ohh valla olan bızlere oluyor ne ala memleket yanıOyle gercekten cogu bile bile yaziyor. Firma da belirtmek zorunda olmadigini soyluyor. Ne hale geldik
canim Allah korusun kotu dusunme.agrin devamli oluyusa ve dayanilmiycak durumdaysa acile git.ya idrar yolu enf vardir kotu bisey olsa kanaman olur korkma.normal agri bendede var.rahim buyuyor.puturlu sut kesigi seklindeyse akinti enfeksiyon vardir.onuda hafta ici poliklinikte bakarlar.ilac verir doktor canim.akintin cok kotuyse sirkeli suda oturmakta rahatlatiyo.benim akintim kotuydu baya toalette parca parca dokuluyodu kucuk pecete parcalari gibi ve kasinti vardi.iyki doktora gitmisim fitil rahatlatti simdiden.bende fitil kullandik en son ama enfeksiyon gecmismo die kontrol etmedim ama bende putur putur kesik kesik oluyor bazen ondanmidir arkadasim aya duramiyorum sanki dustu dusecek bi agirlik bi adet sancisi gibi sanki kanmam basladi basliycak gibi
canim cok guzel cicisi miniginin gule gule giysin.cok begendim.bende dun bunu aldim minisimeKizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
beni bilgilendir canm o konuda. bende çok sinir oldum başta çok üzüldüm öyle yapınca. şimdilik bişey demiyorum. bakalım bebek doğduğunda emzirme izni konusunda ne diyecek. eğer ondada sorun çıkarsa işimiz var
Cok gecmis olsun canımcok sukur yok canm popo ustu gıtmeme baglıyor bıde tutnabıldım ıyıce yere yamanmadan sag bacagımın ustune dız coker gıbı kaldım canım sorma yuregım agzımdan cıkıyor sandım
Sağol canim benmCok gecmis olsun canım
Allah esirgesin
Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir
aaa banada elevıt verdı doktorumbende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum
canım gözün aydın oy masallah kızınaSelam kızlar
Gecmisi hic okuyamadım bugun
Cok yoğunum
Dun kontrole gittim
16+5 bugun
Önce cok moralim bozuldu
Drumu bi gordum yüzü asık, rengi atik.
Bugun kotu bir gun istersen bakmayalım sana, sadece 4 lu test icin kan alalım ne dersin dedi
Aa ne oldu dedim
Bugun 2 ayrı hastamda cok üzüldüm dedi
Birisinde Bebeğin iki elindede 6 şar parmak vardı. Ileri tetkike yolladım can sıkıcı bi durumu var dedi
Diğer hastamda 12. Haftasında daha karın Fıtığı gordum bebekte , neredeyse bebek kadar dedi
Onuda ileri tetkike almış ama nasıl üzgün bir görseniz
Tabi onu oyle görünce cok üzüldüm hastalarada, bebeklerinede dra da
Bende varsa birsey herzaman cikar sen bak bebeğe dedim
Baktı. Hersey yolunda bayağı bi inceledi. Arada karnımdan bebisi biraz dövdü
Pozisyonu değiştirip baska baska acılardan baktı
Hersey yolunda cinsiyetini merak ediyor musun dedi
Hayır. Ama kesinse yani sonradan değişmeyecekse soyle dedim
Gülümsedi su en yakın arkadasinin adını koyabilirsin onun adı cok guzel dedi
Yani kızım olacak
Ama inanin o iki hasta ve bebeklerine üzüldüğüm icin cinsiyetimizin belli olmasina sevinemedim
Bu arada asiyi sordum git yaptır dedi
Benden bu kadar
Sağol canim benm
Ben kesinlikle park yatak alacağımKızlar yatak konusunda ne düşünüyorsunuz ben park yatak almak istiyorum hareket ettiği için taşıması kolay oldugu için ama bu park yataklar kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bir ara konuşmuştuk bu konuyu ama artık zaman yaklaştıkça kafamda tam netleştirmek istiyorum hangi marka alalım uzun süre kullanabilmek için
