2015 Nisan Anneleri

Hadi bakalim bir pipişli daha geliyor aynı bizimki de böyle açmıştı videoya çektik

Hayırlı olsun canım Allah saglık sıhhat versin kuzularımıza çok şükür güzel haberlerle döndük

Hayırlı olsun kuzum sana da oğluşa da maşallah :)

Vay vay sanada pipican geliyor demek .. Hayırlı olsun inş CNm , ana - oğul ikilisi güzeldir , Rabbim sizleri daim Mesut etsin tatlım ..

Ben dün Uyuyamadim tabi, bu gece erkenden göçmüşüm
Tebrik eden tüm arkadaşları ekledim sanirim, atladığım varsa aslında onlar da burada olmalıydı yani :)
Hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar.. allah razı olsun... sizlerle paylaşmak ayrı güzel
Ayrica allah hepinize saglikla kavuşmayı, saglikli hayirli evlat sahibi olmayi, iyi anne/cocuk ilişkisi kurmayı nasip etsin insallah...

Bu arada arkadaşlar son regl tarihe göre biz bugün 15 i tamamlıyoruz... doktor ise 16+6 ile uyumlu dedi... simdi 16+6 ya göre mi hareket edeceğiz ki? Çünkü sen 16 haftalıksın dedi bana dün

Allahım hepimizden razı olsun arkadaşım :) Amiiinnnnn

Bu donemi yarilamis oldun ama. Bundan sonra somestra kadar gecer bir sekilde. Ben ozel okulda calistigim icin cok guvenemedim kendime. Cok yogun oluyoruz, butun gun neredeyse hic oturmyorum, tam gun okuldayiz fln. Senin tek mi cift yumurta ikizi mi

Değerli prens ve prenses anneleri oğluşumla benden koskocaman Günaydınlar, hayırlı cumalar. Tüm dualarımızın kabul olduğu bi cuma olsun inşallah, bebişini hissedemeyen annişler bu günün hatrına tez vakitte hissetsin :) sizleri seviyorum

Ne güzel dua etmişsin canım Allah kabul etsin inşallah bu mübarek günde amiiiin

Allah aşkına iştahınızı yemenizi dert etmeyin, inanın tersi çok daha zor. İştah olunca yemeyebiliyorsun, az yiyebiliyorsun vs. Ama iştah yoksa yiyemiyorsun, yesen de yaramıyor tiksiniyorsun.
cnm bende çok iştahlı diğilim mide bulantımda geçmedi maalesef bende zorla yiyorum ama yinede aldım 2/3 kilo ben çok sorun yapmıyorum zaten salla gitsinnn miniğim benimleya daha ne olsunnnnn

Benim ilkimde ne leke ne sivilce hic bisey olmamisti demek ki bebegin cinsiyeti etkiliyor bu durumu kullanilacak bisey varmidirki
cnm kutay kredi diye bişey var bu kırıkkalede bi eczaneye özgü bir krem doğum lekelerine falan çok ii geliyomuş ben iki aydır onu kullanıyorum, normalde de kullanan çok insan var :)

Kızlar günaydın Hayırlı Cumalar olsun Allahın bereketi rahmeti üzerimize olsun inşallah. Dün devlete gittim bende kuzumun herşeyi normalmiş suyu da iyi dedi plasentam aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükürler olsun. Ayrıca kesin teyit etti kızım olacak Hareketleri hissediyor musun diye sordu ama henüz değil dedim bu haftalarda hissedersin ama dedi inşalllah hissederim artık :) Bi de ayrıntılı için gün alabilirsin dedi ama çekimde eşim yanıma gelemez diye kararsız kaldım o da görmeyi çok çok istiyor bakalm artık bi karar vercez :)

aynen 3 kardesler iki erkek bir kiz babasi daha cok kizini seviyor bazen tapu ona yapacam diyor gercekden zor
meryemcim sana tavsiyem bu konularla çok haşir neşirsin bence bunları düşünme tamamen bebeğine odaklan ve burda bari sadece bebeğini konuş ve emin ol bu sana çok daha ii gelecek yazık sanada bırak ne halleri varsa görsünler sen bebeğinle şu günlerinin tadını çıkar bunları düşünerek hem bebeğini hem kendini üzüyorsun...

Günaydın kızlar bende kilo alımı müthiş ivme kazandı ne yapacağım bilmiyorum. Sağlık çerçevesinde kalırım inşallah yoksa durum kötü göbeğimle beraber popoda büyümeye başladı.

GÜNAYDINNNN TATLIMMM GÖZÜN AYDINN :) SENDE KIZ ANNESİ OLACAKSIN DEMEK MAŞALLAH :)

Selam kizlar 2-3 gundur giremiyorum sayfalar almis basini gitmiss :) Bisey sorucam sizlere kan hapini ne zamann iciyorsunuz ben bu hafta cok yanlid bildigim birsegi ogrendim bu kan hapini mutlaka kahvaltidan 2 saat once icmej gerrkmis yoksa hoc bir faydasi yokmus sizde benim gibi hemen kahvalti sonrasi veya oncesi icoyorsaniz dikkat edin mutlaka yoksa ictigimiz haplarn hicbir etkisi kalmiyo bilginize

Günaydın kızlar bende kilo alımı müthiş ivme kazandı ne yapacağım bilmiyorum. Sağlık çerçevesinde kalırım inşallah yoksa durum kötü göbeğimle beraber popoda büyümeye başladı.
kızın mı olacak tatlım :) kızda popoda büyürmüş :) bnmde popo zaten büyüktü şimdi dahada genişledi galiba bize de kız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…