cnm yaa ben kan hapına yeni başladım ama gece yatmadan içiyorum neden dersen? midem bulanıyo ve kan hapı zaten mide bulantısı yapıyo o yüzden sabah içmeye cesaret edemiyorum bilmiyorum ne yapıcamSelam kizlar 2-3 gundur giremiyorum sayfalar almis basini gitmiss :) Bisey sorucam sizlere kan hapini ne zamann iciyorsunuz ben bu hafta cok yanlid bildigim birsegi ogrendim bu kan hapini mutlaka kahvaltidan 2 saat once icmej gerrkmis yoksa hoc bir faydasi yokmus sizde benim gibi hemen kahvalti sonrasi veya oncesi icoyorsaniz dikkat edin mutlaka yoksa ictigimiz haplarn hicbir etkisi kalmiyo bilginize
cnm yaa ben kan hapına yeni başladım ama gece yatmadan içiyorum neden dersen? midem bulanıyo ve kan hapı zaten mide bulantısı yapıyo o yüzden sabah içmeye cesaret edemiyorum bilmiyorum ne yapıcam
Ben gece mutlaka lavaboya kalkıyorum o zaman içiyorum canım baş ucuma koydum sabah 4.30 gibi kalkıyorum içip yatıyorum sabaha kadar etkisini gösteriyordur zaten :)Selam kizlar 2-3 gundur giremiyorum sayfalar almis basini gitmiss :) Bisey sorucam sizlere kan hapini ne zamann iciyorsunuz ben bu hafta cok yanlid bildigim birsegi ogrendim bu kan hapini mutlaka kahvaltidan 2 saat once icmej gerrkmis yoksa hoc bir faydasi yokmus sizde benim gibi hemen kahvalti sonrasi veya oncesi icoyorsaniz dikkat edin mutlaka yoksa ictigimiz haplarn hicbir etkisi kalmiyo bilginize
Sağol canımm teşekkür ederim kesinleşmiş oldu evet bi de iyiymiş şükürler olsun :)GÜNAYDINNNN TATLIMMM GÖZÜN AYDINN :) SENDE KIZ ANNESİ OLACAKSIN DEMEK MAŞALLAH :)
İnşallah kuzum benimNe güzel dua etmişsin canım Allah kabul etsin inşallah bu mübarek günde amiiiin
ewet aç karnına içilmesi gerektiğini biliyorum ama gece yatardan ne çok aç oluyorum nede çok tok malesefyani benim anladigim bu ilaci mutlaka ac karnina almak yoksa demirin emilimi zor oluyormus diger turlu yatarken ac olursan bence almanda bi sikinti yok yinede doktoruna danis caim
gozun aydin tatlim masallah minisine kizina canimKızlar günaydın Hayırlı Cumalar olsun Allahın bereketi rahmeti üzerimize olsun inşallah. Dün devlete gittim bende kuzumun herşeyi normalmiş suyu da iyi dedi plasentam aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükürler olsun. Ayrıca kesin teyit etti kızım olacakHareketleri hissediyor musun diye sordu ama henüz değil dedim bu haftalarda hissedersin ama dedi inşalllah hissederim artık :) Bi de ayrıntılı için gün alabilirsin dedi ama çekimde eşim yanıma gelemez diye kararsız kaldım o da görmeyi çok çok istiyor bakalm artık bi karar vercez :)
Ben gece mutlaka lavaboya kalkıyorum o zaman içiyorum canım baş ucuma koydum sabah 4.30 gibi kalkıyorum içip yatıyorum sabaha kadar etkisini gösteriyordur zaten :)
Sağol canımm teşekkür ederim kesinleşmiş oldu evet bi de iyiymiş şükürler olsun :)
Ohhh maşallah günün ilk güzel haberini almış olduk gözün aydın canım benimKızlar günaydın Hayırlı Cumalar olsun Allahın bereketi rahmeti üzerimize olsun inşallah. Dün devlete gittim bende kuzumun herşeyi normalmiş suyu da iyi dedi plasentam aşağıdaydı o yukarı çıkmış şükürler olsun. Ayrıca kesin teyit etti kızım olacakHareketleri hissediyor musun diye sordu ama henüz değil dedim bu haftalarda hissedersin ama dedi inşalllah hissederim artık :) Bi de ayrıntılı için gün alabilirsin dedi ama çekimde eşim yanıma gelemez diye kararsız kaldım o da görmeyi çok çok istiyor bakalm artık bi karar vercez :)
Ama ben propektusunu okudum yemekten sonra alın diyor ben ona gore iciyorum. Orada ne yaziyorsa doğru olan kullanım sekli bu bence..yani benim anladigim bu ilaci mutlaka ac karnina almak yoksa demirin emilimi zor oluyormus diger turlu yatarken ac olursan bence almanda bi sikinti yok yinede doktoruna danis caim
Bi de ben tiroidlerim için ilaç alıyorum ya ikisinin etkisi karışmasın sorun olmadın diye böyle taktik uyguladım iyide olduAhaha aynrn canim ayni taktigi bende uygulaya basladim sabah mutlaka tuvalet icin bende kalkiyor o arada ici0 geri yatiyorum :)
Sağol tatlım tüm miniklerimize maşallahgo
gozun aydin tatlim masallah minisine kizina canim
Sağol tatlımm şükürler olsun hiçbir sorunu yokmuş kuzumun Rabbim bu şekilde devam etmemizi nasip etsin inşallah hepimizeOhhh maşallah günün ilk güzel haberini almış olduk gözün aydın canım benimprensesin Size şans mutluluk bereket getirsin inşallah
Ama ben propektusunu okudum yemekten sonra alın diyor ben ona gore iciyorum. Orada ne yaziyorsa doğru olan kullanım sekli bu bence..
Canim propektusunu okudum orada yemekten sonra alin yaziyor. Mutlaka orada yazan doğrudur.. Ben ferrum fort aksamlari iciyorum. Sabah kahvaltidan sonra decavit iciyorum.cnm yaa ben kan hapına yeni başladım ama gece yatmadan içiyorum neden dersen? midem bulanıyo ve kan hapı zaten mide bulantısı yapıyo o yüzden sabah içmeye cesaret edemiyorum bilmiyorum ne yapıcam
Aynen bende sabaha karsi tuvalet icin kalktigimda iciyorumAhaha aynrn canim ayni taktigi bende uygulaya basladim sabah mutlaka tuvalet icin bende kalkiyor o arada ici0 geri yatiyorum :)
Sen hangisini kullaniyosun. Benim ferrum fort . aksam yemekten sonra iciyirum. Karnim tok olursa da okuldan gelince 3 gibi iciyorum.Bilemiorum canim ilacima gore degisir iste nasil kullanilmasi gerekiyorsa oyle kullanmak gerek ama kan ilaclarinin cogunlugu ac karnina tok olanlar varsada onu bilmihorum :)
Sen hangisini kullaniyosun. Benim ferrum fort . aksam yemekten sonra iciyirum. Karnim tok olursa da okuldan gelince 3 gibi iciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?