canım bana 11 de kesın hatta al pıpısı dedı gosterdı cok emındı pıpıp resmı cektı verdı 15 de kordonu bacak arasında gostermıyo dedı 18 de kız dedı ama erkek demıstınız dedım yooo kıza benzıyo bu bebek dedı ama hıc emın degıldı.bnm drum bıraz umursamaz fazla ıncelemıyo. yarın baska dr a gıdıcem devlette soylerse yazarım o da soylemezse ayrıntılı usg ye kalcak ısımız . bende 6 ay once olen erkek kardesımın ısmını koyacagım dıye erkek olacagına cok sevınmıstım. tabıkı allah saglıklı evlat versın de bu kdr emın erkek derken kız cıkması sasırttı. bende herkese erkek dıye soyledım emın bı sekılde soylemese bende kımsye soylemezdım %90 ıntımal vermıstıpekı kıza kesınmı konustu ay kız olursa esımın dılıne duserım vallao bana 11 ve 15 haftalarda erkek denıldıgınde sen yınede emın konusma daha erken dıyordu bende ıkı doktorda erkek dedı yanılmazlar dıyordum sımdı oylece kala kaldım kızım olursa esmın dılınden kurtulamam
Geçmiş olsun CNm Rabbim bendeki şu hiç doymak bilmeyen iştahdan sanada biraz versin inş . ÂminArkadaşlar özellikle geçirdiğim soğuk algınlığı ve akabindeki ishalden sonra iştahsızlık başladı, bu yüzden de enerjim azaldı hissediyorum. Vitamin de bitti, dr um 16 dan sonra vermiycem dedi ama bu kontrolde anlatıp zararı yoksa devam edicem.
E ne güzel işte kilo almazsın diye düşünebilirsiniz ama 1.68 boy, şu an da 54 kiloyum ve aşırı kansızlık var, günde 2 tane demir kullanıyorum. Yiyememek üzüyor, halsizlik de cabası.
Canım çok sıkılıyor
TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.İkinci dönem başında 30 hft. Oluyor, ilk 2 hft rapor alıp, 32 de de normal doğum öncesi izin alıcam. Doğum sonrası izin bitince de az bir zaman kalıyor, onu da rapor la kapatırım inşallah. 2. Dönem çalışmayı düşünmüyorum yani, inşallah tabi
canım bak bende bulantılardan beslenemıyorum ama cok sukur bebek onde gıdıyor yanı ıcını ferah tut hayırlı haberlerle ıns
bızımkıde baya hareketlı olucak canm masallah gostermedı bugun kıpırdamaktan sıpa benımde ıcıme erkek doguyordu bakalım hayırlısı saglıklı olsunda kuzumewet doktorda dedi gelişimi çok güzel yağlı bir bebek olacak dedi :) maşallah kuzumaaaa :) yaa bnmki büyük ihtimal kız içimden geçende kız zaten bakalım kısmet sağlıklı olsun kuzular gerisi boş :):)
aynen canm bızımde ozeldekı 15 haftalıkken pıpısını falan gosterdı kesın erkek dedı ıhtımal vermedı basın sagolsun canm rabbım mekanı cennet olsun ıns bende sasrıdım emınlıkten bırden kız olabılır cıktı kesın kızda demedı yanı suan belırsız kaldık 1 ay sonraya cagırdı ama ben dayanamayıp ne zaman gıderım bılmıyorumcanım bana 11 de kesın hatta al pıpısı dedı gosterdı cok emındı pıpıp resmı cektı verdı 15 de kordonu bacak arasında gostermıyo dedı 18 de kız dedı ama erkek demıstınız dedım yooo kıza benzıyo bu bebek dedı ama hıc emın degıldı.bnm drum bıraz umursamaz fazla ıncelemıyo. yarın baska dr a gıdıcem devlette soylerse yazarım o da soylemezse ayrıntılı usg ye kalcak ısımız . bende 6 ay once olen erkek kardesımın ısmını koyacagım dıye erkek olacagına cok sevınmıstım. tabıkı allah saglıklı evlat versın de bu kdr emın erkek derken kız cıkması sasırttı. bende herkese erkek dıye soyledım emın bı sekılde soylemese bende kımsye soylemezdım %90 ıntımal vermıstı
TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.
