Resim var mı bizde baksak merak ettim , güle güle kullanın inş .GÜLE GÜLE GİYSİN KIZLARRR MİNİKLERRR BEN DAHA HİÇ BİŞEY ALMADIM DÜN SADECE BEBEK MALZEME ÇANTASI ALDIMMM UYGUN BULDUMMMM :)
YOK CNMMM ÇEKMEDİM EVDE YARIN ÇEKER KOYARIM İNŞALLAH :)Resim var mı bizde baksak merak ettim , güle güle kullanın inş .
CNM BNMDE ÇOK AĞRIM OLUYO DOKTORA SORDUM NORMAL DEDİ SEZERYANDAN OLUYOMUŞ BNMKİ YENİ DAHA 1 SENE OLDU BENDE ÇOK AŞAĞIDA HİSSEDİYORUM İLKİMDE DE ÖYLEYDİ SANKİ BİLEMEDİMYa kızlar benim bu ikinci gebeliğim ama gerçekten çok farklı geliyor bana belki ilki sezeryanlı olduğu için rahim zorlanıyordur ama benim karnım çok aşağıda duruyor yani bebeği hissediyorum fakat sanki düşücekmiş gibi ağırlığı var . Ağrılarımda çok değişik . İnş ters giden bir durum yoktur .
Canım benim çok teşekkür ederim. Çok şükür ki biz inançlı insanlarız sabır ve tevekkül insanı ayakta tutuyor. Çok şükür Rabbime bugünleri bana gösterdi inşallah doğumda tamamına hayırlısıyla sağlıkla erer de bu günleri gülerek anımsarız :) güZel duan için de çok sağol inşallah seninde temiz kalbinden geçen her duan hayırlısyla kabul olsun hep mutlu olun canım :)Çok çok çok sevimdim , işte budur dedirten ve azmin ile bir çok insana örnek oldun CNm Rabbim yavruna da sanada sağlık ve mutluluk bahşetsin inş .
canım marka ve modeli decyazarsan hepimizi aydınlatmış olursunnBen kesinlikle park yatak alacağım
Neden derseniz
Gorumcem normal oda aldı onun yatağını kullanıyordu
Sonra biz hediye olarak kayınvalidemin yazlıkta kullanır diye park yatak aldık jokerden
Hem tekerli hem sallamalı hem çift kademeli hem sineklikli vs
O kadar memnun kaldi ki
Esinin babasının evinde de kalıyorlar bazen diye gitti o evede aldı
Keske kendi evimede bundan alsam dedi
Simdi yazlıkta ister odada ister salonda ister balkonda kullanıyor
3 yasında oğlu ve hala seve seve yatıyor
Yaz bitince kayinvalidemle katladık koyduk çantasına. Bi spor çantası kadar yer kaplıyor cok kolay açılıp kapanıyor taşınıyor
Üstüne bide cocuk dahada buyuyunce ister katla kaldır
Ister oyuncak sandığı falan gibi kullan
Benim de iki sene oldu hamile kaldım belki rahim tam eski haline gelmemiştir ve. Büyüdükçe eski yerler sızlıyordur .. Benim sezeryan dikişsiz oldu elektronik ile kapatıldı bilmiyorum ki ne halt yiyor . Şimdi burdaki sağlık Sistemi'de uyuz gitsem doktora boşuna panik yapma diyecek .. Haftaya şeker yüklemem var o zaman bir ebeye ayak üstü soruyum bakim ne diyecek .CNM BNMDE ÇOK AĞRIM OLUYO DOKTORA SORDUM NORMAL DEDİ SEZERYANDAN OLUYOMUŞ BNMKİ YENİ DAHA 1 SENE OLDU BENDE ÇOK AŞAĞIDA HİSSEDİYORUM İLKİMDE DE ÖYLEYDİ SANKİ BİLEMEDİM
Canım benim çok teşekkür ederim. Çok şükür ki biz inançlı insanlarız sabır ve tevekkül insanı ayakta tutuyor. Çok şükür Rabbime bugünleri bana gösterdi inşallah doğumda tamamına hayırlısıyla sağlıkla erer de bu günleri gülerek anımsarız :) güZel duan için de çok sağol inşallah seninde temiz kalbinden geçen her duan hayırlısyla kabul olsun hep mutlu olun canım :)
Bisey yoktur canim merak etme
Aynen kuzum ya:) Eşim de rahat bırak tospaamı ense yapıyodur diyor:) ama işte insanın elinde olmuyor endişe ediyoruz her seyden. Hormonlar bizi böyle yapıyor, hormomanyak olduk hepimiz:)cnm bnmkide öyle arada bende takılıyorum neden hareket etmiyor bişey mi oldu diye panik oluyorum ama dediğin gibi arada bir kıpırtı gönderiyo rahatlıyorum :) eşime söylüyorum hareket etmiyor diye oda uyuyo rahatsız etme miniğimi diyo :) ama gerçekten günlerce uyuduğu oluyormuş anne karnında bebeklerin biz çok evham yapıyoruz galiba :)
Ya masallah sayfalara yetisemiyorum.
Belki konusulmustur ama elevitin yerine ne kullaniyorsunuz. Malum elevitin icinde domuz urunu tespit edildi bir yil once . Allahim korusun daha bilmedigimiz neler vardir
aaa banada elevıt verdı doktorumbende merak ettım sımdı yerıne ne kullanıldıgını domuz katkısı varsaa nıe verıyorlarkı anlamıyorum
oyleymıs canm yarın alıcam ınsalah sagol kuzum ya bugun yuregım agzıma geldı pazartesı gıdıcem doktora yenıden ıcım rahat etmıcek yoksaSağolasın bitanem. Bugün yine hareketli çok şükür tepik atıp duruyor:)
Aynen kuzum ya:) Eşim de rahat bırak tospaamı ense yapıyodur diyor:) ama işte insanın elinde olmuyor endişe ediyoruz her seyden. Hormonlar bizi böyle yapıyor, hormomanyak olduk hepimiz:)
Kızlar elevit malesef domuz katkılı evet. Daha anne karnındaki yavrularımıza bile haram yediriyorlar. Elevit yerine koçak farmanın ürettiği decaviti kullanabilirsiniz. Decavitte böyle bir sorun yok ve elevitin birebir muadili.
