2015 Nisan Anneleri

cnm yaa ben kan hapına yeni başladım ama gece yatmadan içiyorum neden dersen? midem bulanıyo ve kan hapı zaten mide bulantısı yapıyo o yüzden sabah içmeye cesaret edemiyorum bilmiyorum ne yapıcam

Birde ben bu hafta carpinti sebebiylr kardiyologa gittim bi cihaz taktilad butun gun kalp atislarimi kaydeden bir cihaz cok sukur bir kalp rahatsizligim yokmus ama carpintim oldugu ve kansizlikla alaksi oldugu cikti :) Siz siz olun su kansizlik olayina onem verim haplarimizi duzgun icelim hem bebisler hem kendilerimiz iyi olalaim sabah sabah kamu spotu gibi oldum

cnm yaa ben kan hapına yeni başladım ama gece yatmadan içiyorum neden dersen? midem bulanıyo ve kan hapı zaten mide bulantısı yapıyo o yüzden sabah içmeye cesaret edemiyorum bilmiyorum ne yapıcam

yani benim anladigim bu ilaci mutlaka ac karnina almak yoksa demirin emilimi zor oluyormus diger turlu yatarken ac olursan bence almanda bi sikinti yok yinede doktoruna danis caim

Ben gece mutlaka lavaboya kalkıyorum o zaman içiyorum canım baş ucuma koydum sabah 4.30 gibi kalkıyorum içip yatıyorum sabaha kadar etkisini gösteriyordur zaten :)
GÜNAYDINNNN TATLIMMM GÖZÜN AYDINN :) SENDE KIZ ANNESİ OLACAKSIN DEMEK MAŞALLAH :)
Sağol canımm teşekkür ederim kesinleşmiş oldu evet bi de iyiymiş şükürler olsun :)

yani benim anladigim bu ilaci mutlaka ac karnina almak yoksa demirin emilimi zor oluyormus diger turlu yatarken ac olursan bence almanda bi sikinti yok yinede doktoruna danis caim
ewet aç karnına içilmesi gerektiğini biliyorum ama gece yatardan ne çok aç oluyorum nede çok tok malesef

go gozun aydin tatlim masallah minisine kizina canim

Ahaha aynrn canim ayni taktigi bende uygulaya basladim sabah mutlaka tuvalet icin bende kalkiyor o arada ici0 geri yatiyorum :)

Ohhh maşallah günün ilk güzel haberini almış olduk gözün aydın canım benim prensesin Size şans mutluluk bereket getirsin inşallah

Ama ben propektusunu okudum yemekten sonra alın diyor ben ona gore iciyorum. Orada ne yaziyorsa doğru olan kullanım sekli bu bence..

Ahaha aynrn canim ayni taktigi bende uygulaya basladim sabah mutlaka tuvalet icin bende kalkiyor o arada ici0 geri yatiyorum :)
Bi de ben tiroidlerim için ilaç alıyorum ya ikisinin etkisi karışmasın sorun olmadın diye böyle taktik uyguladım iyide oldu
go
gozun aydin tatlim masallah minisine kizina canim
Sağol tatlım tüm miniklerimize maşallah

Ohhh maşallah günün ilk güzel haberini almış olduk gözün aydın canım benim prensesin Size şans mutluluk bereket getirsin inşallah
Sağol tatlımm şükürler olsun hiçbir sorunu yokmuş kuzumun Rabbim bu şekilde devam etmemizi nasip etsin inşallah hepimize

Ama ben propektusunu okudum yemekten sonra alın diyor ben ona gore iciyorum. Orada ne yaziyorsa doğru olan kullanım sekli bu bence..

Bilemiorum canim ilacima gore degisir iste nasil kullanilmasi gerekiyorsa oyle kullanmak gerek ama kan ilaclarinin cogunlugu ac karnina tok olanlar varsada onu bilmihorum :)

Canim propektusunu okudum orada yemekten sonra alin yaziyor. Mutlaka orada yazan doğrudur.. Ben ferrum fort aksamlari iciyorum. Sabah kahvaltidan sonra decavit iciyorum.

Bilemiorum canim ilacima gore degisir iste nasil kullanilmasi gerekiyorsa oyle kullanmak gerek ama kan ilaclarinin cogunlugu ac karnina tok olanlar varsada onu bilmihorum :)
Sen hangisini kullaniyosun. Benim ferrum fort . aksam yemekten sonra iciyirum. Karnim tok olursa da okuldan gelince 3 gibi iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…