2015 Nisan Anneleri

ayyyyy bende hissetmek istiyorum artık bebişimi yaaaaa ayrıca ev taşıyacağız işten çıkıp evde eşya topla dinlenmek istiyorum bennnn ama yaaaa

Çok çok çok sevimdim , işte budur dedirten ve azmin ile bir çok insana örnek oldun CNm Rabbim yavruna da sanada sağlık ve mutluluk bahşetsin inş .

Ben iki yaşına kadar yatırdım ama üç yaşına kadar yatıran var CNm

benim aklimada geldi cnm sagol tavsiyen icin yakin olmasa hic gitmicemde kendimize dikkat edicez artik :)

Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm

Gecmis olsun biseyiniz yoktur ins.

Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir

Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir
aaa banada elevıt verdı doktorum bende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum

Ay aman aman canım dıkkat et insallahbişeyin yoktur nasıl korkmussundur kimbilir geçmiş olsun

Ay aman aman canım dıkkat et insallahbişeyin yoktur nasıl korkmussundur kimbilir geçmiş olsun
cok sukur yok canm popo ustu gıtmeme baglıyor bıde tutnabıldım ıyıce yere yamanmadan sag bacagımın ustune dız coker gıbı kaldım canım sorma yuregım agzımdan cıkıyor sandım

aaa banada elevıt verdı doktorum bende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum
Ben gecen sene okumustum bu haberi ciddiye almamistim asparagastir diye ama simdi basima gelince arastirdim ki evet gercek. Dusunebiliyor musun. Musluman bir ulkedeyiz bunu belirtmiyorlar. Avusturalya da helal ilac sertifakali ilaclar listesi varmis aklim almiyor. Ve hukumet bunu cok onemsiyormus. Bizde de bu elevit olayina saglik bakanliginin vrrdigi cevap biz kalitesine bakiyoruz onay veriyoruz. Iste kapsulu bilmem nesinin kaliteli olup olamdigi. Yani icinde degil domuz urunu insan kani isan uzvu olsa onemsemeyecek bakanlik.

Çok geçmiş olsun ,yine sadaka çıkar bence CNm Rabbim hepimizi korusun inş .

oyle sacmalıkmı olur ya ıcındekılerede bakması lazım musluman bı ulkedeyız ve bunlara yer vermelerı lazım ben duymasam nerden bılıcem domuz katkısı oldugunu yanı dedgın gıbı baska bısey olsa onemsemeyecekler gercı doktorlarda goz gore gore yazıyorlar sankı baska vıtamn ılacı yok baska verseler olmaz

Oyle gercekten cogu bile bile yaziyor. Firma da belirtmek zorunda olmadigini soyluyor. Ne hale geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…