Biliyorum ama o şekilde iznin son kısmı yaz tatiline gidiyor, hem de o zamana kadar çalışabileceğimi sanmıyorum, şu an bile zorlanıyorum.TANIDIĞIM bi kaç kişi genellikle son 3 hafta kalana kadar çalışıyor doğum sonrası ücretli izin süresini uzatmak için.
kılomuz sıze gore dusuk sanırım 17+1 gunluguz 189 gramızCanım biz şuanda sata göre 16+3'üz. En son 15+3'te doktora gittik. Ultrasona göre 15+6 çıkmıştı. 17cm. Ve 155 gr. Demişti doktorumuz.
Yok canım hiç düşük olur mu. Ben 2,5 kg aldım. Hiç bulantım kusmam olmadı. Sen 9kg vermişsin. Bence buna rağmen bebeğinin Gelişimi çok iyi gidiyor.kılomuz sıze gore dusuk sanırım 17+1 gunluguz 189 gramız
Ben gündüz takip edemiyorum, dinlesem de hissedemiyorum. Ama akşamları bu saatlerden sonra hem göbeğim belirginleşiyor, hem de hareketleri.Kızlar bişey sorcam bebis hareketlerini düzenli takip edebiliyomusunuz
canım ben gebe polikliniğinden randevu oldum muayenemi oldum sonra doktor ayrıntılı ultrason istemi yaptı.gidip randevu aldım ultrasondan.bulursun canım insallahSevk edilmek gerekiyormuş canım bakalım napcam doktor 1 - 2 hafta bekle demişti zaten o zamana kadar inşallah bi yolunu buluruz
ıns canm doktorumuzda ıı dedı ama yınede endıselenıyor ınsYok canım hiç düşük olur mu. Ben 2,5 kg aldım. Hiç bulantım kusmam olmadı. Sen 9kg vermişsin. Bence buna rağmen bebeğinin Gelişimi çok iyi gidiyor.
Senin durum da kötüymüş canım, Allah yardımcımız olsun. Bugün arkadaşımın biri iştahsızlık nasıl bir duygu ben hiç yaşamadım dedi, biri sen neyine güvendin hamile kaldın dedi ( üzülerek), zaten sürekli sen nasıl hamilesin ne yiyosun ne kilo alıyorsun biz senden daha fenayız diyorlarkılomuz sıze gore dusuk sanırım 17+1 gunluguz 189 gramız
sorma canm devamlı asermem varmı onu soruyorlr yok degınce aa nıye yok hıc bısey yemıyorsun bebek buyumıcek gelısmıcek sekılınde devamlı konusuyorlar ınsn uzuluyorrSenin durum da kötüymüş canım, Allah yardımcımız olsun. Bugün arkadaşımın biri iştahsızlık nasıl bir duygu ben hiç yaşamadım dedi, biri sen neyine güvendin hamile kaldın dedi ( üzülerek), zaten sürekli sen nasıl hamilesin ne yiyosun ne kilo alıyorsun biz senden daha fenayız diyorlar
İnsan kendine sinir oluyor
Senin durum da kötüymüş canım, Allah yardımcımız olsun. Bugün arkadaşımın biri iştahsızlık nasıl bir duygu ben hiç yaşamadım dedi, biri sen neyine güvendin hamile kaldın dedi ( üzülerek), zaten sürekli sen nasıl hamilesin ne yiyosun ne kilo alıyorsun biz senden daha fenayız diyorlar
İnsan kendine sinir oluyor
maalesef cnmm mesela dün bnmki çok hareketliydi bugün tık yok bende korkuyorum bişey mi oldu diye ama sonra hemen bi titreşim gönderiyo rahatlıyorum :)Kızlar bişey sorcam bebis hareketlerini düzenli takip edebiliyomusunuz
sorma canm devamlı asermem varmı onu soruyorlr yok degınce aa nıye yok hıc bısey yemıyorsun bebek buyumıcek gelısmıcek sekılınde devamlı konusuyorlar ınsn uzuluyorr
ben daha hıssetmıyorm hareketlerını nasıl anlıyorsunuz
İçine su koy, limon tuzu at kaynat. Kaynayınca kapat biraz beklet. Kirecin miktarına göre tekrarlayabilirsin
ilk gebelikte geç oluyo bende ilkimde 20. haftamdan sonra ancak hafif hafif hissetmiştim :)ben daha hıssetmıyorm hareketlerını nasıl anlıyorsunuz
Ah canım saglikliysa gerisi boşmerhaba kızlar
az once kontrolden geldım
ay gıtmez olaydımmeraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm
Allah sana sabır ve saglık versin canımesime dedim gozdende doktora gitmeliyim haftaya atti randevu almami bile kararlastirmadi sanirim daha ozele gidemeyiz minigimi Allaha emanet diyorum baya zorlanacaz gibi cunku
Ay ay ikizler varmisssssssOooo sayfalar nerelerde okumam imkansiz ben de Rabbim nasib ederse nisan sonunda alacagim bebeklerimi kucagima. Takvim mayis goaterse de biz ikiziz.
Benide alin araniza
bugün kontrolümüz vardı ve üçlü test sonucumuzu aldık şükür sonuçlarımız iyi çıktı kıpır kıpırdı... her kontrolde olduğu gibi video sunu çektik oynuyordu canım ben de onu görünce rahat ettim baya özlemştmdetaylı ultrasonumuzu yaptık dr her zaman 2. bir gözün görmesi daha iyidir dedi...şükür o da olumlu çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?