2015 Nisan Anneleri

TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.
Biliyorum ama o şekilde iznin son kısmı yaz tatiline gidiyor, hem de o zamana kadar çalışabileceğimi sanmıyorum, şu an bile zorlanıyorum.

Sevk edilmek gerekiyormuş canım bakalım napcam doktor 1 - 2 hafta bekle demişti zaten o zamana kadar inşallah bi yolunu buluruz
canım ben gebe polikliniğinden randevu oldum muayenemi oldum sonra doktor ayrıntılı ultrason istemi yaptı.gidip randevu aldım ultrasondan.bulursun canım insallah

kılomuz sıze gore dusuk sanırım 17+1 gunluguz 189 gramız
Senin durum da kötüymüş canım, Allah yardımcımız olsun. Bugün arkadaşımın biri iştahsızlık nasıl bir duygu ben hiç yaşamadım dedi, biri sen neyine güvendin hamile kaldın dedi ( üzülerek), zaten sürekli sen nasıl hamilesin ne yiyosun ne kilo alıyorsun biz senden daha fenayız diyorlar
İnsan kendine sinir oluyor

sorma canm devamlı asermem varmı onu soruyorlr yok degınce aa nıye yok hıc bısey yemıyorsun bebek buyumıcek gelısmıcek sekılınde devamlı konusuyorlar ınsn uzuluyorr

Yahu niye uzuyosun kendini ? Her gebelik, her hamile ayni olcak diye bisey yokki canim. Takma bunlari kafana. Oyle konusanlara da bakma sen. Doktoruna gittiginde soyle o bi care bulur nasil olsa aaa. Uzulmek yok:)

Kızlar bişey sorcam bebis hareketlerini düzenli takip edebiliyomusunuz
maalesef cnmm mesela dün bnmki çok hareketliydi bugün tık yok bende korkuyorum bişey mi oldu diye ama sonra hemen bi titreşim gönderiyo rahatlıyorum :)

sorma canm devamlı asermem varmı onu soruyorlr yok degınce aa nıye yok hıc bısey yemıyorsun bebek buyumıcek gelısmıcek sekılınde devamlı konusuyorlar ınsn uzuluyorr

Ben de asermiyorum hala. Ve hamile kaldigim zamandan bu yana sadece 700gr aldim. Onlar da yani nasil bi destek bu boyle allahallah:):)

ben daha hıssetmıyorm hareketlerını nasıl anlıyorsunuz

Canim soyle ki, icinde bi balik ordan oraya kayiyo sanki. Boyle pıt pıt damar atmasi gibi bisey ama daha belirgin. Genellikle ben soluma yatinca hissediyorum. Ama hala icten hissediliyo daha disaridan belli olmuyo

kızlar bir çalısma günü daha sona eriyor,son 15 dk herkese ii akşamlar şimdiden yarın sabah görüşmek üzere kendinize ve kuzucuklara ii bakınnn

Ah canım saglikliysa gerisi boş
Şükürler olsun
Benimki bugüne kadar hic birsey söylemedi
Emin olmadan söylemem emin Olduğum noktada zaten söylerim dedi
Bu nedenle sanırım hiiiiiic merak oluşmadı bende
Hatta hic söylemesin doğunca goresim var
:) saka tabiki okadar degil
Ama hic merak etmiyorum
esime dedim gozdende doktora gitmeliyim haftaya atti randevu almami bile kararlastirmadi sanirim daha ozele gidemeyiz minigimi Allaha emanet diyorum baya zorlanacaz gibi cunku
Allah sana sabır ve saglık versin canım
Aklım hep sende.ama yazdiklarinada cevap bulamıyorum
Allah yardımcın olsun
Sağlıklı nurtopu gibi HAYIRLI bir evlat versin
Butun sıkıntıların tez zamanda son bulsun insallah
Bak bu kadar hamile hepimiz senin icin duaciyiz
Oooo sayfalar nerelerde okumam imkansiz ben de Rabbim nasib ederse nisan sonunda alacagim bebeklerimi kucagima. Takvim mayis goaterse de biz ikiziz.
Benide alin araniza
Ay ay ikizler varmisssssss
Hosgeldin

bugün kontrolümüz vardı ve üçlü test sonucumuzu aldık şükür sonuçlarımız iyi çıktı kıpır kıpırdı... her kontrolde olduğu gibi video sunu çektik oynuyordu canım ben de onu görünce rahat ettim baya özlemştm detaylı ultrasonumuzu yaptık dr her zaman 2. bir gözün görmesi daha iyidir dedi...şükür o da olumlu çıktı...

Gozun aydin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…