- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Aaaa evt kız demiştin sen hatırladım , şu işe bak bir kız bir erkek sonunda kavuştunuz mutlu sona çok şükür .. Hayırlı olsun oğluşun CNm , Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .Selam kizlar once saglik ocagina kaydimi yaptirdim 20. Haftada asi var...
Veeee doktora gittim 3 lu testim iyi cikti oglumuz oluyo % 95 hatta % 100 erkek dedi ikili de kiz demislerdi ama iki keredir erkek cikiyor Elifff listeden degistirir misin
6 aralik icin de detayli icin randevu aldim
geçmiş olsun yediğin yada içtiğin bir şey yapmış olabilir.Dr a git bence .Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldumneden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
Oyy maşallah bir paşa daha geliyor .. Hayırlı uğurlu olsun CNm .[/QUOTEteşekkür ederiz teyzesi :)
günaydın canım ben bu gebeliğimde daha girmedim detaylıya kısmetse cuma günü gireceğim. Ama ilk gebeliğimde girmiştim bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor yani normal ultrason muayenesi aslında aslında ama cihazları daha gelişmiş..O yüzden korkulacak bir şey yok rahat rahat gidip bebişinin mini mini parmaklarını görüp geleceksin.
Bence bebek buyudugu için mideye baski yapiyor. Bi ara bende de çok oluyordu midem tas gibi oluyordu bide yanma vardi..Kizlar göğsümun altinda orta kisim midem sanırım cok eksiyo dokununca aciyo niye öyle ya bi de karnim cok sert ve gergin karnim neyse de midem niye oyle acaba dokununca bile aciyo nefes alırken zorlaniyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım teyzesi yer onun lülüsünüSelam kizlar once saglik ocagina kaydimi yaptirdim 20. Haftada asi var...
Veeee doktora gittim 3 lu testim iyi cikti oglumuz oluyo % 95 hatta % 100 erkek dedi ikili de kiz demislerdi ama iki keredir erkek cikiyor Elifff listeden degistirir misin
6 aralik icin de detayli icin randevu aldim
Canım seninki gösterdi mi bakayım kukusunu yada lülüsünüAaaa evt kız demiştin sen hatırladım , şu işe bak bir kız bir erkek sonunda kavuştunuz mutlu sona çok şükür .. Hayırlı olsun oğluşun CNm , Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .
Testlerinde iyi sonuçlanmış gözün Aydın , mutlu haberlerin daim olur inş .
kan alma falan olmuyor di mi normal ulturasona girer gibi yalnız bebeği daha net görüyoruz öyle mi canım bende 13 aralıkta gircem ayrıntılıya off garip bir his kaç dkka sürüyor?Tesekkur ederim canim..ilk hamileligim ve tecrube de olmayinca insan biraz tedirgin oluyor..icimi rahatlattin tesekkur ederim
kan alma falan olmuyor di mi normal ulturasona girer gibi yalnız bebeği daha net görüyoruz öyle mi canım bende 13 aralıkta gircem ayrıntılıya off garip bir his kaç dkka sürüyor?geçmiş olsun yediğin yada içtiğin bir şey yapmış olabilir.Dr a git bence .
Çok geçmiş olsun inş önemli birşeyin yoktur .Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldumneden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
Yok CNm benim inş 9 Aralık'ta belli olucak o zamana kadar scan yokCanım seninki gösterdi mi bakayım kukusunu yada lülüsünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?