2015 Nisan Anneleri

Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti
34. haftada doğdu minikleri, sağlıklıydı çok şükür,
Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti
34. haftada doğdu bebekler, şuan bir yaşında ve sağlıklılar çok şükür, ikiz bebek bakımı çok zor iki kat enerji, özen gerekiyor Allah yardımcınız olsun. elektrikli süt pompası ikiz annelerinin olmazsa olmazı, doğumdan önce mutlaka temin etmelisin, beşik konusunda ikeadan iki adet bebek karyolası almıştı, bebeklerin odasına kendisi için de bir karyola attı uzun süre geceleri bebeklerin odasında yatmıştı.

aynen 3 kardesler iki erkek bir kiz babasi daha cok kizini seviyor bazen tapu ona yapacam diyor gercekden zor

Canım konularını takip ediyorum Allah yardımcın olsun senin ve zor durumda olan herkesin dua ediyorum inşallah düzelecek bebeklerin gelişiyle her şey :)
amin insalllah en cok onu dusunuyorum onu bakacam bide calismam gerekecek onun icin uzuluyorum esim yetemicek bize

cok saolun arkadasim ben issizlik maasi almak istemedim ama amcam benim sigortami 4 ay once iptal etmis onuda alamiyorum bebegim icin tirikodan gunde 1000 tane temizleme isi alacam normalde 4 kisi 900 taneyi ikindiden gece 12 bucuga zor bitirdik ellerim sismisti hepden ama bu bebegim icin zorlicam kendimi artik ev iside var ne yapcami sasiriyorum bazen

aa senin de mi ikiz. Ben de ikiz bekliyorum :)
Ne gizel masallah sen ilerletmissin haftalari ben vakit geciremiyorum. Rabbim saglikla almamaizi nasib etsin kucagimiza. Calisiyor musun

cok tesekkur ederim. Cevabin ilgin icin. Ben kendi odamda birakmak istiyorum ayri oda yapmak istemiyprum ilk etapta bakalim

Kizlar sizinde yuzunuzde lekelenmeler sivilceler olustumu benim moralim bozuluyo ya heryerim kucuk kucuk sivilcelerle doldu
Lekelenme olmadı bende hic
ama donem donem sivilce basıyor yüzümü
Olabildiğince temiz tutup dokunmamaya çalışıyorum
Ama cok gıcık ediyoooo
Ay ogluşuna masallah
Aman kendine dikkat et yorma kendini
Dr tavsiyelerinede uy
Aman Allah esirgesin.

hosbuldum ya ben cok tecrubesizim ne alacam ne yapacan ne nasil olur hangi hastane iyidir napmak lazim tecrubeli anneler ya da bilgili anne adaylari bana bi el atin
Bende burada öğreniyorum
Kizlar merhaba biz bugun hasta olduk bogazim sisti atesim var hic halim yok
Cok gecmis olsun canım
Bol meyve ye vitamin olsun şifa getirsin sana

Kızlar benim de astımımı tetikledi bu grip soğuk buhar ve ilaçsız serum yedim acilde. Sürekli balgam tıkıyor istifra ediyorum kasığım acıyor her öksürdüğümde... Bebeğe bir şey olmuş mudur diye dopplerle kalp atışı dinleyelim dedik hemşire gameboy gibi bir alet getirdi. o kadar bastırdı ki ödüm koptu bebeğim düşecek diye...

Ne gizel masallah sen ilerletmissin haftalari ben vakit geciremiyorum. Rabbim saglikla almamaizi nasib etsin kucagimiza. Calisiyor musun

amin canim insallah. Calisiyordum ozel okulda ogretmenim ben ama hamile oldugumu ogrenince 1 yil ucretsiz izne ciktim. Su an evdeyim yani. Iyi ki de oyle yapmisim. Cok sukur hamileligim cok rahat geciyor. Sen calusiyor musun?

canım benim önemli değil,hakkın geçmedi ki bana saol yinede.Dra gidince heyecandan aklımıza bişey gelmiyor,soracaklarımızı da unutuyoruz,bebişlerimiz sağsalim gelsin de.Ben gittim dra Rabbime binlerce şükürler olsun taramam temiz çıktı,Darısı bütün hamişlerin başına ve kucağımıza almaya inşallah.. :) :)

kızlar mrh,dün detaylı ultrasona girdim. Bebişimin herşeyine bakıldı binlerce kez hamdolsun ki temiz çıktı ve cinsiyeti de erkek,oğliş geliyor Allah'ın izniyle.Kucağıma almış kadar mutlu oldum ve heyecan yaşadım neredeyse.Bebeğim için hayaller kuruyorum hepiniz gibi.Kızlar şükür taramam temiz çıktı,darısı bütün bekleyenlerin başına ve kucağımıza sağsalim almaya inşallah... :) :) :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…