2015 Nisan Anneleri

canım bana 11 de kesın hatta al pıpısı dedı gosterdı cok emındı pıpıp resmı cektı verdı 15 de kordonu bacak arasında gostermıyo dedı 18 de kız dedı ama erkek demıstınız dedım yooo kıza benzıyo bu bebek dedı ama hıc emın degıldı.bnm drum bıraz umursamaz fazla ıncelemıyo. yarın baska dr a gıdıcem devlette soylerse yazarım o da soylemezse ayrıntılı usg ye kalcak ısımız . bende 6 ay once olen erkek kardesımın ısmını koyacagım dıye erkek olacagına cok sevınmıstım. tabıkı allah saglıklı evlat versın de bu kdr emın erkek derken kız cıkması sasırttı. bende herkese erkek dıye soyledım emın bı sekılde soylemese bende kımsye soylemezdım %90 ıntımal vermıstı

Geçmiş olsun CNm Rabbim bendeki şu hiç doymak bilmeyen iştahdan sanada biraz versin inş . Âmin

TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.

canım bak bende bulantılardan beslenemıyorum ama cok sukur bebek onde gıdıyor yanı ıcını ferah tut hayırlı haberlerle ıns

bebekler rutin beslenmelerine devam ediyor zaten anne iyi beslenemiyorsa bile depodan alıyor gene alıyor olan anneye olan oluyor, sıkıntı yapmayın :)

bızımkıde baya hareketlı olucak canm masallah gostermedı bugun kıpırdamaktan sıpa benımde ıcıme erkek doguyordu bakalım hayırlısı saglıklı olsunda kuzum

aynen canm bızımde ozeldekı 15 haftalıkken pıpısını falan gosterdı kesın erkek dedı ıhtımal vermedı basın sagolsun canm rabbım mekanı cennet olsun ıns bende sasrıdım emınlıkten bırden kız olabılır cıktı kesın kızda demedı yanı suan belırsız kaldık 1 ay sonraya cagırdı ama ben dayanamayıp ne zaman gıderım bılmıyorum

TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.

benim de hedefim bu :) bir de bu sene iznim 3 hafta oluyor 5.yılım dolcak bu yıldan da 1 haftam var ohh gelsin + 1 ay yıllık izin daha

Hayırlısı inş gerçekten sıkıcı bir durum bir öyle bir böyle .. İnş kesşnleşirde yüzünüz güler tatlım ..

Reactions: nix

kızlar herhalde en son ben öğreneceğim diyordum cinsiyeti ama geç olması daha iyi herhalde belki net bir şey söyler doktorumuz gittiğimizde :)

Canım ben unnado ve limangodan Yaptım. Ama daha ürünlerim gelmedi.

Canım konularını takip ediyorum Allah yardımcın olsun senin ve zor durumda olan herkesin dua ediyorum inşallah düzelecek bebeklerin gelişiyle her şey :)

oyle oldu canm ılk bulantılardan yıyemıyordum sımdı yedıgım halde hala kılo verıyorum

Vallahi çok fazla kilo kaybın olmuş cinsiyet içinde benide korkuttun dr bana 13 haftada kız dedi değişmesin biz mutluyuz :) Şaka bi yana Allah gönlune göre versin ama kesin kız demedi sanırım göremedi belkide..

ay beklemek çok zor cinsiyeti belli olsa da bir şeyler alsam diyorum bende :)
kız bızımkı bellıydı almaya baslamıstım ufaktan teyzemız anneannemız alıyorlardı sımdı cınsıyetımız muallakta kaldı
cidden çok kilo vermişsin canım istiframı ediyosun yemiyomusun

valla hamileliğin başından bu yana yeme içme mide vs hiç bişi yaşamadım inş düzelir en kısa zamanda durumun..

hem cok bulantım oluyordu canm halada devam edıyor eskısı kadar olmasada hemde ıstıfra edıyordum sımdılık ıyıyım yemekte yıyorum ama kılo vermem durmadı henuz yok kesın kız demedı canm goremedım net ama kıza benzıyor dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…