Hayırlısı inş gerçekten sıkıcı bir durum bir öyle bir böyle .. İnş kesşnleşirde yüzünüz güler tatlım ..canım bana 11 de kesın hatta al pıpısı dedı gosterdı cok emındı pıpıp resmı cektı verdı 15 de kordonu bacak arasında gostermıyo dedı 18 de kız dedı ama erkek demıstınız dedım yooo kıza benzıyo bu bebek dedı ama hıc emın degıldı.bnm drum bıraz umursamaz fazla ıncelemıyo. yarın baska dr a gıdıcem devlette soylerse yazarım o da soylemezse ayrıntılı usg ye kalcak ısımız . bende 6 ay once olen erkek kardesımın ısmını koyacagım dıye erkek olacagına cok sevınmıstım. tabıkı allah saglıklı evlat versın de bu kdr emın erkek derken kız cıkması sasırttı. bende herkese erkek dıye soyledım emın bı sekılde soylemese bende kımsye soylemezdım %90 ıntımal vermıstı
boyunu bılmıyorum bende sadece kılomuz 189 gram ve ben suana kadar 9 kılo verdım
ay beklemek çok zor cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alsam diyorum bende :)bızımde 18 de tam gostermedı ama kız dedısuan cok muallaktayım kızım mı olucak oglummu karısmıs bulunuyorum 1 ay dayanamam herhalde 2 hafta sonra gıderım yıne
baya vermişsin canım ya dikkat et,
Gunaydin kizlaar ve onların lokumları :) aranizda çatlak kremi kullanmaya başlayan var mi? Doktor hangisini önerdi? Ben bebe yagi kullaniyorum arada.. Her gün mu surmeliyim acaba??
Canım ben 10. Haftadan beri kullanıyorum. Doktorum mustelanın çatlak kremini önerdi. Internetten hem mustela hem de lierac aldım. Dönüşümlü olarak sabahları sürüyorum. Bir de Kayısı, buğday, avokado, Jojoba, portakal ve badem Yağı Alıp hepsini aynı ölçüde bir Şişe içinde karıştırıp kendime çatlak Yağı Yaptım. Onu da gece yatmadan önce sürüyorum.[/QUO
Canım ben unnado ve limangodan Yaptım. Ama daha ürünlerim gelmedi.Kızlar internetten kendisi için bebek için alışveriş yapan var mı? Kadınlar Kulübü sayfasında reklam yapan bebek Caddesi var ya ben tulum beğendim kredi kartıyla alayım mı sizce güvenli mi? Daha önce hiç netten alışveriş yapmadım da önerdiğiniz siteleri de öğrenmek isterim :)
Canım konularını takip ediyorum Allah yardımcın olsun senin ve zor durumda olan herkesin dua ediyorum inşallah düzelecek bebeklerin gelişiyle her şey :)bu gun evi baya is yaptim kaynanam bile ne cabuk.dedi supurdum toz aldim dolma yaptim aglayan kek camasir astim topladim biz bu gun baya is yaptik minimle kuran okuduk namaz kildik herkezi yedirip icirip kaldirdik simdi is cikmazsa tembellik zamani ama asadan tiriko temizleme isis alip calismayi dusunuyorum kayinpeder tutturdu ev almak icin ustelik kendi ustune alacakmis buna karsiyim esim is yerine borclanacak bide oda yetmez gibi her alti ayda bir 5800 yapmasi lazim maasdanko zaten . kiradayiz aldigi maas 2000 lira 500 lira alcagi borcu oduycek bir suru taksitte var birbucukla nasil gecinicez cocuk varken bide kiradayken ustelik o para ile nasil alti ayda bir 5800 cikarcaz bilmiyorum evde gecekondu birsey ilerde degerlendirilir die konusuluyo hic gunes almayan bahce kati kucucuk birsey rutubetli bakalim ne olacak
oyle oldu canm ılk bulantılardan yıyemıyordum sımdı yedıgım halde hala kılo verıyorumbaya vermişsin canım ya dikkat et,
oyle oldu canm ılk bulantılardan yıyemıyordum sımdı yedıgım halde hala kılo verıyorum
kız bızımkı bellıydı almaya baslamıstım ufaktan teyzemız anneannemız alıyorlardı sımdı cınsıyetımız muallakta kaldıay beklemek çok zor cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alsam diyorum bende :)
cidden çok kilo vermişsincanım istiframı ediyosun yemiyomusun
valla hamileliğin başından bu yana yeme içme mide vs hiç bişi yaşamadım inş düzelir en kısa zamanda durumun..
Vallahi çok fazla kilo kaybın olmuş cinsiyet içinde benide korkuttun dr bana 13 haftada kız dedi değişmesinbiz mutluyuz :) Şaka bi yana Allah gönlune göre versin ama kesin kız demedi sanırım göremedi belkide..
Canım biz şuanda sata göre 16+3'üz. En son 15+3'te doktora gittik. Ultrasona göre 15+6 çıkmıştı. 17cm. Ve 155 gr. Demişti doktorumuz.kızlar bebeklerınız kac gram suanve kac + kac gunluksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?