2015 Nisan Anneleri

CNM BNMDE ÇOK AĞRIM OLUYO DOKTORA SORDUM NORMAL DEDİ SEZERYANDAN OLUYOMUŞ BNMKİ YENİ DAHA 1 SENE OLDU BENDE ÇOK AŞAĞIDA HİSSEDİYORUM İLKİMDE DE ÖYLEYDİ SANKİ BİLEMEDİM

Çok çok çok sevimdim , işte budur dedirten ve azmin ile bir çok insana örnek oldun CNm Rabbim yavruna da sanada sağlık ve mutluluk bahşetsin inş .
Canım benim çok teşekkür ederim. Çok şükür ki biz inançlı insanlarız sabır ve tevekkül insanı ayakta tutuyor. Çok şükür Rabbime bugünleri bana gösterdi inşallah doğumda tamamına hayırlısıyla sağlıkla erer de bu günleri gülerek anımsarız :) güZel duan için de çok sağol inşallah seninde temiz kalbinden geçen her duan hayırlısyla kabul olsun hep mutlu olun canım :)

canım marka ve modeli decyazarsan hepimizi aydınlatmış olursunn

CNM BNMDE ÇOK AĞRIM OLUYO DOKTORA SORDUM NORMAL DEDİ SEZERYANDAN OLUYOMUŞ BNMKİ YENİ DAHA 1 SENE OLDU BENDE ÇOK AŞAĞIDA HİSSEDİYORUM İLKİMDE DE ÖYLEYDİ SANKİ BİLEMEDİM
Benim de iki sene oldu hamile kaldım belki rahim tam eski haline gelmemiştir ve. Büyüdükçe eski yerler sızlıyordur .. Benim sezeryan dikişsiz oldu elektronik ile kapatıldı bilmiyorum ki ne halt yiyor . Şimdi burdaki sağlık Sistemi'de uyuz gitsem doktora boşuna panik yapma diyecek .. Haftaya şeker yüklemem var o zaman bir ebeye ayak üstü soruyum bakim ne diyecek .

Bisey yoktur canim merak etme

Sağolasın bitanem. Bugün yine hareketli çok şükür tepik atıp duruyor:)

Aynen kuzum ya:) Eşim de rahat bırak tospaamı ense yapıyodur diyor:) ama işte insanın elinde olmuyor endişe ediyoruz her seyden. Hormonlar bizi böyle yapıyor, hormomanyak olduk hepimiz:)

Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir

aaa banada elevıt verdı doktorum bende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum

Kızlar elevit malesef domuz katkılı evet. Daha anne karnındaki yavrularımıza bile haram yediriyorlar. Elevit yerine koçak farmanın ürettiği decaviti kullanabilirsiniz. Decavitte böyle bir sorun yok ve elevitin birebir muadili.

Bu arada kuzucum düşmüşsün. Çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni de bebeğini de çok şükür:)

oyleymıs canm yarın alıcam ınsalah sagol kuzum ya bugun yuregım agzıma geldı pazartesı gıdıcem doktora yenıden ıcım rahat etmıcek yoksa

Bebeğimmm çok şükür geçti kanama alanın çok güzel bir haber bu:) Yayılsın bakalım bıdık teyzesi yer onun kukusunu:)

Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808

Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah bitanem bayıldım bu cicilere:)

ayyyyy bende hissetmek istiyorum artık bebişimi yaaaaa ayrıca ev taşıyacağız işten çıkıp evde eşya topla dinlenmek istiyorum bennnn ama yaaaa

Aşkımmm üzülme bebeğini hissedeceğin o mucizevi günlere çok az kaldı:) Kolay gelsin bitanem ya bu halde ev taşımak da çok zor olacak sana Allah yardımcın olsun

oyleymıs canm yarın alıcam ınsalah sagol kuzum ya bugun yuregım agzıma geldı pazartesı gıdıcem doktora yenıden ıcım rahat etmıcek yoksa

Araştırmasak yavrularımız daha doģmadan haramla tanışacak. Çok büyük bir vicdani yük bu ya.

Git bitanem için rahat etsin. Ama Allah'ın izniyle gayet iyidir o. Hem onların hava yastıkları vaaaarrr :) Küçük sıpaları hava yastığı gibi koruyor darbelerden amniyon sıvısı. Rabbimin yaratışındaki kusursuzluk işte:)

Decavit veriliyor yerine kizlar
Canim ben bakayim pazartesi sana haber veririm dedi dr. Baska bi ilactan bahsrtti. Bu da varmis desem ukalalik etmis olutmuyum ki
Yaa ben de hep park yatak diyordum simdi ikiz olunca ne edecegimi bilemedim ilk etapta oda yapmayi dusunmuyorum 1 sene kadar. Mini park yataklar var daha hic bakmadim bemim sizlere gore cok erken. Bu mini park yataklardan iki tane alsam diyorum acaba bu miniklerinde nr zamana kadar kullaniliyor. Bir de park yataklarin sallandigini bilmiyordum. Hepsi mi sallanabiliyor. Yoksa sallanabilen alternatifleri mi var
dedigim gibi bu decaviti isinize karismak isteme ama bir dr boyle bir ilac varmis guvenilir desem ukalalik mi etmis olurum nasil dusunur acaba

aynen canım haramla tanıstırıyorlar meleklerımızı
oyle canım bısey olsa kanama olurdu dıye dusunuyorum ama yınede ıcım rahat etmıyor canm hem belkı su muallakta olan cınsıyetımızde kesınlesır , aklım kalacagına gıdeyım hareketlerını falan hıssetsem ıı oldugunu bılırım en azından ama daha hıssetmıyorum

Bence ptesiyi bi bekle Dr dan alternatif ilac adı gelmezse o zaman eczacı bunun adını verdi bu olur mu dersin
Park yatakların hepsimi sallanıyor bilmiyorum ama cogu sallanma özelliği var diye biliyorum
Yazar zaten veya mağazadan alırken sorarsın ve bence görevliye kurdurun gorun

Yaa bu arada ben size gore geriden geliyorum siz daha tecrubelisiniz. Hareketleri nr zaman hissediliyor. Daha 13. Haftamizdayiz zaman gecmek bilmiyor. Hareketlerini duymayi hissetmeyi cok istiyorum. Cok sabirsizlaniyorum. Gecen karnimin ixinde bir anda bisey hissettim sanki bisey carpmis gibi. Hareket olduginu dusunmuyorum ama hissettim mi bumuydu acaba demek bile cok mutluluk verici bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…