2015 Nisan Anneleri

Hatta ferrum kullanan varsa simdi yine arastirdim kizlar. Yemrklerle birlikte veya yemekten sonra alinmalidir. Sütle alinmamalidir. Sütle arasında 2 saat olmalidir. Yuksek protein içeren yiyeceklerle alinmamalidir diyor. Aksam yemekten sonra alınabilir yani sabah yumurta yiyorsaniz etkisini kirabilir.

Canım ben gece 11 gb içiyorum 2 saat önceden suda. Başka hiç bişey içmiyorum yemiyorum.
kızın mı olacak tatlım :) kızda popoda büyürmüş :) bnmde popo zaten büyüktü şimdi dahada genişledi galiba bize de kız geliyor
ayy hiç böyle düşünmemiştim bununla mutlu olabilirim :)

Sağol tatlımm şükürler olsun hiçbir sorunu yokmuş kuzumun Rabbim bu şekilde devam etmemizi nasip etsin inşallah hepimize
Amiiinnnnn bu mübarek günün hürmetine inşallah canım

Gunaydin anneler ve yavrulari, bu aralar ne guzel haberler var burada boyle! Umarim allah devamini versin hepimiz sag salim kucagimiza alalim yavrularimizi. Cinsiyeti belli olanlar hayirli ugurlu olsun, hareket hissedenlerin de gozu aydin darisi benim gibi daha hissetmeyenlerin basina! Herkese iyi gunler

Gözünaydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah oğluşun :) Doktora çok güldüm resmen pipi yazmış

Çok Sagol tatlim senin de hayirli olsun insallah
Bundan sonra tüm kiz bebekler ve hatta embriyo lar benim gözümde gelin adayı
Bilemiyorum artik
Sen de dünür adayı

Kan hapları genelde aç karna içilmesi gerekiyo canım ,,Ben gece yatarken içiyorum genelde sabaha kadar boşalan midede gerekli vitamini salgılıyo

Kızlarrrrrrrrrrrr hala isim karar veremedim Size seçenekleri sunuyorum bulduğum, ayrıca varsa aklınıza gelen önerileri bekliyorum teyzoşlar. Yusuf diyorduk ama peygamber ismi ağır gelir falan dediler bakalım düşünüyoruz

Arel: allahın tarlası bolluk bereket tarlası doğru dürüst kimse

Kayra Allahın lütfu
Alptuğ
Aren güneşin oğulları çölde bulunan en parlak kum tanesi
Kutay
Tuğra
Bedirhan güçlü lider dolunay parlak
Enes peygamber Komutanı
Eray yiğit kişi

Baturalp
Caner
Ayaz
Anıl berk
efe
Çınar
Kutay mübarek ay
Berke
Eymen
Yağız
Alptuğ
Alkım gökkuşağı
Aybars ay gibi parlak pars gibi güçlü
Baran direnci kıran ulu
Giray Kırım prensi
Giray efe
Güneş
Mirza hükümdar soyundan gelen
Yağız esmer yiğit

Batu güçlü kudretli
berkan şakıyan parıldayan
Batur korkusuz yiğit
Baturalp yiğitler yiğidi
Egemen
Gökay gök ve ay gibi güzel olan
Kutay uğurlu ay
Saltuk koşul denetime bağlı olmayan

doktorum yemekle birlikte ilacı alabilirsin ama bi faydası olmaz dedi..

bende öyle düşünüyorum kahvaltı örneğin peyniiri yumurtası sütü beyaz tüm ürünler mevcut bu durumda protein demirin geçmesine asla izinvermez, ya 1 -2 saat aç karna yada gece yatarken içilmeli,çünkü gece yatarken ne aç ne tokuz vucuda gerekli katkıyı sağlıyo o zaman

canım isimlerin hepsi çok güzel ama yusuf ismi ağır değilki gayet güzel hemde yusuf isimli insanlar nedense gayet iyi oluyolar..Muhammed ismi ağır bi isim ama yusuf ismi çok güzerl ağır değil bence hiç...Yusuf isminin yanına isim düşünebilirsin.

Yusuf Emir gibi..:)

canim muhammed ismi agir yusuf cok guzel bir isim. Yusuf Mert cok yakisir mesela.

Isim secimlerine bayildim canim eski Turk isimlerine ben de hasta oluyorum. Bizim pasanin adi arda tugra olcak nasipse. Ama sende kutayi gorunce icim gitmedi desem yalan olur:) giray efe de guzelmis

................................
Batu güçlü kudretli
berkan şakıyan parıldayan
Batur korkusuz yiğit
Baturalp yiğitler yiğidi
Egemen
Gökay gök ve ay gibi güzel olan
Kutay uğurlu ay
Saltuk koşul denetime bağlı olmayan[/QUOTE]

Güzel liste olmuş, Giray beim de listemdeydi :) Favorilerim :Giray, Eray ve Berkan. Ben de Selim ismine karar kıldım :)

Evet canım ben de öyle düşünüyorum emir var da yusuf efe olabilir diyorduk karar veremedik ya

Güzel liste olmuş, Giray beim de listemdeydi :) Favorilerim :Giray, Eray ve Berkan. Ben de Selim ismine karar kıldım :)[/QUOTE]
Hayırlı olsun kuzum selim bebiş :) tesekkurler

Isim secimlerine bayildim canim eski Turk isimlerine ben de hasta oluyorum. Bizim pasanin adi arda tugra olcak nasipse. Ama sende kutayi gorunce icim gitmedi desem yalan olur:) giray efe de guzelmis
Anası tarihçi olunca böyle isimler ortaya çıktı canım Tuğra da çok güzel Kutay da güzel ayy karar vermek çok güç

Canim propektusunu okudum orada yemekten sonra alin yaziyor. Mutlaka orada yazan doğrudur.. Ben ferrum fort aksamlari iciyorum. Sabah kahvaltidan sonra decavit iciyorum.
bende ferrum kullanıyorum ama bu defa farklı bişey yazdı ferrum bitince ona başlıycam, vitamin özel bir ilaç kullanıyodum bu gittiğimde decavit verdi iki gün sonra bende decavite geçicem

Ben gece yatarken sut içip yatiyorum o yüzden aksam yemeğinden biraz sonra yada okul dan eve gelince kendimi çok AC hissetmiyorum saat 3 gibi iciyorum. Önemli olan kahvaltıdan hemen sonra içmemek. Ama ben decaviti hemen kajvalti sonraki iciyorum. Sut icmiyrm kahvaltida.. Sabah icmezsem decavit günün ilerleyen zamnlarind . çok kötü mide bulandiriyor bnde

Güzel liste olmuş, Giray beim de listemdeydi :) Favorilerim :Giray, Eray ve Berkan. Ben de Selim ismine karar kıldım :)[/QUOTE]
Batur benim eski soyadim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…