2015 Nisan Anneleri

bende fitil kullandik en son ama enfeksiyon gecmismo die kontrol etmedim ama bende putur putur kesik kesik oluyor bazen ondanmidir arkadasim aya duramiyorum sanki dustu dusecek bi agirlik bi adet sancisi gibi sanki kanmam basladi basliycak gibi
canim Allah korusun kotu dusunme.agrin devamli oluyusa ve dayanilmiycak durumdaysa acile git.ya idrar yolu enf vardir kotu bisey olsa kanaman olur korkma.normal agri bendede var.rahim buyuyor.puturlu sut kesigi seklindeyse akinti enfeksiyon vardir.onuda hafta ici poliklinikte bakarlar.ilac verir doktor canim.akintin cok kotuyse sirkeli suda oturmakta rahatlatiyo.benim akintim kotuydu baya toalette parca parca dokuluyodu kucuk pecete parcalari gibi ve kasinti vardi.iyki doktora gitmisim fitil rahatlatti simdiden.

şimdik konuştum canım, bana söylediği günde 7,5 saat çalışıyomuş zaten o nsl oluyor dedim yarım saat yemek yarım saat mola dedi e ozamn 8 saat oluyor dedim neyyse. sonuç olarak bana söylediği, doktorundan yazı alırsa rapor şeklide "uzun süreli çalışamaz tarzında o şekilde uygulama yapılabilir.." dedi ama yönetmelik doktor onayı olacak demiyor net bir şekilde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diyor.yine de doktorumla da bir konuşup sonrasında netleştireceğim bu durumu.

Selam kızlar
Gecmisi hic okuyamadım bugun
Cok yoğunum
Dun kontrole gittim
16+5 bugun
Önce cok moralim bozuldu
Drumu bi gordum yüzü asık, rengi atik.
Bugun kotu bir gun istersen bakmayalım sana, sadece 4 lu test icin kan alalım ne dersin dedi
Aa ne oldu dedim
Bugun 2 ayrı hastamda cok üzüldüm dedi
Birisinde Bebeğin iki elindede 6 şar parmak vardı. Ileri tetkike yolladım can sıkıcı bi durumu var dedi
Diğer hastamda 12. Haftasında daha karın Fıtığı gordum bebekte , neredeyse bebek kadar dedi
Onuda ileri tetkike almış ama nasıl üzgün bir görseniz
Tabi onu oyle görünce cok üzüldüm hastalarada, bebeklerinede dra da
Bende varsa birsey herzaman cikar sen bak bebeğe dedim
Baktı. Hersey yolunda bayağı bi inceledi. Arada karnımdan bebisi biraz dövdü
Pozisyonu değiştirip baska baska acılardan baktı
Hersey yolunda cinsiyetini merak ediyor musun dedi
Hayır. Ama kesinse yani sonradan değişmeyecekse soyle dedim
Gülümsedi su en yakın arkadasinin adını koyabilirsin onun adı cok guzel dedi
Yani kızım olacak

Ama inanin o iki hasta ve bebeklerine üzüldüğüm icin cinsiyetimizin belli olmasina sevinemedim
Bu arada asiyi sordum git yaptır dedi
Benden bu kadar

Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir

aaa banada elevıt verdı doktorum bende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum

Decavit veriliyor yerine kizlar

canım gözün aydın oy masallah kızına Allah sifa versin o bebişlere Annelerinin yüzünü güldürtsün Rabbim saglık sıhat versin yavrularımıza

Sağol canim benm

canım cok gecmiş olsun Allah korusun kıs geliyo sokaklar buz olacak cok dikkat etmemiz gerekecek Allaah emanetiz hepimiz

Ben kesinlikle park yatak alacağım
Neden derseniz
Gorumcem normal oda aldı onun yatağını kullanıyordu
Sonra biz hediye olarak kayınvalidemin yazlıkta kullanır diye park yatak aldık jokerden
Hem tekerli hem sallamalı hem çift kademeli hem sineklikli vs
O kadar memnun kaldi ki
Esinin babasının evinde de kalıyorlar bazen diye gitti o evede aldı
Keske kendi evimede bundan alsam dedi
Simdi yazlıkta ister odada ister salonda ister balkonda kullanıyor
3 yasında oğlu ve hala seve seve yatıyor
Yaz bitince kayinvalidemle katladık koyduk çantasına. Bi spor çantası kadar yer kaplıyor cok kolay açılıp kapanıyor taşınıyor
Üstüne bide cocuk dahada buyuyunce ister katla kaldır
Ister oyuncak sandığı falan gibi kullan

Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım, aman biraz daha dikkat

Ama ama kiz olunca boyle sepseker seyler alicaksiniz minişlerinize, ne guzel.. bizimki erkek. Boyle sempatik olmuyo ki
Gule gule ii gunlerde giysin prensesin :)
Öyle valla daha bu ne ki CNm ilerleyen zamanlarda içindeki o anlatılmaz ve seni tırmalayan duygu yoğunlaşıyor .. Benim halan var kızce kıyafetlerine hevesin Rabbim belki ikincide söndürür bakalım bekliyorum sağlıcakla bende )

Gözün Aydın CNm hayırlı olsun minik kızcemiz , Rabbim sağlıcakla kavuştursun . Üzüldüm doktorunun hastalarına Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inş çok zor ..

GEÇMİŞ OLSUN TATLIMMM AMAN DİKKAT ET

canim cok guzel cicisi miniginin gule gule giysin.cok begendim.bende dun bunu aldim minisime
GÜLE GÜLE GİYSİN KIZLARRR MİNİKLERRR BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM DÜN SADECE BEBEK MALZEME ÇANTASI ALDIMMM UYGUN BULDUMMMM :)

Ya kızlar benim bu ikinci gebeliğim ama gerçekten çok farklı geliyor bana belki ilki sezeryanlı olduğu için rahim zorlanıyordur ama benim karnım çok aşağıda duruyor yani bebeği hissediyorum fakat sanki düşücekmiş gibi ağırlığı var . Ağrılarımda çok değişik . İnş ters giden bir durum yoktur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…