Bu arada kuzucum düşmüşsün. Çok geçmiş olsun. Allah korumuş seni de bebeğini de çok şükür:)
evett ben de merak ettimmResim var mı bizde baksak merak ettim , güle güle kullanın inş .
Tam hatırlamıyorum ama jokerden aldık 200-250 tl civariydi iki model vardı zaten hemen hemen ayniydicanım marka ve modeli decyazarsan hepimizi aydınlatmış olursunn
Aman canım ne bileyim öyle hissettim bir an :) çıktık şükür artık bebişim kanama alanını dehlemiş yayıla yayıla yatıyo :) çok şükür. Benim için gönlünden güzel dilekler geçiren herkestende Allah razı olsun ve çok mutlu etsin :) bu arada cinsiyetimiz belki kız olabilirmiş ama bağdaş kurduğu için tontişim çok emin olamadı doktor :) haftaya tekrar bakıcaz artık :)
Kizlar prensesime ilk hediyesi geldiEki Görüntüle 1296808
ayyyyy bende hissetmek istiyorum artık bebişimi yaaaaaayrıca ev taşıyacağız işten çıkıp evde eşya topla dinlenmek istiyorum bennnn ama yaaaa
oyleymıs canm yarın alıcam ınsalah sagol kuzum ya bugun yuregım agzıma geldı pazartesı gıdıcem doktora yenıden ıcım rahat etmıcek yoksa
Canim ben bakayim pazartesi sana haber veririm dedi dr. Baska bi ilactan bahsrtti. Bu da varmis desem ukalalik etmis olutmuyum kiDecavit veriliyor yerine kizlar
Yaa ben de hep park yatak diyordum simdi ikiz olunca ne edecegimi bilemedim ilk etapta oda yapmayi dusunmuyorum 1 sene kadar. Mini park yataklar var daha hic bakmadim bemim sizlere gore cok erken. Bu mini park yataklardan iki tane alsam diyorum acaba bu miniklerinde nr zamana kadar kullaniliyor. Bir de park yataklarin sallandigini bilmiyordum. Hepsi mi sallanabiliyor. Yoksa sallanabilen alternatifleri mi varBen kesinlikle park yatak alacağım
Neden derseniz
Gorumcem normal oda aldı onun yatağını kullanıyordu
Sonra biz hediye olarak kayınvalidemin yazlıkta kullanır diye park yatak aldık jokerden
Hem tekerli hem sallamalı hem çift kademeli hem sineklikli vs
O kadar memnun kaldi ki
Esinin babasının evinde de kalıyorlar bazen diye gitti o evede aldı
Keske kendi evimede bundan alsam dedi
Simdi yazlıkta ister odada ister salonda ister balkonda kullanıyor
3 yasında oğlu ve hala seve seve yatıyor
Yaz bitince kayinvalidemle katladık koyduk çantasına. Bi spor çantası kadar yer kaplıyor cok kolay açılıp kapanıyor taşınıyor
Üstüne bide cocuk dahada buyuyunce ister katla kaldır
Ister oyuncak sandığı falan gibi kullan
dedigim gibi bu decaviti isinize karismak isteme ama bir dr boyle bir ilac varmis guvenilir desem ukalalik mi etmis olurum nasil dusunur acabaKızlar elevit malesef domuz katkılı evet. Daha anne karnındaki yavrularımıza bile haram yediriyorlar. Elevit yerine koçak farmanın ürettiği decaviti kullanabilirsiniz. Decavitte böyle bir sorun yok ve elevitin birebir muadili:)
Hah buldumcanım marka ve modeli decyazarsan hepimizi aydınlatmış olursunn
aynen canım haramla tanıstırıyorlar meleklerımızıAraştırmasak yavrularımız daha doģmadan haramla tanışacak. Çok büyük bir vicdani yük bu ya.
Git bitanem için rahat etsin. Ama Allah'ın izniyle gayet iyidir o. Hem onların hava yastıkları vaaaarrr :) Küçük sıpaları hava yastığı gibi koruyor darbelerden amniyon sıvısı. Rabbimin yaratışındaki kusursuzluk işte:)
Bence ptesiyi bi bekle Dr dan alternatif ilac adı gelmezse o zaman eczacı bunun adını verdi bu olur mu dersinCanim ben bakayim pazartesi sana haber veririm dedi dr. Baska bi ilactan bahsrtti. Bu da varmis desem ukalalik etmis olutmuyum ki
Yaa ben de hep park yatak diyordum simdi ikiz olunca ne edecegimi bilemedim ilk etapta oda yapmayi dusunmuyorum 1 sene kadar. Mini park yataklar var daha hic bakmadim bemim sizlere gore cok erken. Bu mini park yataklardan iki tane alsam diyorum acaba bu miniklerinde nr zamana kadar kullaniliyor. Bir de park yataklarin sallandigini bilmiyordum. Hepsi mi sallanabiliyor. Yoksa sallanabilen alternatifleri mi var
dedigim gibi bu decaviti isinize karismak isteme ama bir dr boyle bir ilac varmis guvenilir desem ukalalik mi etmis olurum nasil dusunur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?