN CIKCAN CANIM BENDE NE ZAMAN CIKSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM
İkinci dönem başında 30 hft. Oluyor, ilk 2 hft rapor alıp, 32 de de normal doğum öncesi izin alıcam. Doğum sonrası izin bitince de az bir zaman kalıyor, onu da rapor la kapatırım inşallah. 2. Dönem çalışmayı düşünmüyorum yani, inşallah tabi

banada 11 de erkek dedi. 15 de göstermedi 18 de kız dedi dr da emın olamadı ayrıntılı usg ye guvenıcem artık.

cnm iki gün önce kontrolüm vardı 265g çıktı tam 18 hafta demişti doktorum :)
masallah canım baya ıyıymıs kılosu bızımkıne 17+1 rız bugun 189 gr dedı cınsıyet ıcınde uzulme canm bana 11 haftada erkek dedıler 15 dede erkek dedındı bugunıse tam goremedım ama kız olabılır dedı yanı anlıcan elde var sıfır erkek ıcın ısımımız bıle hazır bakalım ne olacak

banada 11 de erkek dedi. 15 de göstermedi 18 de kız dedi dr da emın olamadı ayrıntılı usg ye guvenıcem artık.
pekı kıza kesınmı konustu ay kız olursa esımın dılıne duserım vallao bana 11 ve 15 haftalarda erkek denıldıgınde sen yınede emın konusma daha erken dıyordu bende ıkı doktorda erkek dedı yanılmazlar dıyordum sımdı oylece kala kaldım kızım olursa esmın dılınden kurtulamam

Reactions: nix
Bu erkek mi kız mı olayıda papatya falına benzedi resmen :) çok şükür herşey yolundaymış Rabbim oğluşuna ve sana musmutlu bir ömür versin inş CNm .

eşinin başka kardeşleri varmı tek mi , aslında ödeyecek olan o neden üzerine almıyo evi babasına aşırı düşkün olmalı senin için zor bi durum yani çalış çabala ama elinde olan bişi olmasın gerçekten zor bi durum

ewet doktorda dedi gelişimi çok güzel yağlı bir bebek olacak dedi :) maşallah kuzumaaaa :) yaa bnmki büyük ihtimal kız içimden geçende kız zaten bakalım kısmet sağlıklı olsun kuzular gerisi boş :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…