2015 Nisan Anneleri

GÜNAYDIN KIZLAR, GÜZEL BİR HAFTA SONU OLSUN HEPİMİZE -BEN ÇALIŞIYORUM GERÇİ
dün akşam kuzenim bana hamilelikte 1 saat erken işten çıkma hakkın var onu konuş dedi, ben de araştırdım gerçekten iç kanununda hamilelikte, emziren annelerde günde 7,5 saatten fazla çalıştırılması yasaktır yazıyor http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/ShowProperty/WLP Repository/isggm/dosyalar/yona 5.bölüm 10. maddede biz 09.00 - 18.00 9 saat çalışıyoruz resmide 1 saat öğle arası diye geçiyor ama aslında yemeği ofiste yediğimiz için yarım saat yiyip tekrar çalışıyoruz ve hiç dinlenme fırsatım olmuyor. bunu ik ya söylemeyi düşünüyorum 1 saat erken çıkabilir miyim en azından bir şansımı deneyeceğim.

canım paylaştığın link çok güzelmiş bende haklarımızın neler olduğunu merek ediyodum teşekkür ederim paylaştığın için. bende çalışıyorum günlük 10 saat çalışıyorum. doktor kontrollerime bile gidip geldiğimde kaç saat yoksam not alınıyor. ve seneye olacak yıllık iznimden düşülecekmiş. bu adil bişeymi sizce. haklarımızı bilmeden öyle çalışıp duruyoruz bu halimizle. inan sabahları okadar zor geliyorumki işe hergün aynı şey. evde olup dinlenebilmek bizimde hakkımız ama.

çok sevindim canım tehlikeyi atlattığına artık hamileliğin tadını çıkar:)

senin minnoşta bnmki gibi inatçı galiba bizimkide hala göstermiyor göremediği için doktor kıza benziyor diyor :)

bu metnin çıktısını alıp ik'ya gösterebilirsin o da bilmiyorsa öğrenmiş olur. muayene izinlerini kesinlikle yıllık izninden düşemezler!! gerekirse şikayet et bence. o izinlere doğum sonrası çok ihtiyacımız olacak unutma. hakkını yedirtme. ben şu 7,5 saat çalışmanın peşindeyim 1 saat erken çıkabilirsem ne ala :)

Bebişleri hissedemeyenler bende hissetmiyorum henuz randevumda haftaya insan merak ediyo napıo içerde acaba diye napalım sabretcez insallah yakındır tekmeler bide buarada ayrıntılıyı kaçıncı haftada yapıyolar benim hastane 400 tl istedi ben dısarda bi goruntuleme merkezınde 150 tl ye buldum arkadasım orda yaptırdı 2 ay once gayette memnun beni 19 haftada cagırdılar erken değilmi kızlar

Iste sabahin ilk super haberi:):) cokk sevindim canim. Bizim miniklerimiz savasci ya gurur duyuyoruz onlarla
Aynen canım çok şükür bende guru duyuyorum gerçekten :)

çok sevindim canım tehlikeyi atlattığına artık hamileliğin tadını çıkar:)
Evet çoook şükür canım inşallah bundan sonra hiç birimizde bir sıkıntı çıkmaZda rahat bir gebelik geçiririz :)

senin minnoşta bnmki gibi inatçı galiba bizimkide hala göstermiyor göremediği için doktor kıza benziyor diyor :)
Enteresan ama doktor kız diyince çok şaşırdım sanırım bilmeden kendimi erkeğe çok alıştırmışım ama kız olsun erkek olsun hiiiç sorun farketmez :)

ben bir şirkette falan çalışmıyorum. eczanede çalışıyorum. bencede muayene izinleri yıllık izinden düşülmez ama öyle yapacakmış. benim erken çıkma gibi bir durumum söz konusu bile olamaz diye düşünüyorum kontrole gittiğim saatin hesabını yapan erken çıkmama hayatta razı gelmez. sen söyledinmi peki iş yerine 1 saat erken çıkma hakkın olduğunu. izin vereceklermi benide haberdar edermisin bu durumdan.

bugün konuşacağım, ik toplantıda olduğundan ulaşamadım ama bugün netleşmez ben bi araştırayım der bana. bi şansımı deneyeceğim en azından. koyun gibi olmadığımızı görsünler, anlasınlar.sana da bilgi veririm canım. ama sana çok haksızlık yapıyorlar ya yıllık izninden nsl düşerler

beni bilgilendir canm o konuda. bende çok sinir oldum başta çok üzüldüm öyle yapınca. şimdilik bişey demiyorum. bakalım bebek doğduğunda emzirme izni konusunda ne diyecek. eğer ondada sorun çıkarsa işimiz var

Kızlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz ben park yatak almak istiyorum hareket ettiği için taşıması kolay oldugu için ama bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bir ara konuşmuştuk bu konuyu ama artık zaman yaklaştıkça kafamda tam netleştirmek istiyorum hangi marka alalım uzun süre kullanabilmek için

bende fitil kullandik en son ama enfeksiyon gecmismo die kontrol etmedim ama bende putur putur kesik kesik oluyor bazen ondanmidir arkadasim aya duramiyorum sanki dustu dusecek bi agirlik bi adet sancisi gibi sanki kanmam basladi basliycak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…