Kac günde çıkıyor 4 lunun sonucu? Dr soyledi buyuk ihtimallede benim Aklım kim bilir neredeydi:)Ya çok heyecanlıyım ben ya salı 4lü test sonucumu alcamm
Ama ama kiz olunca boyle sepseker seyler alicaksiniz minişlerinize, ne guzel.. bizimki erkek. Boyle sempatik olmuyo kiKizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım, aman biraz daha dikkatMerhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
Öyle valla daha bu ne ki CNm ilerleyen zamanlarda içindeki o anlatılmaz ve seni tırmalayan duygu yoğunlaşıyor .. Benim halan var kızce kıyafetlerine hevesin Rabbim belki ikincide söndürür bakalım bekliyorum sağlıcakla bendeAma ama kiz olunca boyle sepseker seyler alicaksiniz minişlerinize, ne guzel.. bizimki erkek. Boyle sempatik olmuyo ki
Gule gule ii gunlerde giysin prensesin :)
Gözün Aydın CNm hayırlı olsun minik kızcemiz , Rabbim sağlıcakla kavuştursun . Üzüldüm doktorunun hastalarına Rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inş çok zor ..Selam kızlar
Gecmisi hic okuyamadım bugun
Cok yoğunum
Dun kontrole gittim
16+5 bugun
Önce cok moralim bozuldu
Drumu bi gordum yüzü asık, rengi atik.
Bugun kotu bir gun istersen bakmayalım sana, sadece 4 lu test icin kan alalım ne dersin dedi
Aa ne oldu dedim
Bugun 2 ayrı hastamda cok üzüldüm dedi
Birisinde Bebeğin iki elindede 6 şar parmak vardı. Ileri tetkike yolladım can sıkıcı bi durumu var dedi
Diğer hastamda 12. Haftasında daha karın Fıtığı gordum bebekte , neredeyse bebek kadar dedi
Onuda ileri tetkike almış ama nasıl üzgün bir görseniz
Tabi onu oyle görünce cok üzüldüm hastalarada, bebeklerinede dra da
Bende varsa birsey herzaman cikar sen bak bebeğe dedim
Baktı. Hersey yolunda bayağı bi inceledi. Arada karnımdan bebisi biraz dövdü
Pozisyonu değiştirip baska baska acılardan baktı
Hersey yolunda cinsiyetini merak ediyor musun dedi
Hayır. Ama kesinse yani sonradan değişmeyecekse soyle dedim
Gülümsedi su en yakın arkadasinin adını koyabilirsin onun adı cok guzel dedi
Yani kızım olacak
Ama inanin o iki hasta ve bebeklerine üzüldüğüm icin cinsiyetimizin belli olmasina sevinemedim
Bu arada asiyi sordum git yaptır dedi
Benden bu kadar
Tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin:)ben suanda kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok hamilelikte :) heryerde bulamazsın ama internetten kutay kremi yaz kutay eczanesi çıkıyo ordan telefonla irtibata geçersin kargo yaparlar ok
Aman cicilerini sevsinler çok tatlı ya maşallah güle güle giysin prenses kurban olurum onacanim cok guzel cicisi miniginin gule gule giysin.cok begendim.bende dun bunu aldim minisime
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMMM AMAN DİKKAT ETMerhaba kizlar.
Öğle namazini kilip babaannemle yuruyelim dedik aslında niyetimiz pazara inmekti ama yol uzun gelince babaannem yoruldu geri döndük neyse evden ciktik kapiyi kitledik anahtari cantaya koyayim derken bi yandanda yürümeye basladim kendimi yyerde buldum ayagim kaydi verilmiş sadakam varmiski sağ bacagimin uzerinde kaldim iyice kapaklanmaktan son anda tutunarak yirttim ama çok korktumm
GÜLE GÜLE GİYSİN KIZLARRR MİNİKLERRR BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM DÜN SADECE BEBEK MALZEME ÇANTASI ALDIMMM UYGUN BULDUMMMM :)canim cok guzel cicisi miniginin gule gule giysin.cok begendim.bende dun bunu aldim minisime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?