Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti
Maşallah canım çok güldüm yalnız bide pipi diye yazmış doktor :)
Evet tatlim ya. çünkü önce erkek dedi. ben de, Ben göremedim ki pipiyi dedim adam da buyur burada diye yazdı bir de
34. haftada doğdu minikleri, sağlıklıydı çok şükür,Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti
34. haftada doğdu bebekler, şuan bir yaşında ve sağlıklılar çok şükür, ikiz bebek bakımı çok zor iki kat enerji, özen gerekiyor Allah yardımcınız olsun. elektrikli süt pompası ikiz annelerinin olmazsa olmazı, doğumdan önce mutlaka temin etmelisin, beşik konusunda ikeadan iki adet bebek karyolası almıştı, bebeklerin odasına kendisi için de bir karyola attı uzun süre geceleri bebeklerin odasında yatmıştı.Evet galiba oyle olacak. Organ gelisimi o zaman 22. Hafta. Ay nasil bakti buyuttu ablaniz zamaninda mi dogdular minikler ben cok tedirginim. Bana tavsiye edebilecegi urunler var mi ozellikle besik konusunda ne yapti
eşinin başka kardeşleri varmı tek mi , aslında ödeyecek olan o neden üzerine almıyo evi babasına aşırı düşkün olmalı senin için zor bi durum yani çalış çabala ama elinde olan bişi olmasın gerçekten zor bi durum
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kavuşmamızı da nasip etsin inşallah. Ümit hoca bizim Oğlanın da pipisini çekmişti bize vermişti:)Ayy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Bizimki de pipiyi Açtı... paşa geliyormuş :) edepsiz mi ne
amin insalllah en cok onu dusunuyorum onu bakacam bide calismam gerekecek onun icin uzuluyorum esim yetemicek bizeCanım konularını takip ediyorum Allah yardımcın olsun senin ve zor durumda olan herkesin dua ediyorum inşallah düzelecek bebeklerin gelişiyle her şey :)
cok saolun arkadasim ben issizlik maasi almak istemedim ama amcam benim sigortami 4 ay once iptal etmis onuda alamiyorum bebegim icin tirikodan gunde 1000 tane temizleme isi alacam normalde 4 kisi 900 taneyi ikindiden gece 12 bucuga zor bitirdik ellerim sismisti hepden ama bu bebegim icin zorlicam kendimi artik ev iside var ne yapcami sasiriyorum bazenAh canım saglikliysa gerisi boş
Şükürler olsun
Benimki bugüne kadar hic birsey söylemedi
Emin olmadan söylemem emin Olduğum noktada zaten söylerim dedi
Bu nedenle sanırım hiiiiiic merak oluşmadı bende
Hatta hic söylemesin doğunca goresim var
:) saka tabiki okadar degil
Ama hic merak etmiyorum
Allah sana sabır ve saglık versin canım
Aklım hep sende.ama yazdiklarinada cevap bulamıyorum
Allah yardımcın olsun
Sağlıklı nurtopu gibi HAYIRLI bir evlat versin
Butun sıkıntıların tez zamanda son bulsun insallah
Bak bu kadar hamile hepimiz senin icin duaciyiz
Ay ay ikizler varmisssssss
Hosgeldin
Ne gizel masallah sen ilerletmissin haftalari ben vakit geciremiyorum. Rabbim saglikla almamaizi nasib etsin kucagimiza. Calisiyor musunaa senin de mi ikiz. Ben de ikiz bekliyorum :)
cok tesekkur ederim. Cevabin ilgin icin. Ben kendi odamda birakmak istiyorum ayri oda yapmak istemiyprum ilk etapta bakalim34. haftada doğdu minikleri, sağlıklıydı çok şükür,
34. haftada doğdu bebekler, şuan bir yaşında ve sağlıklılar çok şükür, ikiz bebek bakımı çok zor iki kat enerji, özen gerekiyor Allah yardımcınız olsun. elektrikli süt pompası ikiz annelerinin olmazsa olmazı, doğumdan önce mutlaka temin etmelisin, beşik konusunda ikeadan iki adet bebek karyolası almıştı, bebeklerin odasına kendisi için de bir karyola attı uzun süre geceleri bebeklerin odasında yatmıştı.
cok gecmis olsun arkadasim bir an once atlatirsin insallah Allah acil sifalar versinKizlar merhaba biz bugun hasta olduk bogazim sisti atesim var hic halim yok
Hadi bakalim bir pipişli daha geliyorAyy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Gözün Aydın canım Allah sağlıkla kavuşmamızı da nasip etsin inşallah. Ümit hoca bizim Oğlanın da pipisini çekmişti bize vermişti:)
Lekelenme olmadı bende hicKizlar sizinde yuzunuzde lekelenmeler sivilceler olustumu benim moralim bozuluyo ya heryerim kucuk kucuk sivilcelerle doldu
Ay ogluşuna masallahMerhaba anneler ve ponponlari :) benim kontrolume daha 3 hafta vardi ama sabah koyu renkli akintim olunca bugun gittik. Haftada bir igne hergun 2 progestan ve yatis dedi doktor. Neyse ki minik danamin keyfi yerindeydi. Ustelik bacaklarini da sonuna kadar acti :) simdiye kadar doktor hep kiz demisti ama oglum minicik pipisini gozumuze soktu :)
Bu arada annenin hissetmesi, eksi yemesi, bulantilarin devam etmesi, annenin cirkinlesmesi... hicbiri tutmadi bizde
Bende burada öğreniyorumhosbuldum ya ben cok tecrubesizim ne alacam ne yapacan ne nasil olur hangi hastane iyidir napmak lazim tecrubeli anneler ya da bilgili anne adaylari bana bi el atin
Cok gecmis olsun canımKizlar merhaba biz bugun hasta olduk bogazim sisti atesim var hic halim yok
Hayırlı olsun canım Allah saglık sıhhat versin kuzularımıza çok şükür güzel haberlerle döndükAyy gözün aydin tatlim saglikla kavuş insallah...
Allah şifani versi bol meyve ye bol ıhlamur iç en kısa zamanda atlatırsın inşallah :)Kizlar merhaba biz bugun hasta olduk bogazim sisti atesim var hic halim yok
Ne gizel masallah sen ilerletmissin haftalari ben vakit geciremiyorum. Rabbim saglikla almamaizi nasib etsin kucagimiza. Calisiyor musun
canım benim önemli değil,hakkın geçmedi ki bana saol yinede.Dra gidince heyecandan aklımıza bişey gelmiyor,soracaklarımızı da unutuyoruz,bebişlerimiz sağsalim gelsin de.Ben gittim dra Rabbime binlerce şükürler olsun taramam temiz çıktı,Darısı bütün hamişlerin başına ve kucağımıza almaya inşallah.. :) :)Kuzum nolur hakkını helal et koşuşturmacadan ilacı sormayı unuttum. Lütfen hakkını helal et çok özür dilerim. Gelir gelmez netten araştırma yaptım hiç aynı saatlerde alınması gerektiği yönde bi açıklama göremedim. Çarşamba inşallah sorarım gerçi sende gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?