masallah canm saglıklı olsunda bu sefer doktorumuz bıze hıc bısey solemedı baya yorgun gorunuyordu bakalım pazartesı guzel haberlerle ınsBu arada en son kontrolde tahmini dogum tarihimiz kafa çapına göre 8 Nisan, karın çevresine göre 10 Nisan olarak belirlendi. Koca kafalı mı olacak ne
KIZZZ BNMKİDE KOCA KARINLI OLACAK KARIN BÖLGESİ İKİ HAFTA ÖNDE GİDİYOR DEDİ DOKTORUMUZ BABASI GİBİ GÖBEKLİ KUZU DİYORUMMM :):)Bu arada en son kontrolde tahmini dogum tarihimiz kafa çapına göre 8 Nisan, karın çevresine göre 10 Nisan olarak belirlendi. Koca kafalı mı olacak ne
oyyy masallahKIZZZ BNMKİDE KOCA KARINLI OLACAK KARIN BÖLGESİ İKİ HAFTA ÖNDE GİDİYOR DEDİ DOKTORUMUZ BABASI GİBİ GÖBEKLİ KUZU DİYORUMMM :):)
Yok bitanem bence ukalalık değil. Çok önemli bi konu çünkü bu. Doktorların çoğu bilmiyor durumu. Sen doktoruna elevitte domuz katkısı var bu yüzden kullanmak istemiyorum. Decavit yazabilirseniz sevinirim dersen anlayışlı olacaktır eminim.dedigim gibi bu decaviti isinize karismak isteme ama bir dr boyle bir ilac varmis guvenilir desem ukalalik mi etmis olurum nasil dusunur acaba
aynen canım haramla tanıstırıyorlar meleklerımızı
oyle canım bısey olsa kanama olurdu dıye dusunuyorum ama yınede ıcım rahat etmıyor canm hem belkı su muallakta olan cınsıyetımızde kesınlesır , aklım kalacagına gıdeyım hareketlerını falan hıssetsem ıı oldugunu bılırım en azından ama daha hıssetmıyorum
masallah canm saglıklı olsunda bu sefer doktorumuz bıze hıc bısey solemedı baya yorgun gorunuyordu bakalım pazartesı guzel haberlerle ıns
ınsallah canım bende pazartesıyı 4 gozle beklıyorum ınsallahYok bitanem bence ukalalık değil. Çok önemli bi konu çünkü bu. Doktorların çoğu bilmiyor durumu. Sen doktoruna elevitte domuz katkısı var bu yüzden kullanmak istemiyorum. Decavit yazabilirseniz sevinirim dersen anlayışlı olacaktır eminim.
Kötü bir şey olsa belli olurdu bitanem sen gönlünü ferah tut. En kısa sürede git doktora gör miniğini. Muhakkak haber ver bize de. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah:)
Çok şükür canım sağlığı yerinde koca kafalı tospaamın:) Sen de güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Bekliyorum iyi haberlerini:)
AMİNNNNN CÜMLEMİZİN YAVRUSUNA RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİNNN İNŞALLAHHH :)oyyy masallahrabbım saglık versın
aminnnn kuzummmmAMİNNNNN CÜMLEMİZİN YAVRUSUNA RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİNNN İNŞALLAHHH :)
Yaa bu arada ben size gore geriden geliyorum siz daha tecrubelisiniz. Hareketleri nr zaman hissediliyor. Daha 13. Haftamizdayiz zaman gecmek bilmiyor. Hareketlerini duymayi hissetmeyi cok istiyorum. Cok sabirsizlaniyorum. Gecen karnimin ixinde bir anda bisey hissettim sanki bisey carpmis gibi. Hareket olduginu dusunmuyorum ama hissettim mi bumuydu acaba demek bile cok mutluluk verici bisey
KIZZZ BNMKİDE KOCA KARINLI OLACAK KARIN BÖLGESİ İKİ HAFTA ÖNDE GİDİYOR DEDİ DOKTORUMUZ BABASI GİBİ GÖBEKLİ KUZU DİYORUMMM :):)
benim dediğim yer istanbulda bir cok subesi var radistanbul netten arstır istersen bende aradım onları 19 hafta cagırdılar cd veriyorlar ikikeredaha bedava kontrole gidiyosun doğuma kadar hepsi beraber 150 dedi canım
canim Allah korusun kotu dusunme.agrin devamli oluyusa ve dayanilmiycak durumdaysa acile git.ya idrar yolu enf vardir kotu bisey olsa kanaman olur korkma.normal agri bendede var.rahim buyuyor.puturlu sut kesigi seklindeyse akinti enfeksiyon vardir.onuda hafta ici poliklinikte bakarlar.ilac verir doktor canim.akintin cok kotuyse sirkeli suda oturmakta rahatlatiyo.benim akintim kotuydu baya toalette parca parca dokuluyodu kucuk pecete parcalari gibi ve kasinti vardi.iyki doktora gitmisim fitil rahatlatti simdiden.
Ayy bu kızçe anneleri kıskandırıyor yakışıklı annelerini olmaz ki canıııımm
Prens annesiysek ne olmuş fır fırlı olmasa da bizim de var cicilerimiz hıh
Nerden buldun canım? çok şirinlermiş güle güle giysin ogluşun.Aynen ya özendiriyorlarBende bu yakışıklı kıyafetleri bulmuştum Eki Görüntüle 1297133 Eki Görüntüle 1297134
Uyum süper olmuş ama bence daha çok beğeneceklerin olur CNm ..Teyzoşlar iyi akşamlar biz isim belirledik gibi bişey oldu Giray nasıl sizce? Anlamı : kudretli uygun Kırım prenslerine verilen ünvan. Soyadımız Güler. Benim ismime de uyumlu Gamze Güler - Giray Güler nasıl sizce?
Bebbişimden teyzesine kuuucak dolusu öpücüklerrBebeğimmm çok şükür geçti kanama alanın çok güzel bir haber bu:) Yayılsın bakalım bıdık teyzesi yer onun kukusunu
Siteden buldum canım adı bebekcaddesi. Com ama güvenip alamadım kredi kartıyla aslında Fiyatları çok uygunNerden buldun canım? çok şirinlermiş güle güle giysin ogluşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?