Çok çok çok sevimdim , işte budur dedirten ve azmin ile bir çok insana örnek oldun CNm Rabbim yavruna da sanada sağlık ve mutluluk bahşetsin inş .Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım bekliyoruz müjdeni :)Ya çok heyecanlıyım ben ya salı 4lü test sonucumu alcamm
Ben iki yaşına kadar yatırdım ama üç yaşına kadar yatıran var CNmKızlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz ben park yatak almak istiyorum hareket ettiği için taşıması kolay oldugu için ama bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bir ara konuşmuştuk bu konuyu ama artık zaman yaklaştıkça kafamda tam netleştirmek istiyorum hangi marka alalım uzun süre kullanabilmek için
benim aklimada geldi cnm sagol tavsiyen icin yakin olmasa hic gitmicemde kendimize dikkat edicez artik :)Ca
canım sen yinede yanina duz bi ayakkabı gotur ben dugune gıttım topuklularla mahvoldum belimin agrısından hem suan zaten denge sorunumuz var benden sana tavsiye ya duz bişeyler giy yada yanına al zorda kalırsan değiştirirsin
Gecmis olsun biseyiniz yoktur ins.Merhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
Aynen canım onlar bizim kıymetlimiz bitek onları düşünüyozbenim aklimada geldi cnm sagol tavsiyen icin yakin olmasa hic gitmicemde kendimize dikkat edicez artik :)
cok sukur bıseyım yok ama o korku bana fazlasıyla yettıGecmis olsun biseyiniz yoktur ins.
aaa banada elevıt verdı doktorumYa masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir
Ay aman aman canım dıkkat et insallahbişeyin yoktur nasıl korkmussundur kimbilir geçmiş olsunMerhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
cok sukur yok canm popo ustu gıtmeme baglıyor bıde tutnabıldım ıyıce yere yamanmadan sag bacagımın ustune dız coker gıbı kaldım canım sorma yuregım agzımdan cıkıyor sandımAy aman aman canım dıkkat et insallahbişeyin yoktur nasıl korkmussundur kimbilir geçmiş olsun
Ah bu kızcelerin fistanları yok mu beni benden alıyor resmen :)) hayırlı olsun , miniğin hediyeleri doğmadan bereketi ile gelmeye başladı kuzunun maşallahKizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Ben gecen sene okumustum bu haberi ciddiye almamistim asparagastir diye ama simdi basima gelince arastirdim ki evet gercek. Dusunebiliyor musun. Musluman bir ulkedeyiz bunu belirtmiyorlar. Avusturalya da helal ilac sertifakali ilaclar listesi varmis aklim almiyor. Ve hukumet bunu cok onemsiyormus. Bizde de bu elevit olayina saglik bakanliginin vrrdigi cevap biz kalitesine bakiyoruz onay veriyoruz. Iste kapsulu bilmem nesinin kaliteli olup olamdigi. Yani icinde degil domuz urunu insan kani isan uzvu olsa onemsemeyecek bakanlik.aaa banada elevıt verdı doktorumbende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum
Çok geçmiş olsun ,yine sadaka çıkar bence CNm Rabbim hepimizi korusun inş .Merhaba kizlar.
oyle sacmalıkmı olur ya ıcındekılerede bakması lazım musluman bı ulkedeyız ve bunlara yer vermelerı lazım ben duymasam nerden bılıcem domuz katkısı oldugunu yanı dedgın gıbı baska bısey olsa onemsemeyecekler gercı doktorlarda goz gore gore yazıyorlar sankı baska vıtamn ılacı yok baska verseler olmazBen gecen sene okumustum bu haberi ciddiye almamistim asparagastir diye ama simdi basima gelince arastirdim ki evet gercek. Dusunebiliyor musun. Musluman bir ulkedeyiz bunu belirtmiyorlar. Avusturalya da helal ilac sertifakali ilaclar listesi varmis aklim almiyor. Ve hukumet bunu cok onemsiyormus. Bizde de bu elevit olayina saglik bakanliginin vrrdigi cevap biz kalitesine bakiyoruz onay veriyoruz. Iste kapsulu bilmem nesinin kaliteli olup olamdigi. Yani icinde degil domuz urunu insan kani isan uzvu olsa onemsemeyecek bakanlik.
amin canım haklısın canım eşime diyeyimde benim adıma sadaka versin bariÇok geçmiş olsun ,yine sadaka çıkar bence CNm Rabbim hepimizi korusun inş .
Oyle gercekten cogu bile bile yaziyor. Firma da belirtmek zorunda olmadigini soyluyor. Ne hale geldikoyle sacmalıkmı olur ya ıcındekılerede bakması lazım musluman bı ulkedeyız ve bunlara yer vermelerı lazım ben duymasam nerden bılıcem domuz katkısı oldugunu yanı dedgın gıbı baska bısey olsa onemsemeyecekler gercı doktorlarda goz gore gore yazıyorlar sankı baska vıtamn ılacı yok baska verseler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?