- 26 Ekim 2014
- 85
- 119
- 23
maşallah Allah oğlunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) Aminn darısı benim gibi test sonucu bekleyenlerin başına hayırlı haberler alalım inşallah :)kızlar mrh,dün detaylı ultrasona girdim. Bebişimin herşeyine bakıldı binlerce kez hamdolsun ki temiz çıktı ve cinsiyeti de erkek,oğliş geliyor Allah'ın izniyle.Kucağıma almış kadar mutlu oldum ve heyecan yaşadım neredeyse.Bebeğim için hayaller kuruyorum hepiniz gibi.Kızlar şükür taramam temiz çıktı,darısı bütün bekleyenlerin başına ve kucağımıza sağsalim almaya inşallah... :) :) :))))))))))
amin canım amin,Allah bütün dualarımızı kabul etsin.İnşallah sen ve diğer bekleyenlerde mutlu haberleri alırlar.Şu aylar çarçabuk ilerlese de bebişlerimizi kucağımıza alsak..Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)maşallah Allah oğlunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) Aminn darısı benim gibi test sonucu bekleyenlerin başına hayırlı haberler alalım inşallah :)
Amiin canım ya kendimi çok kötü hissettim gene de istediğin saat al yavrum ben öyle yapıyorum uyumadan önce alıyorum :) gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınacanım benim önemli değil,hakkın geçmedi ki bana saol yinede.Dra gidince heyecandan aklımıza bişey gelmiyor,soracaklarımızı da unutuyoruz,bebişlerimiz sağsalim gelsin de.Ben gittim dra Rabbime binlerce şükürler olsun taramam temiz çıktı,Darısı bütün hamişlerin başına ve kucağımıza almaya inşallah.. :) :)
Amiiinnnnn kuzum oğluşunu sağ salim sağlıkla al kucağına inşallah. Paşa mutlulukla gelsin yuvanıza bereket getirsin :)))kızlar mrh,dün detaylı ultrasona girdim. Bebişimin herşeyine bakıldı binlerce kez hamdolsun ki temiz çıktı ve cinsiyeti de erkek,oğliş geliyor Allah'ın izniyle.Kucağıma almış kadar mutlu oldum ve heyecan yaşadım neredeyse.Bebeğim için hayaller kuruyorum hepiniz gibi.Kızlar şükür taramam temiz çıktı,darısı bütün bekleyenlerin başına ve kucağımıza sağsalim almaya inşallah... :) :) :))))))))))
İnşallah kuzum ya kafamı çok kurcaladı. Medikal e bi gideyim bakalım inşallah çok pahalı değildircanım ben gebe polikliniğinden randevu oldum muayenemi oldum sonra doktor ayrıntılı ultrason istemi yaptı.gidip randevu aldım ultrasondan.bulursun canım insallah
İnşallah güle güle kullan canım :) ben tereddüt ettim alamadımCanım ben unnado ve limangodan Yaptım. Ama daha ürünlerim gelmedi.
Biz Ahmet Emin düşünmüştük ama şuan cinsiyetimiz şuan kesin erkek denilmişti şuan doktorumuz bacak arasini net göremedim ama kiza benziyor değince şuan dumur bi şekilde kalmis durumdayizKızlar bu isim işi baya zor ya bi karar veremiyoz bebişe hangi ismi koyalım diye anne karnındayken ismi koymakta cok iyi diyorlar bebiş ismine adepte oluyo benim oglum olcak en basından berri erkek oldugunu bilmeden once hep muhammed. Yusuf dedim koymayı halada agır basıyo ama bazıları cok agır bi isim diyorlar bide bi kaç gundür ashap isminide dusunur oldum napcam boyle kararsızım sizler ne koycaksınız kızlar bebişlerinize
tamam canımAmiin canım ya kendimi çok kötü hissettim gene de istediğin saat al yavrum ben öyle yapıyorum uyumadan önce alıyorum :) gözün aydın canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
çok çok teşekkür ederim canım hepimizin yavrusu mutlulukla gelsin inşallah.. :)))))Amiiinnnnn kuzum oğluşunu sağ salim sağlıkla al kucağına inşallah. Paşa mutlulukla gelsin yuvanıza bereket getirsin :)))
Evet ben de ogretmenim. Heyet raporu almistim. Bir iki haftaya bitiyor napicam nasil yapicam bilmiyorum. Yariyil tatiline kadar calissam inci donem dusunmuyorum. Keske oyle bi sansim olsaydi ucretsiz izin sahane ama ben devletteyim ve daha on yilimi doldurmadimamin canim insallah. Calisiyordum ozel okulda ogretmenim ben ama hamile oldugumu ogrenince 1 yil ucretsiz izne ciktim. Su an evdeyim yani. Iyi ki de oyle yapmisim. Cok sukur hamileligim cok rahat geciyor. Sen calusiyor musun?
Ohhh maşallah maşallah gözün aydın kuzum. :) hep iyi haberlerle gelelim hepimiz inşallahbugün kontrolümüz vardı ve üçlü test sonucumuzu aldık şükür sonuçlarımız iyi çıktı kıpır kıpırdı... her kontrolde olduğu gibi video sunu çektik oynuyordu canım ben de onu görünce rahat ettim baya özlemştmdetaylı ultrasonumuzu yaptık dr her zaman 2. bir gözün görmesi daha iyidir dedi...şükür o da olumlu çıktı...
Hayırlısı olsun canım biran once kesınleşsin koyarsın inşallahBiz Ahmet Emin düşünmüştük ama şuan cinsiyetimiz şuan kesin erkek denilmişti şuan doktorumuz bacak arasini net göremedim ama kiza benziyor değince şuan dumur bi şekilde kalmis durumdayiz
Hayırlı olsun kuzum sana da oğluşa da maşallah :)Ayy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Bizimki de pipiyi Açtı... paşa geliyormuş :) edepsiz mi ne
Canım benim aynen aynı şeyi yaşıyoruz oğluşa yusuf diyorduk sonra ağır gelir dediler düşünüyoruzKızlar bu isim işi baya zor ya bi karar veremiyoz bebişe hangi ismi koyalım diye anne karnındayken ismi koymakta cok iyi diyorlar bebiş ismine adepte oluyo benim oglum olcak en basından berri erkek oldugunu bilmeden once hep muhammed. Yusuf dedim koymayı halada agır basıyo ama bazıları cok agır bi isim diyorlar bide bi kaç gundür ashap isminide dusunur oldum napcam boyle kararsızım sizler ne koycaksınız kızlar bebişlerinize
Vay vay sanada pipican geliyor demek .. Hayırlı olsun inş CNm , ana - oğul ikilisi güzeldir , Rabbim sizleri daim Mesut etsin tatlım ..Ayy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Bizimki de pipiyi Açtı... paşa geliyormuş :) edepsiz mi ne
Gözün Aydın CNm , Rabbim daim etsin minik delikanlının sağlığını inş .kızlar mrh,dün detaylı ultrasona girdim. Bebişimin herşeyine bakıldı binlerce kez hamdolsun ki temiz çıktı ve cinsiyeti de erkek,oğliş geliyor Allah'ın izniyle.Kucağıma almış kadar mutlu oldum ve heyecan yaşadım neredeyse.Bebeğim için hayaller kuruyorum hepiniz gibi.Kızlar şükür taramam temiz çıktı,darısı bütün bekleyenlerin başına ve kucağımıza sağsalim almaya inşallah... :) :) :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?